Alle innlegg Sukkerforum

Hva tenker dere om å få hjerter ...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Creeper sø. 16 aug. 2015 11:19

og meldinger fra folk som er langt utenfor ditt søkeområde mtp alder.

Jeg kjenner at jeg nesten blir litt provosert. Synes det er litt ekkelt. Tenker litt "gammel gris" osv.

Nå har jeg aldri opplevd å bli kontaktet av unge gutter da, så jeg snakker om at godt voksne karer setter på hjerter etc. Jeg er selv i begynnelsen av 40-årene og søker fra 38 - 50. Folk jeg møter sier ofte at jeg ser ut som om jeg er i 20-årene *hehe*. Da er jeg IKKE interessert i en på 60!

Skjult ID med pseudonym Creeper sø. 16 aug. 2015 11:20

Ikke noe stort problem dette, men jeg liker å ha noen å diskutere på en søndag :)

Skjult ID med pseudonym Creeper sø. 16 aug. 2015 11:27

Meadow, det er en god tilnærming :)

Villrosa, så du tenker at folk ikke burde bry seg om alder når man kommenterer andres utseende? Jeg ville aldri i verden satt hjerte på en pen 22-åring, og sagt at han så deilig ut. Ville du? Sånn yngre 3 - 10 år er selvsagt innafor.

(mann 48 år fra Rogaland) sø. 16 aug. 2015 11:44 Privat melding

Jeg tror det er mentalt, at man føler yngre en faktiske tall på papiret tilsier. Var selv i lag og gift i 14 år med ei som var 8 yngre en meg og det var ikke noe problemer med tanke på aldersforskjell. Men vi kom i den vanlige fellen småbarnsforeldre havner i vedrørende barn og at man da glemmer hverandre og vokser fra hverandre fordi man er så fokusert på de nye menneskene som har kommet inn i livet. Ta det som et kompliment at noen ser på deg som attraktiv og gå videre :-)

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 16 aug. 2015 11:45 Privat melding

Har skrudd av den funksjonen som gir beskjed om når noen har satt hjerte på meg jeg. Virker stort sett som om menn (og sikkert kvinner også) bare bruker det for å sette en "huskelapp" på profilen. Samme som når de blokkerer fordi de ikke gidder å få opp en profil som de uansett ikke synes er interessant.
Er noen interessert får de heller sende melding :)

En 25 åring eller en 65 åring må gjerne være nysgjerrig på meg og sette hjerte. Jeg kan faktisk velge å ikke forholde meg til det :)

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) sø. 16 aug. 2015 11:49 Privat melding

Tror jeg har fått hjerter fra damer som er fra 37 år og oppover. Den elste er 60 år. Og så lenge man sender til andre voksne, så må alle få sende hjerter dit de vil mener jeg.
Det som frustrerer meg mest, er damer som til stadighet er innom profilen min, og sender hjerter til meg, men har ikke et eneste bilde av seg selv på sin profil. Hvordan forventer de at jeg skal respondere på slikt da?

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) sø. 16 aug. 2015 11:51 Privat melding

Du har sikkert rett @Lisalinn. Det er kanskje bare huskelapper, og at de ikke forventer noen respons.

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 16 aug. 2015 11:52 Privat melding

Velg å ikke forholde deg til det @E46
De har ikke bilde og de sender ikke melding. Da eksisterer de ikke ;)

Skjult ID med pseudonym Creeper sø. 16 aug. 2015 11:55

8 år er ingen aldersforskjell i mine øyne, men 15 - 20 år er en forskjell.

@E46, jeg blokkerer alle slik anonyme kikkere umiddelbart. Hender jeg blokkerer alle bildeløse som har vært innom min profil. Jeg liker ikke smugkikking

(mann 48 år fra Rogaland) sø. 16 aug. 2015 12:00 Privat melding

Forsåvidt enig med @Lisalinn. @E46: Dersom man velger å ikke ha bilder på profilen signaliserer man at man ikke deltar fullstendig i dating felleskapet her på denne arenaen. Som det har blitt diskutert i en annen tråd er synet den sansen som brukes mest i vurdering og velger man da en anonym tilværelse så må man innfinne seg i å ikke få respons. Ignorer dem, såfrem de ikke har en ordbruk som appellerer så de til de grader at de oppveier for bilde. Har til gode å møte ei av den karakter.

