Alle innlegg Sukkerforum

Når vi ikke passer samme!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym kvinne to. 20 aug. 2015 09:45

Hvorfor skriver voksne menn:
"Hei, jeg ser at jeg ikke passer med det du søker, og det respekterer jeg."
Merk dere ordet respekterer og at han vet at han ikke passer!!
Og så fortsetter han å skrive og argumentere for hvorfor han må bli kjent med meg allikevel!!

Jeg vet at mange nå vil si "du burde bare være glad du får meldinger".
Men nei!!! Jeg blir veldig glad hver gang jeg får sms om at jeg har fått ny melding her. Men når jeg åpner meldinger fra 19-åringer som sender smiletegn eller fra voksne menn som forstår (!) og respekterer (!!) at de ikke passer med meg, men som tydeligvis mener at de kan endre en del vesentlige ting ved meg for at jeg skal passe - vet dere, jeg blir ikke glad!

Jeg skriver aldri til menn som jeg ser ikke er ute etter en sånn som meg. Hvorfor skal jeg kaste bort min og andres tid på det.
Det er greit å sende et kompliment og si lykke til her (selv om det stort sett også alltid er et hint om å få kontakt). Men ikke si at du respekterer mine ønsker for så å fortelle meg hvorfor jeg burde endre dem! :)

(dagens utblåsning - lei av meldinger som aldri fører til noe....)

Skjult ID med pseudonym Hrafn to. 20 aug. 2015 09:49

Huff, så synd det er på deg... Kan du ikke bare slette meldingene?

Skjult ID med pseudonym arneand to. 20 aug. 2015 10:18

@ts
Eh, det har noe med at de fleste profilene har ubegripelig mange krav og eviglange lister med må og skal.
For å finne noen å skrive til må man plukke ut de som ikke har tatt HELT av, sende en melding likevel, og se om de virkelig mener alt de skriver...
See, that's all ;p

(mann 33 år fra Buskerud) to. 20 aug. 2015 10:18 Privat melding

Den som intet våger intet vinner.

Skjult ID med pseudonym Kravstor to. 20 aug. 2015 10:20

Hehe.....optimismen lenge leve! Jeg opplever jo stadig damer som er langt over alderen jeg søker(Max 3 år eldre). De skriver jo alltid veldig kort;
Hei!
Ha en fin dag
Liker du å danse?
Kjekk mann

Som regel setter de bare hjerte.

(mann 41 år fra Møre og Romsdal) to. 20 aug. 2015 10:23 Privat melding

ja det må vere irriterandes. Skulle tru folk med litt sjølinsikt forsto når det ikkje var vits. Du får berre blokkere dei kjapt når dei er for dum til å forstå ;)

(mann 38 år fra Oslo) to. 20 aug. 2015 12:38 Privat melding

@TS mange menn/ gutter inkludert meg selv er ikke så flink og selge oss selv, Noen er kanskje ikke så flink til og presentere seg selv i teksten jeg har skrevet om hva jeg søker. Har jeg flere ganger oppdaget senere at jeg har missforstått spørsmålet eller lest feil (Dysleksi) Jeg selv ser en jente som jeg liker og skriver de tingene jeg selv ikke har greid og skrive så godt så blir man litt frustrert når man da blir fortalt man ikke passer sammen når den fyren mener det motsatte. Kan godt hende han tar feil, men frustrasjonen blir høy spes hvis man er ny her. Jeg må innrømme jeg sleit med det først, var helt ulogisk for meg.

Men nå er det sånn at mange kanskje og er litt kjappe ute med og avise folk ikke på grunn av hva man søker, men kun på utsende. Og det er veldig lett og bli fornærma av da. De som sier at man ikke skal ta det personlig kan jo føle på det at man blir avvist på grunn av sitt utsende, det blir man forbanna over uansett.

Min erfaring er at første inntrykket er alt her, men 1 inntrykket av de jeg har møtt opplevd her har vært totalt motsatt av det jeg fikk første gangen, samme har jeg fått høre av de som har sett meg her og møtt meg.

Skjult ID med pseudonym Mann 44 to. 20 aug. 2015 13:43

Sånne av visninger er ikke noe kult å få
Dere kvinner forlanger at menn skal forandre seg , kansje dere burde la de få sjansen til det og gi de en mulighet for ett forhold ! Eller kansje det er DERE kvinner som burde forandre dere .... skjønner godt at menn her inne som prøver alt de kan for å finne seg en kjærste , og som opplever negative svar hele tiden blir irriterte ....

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) to. 20 aug. 2015 14:08 Privat melding

øøøh... jeg er ikke en som går livet ut uten forhold pga. kravstore damer...
Så du trenger ikke krisemaksimere på mine vegne i hvertfall.

Ser heller ingen grunn til at det ikke skulle finnes en kjekkas her. Om utvalget blant menn, holder samme nivå som blant damene, så finnes det mange.

Både trådstarter og enkelte av svarerne her bør stikke fingern i jorda litt ;)
Jeg får også henvendelser fra både gamle og unge. Til og med alt for gamle som bor alt for langt unna. Jeg kan ikke gå å irritere meg over det?
Og når jeg får avslag hos damer, så er det ikke automatisk noe galt med damene! Det kan rett og slett være at de ikke føler seg tiltrukket av meg! Og det kan umulig være grunn til å kritisere dem :-D

(mann 38 år fra Oslo) to. 20 aug. 2015 15:01 Privat melding

Poenget her at når man nå får frem det som er poenget er at man må gi og ta i forhold, samme gjelder i krav, man må tørre og forandre på krava sine selv om man er mann eller kvinne. Det man sier ja jeg tenner ikke på bilde av deg derfor så vil jeg ikke treffe deg. Lurer på hvor mange ganger jeg har møtt noen der jeg egentlig ikke hadde noe kjemi igjennom bilde, men etter møte ble utrolig gøy og hyggelig :-) som sagt bilde sier ikke alt, og det kanskje kvinner ikke alltid får med seg at gutter / menn tenker ikke så mye på hvordan bilde har åpen munn eller om det er tatt ovenfra eller under fra, vi bruker heller ikke sminke mange av oss. Så vi er ikke så flinke som dere jenter der til og se vakre ut.

Skjult ID med pseudonym Mann 44 to. 20 aug. 2015 15:13

Er derfor jeg er her på sukker Ipek for å finne ei jente som jeg kal leve resten av livet sammen med . Tror du virkelig at når 2 finner sammen og innleder ett forhold så er det kun menn som må forandre seg ????
hvorfor kan ikke dere la menn være som de er !? burde heller være stolt av å ha en kjæreste som jeg er SIKKER på at mange menn er stolte av sin dame ... Men for all del så må du jo bare være kravstor , fint å vite da at det finnes koner å hente i utlandet som setter pris på sin mann som han er og ikke som en slave ....

Skjult ID med pseudonym kvinne to. 20 aug. 2015 15:18

Nå kjenner ikke jeg meg igjen i den kravstor dame greia...
Det handler heller ikke om "minekrav" - men at jeg har sagt at jeg liker en del ting. Også påpeker han som skriver at han IKKE liker disse tingene, han har liksom selv skjønt at han ikke passer med meg. Men vil fortsatt bli kjent... Det er det jeg finner underlig.

Jeg synes ikke jeg er kravstor når jeg ønsker en mann over en viss alder, som bor nær meg og som ikke vil ha flere barn. Også får jeg melding fra en som sier han har lest dette og han respekterer det.... Men han vil allikevel bli kjent med meg.
Og det handler ikke om dysleksi dette altså. Det handler heller ikke om å ikke ha lest profilen, ettersom vedkommende refererer til tekst i min profil.

Skjult ID med pseudonym Mann 44 to. 20 aug. 2015 15:20

@ kvine beklager , ble bare revet med her

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) to. 20 aug. 2015 15:21 Privat melding

@Trapezium
Det stemmer at man må gi og ta i et forhold. Men vi på sukker.no er IKKE i et forhold med hverandre. Det er noen som later til å tro det, etter som de har betalt :-D

Jeg har heller ikke plikt til å date hver kvinne som viser interesse. Jeg har ikke engang plikt til å svare på meldinger.

