Alle innlegg Sukkerforum

Bare lurer...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Creeper sø. 23 aug. 2015 01:16

på hva som får menn til å tro at de har sjans på damer som er mye yngre og flottere enn dem selv.

Ser stadig at gamle menn søker 20 + år nedover i alder, og ingen år oppover. Ikke er de spesielt attraktive heller. Hva får menn til å tro at de er interessant for den målgruppen de selv søker? Jeg bare lurer altså.

Skjult ID med pseudonym Fasit1 sø. 23 aug. 2015 01:29

Vel, noen menn har det...draget på yngre damer altså. Men det tror jeg handler mer om penger og makt,,,og disse mennene har nok ikke hørt om sukker :-)

Skjult ID med pseudonym Creeper sø. 23 aug. 2015 01:36

Det er mangt som gjør en person attraktiv. Det være seg utseendet, stilling, makt, penger eller status. Noen har status og penger, noen er kjendis... og de har derfor egenskaper ved seg som trekker dem ut fra mengden.

Men altså, disse sukkermennene på 60 er verken rik eller berømt, har verken status eller makt. Hva får en sånn gammel gubbe til å tro at han stiller i samme klasse som Hugh Hefner og Silvio Briatore???

(kvinne 51 år fra Sør-Trøndelag) sø. 23 aug. 2015 01:37 Privat melding

@creeper
Null selvinnsikt kanskje. Noen tror kanskje at fordi de føler seg yngre, så tror de at de ser ung ut....

(mann 52 år fra Oslo) sø. 23 aug. 2015 01:42 Privat melding

Som man så må jeg få si: Aner ikke, ville ha problemer å vite hva jeg skulle snakke om til frokost med en som er så mye yngre.

Skjult ID med pseudonym Fasit1 sø. 23 aug. 2015 01:42

Eller kanskje de tenker; hvis han gamle alkoholiserte, skalla feite faen av en nabo har funnet seg en yndig thai-kone på 20, er det muligheter for meg også??

Skjult ID med pseudonym Creeper sø. 23 aug. 2015 01:44

@Fasit1

Ja, og så kaster de seg over den første jentungen de ser med utenlandsk utseende. Usj!

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) sø. 23 aug. 2015 01:46 Privat melding

Koselig med stille frokoster med hver sin avis @Mundari 😄

Skjult ID med pseudonym Creeper sø. 23 aug. 2015 01:48

Frokosten blir stille når gubben leser Aftenposten og dama sjekker det siste på Snap og Insta.

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 23 aug. 2015 01:52 Privat melding

Ser stadig vekk at menn på min alder - som jeg kunne vært interessert i - søker yngre. 50 år og søker kvinne 27-40 ;)
Det var en som sa til meg at dette nok spesielt gjaldt nyskilte menn. Som etter skilsmissen fra "dragen" (=hun jevngamle som han hadde vært sammen med siden videregående) nå ville unna seg noe ungt og nytt. Ikke min påstand dette, ordene kommer fra en mann som var i situasjonen selv.
Det er sikkert noen som lykkes.
Jeg har ikke så mange fordommer hva gjelder aldersforskjell. Møter du noen og blir glad i vedkommende er du heldig tenker jeg. Men om du sier at alder bare er et tall så burde du jo kunne gå begge veier. Både yngre, jevngamle og eldre? Eller hva?

Skjult ID med pseudonym Creeper sø. 23 aug. 2015 01:55

Jeg har fått noen meldinger fra menn som er i min målgruppe aldersmessig (45 - 50, jeg selv er 41), men som søker damer som er langt yngre enn meg. Da har jeg svart dem høflig at... "dessverre er jeg nok altfor gammel for deg ;) Lykke til""

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) sø. 23 aug. 2015 02:00 Privat melding

Spørsmålet de har svart på, er vel ikke hvem de tror de har draget på, men hvilken aldersgruppe de gjerne vil ha kontakt med 😊
Jeg selv har satt søket 10 år ned og 2 år opp. Ikke fordi jeg tror de på 36 er så innmari interessert i meg, men fordi det er den aldersgruppen jeg helst vil ha kontakt med 😊

Det hadde vært dumt å skrive fra 46 og oppover bare fordi jeg har størst sjangse der. Hva om det kom en søt dame på 38 som likte "en underlig gråsprengt en", men som ikke tok kontakt fordi hun var utenfor søkerkriteriene mine 😭

Når det er sagt, så er de peneste jeg har sett her inne i 40-åra, pluss noen like under og like over 50. Orntlige damer ❤️
Får bare håpe de ikke søker for langt nedover 😉

(kvinne 51 år fra Sør-Trøndelag) sø. 23 aug. 2015 02:09 Privat melding

@mundari
Vi er like gamle; vi har mye å snakke om😊

(mann 48 år fra Oslo) sø. 23 aug. 2015 02:26 Privat melding

Tro meg: Etter å ha frekventert diverse singelgrupper i cyberland, så kan jeg bekrefte at dette fenomenet er NØYAKTIG like vanlig for kvinner som for menn.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 23 aug. 2015 04:21

Altså.. Ikke en gang jeg har sjans på jenter i 20-årene og jeg er ikke en gang halvveis ut i 30-årene. :P

(mann 48 år fra Rogaland) sø. 23 aug. 2015 07:46 Privat melding

Jeg tror det går automatisk ut fra din historie, har du vært i lag med ei yngre så er det den aldersgruppen du fortrinnsvis søker i om de aller fleste ikke nok lukker dra for de eldre.

