Alle innlegg Sukkerforum
(mann 43 år fra Oslo) to. 13 aug. 2015 04:45 Privat melding

Jeg lurte på om noen kunne svare meg på noe jeg opplevde på et av forumtrådene her for litt siden.
Jeg er ikke noe erfaren sukkerbruker og betalte for første gang for en måneds vip bruk kun for et par dager siden. I dag fant jeg forumet og på en av trådene ser en bruker som ser søt ut, så jeg trykker på bildet for å se mer av profilen. Da står det at brukeren har blokkert meg. Så vidt jeg vet, har jeg aldri besøkt denne profilen før og heller ikke sendt noen meldinger til denne personen.
Jeg sjekker på innstillinger om det finnes noe knapp som gjør at du kan blokkere alle som ønsker å se på profilen, en slags pauseknapp, men finner det ikke.
Er det noen her som har opplevd tilsvarende før? Eller finnes det personer her inne som blokkerer alle de ikke liker profilen til. Jeg er bare litt forvirret...

(mann 41 år fra Oslo) to. 13 aug. 2015 06:17 Privat melding

For å svare på spørsmålet ditt, ja, det finnes personer her inne som blokkerer alle de ikke liker profilen til. Selv gjør jeg det ikke, og det er svært sjelden jeg opplever at noen har blokkert meg, men det er altså flere som har den tilnærmingen at de blokker alle de ikke finner interessante. Og det er i grunnen helt greit, for om noen ikke finner deg interessant, er vedkommende heller ingen du burde kaste bort din tid på.

Skjult ID med pseudonym LilleKnurr to. 13 aug. 2015 08:16

Tror folk må slutte å ta ting "personlig" her inne. Jeg bruker å blokkere menn som fortsatt ønsker seg barn, eller som bor langt unna som ikke er flyttbare. Ser ingen grunn for at de skal dukke opp og at jeg må "huske" at disse profilene ikke passer meg. Og så lenge sukker ikke har en annen måte å gjøre det på så velger jeg å gjøre det sånn. Har rett og slett ingen ting med profilbildet å gjøre. Jeg leser alltid profiltekst før jeg evt blokker.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) to. 13 aug. 2015 08:20 Privat melding

@ts: Det er bare en måte noen organiserer visse ting. Blokkerer du en person kommer ikke denne opp i listene og søk, så noen syns det er kjekt. Andre har satt på innstillingen at folk med match under 70 ikke får se profilen. Jeg personlig synes det er litt drastisk, men jeg blokkerer jo de som har null info i profilen, ingen bilder og utenfor søkekriteriene mine. Noen ganger kan det være en kombinasjon av disse, eller enkeltvise kriterier. Rydder litt nå og da, er ikke så nøye. :P

Skjult ID med pseudonym bos to. 13 aug. 2015 11:59

@TS

Jeg blokkerer kun de som har blokkert meg , hva er vitsen ... Nå kan de angre nå :p

(mann 43 år fra Oslo) to. 13 aug. 2015 12:57 Privat melding

Aha...takk for svar =)