INGEN dame skylder noen av oss menn å endre sine krav for å imøtekomme oss! Vi har IKKE kjøpt oss rett til dame!

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) to. 20 aug. 2015 16:11 Privat melding

Oppfatter dette som en utblåsning, forsøker å få tak i Red Adair, mulig han kan hjelpe. :P

(mann 38 år fra Oslo) to. 20 aug. 2015 16:24 Privat melding

Men ipek 35 hvis ikke du ser at du møter deg selv i døra der så har du ikke mye håp. Du vil at gutter / menn skal stelle seg før bilder. HALLO. Hvis det er fotomodell menn så ser jeg poenget ditt. Og det du sier viser bare hvor vanvittig overfladisk du er. Menn er menn la dem være det, liker du det ikke så gå et annet sted eller vend deg til det.

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) to. 20 aug. 2015 16:32 Privat melding

Uenig igjen! Om hun ikke liker det, så ser hun etter en annen mann. Hun trenger ikke dra noe annet sted.
Og det må vi finne oss i 😊

Skjult ID med pseudonym kvinne to. 20 aug. 2015 16:33

@Ipek. Jeg har understreket akkurat de tingene. Barn og alder.

Og @Trapezium.... Du skulle ha sett noen av bildene her. Menn er ikke bare menn. Mange med flotte, fine og normale bilder her. Og noen med rlyken i hånda, eller dette baderomsbildet da.... Uflidd mann foran åpen do og med skittentøy rundt seg. Vi snakker ikke fotomodell-krav her.
Det finnes en gyllen middelvei.
Samtidig er det greit å være ærlig på bildet også. Røyker du så er det ærlig å ha røyken i hånda på bildet. Er du sur av deg så er det greit å se sur ut på bildet. Har du rotete bad så avbild det gjerne.
Men forvent deg da også oppmerksomhet (eller mangel på det) deretter.

(mann 53 år fra Oppland) to. 20 aug. 2015 16:38 Privat melding

De som tror vanlig høflighet og folkeskikk gjelder her inne blir skuffet.

Menn vet at de snilleste i klassen sjelden vinner til slutt, derfor tråkker de noen ganger over streken i kampene hete..)

ts - jeg ser på dette som et luksusproblem for deg altså..)

(kvinne 54 år fra Oslo) to. 20 aug. 2015 16:39 Privat melding

Du ser jo trivelig ut på bildet ditt @Trapezium. Men det er dessverre noen som tar en rask selfie i dårlig lys. Dette handler ikke om utseende, men hvordan men velger å presentere seg.
Man tar seg en dusj og pusser tenna før man går på date.
Man bør også velge et bilde hvor man ser ok ut når msn presenterer seg her.
Bildet er det første du ser her. Det er "nøkkelen" for å få noen videre inn på profilen din.

Liker "dere menn" at kvinner er uflidd eller ser sure ut på bilder? :-)

(mann 38 år fra Oslo) to. 20 aug. 2015 16:46 Privat melding

Hehe poenget mitt er du med på leken må du tåle steken . Og hvis da man ikke greier og se det at veldig mange menn ikke akkurat driver rundt og tar selfie av seg selv i tid og utide, jeg kjenner dessverre noen som gjør det, men de bruker da mer tid på badet en kvinner selv gjør og søker ikke akkurat kvinner. Vi menn bryr oss ikke akkurat om hvordan lystet faller på oss osv og hvordan vi ser ut når det legges ut på dating side, de fleste har blitt tatt bilde av i en eller annen setings og det som er poenget mitt at noen kvinner tar gjerne 50 bilder av seg selv for og finne det perfekte akkurat for den og den siden. Der er nok menn ikke like flinke og det er i mine øyne helt riktig. Mange vet at kvinner bryr seg mer om detaljer en gutter gjør og derfor gir menn mer F forhold til bilder.

Jeg selv elsker og ta bilder av natur og andre, men ikke så mange som tar bilder av meg. Men når folk har tatt bilde av meg så er det ofte jenter som tar dem og da blir det ofte bra bilder da.

(mann 53 år fra Oppland) to. 20 aug. 2015 16:49 Privat melding

De fleste menn legger ikke merke til om en dame er (dvs. hun føler seg) uflidd..).
Personer som er sure på bilder stiller med handikap.

Skjult ID med pseudonym Wille to. 20 aug. 2015 16:51

@Trapezium
Når jeg ser på profilbildet ditt, ser jeg en riktig så flott og velstelt mann. Bildet ditt er også tatt i "normal" vinkel. Det er jo helt strålende! Du skulle bare visst hvor mange hårete nesebor man ser inn i her + de fem dobbelhakene og den halvåpne munnen med de grå eller gule tennene.. (Selfies tatt nedenfra og opp).

Hadde ikke du også stusset litt, om damer la ut sånne bilder? :)

PS:Dere Forum-menn med bilder, dere er jo delikate og flotte alle sammen synes jeg.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) to. 20 aug. 2015 16:51 Privat melding

@Lisalinn: Litt enig med deg ang. presentasjon. Hvis du er en skikkelig slaskete og uflidd, hjelper det lite å stå stivpynta som til konfirmasjon. Jeg tror det viktigste er å være ærlig med hvordan man er både klesmessig og annet.

Sure kvinnfolkbilder er grunn til automatisk avslag. :P

(mann 38 år fra Oslo) to. 20 aug. 2015 17:03 Privat melding

Ipek jeg forstår utmerket hva du sier, men du er ikke villig til og innrøm at tokk feil. Men jeg må si av de tilfellene da som jeg kjenner til der jeg har faktisk spurt en del jenter om hva grunnen er på en høflig måte så er 99% av tilfellene kun basert på at utsende ikke strekker til. De fleste på looks leser ikke profilen en gang, akkurat som tinder, greit at du er en av de fornuftige som faktisk tar deg tid til og lese profilen og faktisk ser at dette passer ikke for meg, det er veldig bra du gjør, men må si du er kanskje kun av den 1 % som faktisk gidder og faktisk bryr deg om utsende en mange andre. Jeg møtte en jente jeg synes så fantastisk ut på bilde og traff henne, var overhode ingen kjemi over hode. Så bilde sier fint lite :-)

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) to. 20 aug. 2015 17:19 Privat melding

Jepp

(mann 38 år fra Oslo) to. 20 aug. 2015 17:19 Privat melding

IPEK herre du ror deg unna her, jeg snakker om fotmodell menn som eksempel på folk som steller seg før bilder. Du møte deg selv i døra når du krever at menn skal stelle seg, ikke "forandre" seg men stelle seg. Hvis ikke du ser at det er og prøve og forandre folk så har du et problem. Det at du sporer av er din egen sak. Vær kvinne og innrøm at du har feil du og. Jeg gjør feil hele tiden og står faktisk for dem.

Skjult ID med pseudonym kvinne to. 20 aug. 2015 17:20

Hehehe @Tespezium. De selfiene jeg sikter til er ikke sånne "se hvor kjekk jeg er selfier" tatt av menn med blogg. :-) De er tatt av menn som absolutt ikke bruker bruker all sin tid på badet. Og som absolutt ikke tar bilde av seg selv i tide og utide. Sammenlignet med disse ser du @trapezium meget velstelt ut :-) Jeg tror faktisk du bruker litt tid på badet :-)

Skjult ID med pseudonym kvinne to. 20 aug. 2015 17:22

@OlaConny - Et rødt blad på når/om man ønsker barn har det vært snakk om her. Og det er jo en ganske avgjørende sak for mange.

