Alle innlegg Sukkerforum

hva skjer??

Vis siste innlegg
Skjult ID to. 16 okt. 2008 21:24

Jeg lurte på en ting, kanskje noen her kan hjelpe meg??
Jeg har hatt litt kontakt med en mann her inne, vært veldig bra, vi har ikke møttes ennå. Og vi har snakka om at vi må møtes, også kom jeg med et forslag om å ta en øl etter jobb. Og nå hører jeg ikke fra han??? Skjønner ingenting, alt var flott fram til det, litt sånn små flørting men hyggelig:-) Så jeg lurer på er det skummelt å møte noen på en øl, spurte jeg for tidlig, hva??? Og vis du har god kontakt med en person og du plutslig ikke vil mer. Er det ikke vanlig høflighet og si nei da til vedkommende????

Håper noen kan komme med noe fornuftig:-)

Skjult ID med pseudonym HotMum to. 16 okt. 2008 21:30

Menn er underlige har jeg funnet ut så kan neppe komme med noe fornuftig til deg.

Min opplevelse er som følger: møtte en fyr for en lunsj etter at vi hadde pratet sammen et par-tre uker på nettet og telefon. Gikk kjempebra. Møttes et par dager senere for å gå på kino, deretter ny lunsj et par dager etter det også, altså tre treff på 5 dager.
Så ble det plutselig stille......... lenge........... Tillot meg å sende en sms og spørre om den plutselige avvisningen, fikk til svar at det var ikke avvisning fra hans side, bare han som hadde tatt pause fra alt og alle for en stund. Yeah right! Vi har ikke møttes etter dette, men har sporadisk kontakt per sms, og det kan ofte være han som sender først. Jeg skjønner jo det at han holder meg på gress, er ikke dummere enn som så, men lurer fortsatt på hva som egentlig skjedde.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) to. 16 okt. 2008 21:36

Vet ikke om det er så fornuftig men sansyneligheten er at han fant noen andre å "snakke" med.
Dette er en kald nattverden .. det gjelder å ikke like noen for mye før man har hatt et møte .. sier du noe feil blir du fort byttet ut.
For det er mange å ta av ,er det lett å bare drite i denne for du fant noe "bedre"...

Skjult ID to. 16 okt. 2008 21:39

ja jeg har opplevd noe lignende selv også. Blir ikke klok nei, men godt vi ikke er alene om det da. Menn sier at de ikke blir kloke på oss kvinner men jeg blir ikke klok på dem heller!!!
Men håper du finner noen som er bedre enn han tullingen der!!!

Skjult ID med pseudonym Skippern to. 16 okt. 2008 21:39

Send meg en melding, så kan vi gå å ta en øl vi da. Vet om en koselig pub med peis....

Skjult ID med pseudonym Sjenert to. 16 okt. 2008 21:40

Dette er ikke enkelt, jeg er mann selv, og kan bare se det utifra mitt eget synspunkt. Det høres kanskje litt merkelig ut å ikke gi beskjed om at man kanskje ikke vil møtes, og kan hende han har fått kalde føtter... Men kan jo faktisk være så enkelt at dataen hans har konka ut... Gi det litt tid og se... Men jeg mener også at det er ren høfighet å si ifra, og ikke bare kutte all kontakten sånn plutselig... Og nei det er ikke skummelt å møte noen for å ta en øl, men det kommer jo an på personen man spør, kan jo hende han er sjenert, slik som jeg er ;) Men jeg hadde ikke sagt nei til å møtes, hvis det bare var noen der ute som hadde nerver nok til å spørre i utgangspunktet... ;) hehehe Jeg tror på det å være åpen og ærlig fra første stund, og kanskje ikke alle er det... ?

Skjult ID to. 16 okt. 2008 21:40

ja det er vel som du sier smily:o, det er en kynisk verden vi lever i :-)

Skjult ID to. 16 okt. 2008 21:42

ja med på øl, koselig pub med peis!!!

Skjult ID med pseudonym Sjenert to. 16 okt. 2008 21:42

Dessuten så velger man jo å treffe folk på godt og vondt... Alle har positive og negative sider. Og hvis man vil finne en/ei som er rett, så må man jo akseptere personen som personen er... Og man må ikke være redd for å si noe feil... Da er man jo faktisk ikke seg selv ;)

Skjult ID med pseudonym sjef to. 16 okt. 2008 22:37

han er ikke singel..ler

Skjult ID med pseudonym schada to. 16 okt. 2008 22:38

@sjef...................er enig med deg. Han er definitivt ikke singel!!!

Skjult ID to. 16 okt. 2008 22:41

ja han er nok ikke singel nei,
Er jo ikke lett å finne noen her da?? :-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 16 okt. 2008 22:43

Mange single menn her inne som oppfører seg sånn da.....og sikkert også mange kvinner. Dette er jo et gjennomgangstema.

Vi har vel alle opplev dette.....opplevd hvor lite forpliktende cyberspace kan virke for de fleste?

