Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Kravstor fr. 14 aug. 2015 00:42

Er det bare meg! Jeg liker ikke Cupcakes. Ikke bare at det er alt for søtt å spise, men det er rett og slett irriterende søtt å se på også.
Jeg trodde denne trenden var over, men jammen dukker det opp noen albumbilder av Cupcakes fortsatt!
Ja, jeg vet det er fryktelig sært av meg å reagere på dette. Dessuten skriver jeg dette med et smil om munnen og en stor porsjon selvironi. Uansett, jeg liker det dårlig. Omtrent like dårlig som sånne kjoler med store stygge glidelåser. Kanskje ikke rart jeg er singel! :-)

Skjult ID med pseudonym Tinka fr. 14 aug. 2015 00:47

Aldri smakt Cupcakes, av mange, gode metagrunner :-)

Litt usikker på de kjolene, kan ikke se dem for meg.

Personlig er jeg motstander av riflete ostehøvler, men skal forsøke å ikke legge for stor vekt på det, om jeg skulle møte en som har en slik.

Skjult ID med pseudonym Kravstor fr. 14 aug. 2015 07:50

Hehe...må presisere at jeg ikke har merket tråden som seriøs.

Sånne store blanke glidelåser man så litt av litt sent på 80 tallet og som dukket litt opp igjen for 4-5 år siden. Kan finnes på kjoler, bukser, bluser og skjørt. Jeg likte de dårlig på 80 tallet og like dårlig fortsatt!

(mann 36 år fra Akershus) fr. 14 aug. 2015 19:07 Privat melding

Cupcakes er genialt.

I mitt stille rare kokkesinn har jeg også skissert ut både lasagne og shepherd's pie cupcakes.

Fordi... hvorfor ikke?

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) fr. 14 aug. 2015 20:16 Privat melding

Sist gang jeg forsøkte å spise cupcake, holdt kjeven på å gå ut av ledd. At damer kan leve på disse, betyr at de er veldig søte, men fulle av luft. :P

(mann 48 år fra Rogaland) fr. 14 aug. 2015 21:56 Privat melding

Sist jeg smakte cup cakes var i London, de så fantastiske ut. Jeg kjøpte, grabbet en og tenkte denne skal nytes, helt til den kom i munnen og ned i magesekken hvor det kjentes ut som om den ble sprengt i en atmosfærisk eksplosjon med en kunstighet som gjør The Palm i Dubai om til en fille holme. Magen hamret og banket og det kjentes ut som om det skulle lages metervis med stål i et skjørt stålverk hvor uggenheten etterhvert skjøt fart som en Tesla. Tennene ba instendig om noe til å dempe syrenivået og truet med kapitulering og anarki hvis det ikke ble gjort noe uoppfordret. Eg krøpt desperat til korset og lovet ingen gjentagelser og tenkte faen for no sjiiit og tygget en Extra.

(kvinne 37 år fra Aust-Agder) fr. 14 aug. 2015 22:27 Privat melding

Heh? Er det noen som har bilder av cupcakes i Sukker-albumet sitt?? Er ikke DET ganske sært??
(Og på generelt grunnlag er jeg enig med TS om cupcakes. Dessuten heter det da for fanden muffins)

(kvinne 51 år fra Oslo) fr. 14 aug. 2015 23:39 Privat melding

Da er vel spørsmålet: Bør man legge ut bilder av andre sjøllaga matretter på sukker? Bør jeg flashe pizzaen? Den herlige ostesuffleen? Eller noen røffe hamburgere? Eller rett og slett la det være?? Ble veldig i tvil her nå.

Skjult ID med pseudonym Kravstor lø. 15 aug. 2015 12:22

@my
Når glidelåsen sitter bak, går det greit. Langt hår kompenserer denne glidelåsen med god margin. Ingen grunn til bekymring:-)

(kvinne 54 år fra Oslo) lø. 15 aug. 2015 12:48 Privat melding

Hva skjedde med vanlige muffins...?

Skjult ID med pseudonym Kravstor lø. 15 aug. 2015 13:10

@josy67
Hvis matlaging er en stor interesse, da synes jeg det er fornuftig med bilder av det.

Jeg mente egentlig ikke først og fremst å kritisere Sukker damene med denne tråden. Først og fremst, ville jeg være litt ærlig og selvironisk rundt noen av mine sære sider:-)

dame1968 forteller jo litt av det samme. Hva man reagerer litt negativt på:)

@Lisalinn
Om jeg var på turdate og en dame trakk frem Sjokolade muffins når jeg trakk frem kaffe termosen, da hadde det jo vært pluss i boka:-)

(mann 52 år fra Oslo) ti. 18 aug. 2015 17:26 Privat melding

Jeg foretrekker vel at bildene illustrerer personen best mulig, men så er det jo slik at en skal helst like det den andre er og gjør. Da faller de aller fleste med bilder av kvinner og hesten deres bort:)