(mann 48 år fra Rogaland) sø. 16 aug. 2015 12:12 Privat melding

@Villrosa: Fantastisk flott. Som eg sa, kommer ordene i rett rekkefølge veier det opp for tusen bilder. Men avstand er selvfølgelig en show stopper. Jeg ser her at det er mange trivelige jenter på helt andre steder en jeg er lokalisert og dermed må det bli med tanken for mange. En annen ting er om jeg er interessant nok hehe

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 16 aug. 2015 12:14 Privat melding

Altså. Hvis du tydelig skriver i profilen at du søker menn som er 5 år +/- deg selv. Og noen som er 15-20 år eldre/yngre enn deg setter hjerte på deg... Så betyr det jo bare at den personen ikke har lest profilen din. Eller han velger å ignorere ditt kriterier, fordi han er litt nysgjerrig på deg uansett.
Men det er jo hans problem.
Smugkikkere? Ehhh.... Er vi ikke her for å bli sett da? ;-)

(mann 48 år fra Rogaland) sø. 16 aug. 2015 12:22 Privat melding

Jeg må ærlig innrømme at jeg har ignorert alderskriteriet et par ganger når jeg har sendt melding fordi jeg synes profilen presentert er såpass interessant, samt at jeg har blitt fullstendig revet med da ord betyr så ufattelig mye for meg. Men hvordan motpart som ser sine kriterier bli krenket oppfatter dette vet jeg ikke ettersom vi alle har forskjellige normer for hvordan vi vurder en interessent. Selv ville jeg ha tatt enhver oppmerksomhet som kompliment og respondert høflig tilbake.

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 16 aug. 2015 12:23 Privat melding

Er så enig @Villrosa
Det beste som kan skje om jeg får melding fra en som er 20 år yngre er at jeg kunne ønske jeg var 30 år igjen (og da svarer jeg det også). Det værste som kan skje er at han er ufin og da blokkerer jeg.
Det er ikke noen krise akkurat.

(mann 48 år fra Rogaland) sø. 16 aug. 2015 12:31 Privat melding

@Villrosa: Du er inne på noe av essensen her med at man kommer så ufattelig bedre ut av det med å gå inn med et positivt sinn og holdning. Selv svarer jeg høflig til alle som har kontaktet meg og mener at det er å vise motpart respekt. Vi er tross alt her alle i samme ærend, det er bare at det kan for noen ta lengre tid å finne den rette. I mellomtiden er venterommet forumet et flott arena, med flotte mennesker, gode innlegg full av ærlighet og humor som blir som en forlenger av datingprosessen.

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 16 aug. 2015 12:57 Privat melding

Jeg henger meg egentlig ikke så mye opp i hjertene jeg får uansett alder. Det er alltid hyggelig med hjerter, 💛❤️men de blir nok brukt veldig forskjellig. Jeg har opplevd å sende melding etter å ha blitt satt hjerte på uten å få svar.
Personlig så ville jeg ikke satt hjerte eller sendt melding når jeg er utenfor hans søkerkriterier. Da blokkerer jeg for at jeg ikke skal plage han med gjentatte besøk😊

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) sø. 16 aug. 2015 12:59 Privat melding

På samme måte som Villrosa, har jeg fått kontakt med ei flott dame som ikke ville ha bilder på profilen pga. jobb.
Om jeg ikke husker feil, så startet det med at hun sendte et hjerte. Jeg skrev en melding og takket for oppmerksomheten, men at jeg syntes det var vanskelig å forholde seg til noen uten bilde.
Etter hvert fikk hun mobilnummret mitt og sendte masse bilder. Pen dame med de rette verdier. Humor og sjarm.
Hadde det ikke vært for avstanden, så hadde vi garantert tatt en kaffekopp :)

Skjult ID med pseudonym Creeper sø. 16 aug. 2015 13:08

Jeg er IKKE her for å bli sett, men for å finne :)

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 16 aug. 2015 13:16 Privat melding

Jeg respekterer fullt og helt at folk ikke vil ha bilde. Dem om det. Men synes det er litt rart når de sier at det er fordi de ikke vil at kolleger og familie (spesielt barna) skal se at de er på nettet.
Hvis barna eller kollegaer ser deg her, ja da er vel de her også da...??? Mine sønner på 22 og 23 kan for alt jeg vet være her. (De vet jo at jeg er singel. Og nettdating er rimelig normalt) Men om du har en datter på 13....? Tror du hun er her og kan se pappa?
Og hvis noen på jobben ser deg. Ja da er det noen av det motsatte kjønn som er i samme ærend som deg selv. Og de kan ikke akkurat "avsløre" deg uten å røpe seg selv.
Sorry. Digresjon. Ikke viktig.