Håper du ikke er for lei deg, trådstarter. Jeg vet så godt hvordan det føles, og husker fremdeles første gangen det skjedde :-)

Lykke til uansett!

Skjult ID to. 16 okt. 2008 22:45

Ja jeg er jo litt jomfru på dette her så,:-) jeg er en ærlig person selv så jeg tenker at andre er det og litt naiv der gitt hahaha

Skjult ID med pseudonym Sjenert to. 16 okt. 2008 22:48

Vet iallefall at jeg er Singel med stor S ;) Men er jo også Sjenert da med stor S det også ;) hehe Men jeg oppfører meg ikke på den måten det blir sagt at enkelte gjør her inne... Men kan jo ikke uttale meg for andre enn meg selv heller da ;)

Skjult ID to. 16 okt. 2008 22:54

Bra noen kan oppføre seg riktig!!! :-)

Skjult ID to. 16 okt. 2008 22:56

Han så bra ut på bilde, men kanskje det var kompisen eller noe?? hmm

Skjult ID med pseudonym Sjenert to. 16 okt. 2008 22:57

@lettåhuske
Det kan godt hende.... hehe... Lønner seg jo å ha oppdaterte bilder da ;) hehehe

Skjult ID to. 16 okt. 2008 23:21

uff nei det kan ikke ha vært noe gøy!!!

Skjult ID med pseudonym Amourine fr. 17 okt. 2008 00:25

@ TS
Tror dessverre ikke det finnes noen "regler" for korrekt oppførsel på nett, og enkelte tillater seg å oppføre seg annerledes (veldig annerledes) mot mennesker, enn de ville gjort i en "real life" situasjon. Nesten skremmende å tenke på...at de kanskje også oppfører seg slik der ute i den "virkelige" verden også...? (og bra man unngår dem i utgangspunktet...?)
:-)

Så jeg tror dette er en del av nettdatingens verden, å oppleve at noen bare "fordufter"...og det kan ha mange grunner. Og jeg tror ikke man skal ta det så fryktelig tungt, selv om jeg selvsagt skjønner det er skuffende. :-) Trenger ikke ha med gift/i forhold å gjøre. Trenger ikke ha med drittsekk-faktor å gjøre heller. Av og til...er det bare slik. Dessverre...:-)

Det er mange som velger minste motstands vei...og stikker. Heller DET...enn å ta en konfrontasjon, sende et avslag, en avvisning, en forklaring...med en potensiell reprimande eller konflikt i retur. Når motet svikter, eller interessen daler.

Det som føles mest riktig for meg..er å være mot andre, slik jeg ønsker andre skal være mot meg...også på nett. Så får det være opp til andre å være slik de velger å være...og jeg kan velge å forholde meg til det, eller ikke. :-)

:-)

Skjult ID med pseudonym Organ fr. 17 okt. 2008 01:39

Ts:

For å være litt alvorlig, det KAN hende du har møtt en kar med en bipolar lidelse, regner med de finnes også på Sukker.

Skjult ID med pseudonym R fr. 17 okt. 2008 03:21

TS - mest sannsynlig har han funnet noen andre å snakke med.

Men det kan være andre grunner:
Han er dødssjenert og tør ikke møte de han chatter med
Han er i et forhold (...) og skulle bare sjekke draget
Du har sagt noe som fikk han til å ombestemme seg

Umulig å vite. Marginene er små for "feilskjær" her inne. Uhøflig er det jo uansett, når man har snakket om å treffes.

Skjult ID med pseudonym R fr. 17 okt. 2008 03:34

@ HotMum - He he :-) Jeg aner ikke hvor i landet du bor eller hvilken aldersgruppe du tilhører, men det der kunne vært meg. Han hadde også tatt en pause fra alt og alle ja...:-) Gress! Vi vil ikke være på det gresset! Så jeg gikk jeg :-) Fyren var usannsynlig flott og gjorde meg litt mo i knærne, så jeg gikk og tenkte litt en stund, men så husket jeg at jeg faktisk har ansvar for meg selv og mitt eget velvære. Da var det ganske greit å lukke den døra. Jeg slettet meldinger, mail, mailadresse og telefonnummer, så fristet det heller ikke å ta kontakt.

Klart det er feigt å ikke si ifra om at man ikke vil fortsette. Jeg sier det som det er de gangene jeg er i den situasjonen, så slipper noen å gå og lure. Jeg har opplevd ymse reaksjoner på det selvsagt, men da har man sagt klart ifra i hvert fall, så kan ingen komme og anklage deg for noe i etterkant. Vi er imidlertid tilbake til det at... en sånn oppførsel som det han har hatt overfor deg, er også et svar, HotMum. Ikke et som er greit eller fair, men et svar. Move on, til noen som er verdt tiden og tankene dine :-)

Skjult ID med pseudonym juni fr. 17 okt. 2008 10:19

Jeg har vel kommet til det synspunktet til slutt at det er ikke så veldig viktig for meg om mennesker jeg egentlig ikke kjenner (og i hvertfall mennesker jeg aldri har møtt) ikke klarer å være så ærlige, eller så hensynsfulle som jeg helst skulle ønske at de var.
Selv om det faktisk kan svi litt når noen bare plutselig forsvinner...