(mann 38 år fra Oslo) to. 20 aug. 2015 17:30 Privat melding

@kvinne jeg takker for der, men lengste tiden jeg har brukt på badet mitt være 10-15 min, da er det dusj barbering av skjegg og hode pluss pusse tanna. Enkelt og greit

(mann 52 år fra Oslo) to. 20 aug. 2015 17:35 Privat melding

Det er jo ike vanskeligere det her enn at folk står helt fritt til henvende seg til, og svare på hvilke henvendelser de vil. Om du f¨år en melding du ikke ønsker, slett, evt blokker. Får du en henvendelse til fra samme person, blokker. Og blir du neglisjert, så er det som å sitte på kafe med dansegulv. Du kan øsnke deg å bi budt opp, eller ønske et ja når du byr opp, men dukan ikke forvente, langt mindre krevenoe som helst. Bit det i deg. Når det skrives som "mann44" at en kan hente kone i utlandet, så er det diskvlifisernede i mine øyne. Du har spilt deg ut over sidenlinjen, med noe som var en mild trussel, om at "dere er ikke gode nok for meg", men det finner jeg andre steder. Litt "handler ikke på rema mer, for jeg liker dere ikke, nå handler jeg bare på ica". Men vi vet alle at om det kommer et godt tilbud så sprekker trollet:)

Skjult ID med pseudonym kvinne to. 20 aug. 2015 17:54

@mundari jeg er enig. Men mitt startinnlegg er mer ment for å snakke om hvorfor folk sender melding til noen de vet de ikke passer med. Jeg svarer nei takk og ferdig med det. Dette handler ikke om meg. Men de som sender melding. Det ønsker jeg å diskutere.
Det er jo ikke rart at noen menn synes nettdating er håpløst når de aldri får svar og sannheten er at de sender meldinger til kvinner de ikke har noe felles med eller at ønsker for fremtiden er på total kollisjonskurs.
Jeg har ingen problem med å ignorere eller avvise. Men hvorfor setter disse mennene seg i situasjonen hvor avvisning er så og si eneste resultat???

Skjult ID med pseudonym Cllou to. 20 aug. 2015 18:05

:P

Skjult ID med pseudonym Cllou to. 20 aug. 2015 18:08

18:05 betyr
Livet er hardt :D

(mann 38 år fra Oslo) to. 20 aug. 2015 18:15 Privat melding

@kvinne ser poenget ditt hvorfor sende melding til noen man ikke har så mye felles med. Som sagt mye går på utsende og håp. Jeg vet og at motsetning tiltrekker hverandre, har vært sammen med folk som er helt annet sted i livet enn meg og ofte en del ulike ting. Men nå har ikke sukker veldig dyp match greie, hvis man matcher en 93 % da får avslag sorry, men vi har ikke noe felles, så er der ikke profilen, men bilde man går etter. Som sagt man vet ikke helt hvem som er på andre siden samme hvor mye man antar man vet over et bilde og profil tekst. Om jeg skriver litt om de positive tingene jeg har så er jo ikke det alt. Man kan jo ikke fortelle alt her.. Som sagt man må være villig til og forandre på sine krav om man skal finne kjærligheten. Skal alle sitte på sin høye hest så blir det veldig vanskelig og komme noe vei.

(kvinne 47 år fra Sør-Trøndelag) to. 20 aug. 2015 18:31 Privat melding

Ser at jeg kan ha høy match med mange som har helt andre interesser enn meg og i tillegg bor de lysår unna...er vel ikke så mye å bry seg om denne matchen:) Nei....les profilene sier nå jeg...;)

Skjult ID med pseudonym kvinne to. 20 aug. 2015 18:42

Nå tenker ikke jeg så mye på den sukkermatchen - altså tallet og treet.
Jeg tenker på matchen ut ifra det jeg skriver i profilen.
Og man bør bry seg om hva en person (kvinne eller mann) skriverat er viktig. Det er der jeg mener at matchen bør ligge.
Kunne aldri falt meg inn å skrive til en mann som bor 40 mil unna, er 16 år yngre enn meg og ønsker seg barn. Uansett (!!!) hvor kjekk han er på bildene.
Men dette opplever jeg gang på gang at menn gjør. Selv om det uttrykkelig står i min profil at jeg ikke er interessert i yngre menn som bor langt unna, og at jeg ikke under noen omstendigheter skal ha flere barn.
....ikke er jeg så forbaskade vakker at jeg tror de bare går etter utseende og gir blaffen i "kravene" mine heller :-)))))

(mann 53 år fra Oppland) to. 20 aug. 2015 18:45 Privat melding

Fortsatt luksusproblemer...)...

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) to. 20 aug. 2015 18:45 Privat melding

@Louise71: Lysår unna var vel en overdrivelse? Et lysår = 9 460 730 472 580,8 km. Den nærmeste stjernen til sola (proxima centauri) er 4,2 lysår unna, og er en rød dverg, så det er tvilsomt om det er et planetsystem som kan opprettholde liv der. Du må innskrenke søkeresultatene litt tror jeg. :P

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) to. 20 aug. 2015 18:54 Privat melding

Det kan faktisk finnes liv i andre solsystemer.
Om det er inteligent liv, og om de har internett og sukker.no der, så vil nok Louise71 få meldinger derifra og 😉

Skjult ID med pseudonym GrimReaper to. 20 aug. 2015 19:12

@kvinne

Det er vel ikke så vanskelig å forstå hvorfor du får meldinger fra folk med kjemikræsj (i tillegg til sikkert mange andre som har bedre match). Det er jo fordi du er helt for j*vlig vakker og at selv dem med minus i matchpoeng vil forbanne seg selv hver dag dersom de ikke i det minste gjorde et desperat forsøk på å oppnå kontakt med deg. Skjønnheten din overgår simpelthen respekten for dine ønsker. Sånn sett bør du heller bare ta det som et kompliment.

Skjult ID med pseudonym kvinne to. 20 aug. 2015 19:20

@GrimReaper Ja! Det er svaret! Jeg skal sporenstreks bytte til et profilbilde hvor jeg toner ned min overjordiske skjønnhet. Hahahahaaaa!!!!
Nei du......

Skjult ID med pseudonym GrimReaper to. 20 aug. 2015 19:35

@kvinne

Vet du hva. Selv om du lager den styggeste grimasen du er i stand til og bruker dette som profilbilde så skinner skjønnheten tvers gjennom. Selv om du hadde brukt nijab så hadde jeg falt for deg på grunn av dine helt utrolige nydelige øyne som slår pusten ut av meg og sender meg rett inn i drømmeland hver gang jeg ser dem. Åh, hadde jeg bare vært verdig. :/

(mann 48 år fra Rogaland) to. 20 aug. 2015 21:32 Privat melding

Først av alt, hvis det er noen skrive feil etc så bær med meg, jeg er ikke korrekturlest :-P
Det handler jo ikke om å forandre noen. Dersom to parter ikke kan respektere hvem de er så burde de ikke være med hverandre. Jeg kan overhodet ikke se fremtiden til et par hvor en eller begge har intensjon om å forandre motpart. Det er utopi og fullstendig feil. Alle har vi krav og forventninger på hva vi søker etter og noen er mer tydeligere med kravene som må innfris i forhold til andre som er mer imøtekommende ved å gi motpart en sjanse til å vise hvem de er for å se om kravene oppfylles. Selv tror jeg at noen avvisninger kan være basert på feil grunnlag ved at en «synser» og det er noe jeg tror alle kan gjøre inkludert undertegnede. Jeg har også et par ganger hatt så ekstremt lyst til å argumentere på hvorfor vi burde møttes slik at jeg kunne ha bevist hvem jeg er og at hun har tatt avgjørsel på feil grunnlag. Jeg har sett noen jeg liker utrolig godt, hvor både profiltekst og bilde er magisk og jeg er ovebevist om at dersom jeg bare hadde fått en sjanse så skulle jeg bevist dem feil. Men jeg gjør ikke dette fordi hun er ikke verd dette. Dersom hun ikke liker meg fra de ærlige ord jeg har skrevet ned og de bilder som viser hvem jeg er hvorfor skal jeg da jobbe iherdig for å overbevise henne. Da jeg studerte husker jeg ei i klasse i første uke klassifiserte meg som nerd hvor jeg var en fyr som satt hjemme foran datamaskinen hver helg. Etter noen uker innrømmet hun at hun tok feil og vi var perlevenner og var gode venner. Problemet er dette formatet vi er presset inn i, hvor som jeg har nevnt før en eller annen plass vi driver og blir holdt i live kunstig. Vi oppfører oss ikke naturlig og er imøtekommende slik vi ville vært IRL. Vi er kyniske, dømmende og baserer oss dessverre alt for mye på bilde, det vi tror og synes om gitt person. Vi kjenner ikke personen men bedømmer allikevel med avisning etter få sekunder. Dette ender opp med stor feiltolkning og oppfattelse av person ettersom alle ikke har like stor grad av evne til å fremstille hvem de er. Jeg er overbevist over at mange går glipp av store unike muligheter til å møte fantastiske mennesker fordi de alt for raskt tar en beslutning uten å gi motpart en mulighet.

