Alle innlegg Sukkerforum

Når er man klar for et forhold?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Wille to. 20 aug. 2015 18:25

Jeg tror at møter man den riktige, så er man klar. Er det kjærlighet der, så blir alt lettere. Mangler det så blir alt vanskeligere. Er man i tvil, så er man egentlig ikke i tvil. Man kjenner at man fint kan leve uten den andre. Hvis man søker etter den store gjengjelde kjærligheten, så er ikke greit nok godt nok.

Det er mange veier til Rom, mange veier til kjærligheten. Folk har møtt kjærligheten når de var alvorlig syke, hatt det travelt på jobb, er blitt singel etter mange års ekteskap osv. Mange som sier de ikke er klar, blir klar når de møter et menneske de ikke kan leve uten. Når noen sier de ikke er klar, er det fordi den andre ikke treffer deg dypt nok. Det gjelder sikkert ikke alltid, men ganske ofte tror jeg.

Tenk på George Clooney, som i mange år sa han aldri skulle gifte seg igjen. Sladderpressen sa han forlot sin forrige kjæreste, en italiensk modell, fordi hun ønsket seg et mer stabilt og seriøst forhold. Han ville ikke gifte seg igjen. Det gjentok han gang på gang til media. Så møtte han en ny kvinne og ble gift. Kjærlighet og alt blir forandret og lett.

Det å søke Soulmaten. Spare på kruttet til man har funnet gull. Er det klokt eller uklokt?

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) to. 20 aug. 2015 18:41 Privat melding

Vel.. Jeg blir ikke sammen med noen bare for å være det.
Det må være ei som gjør at jeg gleder meg til neste gang vi møtes, ei som får meg ut av fatning ved å smile pent til meg, ei som gjør at jeg får lyst til å bli en del av hennes hverdag og omvendt.

Jeg kommer til å vite når jeg er klar. Håper det er gjensidig når det skjer 😊

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) to. 20 aug. 2015 18:52 Privat melding

Dette er veldig individuelt, noen kommer over forhold temmelig raskt, andre bruker tid på å fordøye følelser og gå gjennom sorgfasene. Forskjellige personer kan gi forskjellig resultat eller endring om man er villig til det med sivilstatus eller framtid. Det er bare å sette hjertedøra på gløtt, klarer du ikke det, er du ikke klar etter min mening. Da kan behovet være noe annet, slik som savn av en kropp, eller et seksuelt behov som overstyrer sorgfasen.

(mann 52 år fra Oslo) to. 20 aug. 2015 18:58 Privat melding

Equi00: Og atter andre er over forholdet før de er flyttet fra hverandre og klare den dagen eksen er ute...

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) to. 20 aug. 2015 19:04 Privat melding

@Mundari: Ja, de finnes også. :)

(mann 52 år fra Oslo) to. 20 aug. 2015 19:19 Privat melding

Åhh. Jeg vet så godt:)

Skjult ID med pseudonym Wille to. 20 aug. 2015 19:21

PS: Glem det der med "klokt eller uklokt". Jeg er bare nysgjerrig på hva dere eventuelt tenker om temaet. Selv er jeg helt på linje med E46 forresten. Men det er neppe noen fasit her.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 20 aug. 2015 23:10

@Wille

Så du mener at med annet jeg føler jeg ikke kan leve uten henne, så er jeg egentlig ikke klar/interessert i et forhold med henne?

George Clooney eksempelet virker noe prinsippløst. :P
Hjernen min vil alltid overstyre hjertet. Men det kan kanskje ha noe med at jeg ikke har et å gjøre.. :P

Skjult ID med pseudonym Ken to. 20 aug. 2015 23:53

Hvis man forventer full klaff fra første stund er det stor sannsynlighet for å bli singel resten av livet. Jeg har snakket med mange her på sukker som har hatt profilen av og på i flere måneder/år og som fortsatt venter på "den rette"

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) fr. 21 aug. 2015 09:20 Privat melding

Det er også litt merkelig innstilling at så lenge kravene er nådd, kommer følelsene og kjærligheten seilende på en fjøl.

Nå skal det sies at det er vel ikke spørsmål om den man kan leve med, men heller den man ikke kan leve uten. Det finner man ikke ut med en gang.

Det er nok også noen som ikke ser skogen for bare trær. De bør gå til optikeren.

(kvinne 38 år fra Akershus) fr. 21 aug. 2015 23:35 Privat melding

Frasen med "er man i tvil,så er man egentlig ikke i tvil" er jo pur bullshit. Selvfølgelig er man i tvil frem til man føler man kjenner personen. Kjærlighet ved første blikk kan jo skje,men tror ikke på at det ikke kan bli kjærlighet selv om man ikke blir bergtatt med det samme man møter en person. Kanskje er man er i tvil frem til man ikke er det lengre...for å si det sånn. Den frasens gyldighet trer i kraft først etter en gitt tid. NÅR er relativt for hver enkelt.