(mann 48 år fra Rogaland) sø. 16 aug. 2015 13:22 Privat melding

@Creeper: du har misforstått. Det er klin umulig å bli funnet hvis man ikke blir sett og det innebærer faktisk at man blir eksponert for alle. Så når noen velger å gi oppmerksomhet i hjerter og meldinger så må jo det være kompliment at du er attraktiv eller presenterer deg på en god side. Ta det til deg, gled deg over oppmerksomheten. Jeg synes det er flott at noen bryr seg. Eksempelvis på musikken jeg har laget remixet i de siste månedene så har jeg passert 11000 avspillinger hvorav 1000 siste uke. Tenk at 1000 personer den siste uka har spilt og likt noe jeg har laget! Dette kan være personer som ikke nødvendigvis er i min aldersgruppe, det kan være barn, ungdommer eller voksne. Jeg stiller ikke spørsmål om hvem dette er, men gleder meg heller over hva jeg har kreert. Tenk på din profil, du har formet denne for å eksponere deg i å finne den rette og noen liker den svært godt men matcher ikke dine kriterier, er ikke dette uansett positivt?

Små gleder i hverdagen gjør livet magisk.

(mann 48 år fra Rogaland) sø. 16 aug. 2015 13:25 Privat melding

@Lisalinn: godt poeng, det er jo ikke en sykdom å være singel. Det er en mulighet og det bør jo ikke skjules.

(mann 48 år fra Rogaland) sø. 16 aug. 2015 13:33 Privat melding

@Villrosa: la oss spre glede og positivitet, livet er for kort til å la seg irritere over fotnoter som hjerter fra feil mennesker dessverre.

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 16 aug. 2015 13:40 Privat melding

Nemlig @Galactic. Og i dag så er det vel rimelig normalt å være på en datingside. Folk rundt meg snakker ihvertfall veldig naturlig om det.
Type "jeg var på date i går" - "å hvem da?" - "en jeg har truffet på Tinder" - "var det hyggelig?"
Helt normalt. Ikke farlig.

(mann 48 år fra Rogaland) sø. 16 aug. 2015 13:44 Privat melding

@Lisalinn: spot on

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 16 aug. 2015 13:54 Privat melding

Jeg tror noen her bruker hjerter slik de bruker "likes" på Facebook.
Innen du har sett hjertet har de "hjertet" 17 andre og glemt deg. Det er derfor de ikke skriver eller responderer. Men fordi du da går inn på profilen for å sjekke hvem som har sendt hjerte, så ser vedkommende at du har vært på besøk. Vedkommende husker sannsynligvis ikke at han har "hjertet" deg og må besøke din profil for å se hvem som har besøkt sin profil. Han må faktisk besøke deg to ganger, kanskje tre, for han ville lese ett eller annet i teksten din en gang til. Når du ser dette synes du at det er merkelig at en fyr som har "hjertet" deg driver å stalker profilen din... Du besøker sikkert profilen hans en gang til. Også har vi det igang... :-)))

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) sø. 16 aug. 2015 14:10 Privat melding

Jeg ser på enkelte profiler med jevne mellomrom bare fordi de er pene ;)
Håper ikke jeg blir sett på som stalker av den grunn :-D
Man må jo få lov til å drømme her inne ;)

(mann 48 år fra Rogaland) sø. 16 aug. 2015 16:54 Privat melding

@E46: Det kunne jeg også tenkt meg å gjøre fordi det er noen her på Sukker som har noen helt magiske ansikt. De oser av detaljer fra øyner som glitrer som to unike perler, ansiktslinjer som ville ha gjort hvilket som helst designer målløs og et smil som får all verdens sjokolade til å smelte til en stor innsjø som man bare har lyst til å hoppe uti.
Men jeg tør ikke se på profil for mange ganger fordi eg ikke vil ha stalker stempel. Men nå vet jentene hva jeg mener men heldigvis vet ikke de hvem de er, det vet kun jeg. Er det nå jeg skal bli flau!