(mann 48 år fra Rogaland) to. 20 aug. 2015 21:33 Privat melding

@Trapezium: jeg er ikke helt enig med deg, jeg synes detaljer er viktig, de små detaljene er de som skaper liv, det magiske i hverdagen og også her inne på sukker. Det er detaljene som skiller mennene fra hverandre. Jeg har lest endel profiler av jenter etter hvert og jeg ser at man tildels kan tolke at noen jenter ser ut til nesten å ha kopiert hverandre fordi profilteksten er påfallende lik og det skiller lite. Dermed er det her muligheten til å være en avviker og strø på med detaljer kommer inn. Menn kan være flinke, hvis de gidder og gjør en innsats vedrørende detaljer, tilsvarende kan jenter.
Konklusjon: I bunn og grunn er dette likt som en hvilket som helst annet sjekkeplass hvor vi dessverre ikke gir hverandre mulighet til å presentere oss fordi vi er så forbaskede forutinntatt og vet nøyaktig hvordan motpart er. Vi er så selvopptatt og har milevis med selvinnsikt og kan lese personen med et knips. Vi tar fullstendig feil gang på gang og vi lærer ikke og kommer aldri til å lære. Resultat blir at vi går glipp av unike muligheter, men betyr dette så mye. Dersom jeg hadde aksjer og solgte de i dag for 10 millioner og var lykkelig av den grunn, betyr det så mye om at dersom jeg hadde ventet til i morgen så kunne jeg ha solgt dem for 12 millioner? Jeg lenge jeg er forutinntatt og beslutter at jeg er fornøyd med valget jeg foretar i dag er dette det viktigste for meg og da nytter det lite å tenke på dagen etter når man ser at man bommet i valget en foretok ettersom det er for seint. Så ta ansvar for dine valg og hold deg til dem. Til de gutter og jenter som ikke gidder å se noenlunde på bildene, dersom de er slik i virkeligheten, så er de slik og hvorfor skal de endre seg for å skape et bilde av noe de ikke er kun fordi de har lyst til å finne en partner. Det er faktisk noen som har alright liv i den settingen også. Hva med å vise respekt!! Vi er altfor raske til å dømme andre basert på det vi ser uten å kjenne bakenforliggende historie. Ignorer de som ikke passer i din ramme og gå videre. Takk for meg ?

(mann 48 år fra Rogaland) to. 20 aug. 2015 21:34 Privat melding

Sorry, innlegget ble for stort, Sukker har maks grense på 2500 karakterer på et innlegg og jeg har 4291 karakterer så jeg måtte splitte det opp :-P

Skjult ID med pseudonym bos to. 20 aug. 2015 22:33

@kvinne

Helt enig med deg at det er stressende å få meldinger fra (i mitt tilfelle) "kvinner" som vil forandre meg (hadde tørna ) nå er ikke dette tilfelle sjelden jeg får mail i det helt tatt .

Synes at det skulle være en sånn der (silefilter) på posten slik man setter opp kriterier i match beregning . Eks . Du mottar post bare av de som passer inn i dine kriterier . Er helt sikkert på at mange ville vært fornøyd med løsningen .P

(kvinne 47 år fra Sør-Trøndelag) to. 20 aug. 2015 22:35 Privat melding

Hehe....takk for informasjonen @equi00! Det var lærerikt å lese:) Hadde forøvrig full tro på at forumets lesere (deg absolutt inkludert) tok overdrivelse min med lysår som en overdrivelse og ikke som faktaopplysninger...;)

@E46....tusen takk for dagens absolutt største kompliment....:) Ble i går sammenlignet med en BMW av en utrolig flott og hyggelig kar, men dette var jammen hakket hvassere...;))

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) to. 20 aug. 2015 22:44 Privat melding

Haha 😂 bare hyggelig 😉
Bra han karen var flott og hyggelig da 😊
...og ikke en stygging som sammenligna deg med en gammel opel 😁

(kvinne 52 år fra Oppland) to. 20 aug. 2015 22:56 Privat melding

Handler vel ikke om å forandre hverandre , men tilpasse seg , Akseptere hverandres ulikheter og omfavne dem .
Tørre å innrømme at en tar feil av og til , dele på å ha siste ordet , bruke tiden på hverandre og kjærligheten ,Er vel ikke vanskeligere en Det :-)

(mann 48 år fra Rogaland) to. 20 aug. 2015 22:57 Privat melding

@Litah: Vi er alle en del av et samfunn som i større og større grad males av en kunstig fasade. Det er jo nok å bare se i sin egen news feed på facebook hvor det ene bildet etter det andre farer forbi med perfeksjonisme og en virkelighet som virker for usannsylig til å stemme. Kynismens sko er blant annet å være forutinntatt og synse uten å vite. Det er klart jeg setter det på spissen, men dette er kun for å illustrere det vi ser hver dag. Det er jo ikke mange dager siden en 12 åring veltet i en båt og satt og vinket om hjelp og folk kjørte rett forbi med båtene sine. Det har vært gjort flere forsøk med å spille at et menneske får et illebefinnene på gata hvor folk går rett forbi. Jeg sier ikke at du nødvendigvis ikke ville ha gjort noe og at alle er 100% like. Men jeg mener at det generelt i samfunnet har blitt en forverring og større grad av egoisme og kynisme hvor det er rom for forbedringer. Er du ikke enig?

(mann 52 år fra Oslo) to. 20 aug. 2015 23:10 Privat melding

Afrodites: Hvorffor skaljjeg inrømme at jeg tar feil, og gi etter. Jeg er jo universets senter,referansen for det perfekte, modellen gud brukte da han skapte menneskeheten. mannen som aldri har, aldri kommer til å, rett og slett aldri tar feil. Det er dere andre som må tilpasse dere om verden skal bli et bedre sted. All forandring av meg vil gjøre universet dårligere.
Ja selv ordbøkene endres når jeg taster annet en det som står der fra før.
Litah: Fjasbokji er overflødig, for venner og familie har vi telefon.

(kvinne 52 år fra Oppland) to. 20 aug. 2015 23:10 Privat melding

Tar hånden til pannen ,( korsette er strammet for hardt ) hent luktesalt My tar du imot meg før jeg faller om på gulvet ,kabong

(mann 48 år fra Rogaland) to. 20 aug. 2015 23:13 Privat melding

Jeg innrømmer gjerne at jeg har vært kynisk og fordomsfull. Jeg innrømmer også at jeg har ovenfor aktuell person jeg var dette mot fortalte hva jeg trodde og sa at jeg tok fullstendig feil og aldri burde ha vært så forutinntatt og dømmende. Dette betyr at jeg har lært noe viktig. Men når vi ser rundt oss så vil eg påstå at samfunnet har endret seg og personlig liker ikke en del av endringene.

@My: hehe, jeg har utrolig mange ganger vurdert å hoppe av facebook toget, menså er det en del praktiske ting også som lukkede grupper for klassene til barna hvor generelt informasjon deles, dugnad bla bla bla osv. I tillegg er det en grei måte å holde seg oppdatert på de nærsom man ikke har daglig kontakt med. Så det er et dilemma.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 20 aug. 2015 23:22

Seriøst? Hvem sender slike meldinger?
Vet de ikke at det er vanvittig mye enklere å bare la være å sende en melding enn å formulere en lang melding for å prøve og overbevise ei dame om at hun tar feil?

