Alle innlegg Sukkerforum

Noe galt med profilen min?

Vis siste innlegg
(mann 32 år fra Rogaland) ma. 17 aug. 2015 17:36 Privat melding

Det virker som jenter ungår meg som pesten. De sender ingen meldinger tilbake, og ingen av dem svarer. Ok, nesten ingen. Begynner å lure på om jeg har skrevet noe virkelig, virkelig avskrekkende. Det virker som relasjonsprofilen min er veldig unik siden jeg får bare ein og halv side med matcher. :(

Kan dere være så snille å gi meg noen tips angående profilen min?

Hilsen BlåLantern

(mann 32 år fra Rogaland) ma. 17 aug. 2015 17:39 Privat melding

Og ja, profilen min er fra stavanger, en av norges største byer, wtf?

(kvinne 49 år fra Vestfold) ma. 17 aug. 2015 17:40 Privat melding

Du danser vel og er integrert som tomat...dette kankke høres kjedelig ut👍
Pynt bare litt opp med bilder i albumet.
Litt kjedelig å ha bare et bilde.

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) ma. 17 aug. 2015 17:42 Privat melding

It-nerd som sitter hjemme og spiller playstation og drikker kakao?
Nå satte jeg det på spissen og vel så det, men prøv uten kakao og ps4 😁

Tomat i pizza satt bra nok 😉

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) ma. 17 aug. 2015 17:45 Privat melding

Ellers såg bildene greie ut. Jeg som mann får ikke se annet enn tekst og foto.
Vet ikke hva du har ført opp på faktaopplysninger da. Det kan vel damene se på :)

(mann 48 år fra Oslo) ma. 17 aug. 2015 17:51 Privat melding

Teksten din er helt grei, kanskje litt kort?
Flere og mer varierte bilder tror jeg hadde gjort seg. Ellers er jo tålmodighet alltid en dyd på steder som dette.

(kvinne 47 år fra Sør-Trøndelag) ma. 17 aug. 2015 17:57 Privat melding

Savnet et skikkelig smilebilde jeg;D

(mann 29 år fra Hordaland) ma. 17 aug. 2015 18:04 Privat melding

Ikke enig med E46, må være lov å si at du liker PS4. Om noen er så grunn at de utelukker deg pga. en hobby er de ikke mye å ta vare på.

Nå er jeg ikke på noen måte noen Don Juan på sukker, men det at min profil er veldig spesifisert gjør at jeg mest sannsynlig ikke har stor sjanse på "allminnelige" profiler, altså de som kun skriver "glad i å trene, være med venner og gå i naturen", men til gjengjeld får jeg som oftest svar fra de (dessverre få) som deler mine interesser. Har du noe mer konkret å fortelle om deg selv? Drikke kakao og slappe av foran tven er liksom noe alle gjør eller kan gjøre, og om du skal ha en så vag profil som det, så må du i så fall virkelig klaffe på matchtreet og i tillegg se ut som en modell. Ellers må man spesifisere seg mer mtp. den type jente man leter etter for å ha mer sjanse til svar. Det er nå i hvert fall min teori.

Personlig sender jeg for eksempel ikke meldinger til kvinner som kun skriver det jeg nevnte ovenfor, altså "glad i natur, være med venner, ta en fest i blant, men ta en rolig dag inne også" eller noe i den dur, for det forteller egentlig ingenting om en person i det hele tatt. Hvor skal man starte med en melding til en slik profil? "Jeg liker også å gå tur og slappe av hjemme!" Hvem gjør ikke det? Noe litt mer personlig kreves mener jeg.

Så spørs det jo ikke kun på profilen din, men også hva du skriver i meldingene dine.

(mann 29 år fra Hordaland) ma. 17 aug. 2015 18:08 Privat melding

For å legge til, vil jeg i forhold til E46 si at det at du nevner PS4 er det beste du gjør, for det er noe som faktisk ligner på en interesse noen andre kan dele med deg. Kanskje en jente som liker spill (jada, sjeldent - men finnes) og kan bli både kjæreste og gaming-buddy?

(mann 32 år fra Rogaland) ma. 17 aug. 2015 18:52 Privat melding

Hei takk for alle flotte svar. Wow, dere er raske.

Jeg tenkte egentlig mest på "sprø" da jeg skrev "sær". For jeg kan plutselig finne på noe helt absurd, men selvsagt ufarlig, vil ikke skaffe meg eller andre trøbbel. Synes at mine bilder er ok, og har absolutt ikke lyst å legge ut fjellbilder, er dritt lei av å se slike og tenker at jenter tenker det samme. Kunne sikkert tatt noen bilder fra bowling, eller kafe, eller en sydentur, men har ingen. Er mer opptatt av å ha det hyggelig og gøy enn å ta bilder for at det andre kjønne skal forstå at jeg sitter ikke bare hjemme. Kvinner må ikke tro at vi menn sitter bare hjemme og drikker øl. For jeg hverken drikker, røyker eller blir sylta hjemme som en polsk agurk.
Og nei, jeg går ikke ut på byen å prøve "å få meg", ser ingen vits med slike sosial samspill.

Ja, det at jeg har lav ønske om barn ødelegger mye for meg. Det finnes mange grunner til barn er veldig lavt på ønskelista mi, ingen fysiske eller psykiske for å si det slik. Bare (u)sunn fornuft, spørs hvem som ser på det.

Noe annet jeg kan fikse på?