(mann 52 år fra Oslo) sø. 16 aug. 2015 17:51 Privat melding

Galactic sier det bedre enn meg, men jeg sitter og ser på bilder, og kommer over noen som bare er usansynlig pene imine øyne. Enfår jo lyst til å sende et kompliment, men når de har ført opp aldresgrense som setter meg utenfor så lar jeg være. Uttrykket "gammel gris" blir brukt i diskusjonen, og jeg ønsker ikkeå falle i den kategorien.
Hjerter er litt vanskeliger å bruke og tolke (nå får jeg jo ingn, men pytt pytt). Jeg har satt noen få hjerter på profiler som ser interessante ut, og gir ve, med det motparten et mildt hint om at en kunne tenke seg kontakt, påen mer uforpliktende måte enn med en melding.

Skjult ID med pseudonym Creeper sø. 16 aug. 2015 18:14

@Galactic, du må lese bedre! Jeg vil ikke BLI funnnet, FINNE selv. Være aktiv søkende, ikke passiv og på utstilling.

Skjult ID med pseudonym arneand sø. 16 aug. 2015 18:33

@Skjult ID med pseudonym Creeper sø. 16 aug. 18:14
o.0

@Gutta
Unicorn confirmed!
Go get her boys!

Må den beste finne a først ;)

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 16 aug. 2015 18:36 Privat melding

@Creeper
Å bli funnet betyr vel ikke nødvendigvis at du er passiv og på utstilling?
Du vil jo finne noen selv sier du - betyr det at de gutta bare er passive og på ustilling...?

Kan man ikke både finne og la seg bli funnet da? Det ene utelukker vel ikke det andre?

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 16 aug. 2015 18:43 Privat melding

Jeg vet det er noen få menn som ikke liker å få førstemelding.
Fordi de vil være den som "finner selv" fordi de har en forestiling om at det er mannen som skal ta initiativet.... Da tenker jeg at det er like greit at fyren ikke fikk tid på seg til å være først ute, hvis det er sånne regler han vil ha.

(kvinne 51 år fra Oslo) sø. 16 aug. 2015 18:51 Privat melding

@creeper
Synes egentlig det er merkelig at du velger å være på en datingside hvis du ikke ønsker å bli sett. Kanskje det beste hadde vært å bare på oppmerksomheten fra de vi selv ville valgt, men det er jo ikke slik det fungerer. Menn som ønsker kontakt med adskillig yngre eller eldre damer vil jo selvfølgelig prøve å kontakte disse.

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 16 aug. 2015 19:25 Privat melding

Det blir unektelig litt tåpelig hvis man kun skal tollerere kompliment fra noen en liker selv.
Hvis noen gir deg en kompliment er det en ting du skal gjøre: smile og si takk!!!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 16 aug. 2015 20:07

Blir nesten litt provosert jeg også.
Tror virkelig jenter helt i begynnelsen av 20-årene og som bor langt unna at jeg er interessert?

Er ikke det vet du... Du er for ung og bor for langt unna. To gode nok grunner til å ikke sette hjerter på eller sende meldinger til noen.

Skjult ID med pseudonym Creeper sø. 16 aug. 2015 20:20

Lisalinn, selvfølgelig ikke. Man vil se og bli sett, men ikke bare bli SETT av noen som ikke tør å vise hvem de selv er. Jeg liker ikke enveis

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 16 aug. 2015 20:32 Privat melding

Får jeg hjerter, så nomineres den utvalgte til blokkering. men er hun søt, får hun være i fred en liten stund, til jeg glemmer at jeg tenkte det, så blir det blokkering uansett.. haha.. :P

(mann 48 år fra Rogaland) sø. 16 aug. 2015 20:41 Privat melding

@creeper: sorry for et jeg ikke fikk med det i farten. Jeg finner det litt underlig at du maler det så sort og hvit med at du enten sitter passiv eller så må kun du finne selv. Er ikke dating interaktivt prosess hvor begge parter kan delta? Jeg synes i hvert fall at det skaper spenning og dynamikk når man har to aktive deltakere som begge kan være seg selv og delta i stedet for at en bare sitter på gjerdet å venter. Men vi er alle forskjellige og har ulike preferanser og metoder.

