Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Kravstor to. 20 aug. 2015 10:08

Jeg har en sønn på 16 som er allergisk for hund og en datter på 12 som selvfølgelig elsker hunder. Begge bor hos meg 50%.
Det er så mange flotte jenter her inne med hund. Jeg styrer jo stort sett unna, men er jo litt i tvil. Sønnen min reagerer jo ikke like kraftig på alle hunder.

Noen som har erfaring med denne problemstillingen?

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) to. 20 aug. 2015 11:45 Privat melding

Det finnes vist hunder som er allergivennlige. Søk litt.

Skjult ID med pseudonym Acinob to. 20 aug. 2015 13:07

Huff dette er trist. Jeg har selv hunder. Ja, det finnes hunder som allergikere kan klare, men jeg ville nok tatt hensyn til min sønn som du hittil har gjort. Blir forholdet seriøst, så følger jo hundene med. De er jo våre 'barn'. Det vil være verre å måtte bryte opp etter en stund pga at din sønn blir dårlig :(. Masse flotte damer uten hund også vet du :)

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) to. 20 aug. 2015 13:21 Privat melding

Leste litt for raskt før i dag.
Barna går foran hvem som helst. Så spørs det hvor allergisk man er da.
Om sønnen reagerer bare det kommer folk som har vært i kontakt med hund, så er det jo uaktuelt med slik dame.

Om det går bra at det kommer damer uten å ha med seg hunden, så er det overkommelig likevel. Det er jo uansett ikke noen selvfølge at en ny dame vil flytte sammen med deg. Og slettes ikke før sønnen er så gammel at han er ute av huset uansett.

(kvinne 42 år fra Vest-Agder) to. 20 aug. 2015 13:22 Privat melding

Hvorfor ikke prøve? Kanskje det går bedre enn du tror?
Som du selv skriver, ikke alle reagerer like mye, kommer helt ann på rase. Jeg har selv hund, men hun er allergivennlig, noen kan selvsagt reagere på henne også siden hunder utskiller ett stoff allergikere reagerer på.

Skjult ID med pseudonym Lurer.. to. 20 aug. 2015 14:56

Er nok lurt å ta hensyn til sønnen her.. kan bli veldig sårt om du skulle velge en dame forran han.. og jeg tenker selv om han har flyttet ut så vil han vel hjem på besøk noen ganger??

Skjult ID med pseudonym idioti to. 20 aug. 2015 16:04

Jeg er allergisk mot hund, krafting også. Men noen hunde raser reagerer jeg ikke på i det heletatt som f eks dachs.

Så alt håp er ikke ute enda.

(mann 47 år fra Sør-Trøndelag) to. 20 aug. 2015 17:10 Privat melding

Går ikke an å velge partner+hund over barn.

(mann 52 år fra Oslo) to. 20 aug. 2015 17:58 Privat melding

Er bare å innse det: Kvinner med hund, først etter at poden har fått eget rede:)
Til Litah; jeg sikkert ikke i din målgruppe, men katten går utenpå en mulig fremtidig kjæreste. Har enfått seg dyr, tar en ansvar.
Til alle: Det er vel slik at en må velge de en allerede haransvar for foran de en kanskje får til kjæreste i fremtiden, derfo kaster mans eg ikke over folkmed dyr om en er allergiker, og over allergikere om en har dyr? Er det egentlig mulig åse det på noen annen måte.
Om så verden vil at en førees sammen med noen som bryter den sperren så får en ta det som det ommer, men en arbeider ikke for slikt?

(mann 52 år fra Oslo) to. 20 aug. 2015 18:25 Privat melding

det står selvfølgelig respekt av det, men mindre respekt av at en mann med katt bevisst oppsøker deg over nettet som en mulig partner om det er kjent at du er allergiker. Han bør vel prioritere de som er i familien først, er det jeg mener. At du er villig til å ofre noe av ditt velvære for en mulig partner er et stort pluss i boken hos meg:)

(mann 53 år fra Oppland) to. 20 aug. 2015 18:34 Privat melding

Om det finnes vilje hos begge til å finne en løsning vil det finnes en vei...

(kvinne 49 år fra Oslo) to. 20 aug. 2015 21:10 Privat melding

Styr unna de med hund, så slipper du problemene det kan medføre.
Har selv hund og kaster heller ikke bort tiden på de her inne som ikke liker hund eller har barn med alergi.....

Skjult ID med pseudonym Kravstor to. 20 aug. 2015 22:04

Jeg har vært skilt i 9 år nå og styrt unna alle med hund. Problemet er jo at det ikke er mulig å ordne et møte mellom hunden og sønnen min, før jeg treffer dama:-)

Skjult ID med pseudonym Tinka to. 20 aug. 2015 23:34

Hmmm, jeg er veldig allergisk mot katter, kan ikke besøke hus hvor det bor katter uten å få alvorlige pusteproblemer mm. Når det er sagt; om en mann har katt spiller absolutt ingen rolle for om jeg flørter, møter ham, går på date og sjekker ut mulighetene, blir kjærester for den sakens skyld.

Katt er løsbart (som hund, om det hadde vært greia), og jeg er sikker på at jeg ville klare å utkonkurrere dyret om vi en dag skulle vurdere å bo sammen. I motsatt fall måtte vi forbli særboere. Ingen dum idé det heller:-) Men jeg tror, at dersom han valgte katta foran meg, så ville jeg muligens plukke opp min Sukkerkonto på ny:-)