(kvinne 49 år fra Vestfold) ma. 17 aug. 2015 19:02 Privat melding

Fin profil 😊

Skjult ID med pseudonym lettrømme ma. 17 aug. 2015 19:06

Det virker som om du selv vet best hvor skoen trykker.
Bare å jobbe med sak.
Lykke til :-)

Skjult ID med pseudonym R ma. 17 aug. 2015 19:17

@BlåLantern - Profilen din er helt grei, hvis jeg skal pirke så vil jeg si; Når du nevner IT og data som hovedinteresse, pluss nevner PS4 som fredagsyssel, så er det nok en del jenter som faller av. Nå er ikke jeg i din målgruppe, men du gir nok inntrykk av at du foretrekker å sitte foran en skjerm, fremfor å være sammen med andre. Mange ser det som negativt. Når det er sagt; aner ikke hva slags jente du seg etter, så hvis det er meningen å fremstå slik, så er det jo greit :-)

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) ma. 17 aug. 2015 19:48 Privat melding

Får ikke sett profilen din, jeg, men du har fått mange gode råd her.
Du skal se du snart finner ei søt og sær ei, og hun bor muligens bare rett borti gata ;-)

(mann 32 år fra Rogaland) ma. 17 aug. 2015 20:00 Privat melding

Nå er profilen min oppdatert, sjekk den ut, den er så hot!

Skjult ID med pseudonym Tinka ma. 17 aug. 2015 20:08

Fin profil og du ser bra ut! Enig med R vdr PS4 (kanskje du har fjernet det allerede?). Luk vekk skrivefeil, ikke veldig viktig, men greit å gjøre. Har du krysset av på veldig mange "veldig viktig" i relasjonsprofilen så utelukker du en del jenter. Sjekk om du er rund og åpen i dine svar der?! Bildene er fine, men like i stil og type. Kanskje ta noen bilder i andre miljøer, som viser litt mer av deg?

(mann 32 år fra Rogaland) ma. 17 aug. 2015 20:16 Privat melding

Takk! Flott svar Tinka. Skal se om jeg klarer å fikse på noen skriveleifer.

Mulig at grammatikken min hindrer meg litt, men får se.

Angående bilder, det er ikke at jeg har noe å skjule, har bare ingen andre bilder av meg selv. Vanligvis er det meg som er den som fotograferer. (med et annet kamera, ikke mobil)

Skjult ID med pseudonym Dean ma. 17 aug. 2015 20:37

Jeg reagerte at med litt fiks, så kan du se ut som super-man!

Få deg et bra kostyme og lag en bildeserie der Clark Kent løper inn i en telefonkiosk, og kommer ut som super-man! Da er det ikke lenge om å gjøre før jentene står i kø...:) ( hvertfall nerde-jentene)

(mann 32 år fra Rogaland) ma. 17 aug. 2015 20:58 Privat melding

Hmm, er litt spinkel for det, kan kanskje ta et Clark Joseph Kent - bilde nå, og trene meg opp til Kal-El?

(kvinne 42 år fra Vest-Agder) ma. 17 aug. 2015 21:19 Privat melding

Ikke noe i veien med profilen din.
Vær aktiv selv og du skal se at det ordner seg😃

(mann 32 år fra Rogaland) ma. 17 aug. 2015 22:50 Privat melding

Aktiv sier du? Jeg er radioaktiv, stråler med energi ;).

(mann 38 år fra Oslo) ti. 18 aug. 2015 01:34 Privat melding

@ ts ikke tenk så mye på hva alle sier her, spiller egentlig liten rolle, mitt tips skriv det du føler for og del bilder du føler er riktig. Det at jenter ikke svarer er dessverre et veldig kjent fenomen her på sukker, man som alle sier må ikke ta det personlig, noe som jeg ikke greier og se er personlig negativ, men hva vet nå jeg.

Men hvis man er så heldig og komme i snakk med en jente her da som du liker så kan jeg garantere deg at denne jenta har nok 30 andre som ønsker henne og, og derfor har man ikke råd til og gjøre 1 eneste feil, dessverre er sukker søte damer og menn nådeløse om man viser noe form for feil eller svakhet som om det er noe som kan være bra.

Jeg har mista troen her, men jeg tror ting skjer når du minst venter det. Og det kan jeg skrive på under. Så enten så biter man tenna sammen og jobber mot at man ikke tar ting personlig, 2 at du er deg selv, 3 stol på deg selv, aldri mist troa på deg selv om folk ikke svarer. Ofte svarer ikke folk enten fordi de har får mange som skriver til dem, eller de rett og slett glemmer det, eller at de er så overfladiske og arrogante at de tror de vet hvem du er bare ved og se på bilde og tar en kynisk avgjørelse av at du ikke passer til dem, da er det faktisk dems tap ikke ditt. Lykke til :-)

(kvinne 52 år fra Oppland) ti. 18 aug. 2015 20:50 Privat melding

Hei jeg likte profilen din kjempe godt , Friskt som et eple som har falt ned på jorda .

(mann 32 år fra Rogaland) ti. 18 aug. 2015 21:01 Privat melding

@Trapezium og andre, takk for deres flotte svar. Begynte virkelig å lure på om jeg har gjort noe galt her. Men det ser ut som jeg skal bare ha det gøy, og gi blaffen. Av og til bryr jeg meg rett og slett for mye.
Så det ble Mission Impossible på meg og kompiser på kino. Ganske bra film, men kunne vart bedre ;). Skal ikke utdype meg ettersom dette forumet er for andre formål enn filmanmeldelser.
Forrige MI-film var en del bedre etter min mening.

Ha en fin kveld alle sammen.

(mann 32 år fra Oppland) ti. 18 aug. 2015 23:58 Privat melding

Vær ærlig på profilen din, ikke hør på de som sier "du bør fjerne ditt og datt". Kanskje enkelte ting er ok å vente med til du faktisk er involvert med noen men om det er veldig viktige ting for deg så la det stå. Vil vel ha noen som liker deg for den du virkelig er? :)