@Mundari: Det er litt dumt at man ikke kan være seg selv og gi kompliment til en jente en synes er fin, har sjarm, fine øyner eller flott beskrivelse eller et eller annet talent eller egenskap. Jeg synes det er ufint å kalle noen for en gammel gris kun fordi man gir et kompliment. Uansett alder må det jo være lov å gi et uforpliktende kompliment. Jeg husker ei på 26 som ga meg et kompliment for noe, altså hun er nesten 20 år yngre en meg. Skulle jeg da kalle henne for "din lille grisunge" fordi hun ga et kompliment til meg som er eldre? Det er horribelt tankegang og trakassering. Vi må slutte å være så opphengt i alder og være glade for de positive ord og kompliment vi gir og får. De gis med god intensjon og det behøver ikke være noe bakenforliggende. Det er akkurat samme respekt jenter fortjener fra gutter når de går på byen litt lettkledd og gutta tror det er invitasjon og jenter sier neeei, hold deg unna. Respekt, respekt og respekt

(mann 52 år fra Oslo) sø. 16 aug. 2015 21:07 Privat melding

Lisalinn: Helt underlig om noen menn ikke liker atkvinner tar kontakt først. Kontakten i seg selver jo et kompliment. Man har stått frem mellom alle profilene som interessante. Ville sett ekstra nøye på en som tok iniativet og sett forbi små "unøyaktigheter" Viljen til å være den aktive er jo attraktiv.
Galactic: Med untak av det aburde navnet:9 så skal jeg ta det til etterretning. Skal gi et kompliment her og et kompliment der til som har utseende eller profilkommentarer som er noe ekstra, selv om jeg er langt utenfor deres alders-sperrer.
Villrosa: Jg har skjønt av noen profiler og meningsutveksling med kvinner her at det er enkelte som begynner rett på spørsmål av typen "telefonsex eller?" Jeg har da litt dannelse, og forsøker føle meg frem. Inbiller meg at slike meldinger er det man virkelig har blokkeringene og rapporteringsmuligheter for. Nei slik er ikke akkurat det jeg mente med komplimenter.

(mann 48 år fra Rogaland) sø. 16 aug. 2015 21:19 Privat melding

@Mundari: Jeg har også forstått at det er menn her som har en ufin tilnærming og er direkte grove i meldingene. Det synes jeg er uakseptabelt og respektløs ovenfor jentene både på en slik arena som dette og i det IRL. Men det å gi kompliment for noe på en fin måte synes jeg er flott.

(mann 52 år fra Oslo) sø. 16 aug. 2015 22:07 Privat melding

Galactic: Klart det er fullstendig respektløst. Kontraproduktivt er det vel i alle fall også. Har alltid trodd en kom lenger med et smil, et kompliment og litt humor. Jeg ble grundig overrasket over at det fantes slike på en nettside som denne. Men mennskeheten skal vel aldri slutte overraske meg med sin uendelige dumhet?

(mann 48 år fra Rogaland) sø. 16 aug. 2015 22:27 Privat melding

@Mundari: dumhet som dette vil nok dessverre fortsette i all evighet, men jeg anser meg som en uhøytidelig avviker i forhold til den sauflokken som taktvis marsjerer der bjella går. Jeg gir komplimenter når jeg mener det og dersom mottaker har problem med det, så er det ikke mitt problem. Hver og en av oss må daglig forholde oss til meldinger av ulike art i ulike sammenhenger og vi må selv vurdere hvordan vi skal håndtere disse. Dersom et kompliment ikke kan prosesseres ordentlig og returneres som ei brevbombe full av fordommer, så er det avsender av denne brevbomben som har et problem og ikke jeg.

(mann 52 år fra Oslo) sø. 16 aug. 2015 23:52 Privat melding

Takker for fornuftig svar galactic, og takker for fantastisk godt kompliment Villrosa. Klok er en ting jeg vil være, men som med alt annet, man kan alltid bli bedre.

(mann 48 år fra Oslo) ma. 17 aug. 2015 02:37 Privat melding

Mmå innrømme at jeg ikke ser problemet. Jeg har fått kompliment fra damer som er utafor aldersmålgruppa (både opp og ned), og synes egentlig bare det er hyggelig. Har også selv gitt kompliment begge veier, men om dét er noe særlig populært aner jeg ikke.

(mann 35 år fra Rogaland) ma. 17 aug. 2015 02:51 Privat melding

Jeg er nå 32 selv og vil ikke si alder alltid er så viktig. Ser helst fra 26 til 33 men om en profil tilsier at en dame har de rette verdier i livet og virker oppriktig, vil jeg mye heller kjangse på noen som er 23 å bekrefte feil en å bare anta. Så jeg planter et 💛 om jeg liker det jeg får av inntrykk om det er mellom 23 og 34 uansett om det er utenfor preferanser.
Er jo her for å finne noen om det så bare ender med en venn. Hva har vi og tape? ;)

(mann 48 år fra Rogaland) ma. 17 aug. 2015 06:22 Privat melding

@AHH1983: Du er ved kjernen av det som dreier seg om.