Jeg holder meg ihvertfall langt unna de jeg føler jeg ikke passer til i forhold til profil og profiltekst.
Er livredd for å sende melding til ei hvor jeg burde ha visst bedre.

(mann 38 år fra Oslo) to. 20 aug. 2015 23:26 Privat melding

Vel som jeg har sagt ja flere som godtar den feige måten og ikke svare, overfladiske oppførsel fra menn og kvinner osv og ja det er faktisk farlig at vi blir enormt egoistisk, litt som den videoen som noen la ut i går over en buss som vingler, fyren sitter oppe og filmer og gleder seg til og legge det ut i stedet for og høre om buss sjåføren faktisk hadde det bra, han hadde vist fått en illebefinnende eller sovnet. Det at vanlig fornuft forsvinner bare for at man vil vise noe er farlig, det og ikke bry seg om noen som ligger i livsfare er skremmende. Ville du likt om jeg gikk forbi akkurat deg, selv om jeg har kunskap om og redde deg om du hadde ligget på bakken med store helse problemer?? Jeg har i mitt liv reddet 3-4 stk, 2 drukning ulykker (var badevakt) 1 gang en jente ble nesten kjørt over av en buss om jeg ikke hadde dratt henne bakover i hestehalen. 4 var en fyr som var så full at han falt sammen på en øde vei der jeg hadde kjørt før og sett han og da jeg kjørte sanne vei tilbake oppdaget jeg at han ikke var der han burde ha vært og begynnte og speide etter han siden han var full og ikke synlig så som bilist mitt på natta kjørte jeg sakte, oppdaget jeg jakka hans, midt på vinteren ligger karen i 20 minus uten nok klær på. Fyren bak brydde seg overhode ikke og gikk bare videre og det er vanvittig. Helt sykt. Så om folk forventer at det er greit og være ego så skal jeg prøve og huske det om jeg ser dere ligger der hjelpe løse at jeg faktisk likavel stille opp... Hadde folk hatt sunn fornuft og en riktig oppdragelse og ikke hatt den holdningen vel ikke mitt problem så vil det til slutt bli ditt. Jeg kommer forsatt til og gjøre hva jeg kan for og gjøre verden litt bedre, og skal donere beinmargen min til blodbanken om ikke så lenge. Lykke til alle sammen, jeg tydelig vis er for uegoistisk for dette stedet..

(mann 48 år fra Rogaland) to. 20 aug. 2015 23:33 Privat melding

@Trapezium: Fullstendig enig med deg at egoismen råder om jeg også vile antyde at nok noen er usikre og redde for hva hvis de gjør galt eller bla bla bla når de havner i en situasjon. Men sliksom hvis man kommer som første person etter en bilulykke så er man pliktet til å stoppe og kan risikere forfølgelse fra politiet dersom det er en alvorlig ulykke og man ikke stopper. Jeg synes det er viktig som du sier nå å vise mer omtanke for mennesker og bistå dersom man kan. Hvordan vil samfunnet bli dersom alle skulle gå forbi...

(mann 36 år fra Oppland) to. 20 aug. 2015 23:39 Privat melding

Jeg er ganske enkel. Hvis man ikke passer sammen, så passer man ikke sammen. Ferdig med det, er det noe å diskutere? Bør heller diskutere viktigere ting, så som fotball og V8ere! :)

(kvinne 52 år fra Oppland) to. 20 aug. 2015 23:41 Privat melding

Hvem vinner

(mann 48 år fra Rogaland) to. 20 aug. 2015 23:43 Privat melding

Utfordringen er at vi står på hvert vår sted og har ulike referanser, rammer og vurderer det vi ser forskjellig. Hvis du oppfatter @Trapezium liste overnfor som en skryteliste så er det trist. Han forteller historier han faktisk har opplevd og utført handlinger for å hjelpe noen. Hva ville du ha sat og reagert om han fortalte om en del historier hvor han ikke gjorde noe, han gikk forbi, ei ble påkjørt, en døde osv? Ville du ha kalt den skryteliste fortsatt? All honnør til @Trapezium som illustrerer faktisk hva han har bidratt med for å hjelpe personer i nød. Det er like viktig å fortelle om de gode historiene tilsvarende alle de negative historiene

Skjult ID med pseudonym Cllou fr. 21 aug. 2015 00:04

@Mundari 23:10
Du har rett

(mann 38 år fra Oslo) fr. 21 aug. 2015 00:56 Privat melding

@Galactic Takk for det.

@Litah
Det jeg prøver og si er at det er ikke alle som gidder og hjelpe det har jeg selv opplevd, har vært i bilulykke selv der han som skapte ulykken stakk av selv og 3-5 biler pluss en hau av passasjerer som skulle på bussen ikke gadd og sjekke hvordan det gikk med meg. Jeg satt fast i en bil som brant, var jeg selv som greide og sparke sprenge opp døra ved hjelp av en som kom på stedet. Jeg hadde kanskje ikke sitti her nå om jeg ikke hadde fått hjelp. Og mitt poeng her at det at folk går forbi folk som ligger nede er rett og slett SKAMMELIG, de som er så egoistisk at de ikke kan bruke 5 min av sin dyre bare tid til og hjelpe noen er helt vilt. Det skaper en farlig bølge av at det er "greit" at folk ligger og dør bare det ikke er meg. Og den holdingen ser man jo tydeligtendenser av her og. Skal alle til slutt oppføre seg dårlig kommer vi et eller annet sted møte oss selv i døra og skyte oss i foten og prøve gå fremover. Det er derfor jeg prøver og se om det er mulig og snu den galskapen som skjer i Norge for tiden. Det at man ikke vil hjelpe et annet menneske i nød er noe annet en dating side, men poenget er at vi alle ønsker og bli behandlet bra, men kan vi forvente og bli behandlet bra om vi oppfører oss som egoistiske tullinger?? Jeg tror det er viktig at man tør og faktisk og snakke med folk men ellers ikke hadde gått ut med, prøvd og ikke være så kynisk og se etter alle feil og mangler.

Jeg selv har mange feil og mangler, ene av dem er at jeg har Dysleksi, det er bare den av de mest tydeligste. Poenget er at sånne små uvesentlige feil som i egentlig ikke betyr noe i forhold til alt annet feil i verden så blir jeg provosert av at folk er så fokusert på meg meg meg.

Ps den største feilen jeg har gjort er nok og delta i en diskusjon med folk som ikke er villig til og lytte til andres argumenter uten og gå til Person angrep bare fordi man ikke har noe mot argument. Og en annen feil som jeg tydeligvis har gjort er og ha troen på at det finnes mennesker der ute som faktisk bryr seg om andre ..