Jeg har opplevd det to ganger i min etterhvert lange karriere her inne. En hyggelig fyr jeg traff... ikke tenning, men tenkte det kunne være spennende å treffes videre. Så vi avtalte å treffes igjen, jeg sendte en sms etter treffet, fikk ikke noe svar og dagen etter hadde han deaktivert profilen sin med meg fortsatt merket med rødt hjerte :-D
Og en annen som jeg var faktisk veldig gira på, men som var lite tastepratsom. Til slutt tenkte jeg at nå får jeg jammen meg prøve å få til en skikkelig dialog her, og sendte av gårde en rimelig stor melding. Dagen etter var profilen deaktivert... fortsatt med rødt hjerte på meg, og jeg fant ut senere at han også hadde slettet hotmailen sin.

Det svei skikkelig begge ganger... og jeg følte meg bare så innmari flau!!! (noe med meg måtte det jo være som fikk dem til å løpe vekk fort som f...?) Men kanskje var det helt andre ting som skjedde med dem som ikke hadde noe med meg å gjøre.

Men samtidig har jeg vel følelsen av at jeg ikke alltid er like flink selv til å trekke meg tilbake på en ok måte når jeg av en eller annen grunn har mistet interessen for noen.
Jeg skjønner litt den greia med at det er lettvindt å bare slutte å ta kontakt. Dersom man er aktiv her inne og ofte kommer i dialog med nye mennesker, så kan det kanskje etterhvert bli litt for mange man må lage en ærlig og oppriktig avslutningsdialog med... det enkleste er bare å forsvinne?

Vi burde ikke være så sårbare i forhold til hvordan vi blir møtt av andre når vi er på nettet... selv om jeg synes det er et sunnhetstegn at vi lar oss bli såret.
:-)

Skjult ID med pseudonym Ærlighet fr. 17 okt. 2008 11:02

Kanskje han er i indremisjonen, og derfor ikke fikser øldrikking :)

Skjult ID med pseudonym HotMum fr. 17 okt. 2008 11:28

@ R

hehehe... Kanskje det er samme fyren? ;))

Vær du sikker, jeg gråter ingen tårer over han, eller lar meg holde på gress. Ofrer han ikke en tanke mellom hver sms.
Og ja, jeg er helt enig, en slik oppførsel er også ett svar, men han kan jo få lov til å tro at han holder meg på gress når sannheten er at jeg for lengst har gått videre ;))

Skjult ID med pseudonym anomymus fr. 17 okt. 2008 11:48

Dette er lenge siden, men hadde dialog med en fyr over noen uker. Telefonen ble ettterhvert flittig brukt. VI hadde avtalt å treffes for første gang.. Han ringer en time før, og sier at han ikke kommer fra på jobben, men foreslår selv å utsette daten til kvelden etter.. Joda. Greit nok, det. Og så hører jeg ikke noe mer! Sted var ikke avtalt, så jeg slapp å troppe opp noe sted. Men fikk altså ikke tak i ham.. Sendte en SMS dagen etter med: Hva skjedde? Men hørte aldri noe mer.

SÅNT er bare rart. Hvis han fikk kalde føtter, eller fant seg en annen, hadde det vel ingen hensikt å utsette møtet til dagen etter? Ble mer irritert enn lei meg. Man kan jo gruble seg i hjel på hvorfor sånt skjer i blant. Synes fok slipper veldig billig unna når avtaler og løfter ikke innfris.. Og hadde jeg vært litt tøffere skulle jeg kanskje ringt fra ulike nummere helt til han tok telefonen og hostet opp en forklaring/unnskyldning. Var fristet, men droppet det. Burde jeg gjort det, tro?

Skjult ID fr. 17 okt. 2008 11:59

Det er jo veldig rart at så mange opplever sånne ting, veldig trist egentlig. Jeg hadde vært utrolig frista til å ringe han fyren anomymus, men jeg tror nok man bare hadde følt seg som en desperat kjærring til slutt. Mye bedre å la det være selv om det er kjipt. Man må ikke synke ned på samme nivå som det der!! Men det er sykt irriterende,jeg tenker jo at kanskje jeg får en mld av min som bare ble borte. Men jeg vet at jeg fortjener så mye mer og det gjør vi alle sammen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Skjult ID med pseudonym juni fr. 17 okt. 2008 12:00

anomymus:

Selv tenker jeg at du gjorde riktig i å ikke prøve å konfrontere han. La nå folk få lov til å forsvinne om de ønsker det.
:-)

Skjult ID med pseudonym Tino78 fr. 17 okt. 2008 17:54

Det er trist å si det da... Men det skjer jo faktisk at folk fordufter fra livet også, uten at man noen gang får vite det :( Dør altså, sånn plutselig... Men det er jo en mulighet at har skjedd så derfor jeg bare nevner det...