(kvinne 49 år fra Vestfold) ma. 17 aug. 2015 12:30 Privat melding

Helt greit , helst rødt med blomster og sjokolade takk 😂

(mann 48 år fra Rogaland) ma. 17 aug. 2015 15:07 Privat melding

@Oooog-yeah passer veldig bra å si nå fordi jeg regner med du sikter til mørk sjokolade og et glass rødvin ;-)

(kvinne 49 år fra Vestfold) ma. 17 aug. 2015 15:25 Privat melding

@Galactic

Mange som sverger på rødvin og mørk sjokolade. Det må jeg prøve en gang ☺️

(mann 46 år fra Østfold) on. 19 aug. 2015 00:14 Privat melding

Jeg synes alltid det er koselig når noen skriver, enten de skriver for å gi et kompliment eller noe annet. Dersom personen er langt utenfor alders gruppen jeg søker og kun skriver til meg for å gi et kompliment, så blir jeg like glad av den grunn.
Har kun vært fortvilt over et hjerte så langt. Jenta var 16år og stadig innom min profil før hun sendte hjerte. Ga henne aldri noen tilbakemelding på dette, og hun sluttet heldigvis besøke meg kort tid etter at hun sendte hjertet. Da følte jeg meg som en gammel gris.

Skjult ID med pseudonym GrimReaper on. 19 aug. 2015 00:31

Er jeg kald og litt kynisk dersom jeg automatiserer sending av hjerter med et lite script basert på visse kriterier? Eller sprer jeg bare systematisk glede?

(mann 46 år fra Østfold) on. 19 aug. 2015 03:17 Privat melding

God ide :)

STATUS=single
MIN-MATCH=70
COMPLAINT-HANDLER=GrimReaper # :)

While [ $STATUS -eq "single" ]; do
Bla bla bla ;
Done ;

(mann 48 år fra Rogaland) on. 19 aug. 2015 06:07 Privat melding

Liker tanken larumba, men jeg ville brukt vb script :-P hahaha nyanser

(mann 46 år fra Østfold) on. 19 aug. 2015 08:59 Privat melding

Hehe, hadde sikkert fungert fint det Galactic 😃

Skjult ID med pseudonym Dag lø. 22 aug. 2015 03:40

@Litah - Hjerter fungerer vel for mange som match/ikke match på Tinder etc.

TS - Har samme "problemet" - som mann.. Straks 40, og får mange besøk fra damer på 40-50, som er over mitt søkeområde.

Synes det må være lov da, og syns ikke dama på 49 er grisete selv om hun sender meg melding. Men må nok uansett ignorere alle disse.

Det fascinerende med alderen jeg er i er at det kommer både meldinger og besøk fra damer som fint kunne vært mor og datter..:-)

Skjult ID med pseudonym Dag lø. 22 aug. 2015 03:43

TS - En ting til, f eks. Oslos ordfører er jo gift med ei som jeg vet er rundt/under 40.

Betrodd, respektert politiker, OG gammel gris da eller?

Skjult ID med pseudonym evigsingel lø. 22 aug. 2015 09:18

Forstår hvorfor litah er singel

(mann 48 år fra Rogaland) lø. 22 aug. 2015 10:05 Privat melding

@Luminara: fullstendig enig :-)

(mann 49 år fra Hordaland) lø. 22 aug. 2015 21:06 Privat melding

Skulle gjerne hatt noen hjerter hos meg. Men relativt ny her (i denne omgang). Har satt hjerter på noen, bare for at eg synes de var flotte og hadde en fin profil. Har og sendt noen meldinger, men her inne er det få meldinger som kvinner gidder å besvare ;)
Skitt au. Får ta det som det kommer. Var her inne i en periode tidligere, og alt er ved det samme :)

(kvinne 54 år fra Oslo) lø. 22 aug. 2015 21:35 Privat melding

Å lage så mye styr (bli provosert, synes er ekkelt osv.) over at "Noen" er nysgjerrig eller interessert i profilen din... Tuller dere eller??

(kvinne 54 år fra Østfold) sø. 23 aug. 2015 08:46 Privat melding

Enig Lisalinn 😊