(mann 48 år fra Rogaland) fr. 21 aug. 2015 06:27 Privat melding

@LItah: det er ikke tåpelig å si det jeg sa når du kaller det å fortelle gode gjerninger som en har gjort skryteliste. Hvis vi hadde brydd oss litt mer om menneskene generelt sett, både her og IRL så ville verden blitt et bedre sted i stedet for å trykke janteloven til vårt bryst kun fordi noen eksemplifiserer of illustrasjonens sak. Sakens kjerne er hvordan man tilnærmer seg de som tar kontakt og som viser interesse. Jeg synes uansett at man kan være høflig ved å vise respekt ved å gi et svar tilbake, men dette fordrer at mottatt melding kan forventes er normal og høflig. Jeg har forstått noen her er både meget direkte og av seksuell karakter og det er jo å bryte med god skikk. En annen ting er å vise empati ved å i det minste gjøre et forsøk på å sette seg inn i en annen persons ståsted. Dagens samfunn lider av mangel på empati hvor vi hver uke hører nyheter på alle medium som historier hvor mennesker ikke bryr seg av en eller annen grunn. Selvfølgelig vet jeg også veldig godt at det sitter mange mennesker rundt omkring som ikke forteller sine bragder. Men det er klart når budskapet som denne tråden begynte med vedrørende initiell kommunikasjon mellom to ukjente mennesker så rører det med de grunnleggende verdier i samfunnet. Eksempelvis satt på spissen: tenk du arbeider en plass og så får du en ny kollega, så skal en liksom ikke prate med denne personen fordi den er for ung eller for gammel, eller har ikke stelt seg eller hva som helst. IRL, viser man respekt uansett og svarer. Men derimot her og sikker andre steder så sitter en å gjemmer seg bak anonymer og roper på hvordan motpart oppfører seg annerledes. Selv svarer jeg alle meldinger jeg får høflig tilbake og de som jeg føler ikke matcher av en eller annen grunn responderer jeg høflig tilbake. Denne tråden hadde vært unødevendig dersom vi alle hadde vært mer høflig og svart tilbake med lignende svar som «Takk for melding, men du er ikke det jeg søker. Ønsker deg lykket til videre i søket». Dersom motpart ikke gir seg så ville jeg svart: «mitt standpunkt er endelig og jeg ber om at du respekterer meg og det». Fungerer ikke dette, ja så er det bare å blokkere personen ettersom han/hun da ikke har lest eller forstått teksten.

(kvinne 51 år fra Vestfold) fr. 21 aug. 2015 07:46 Privat melding

God morgen alle sammen😉
Jeg sitter her med kaffen min og leser denne tråden på morningen. Ser at det er mange gode innspill her. Det handler vel i bunn og grunn om å ha respekt for hverandre. Jobber i en bransje hvor jeg møter mye mennesker og har gjort det i mange år. Ser der dessverre samme tendens som her. Veldig mange har null respekt for andre og eier ikke høflighet. Veldig trist synes jeg. Ønsker dere alle en fin dag. Klem ☺️

Skjult ID med pseudonym kvinne fr. 21 aug. 2015 08:12

Men hvem er mest uhøflig?
Han som totalt overser hennes ståsted i livet og hva hun sier er viktig for seg - og sender melding hvor han påpeker forskjeller som er ganske betydningsfulle. Men som han absolutt ikke matcher. (Barn, bosted osv)?
Eller hun som ikke svarer på en melding fra en type mann hun i profilen sier hun ikke er interessert i?

Og ikke kom med alt dette fjaset om at hvis man gir noen en sjanse og treffes så vil man kanskje like personen og oppdage at han er fantastisk allikevel.

Og meldinger fra gutter jeg kunne vært mor til som sier "hei sexy, skal jeg fortelle deg en hemmelighet?".... Man svarer ikke på sånn!

(Utover dette er svar på melding en selvfølge!)

(mann 48 år fra Rogaland) fr. 21 aug. 2015 08:44 Privat melding

@Litah: Ja, jeg har nok kanskje repetert meg og det er ikke noe jeg har tenkt på fordi jeg har hatt fokus på å oppfølging av aktuell tråd med synspunkter og min holdning. Nå fører jeg ikke statistikk hvor mange tråder jeg har svart på eller svar jeg har lagt inn, ei ser jeg noen poeng å huske alt jeg skriver for å sikre at jeg ikke repeterer meg selv. Jeg har ikke et overordnet mål om å få frem et poeng på tvers av trådene i forumet som du antyder siden jeg gjentar meg. Kanskje det er en grunn til at jeg gjentar meg at noen ikke har lest alle trådene som deg? Ikke vet jeg. Det er klart det blir fort generaliserende når man får diskusjoner som man tar personlig. Jeg sier ikke at man må ha kontakt med uaktelle personer, poenget var om man svarer høflig tilbake til uaktelle personer eller ei og om man blir krenket over at de utenfor sine kriterier tar kontakt. Jeg synes ikke det er dumt å sammenligne med reelle situasjoner i det daglige liv, det kan være en god illustrasjon for å få frem sitt poeng når ens budskap ikke forstås slik eksemplene over. Dating er ikke for pyser generelt sett både IRL og nettdating, men jeg tror (for å glede deg ved å repetere meg selv igjen) at man vinner mye ved å trå frem varsomt, være ærlig, seg selv og vise respekt akkurat slik som man ville gjort IRL.

@Kvinne: Først og fremst det å begynne med en melding med «hei sexy» er totalt respektløst og hadde jeg fått en slik melding ville jeg svart «en slik start er ikke noe som passer for meg takk! Lykke til videre». Det å starte melding med å påpeke forskjeller er også turn down. Så på ditt utsagn er han karen mest uhøflig. Jeg sier ikke at man skal jeg gi noen som tar en slik fremtoning en sjanse, jeg ville overhodet ikke gitt ei jente som var ufin i snakket en sjanse. Mitt poeng var mer generell da jeg har inntrykk av at det er en del som ikke svarer på meldinger i det hele tatt om man har en høflig introduksjon.
(Da er vi enige :-) )

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) fr. 21 aug. 2015 09:34 Privat melding

Skivebom på match ifm. profil eller ønsker er bare leit. Sender man melding på tynt eller intet grunnlag, bør man være klinkende klar over resultatet. Er også veldig betenkelig at man ønsker å utfordre fremsatte krav eller ønsker. :/

(kvinne 54 år fra Oslo) fr. 21 aug. 2015 10:59 Privat melding

Jeg synes det er noe trist i at vi i denne type diskusjon så ofte konkluderer med at kvinner kan velge og vrake (er kravstore), og ønsker seg filmstjernevakre suksessrike kjekkaser.
At vi vraker alle såkalte "vanlige" menn, og at denne gruppen blir litt stakkarsliggjort
Det er dere menn selv som i stor grad bygger opp under denne stigmatiseringen. Jeg har lest (og deltatt i) utallige tråder om dette emnet. Og hver gang koker det ned til det samme. "Vi" kvinner vil ikke ha vanlige menn, vi vil ha noe uoppnåelig. Jeg ser aldri at kvinner sier det. Men at menn tror det.

Beklager men dere tar stort sett feil.

Først av alt.
Sukker består av vanlige mennesker.
Det finnes særdeles få filmstjernevakre rike kjekkaser her.

Nå er jeg 51 år og har et stabilt, verdifullt og godt liv alene. Jeg har voksne barn og forsørger meg selv utmerket selv. Jeg vil ha en mann som kan delta i og gjøre dette livet bedre. Da er det viktig at han har de samme verdiene som meg. At han har store unger. Og at han befinner seg i nogenlunde samme geografiske område som meg.

Jeg kan fint avvise/vrake menn som er filmstjernevakre kjekkaser (hypotetisk sett - ettersom det ikke finnes mange her) eller menn som har masse jordisk gods og ytre staffasje. Hvis jeg leser tekst som indikerer at de ikke har samme verdier som meg eller samme mål for livet sitt så er de uinteressante.

Jeg avviser ofte disse mennene som her på Forumet blir omtalt som vinnerne. Jeg avviser ofte menn som dere "vanlige" menn påstår at dere aldri kan ta opp konkurransen med. Og dette tror jeg er mest vanlig for de fleste av oss vanlige voksne kvinner.

De mennene jeg avviser er vanlige folk. Ingenting i veien med dem. De er bare ikke for meg.
De (få) mennene jeg har hatt (eller vil ha) kontakt med er vanlige mennesker, som har de samme verdiene og målene som meg.

Og er bilde hvor man smiler og har glimt i øyet har aldri skadet noen ;-)

(mann 38 år fra Oslo) fr. 21 aug. 2015 11:17 Privat melding

@Lisalinn Det du sier at menn sier at sånn er det så sier du at sånn er det ikke, er det ikke litt spes da at så mange menn føler de ikke når opp til kvinnes ønske om hvordan han skal se ut??

Jeg ser sånn jeg ser ut, ja jeg er ikke Brad Pitt og takk og lov for det. Men at at kvinner har større krav ovenfor utsende enn menn er faktisk ikke noe nytt. Finnes masse forskning på dette.

Flere av mine venninner som i 20-30 år innrømmet at Disney påvirket dems valg, begynt og avta når de kom over 30. Så jo Norske menn føler ikke de lever opp til det de mange skriver de ønsker i profiler.

Her er sitat fra link
Nådeløse kvinner
Ifølge Christian Rudder er menn online mye mer tilgivende overfor kvinners fysiske skjønnhet. 51 millioner menns vurdering av kvinnene de ser online koker ned til en nesten perfekt gausskurve. På en skala fra én til fem er bare noen helt få nede på én, og et bitte lite fåtall overstiger fire. Den store majoriteten av kvinnene klumper seg rundt midten, pluss-minus gjennomsnittet, skal du stole på mennene som har vurdert dem.

Kvinner er langt mer nådeløse når det gjelder menns utseende. På nett vurderer de så mye som 58 prosent av mennene som under gjennomsnittet attraktive, ifølge data fra OkCupid. «Hvis dette var en vurdering av menns iq, ville du hatt en verden hvor kvinnene mener 58 prosent av mennene er hjerneskadet», skriver Rudder
http://www.dn.no/d2/2015/07/02/2120/Livsstil/datingspillet

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) fr. 21 aug. 2015 11:34 Privat melding

Kanskje kvinner rett og slett ER vakrere enn menn? 😉

(kvinne 54 år fra Oslo) fr. 21 aug. 2015 11:36 Privat melding

Nå er vi i helt forskjellige aldersgrupper og meget mulig at jenter i din aldersgruppe er mer overfladiske enn meg.
Så du får bare ta tiden til hjelp. :-)

Selvfølgelig har vi preferanser på utseende. Men hva som er vakker kvinne eller kjekk mann er også vanvittig individuelt. Og for min del holder det aldri med et vakkert ytre om du ikke har verdier som matcher mine.

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) fr. 21 aug. 2015 11:44 Privat melding

Nå er ikke all forskning like god @Trapezium
Men la gå, jeg skal ikke si at det er sånn, men jeg kjenner ikke igjen dette bildet. For meg så handler det ikke om utseende, men om hva et blikk sier meg. Men mest om tekst matcher bildet/bildene, om det har noen helhet og betydning i det, om det gir gjenklang, for meg.
For jeg nekter å snakke på vegne av andre enn meg selv, for mennesker er individuelle uansett kjønn.

Det hender jeg sender meldinger til menn jeg liker selv om det er noe som krasjer ift preferanser og fakta, men det er aldri noe "mas" eller lignende i slike, bare en hyggelig beskjed, mer som "synd du bor så langt unna osv", og det oppfattes nok som et kompliment.

Og to ting til:
Det er en menneskerett å gjenta seg, slik det også er å la være å lese det man ikke vil lese.

Ønsker alle en finfin dag 🌞 🐝 Smil! og gjør folk forfjamsede og godlynte 😄

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) fr. 21 aug. 2015 11:55 Privat melding

Avsporing (og beklager hvis det forstyrrer noen):

Brad Pitt er ingen stakkar! 😄

(mann 38 år fra Oslo) fr. 21 aug. 2015 12:06 Privat melding

Jeg bryr meg faktisk fint lite om utsende, jeg jobber med kropper dagen lang, kjemi er så mye viktigere for min del da. Men at folk har blitt formet at Disney er jo i seg selv skremmende, og at du synes det er bra kvinner er nådeløse gir jo veldig klar brensel på bålet for menns sitt poeng her. Og vi kommer til og diskutere oss grønn fordi veldig få er villig til og innrømme det. Jeg kam innrømme at mange menn drømmer om drømme dama store pepper, rumpe osv. Og skammer meg over menn/ gutter som sender sexuelle meldinger til jenter de overhode ikke kjenner. Men når folk går og gresser her så tror jeg det at noen gir mer f tilslutt og sender en sånn melding. Er vel sånn at 1 av 10 sier ja...

En ting at det finnes mye dårlig forskning, veldig gøy at det er en kvinne som har stått for denne.... ;-)

(mann 38 år fra Oslo) fr. 21 aug. 2015 12:35 Privat melding

@Litah jeg bare diskuterer, jeg bryr meg ikke så veldig mye om kvinner i flertall, men selv om man bare leter etter 1 kvinne så er det hyggelig og få svar og vite at noen faktisk sier okey, jeg har sett deg jeg liker deg eller ikke. Min tanke her handler faktisk ikke om mitt ønske her, mitt ønske er at folk kanskje begynner og behandle andre litt bedre. Vil kanskje gjøre verden bedre :-) Og en ting man må vist møte en del damer før man faktisk kan finne den rette, men blir vanskelig ikke svarer eller er her 100%

(kvinne 51 år fra Vestfold) fr. 21 aug. 2015 12:36 Privat melding

Hehe, menn ikke fokuserte på utseende og kropp ha ha ha 😜. Klart utseende må tiltale meg,men det som er inni er viktigere. Jeg vil ikke forandre noen, derfor ser jeg etter en mann som gidder å stelle seg litt, sån som å ta seg en dusj....

(mann 38 år fra Oslo) fr. 21 aug. 2015 12:44 Privat melding

Hvor mange menn lyver for kvinner for og gjøre dem happy??

(mann 38 år fra Oslo) fr. 21 aug. 2015 12:52 Privat melding

Jeg sier ikke utsende betyr noe. Men verden i dag blir det utrolig mye press på menn og kvinner om hvordan drømme mann og kvinne skal se ut. Det er vært fokus på sommer kropp for menn, six packs og stramme ramper, samme med kvinner. Vi er ikke alle nødt til og følge hva alle andre mener vi skal følge, vi alle trenger ikke kle oss litt for og bli god kjent. Det og være seg selv skal være nok. Noen ganger så er ikke det bok for noen. Og sa går det dårlig.

PS mange menn forteller hvite løgner av og til for og vinne kvinnen i sitt liv. Betyr ikke alle gjør det. Men som House sier everybody lies

Skjult ID med pseudonym kvinne fr. 21 aug. 2015 12:59

Utseende betyr unektelig mye når dere menn måler dere selv mer opptil et såkalt ideal enn hva vi kvinner gjør :-)
Brad Pitt?
Nei gi meg en blanding av Steven Fry og Gordon Ramsey! Det hadde vært noe det!

(mann 38 år fra Oslo) fr. 21 aug. 2015 13:08 Privat melding

Haha litah så du har aldri opplevd at menn har løyet til deg om ting? Jeg har opplevd mange ganger at jenter hat løyet til meg, dum som jeg var trodde jeg av og til på dem. . Men jeg merker du har det gøy nå litah går helt fint ;-)

Skjult ID med pseudonym kvinne fr. 21 aug. 2015 13:13

Rettelse!!! NOEN menn måler seg opp mot et utseendeideal!!!

Selv har jeg ALDRI fått melding fra en mann som har negativt fokus på eget utseende. Uansett hvordan han ser ut. Og selv om jeg ha sagt "nei takk" har jeg ALDRI fått svar om at "jeg er vel ikke kjekk nok"

Så jeg er helt enig i at dette nettstedet er fullt av normale og vanlige mennesker.

(kvinne 54 år fra Oslo) fr. 21 aug. 2015 13:35 Privat melding

Jeg har fått et sånn "er jeg ikke kjekk nok"-svar fra en jeg avviste.
Han var 25 år yngre enn meg og hadde ingenting til felles med meg.
Jeg synes det sier litt om hans selvinnsikt når han konkluderer med at det var utseende (ikke kjekk nok) det gikk på, når det så tydelig var helt andre kriterier som gjord at jeg valgte ham bort.
Hvem er det da som er utseendefokusert?

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) fr. 21 aug. 2015 14:00 Privat melding

Næsj, Paul Hollywood røyker.. 😜

Skjult ID med pseudonym Feeder fr. 21 aug. 2015 14:03

@lisalinn
Hva heter han kjekeen da?????

(kvinne 54 år fra Oslo) fr. 21 aug. 2015 14:11 Privat melding

@feeder: Aner ikke. Meldingen er slettet for lenge siden.

Skjult ID med pseudonym Feeder fr. 21 aug. 2015 14:15

@lisalinn

:(

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) fr. 21 aug. 2015 14:24 Privat melding

Regner med at Lisalinn er så diskret, at hu ikke ville oppgitt profilnavnet til folk som har sendt meldinger uansett :)

(kvinne 54 år fra Oslo) fr. 21 aug. 2015 14:57 Privat melding

Det stemmer @E46 :)
Ikke forstår jeg hvorfor noen vil vite navnet heller. (Eller kanskje det var noen som kjente seg igjen...?)

Skjult ID med pseudonym Feeder fr. 21 aug. 2015 15:00

@LisaLinn

Hvorfor tror du jeg vil vite navnet?

(kvinne 54 år fra Oslo) fr. 21 aug. 2015 15:55 Privat melding

@Feeder. Fordi du spurte "hva heter han kjekeen da?"

Skjult ID med pseudonym Feeder fr. 21 aug. 2015 17:30

@LisaLinn

Ja riktig. Jeg spurte om navnet hans fordi jeg akkurat for øyeblikket foretrekker mannfolk:D

(mann 52 år fra Oslo) fr. 21 aug. 2015 18:20 Privat melding

Det er gjort masse studier om utseende, kropp og kjønn. Det er ganske tydelig at når folk ser erotiske filmer (ikke grov porno) så tenner senorene i hjernen mye mer ved filmer av nakne kvinner enn menn (ved normalt til pent uteseende), og den tening skjer både hos kvinner og menn. Det er en markant forskjell, morsomt nok også hos overbevist heterofile kvinner.
Målinger i temperatur og blodtrykk viser akkurat samme tendens, alle foretrekker nakne kvinner som visuelt stimuli foran menn.

(mann 48 år fra Rogaland) fr. 21 aug. 2015 18:22 Privat melding

@Litah: Du kaller meg usaklig for de enkelte eksemplene jeg kommer med tidligere i tråden og hva gjør du selv nå når du tar diskusjonen til et nytt nivå med å slentre med kontainere i glasshuset. Poenget med diskusjonen har jo fullstendig gått av skaftet, havnet i grøfta og du gjør den jo ikke bedre med si at en person er kun opptatt av utseende når du overhodet ikke kjenner fyren en gang. Hvordan kan du dømme noen basert på noen innlegg i en opphetet diskusjon. Hva med å vise litt respekt!!!

(kvinne 54 år fra Østfold) fr. 21 aug. 2015 19:55 Privat melding

@trapezium og @galactic Dere viser fine sider,- har gode verdier, og det gjør godt å lese at dere ønsker å bidra til en bedre verden . Egoismen og " meg og mitt" rår heftig her. Og som en skrev litt tidligere ,- gidder man ikke lese lange innlegg ; hopp over, eller logg av.. Tommel opp, gutta 😊

(mann 53 år fra Oppland) fr. 21 aug. 2015 20:24 Privat melding

På krigsstien Litah ?

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) fr. 21 aug. 2015 21:05 Privat melding

Jeg liker lange (og korte) innlegg skrevet av menn(ekte sådane, for hva i alle dager er en uekte mann?), jeg.
Jeg fatter ikke hva som er så viktig med at alt skal være så forbaska komprimert og effektivt..

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) fr. 21 aug. 2015 21:19 Privat melding

Lengden på et innlegg har vel ingenting med om man er "ekte" mann eller ikke, det er det tåpeligste jeg har hørt. Noen innlegg er det flere moment i, og da må man vise frem resonnementet til svaret man kommer med. Har definitivt ingenting med om jeg har kontakt med den kvinnelige siden av meg, eller om jeg er medlem i en syklubb vel? Klok? Not so much. :P

(mann 48 år fra Rogaland) fr. 21 aug. 2015 21:49 Privat melding

@Litah: Jeg aner ikke hvilke hest du sier jeg sitter på og jeg skal stige ned fra. Jeg har ikke snakket nedsettende om noen i forumet her som derimot du har gjort! Jeg har indikert på generell basis at man kan bli flinkere på sukker og IRL å bry oss om medmenneskene.

Jeg lar meg overhodet ikke fyre opp av en person slik du presenterer deg på forumet, men kan konstatere din dype kunnskaper om hva ekte menn er. Jeg lurer fryktelig hva en ekte mann er utover det du presenterer? I tillegg er det fascinerende hvilke utsagn du klarer å hoste opp og svært underholdende. Jeg regner med at du også foretrekker veldig korte bøker siden du sliter litt med å lese bøker med stor visuell dybde :-P

@Gille: Tusen takk for oppmuntring og ærlighet

@Manuki: Jeg liker også å lese korte og lang tekst eller skriver kort eller lange innlegg alt avhengig om jeg engasjeres i et tema eller ikke.

Skjult ID med pseudonym Cllou fr. 21 aug. 2015 21:54

@_ _ _
For en tullete men egentlig litt tragisk diskusjon! Noen sliter med seg selv kanskje uten å forstå det. Det er ikke nødvendig å nevne navn. (Dere jeg ikke skriver til nå vet at det er ikke dere jeg skriver til.)

@_ _ _
Tilgrise sitt speil med skitten leppestift. (Vi ser alle egne goder og egen dritt i andre, men det får da være grenser...............)

(mann 38 år fra Oslo) fr. 21 aug. 2015 21:55 Privat melding

Hehe hun er et lite troll nett troll som er en smule misunnelig vil jeg tro. Men og synke ned på det nivået og prøve og kastrere oss gutta som har baller nok til og si i mot deg sier litt om den personen hun er. Vel jeg mistenker i forhold til denne diskusjonen hun prøver og provosere frem noe for sin egen humor.

Takk for støtte, PS de jentene jeg har vært med har ikke klagd over at jeg kan prate eller har kontakt med en mer feminin side, faktisk veldig lurt alle gutter burde det. Gir dem stor fordeler enkelte steder.

(mann 48 år fra Rogaland) fr. 21 aug. 2015 22:04 Privat melding

@Cllou: Jeg har etterhvert lurt på hvorfor jeg har giddet å bruke tid på å engasjere meg i denne diskusjonen da det egentlig fullstendig banalt. Men jeg synes mennesker i samfunnet er blitt verre med å vise omtanke for medmennesker, derfor ble jeg engasjert og dessverre ble noen innlegg lange. Jeg liker gode diskusjoner som er konstruktive og gir mening hvor vi alle kan innrømme feil og støtte hverandre slik noen ac trådene har vært på spørsmål om profil osv. Men jeg forstår at det er noen som påberoper seg kunnskaper som vi andre ikke sitter på og det blir underfundig og noe merkelig. Jeg forsøker å ta det seriøst, men sliter litt ;-)

Skjult ID med pseudonym Cllou fr. 21 aug. 2015 22:10

Jeg skjønner deg så godt, Galactic. Det er ikke dumt å gidde å igjen og igjen ta opp viktige temaer. Det bare er latterlig å forsøke å prate med kvakk-kvakker :P Men jeg gjør det selv iblant rett som det er!

Skjult ID med pseudonym - fr. 21 aug. 2015 22:11

Nå er det sjeldent Sukker har vist til en match oppunder 100 med kvinner jeg faktisk har matchet med her inne, men jeg kan allikevel skjønne kvinne(r)...generelt! Viss om vass, og noen ganger vass om viss! Dette er ett, på alle måter, førstegangsintervju!

(mann 48 år fra Rogaland) fr. 21 aug. 2015 22:20 Privat melding

@Cllou: ditto ;-)

(mann 48 år fra Rogaland) fr. 21 aug. 2015 22:22 Privat melding

@pseudonym: hvis sukker er på en måte førstgangsintervju, tror jeg at jeg bør holde meg til jobb intervju ettersom jeg har hatt større suksess der hehehe ;-)