(mann 48 år fra Rogaland) sø. 23 aug. 2015 08:07 Privat melding

@Kafko: veld bra skrevet og godt poeng!

(kvinne 47 år fra Sør-Trøndelag) sø. 23 aug. 2015 08:10 Privat melding

Veldig bra skrevet @Kafko.....tror du har truffet spikeren der:) Godt du ikke har "forlatt" oss:D

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 23 aug. 2015 08:33 Privat melding

Så sant @Kafko, utrolig godt skrevet! 😊

(kvinne 54 år fra Østfold) sø. 23 aug. 2015 08:42 Privat melding

Spot on @kafko😍

Skjult ID med pseudonym Godhjerta sø. 23 aug. 2015 08:48

Nydelig skrevet @Kafko, men trist også.. Skal vi som har arr og tegn etter livets utfordringer settes til side fordi det ikke er tid til å bli kjent med historien vår? Fordi vi har måttet kjempe oss frem til å bli de menneskene vi er i dag er vi ikke verdt å bli kjent med? Jeg vil heller ha en mann som har levd og fått prøvd seg mot livet, enn en som har seilt igjennom på medgang.
Og jeg bærer arrene mine med stolthet. De er en del av min historie.

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 23 aug. 2015 09:10 Privat melding

Men @Godhjerta.... Jeg tror ikke det er så trist. Han som søker nedover har nok ingenting imot livets arr og han har nok også fått levd og prøvd seg. Han tiltrekkes bare helt naturlig mot det som var aktuelt og som føles kjent fra sist han var singel.
Jeg kan godt kjenne meg igjen i det fine @kafko skriver. Da jeg ble singel for 3-4 år siden og for første gang bevegde meg ut i den sosiale verden som singel tenkte jeg "så gamle disse mennene er". For sist jeg "så på" menn hadde de vært i begynnelsen av 30-åra. Det at min eks hadde blitt eldre var noe som skjede gradvis og umerkelig, jeg så ham for den personen han var og den historien vi hadde sammen, og i mine øyne var han også den samme som for 20 år siden. Det kan jo en ny mann umulig bli når jeg ikke har vært der og opplevd de unga åra hans.

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) sø. 23 aug. 2015 09:16 Privat melding

Mhm.. @Kafko
Slik er det jo. Men når vi er bevisst dette så går det an å påvirke ens egen tankegang og handlemønster. Til en viss grad i hvert fall.
Såpass til at vi får åpnet oss litt mere for å bli kjent med flere flotte mennesker, som er flotte mye pga det levde livet de har.

(kvinne 42 år fra Vest-Agder) sø. 23 aug. 2015 09:33 Privat melding

@Kafko
Tror du rørte med mange hjerter nå, kan ikke være mer enig.
Slike innlegg styrker forumet, godt å ha deg her inne.

@Manuki
Enig i at vi alle kan påvirke vår egen tankegang og handlingsmønstre, ikke alltid like lett men...

La oss alle møte dagen med ett åpent sinn, se enkelt personene
De har levd ett liv på lik linje som oss alle, vi har alle våre sår og arr. Om en ikke ser videre enn det ytre, kan en gå glipp av ett fantastisk flott menneske, enten som venn eller partner😃

"Happiness often sneaks in a door that you did not think was open"

Ha en flott søndag😃

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 23 aug. 2015 09:49 Privat melding

Hvis du er blitt eldre, vil du ha både indre og ytre arr, det er ikke til å komme utenom, fartsstriper som viser hvor fort livet har gått, og grått hår som gir deg tyngde til å si at du har levd et liv, og lenger skal det bli.

Å finne noen som er yngre, kan virke som en vitamininnsprøytning, men som mange skippertak, varer det ikke lenge. Like barn leker best, en på ens egen alder vil nok være å foretrekke uansett. Man kan snakke om det som skjedde for 30 år siden, som det var i dag, og le av hvor redd man var av Pompel & Pilt, Pernille & Mr. Nelson, osv. Det er denne samme historien i oppvekst og kanskje erfaringer som skaper et grunnlag for en god plattform. Men det er ikke alltid kjærligheten kommer, den man hadde før, den opprivende hjerteskjærende kjærligheten man alltid har følt i mer eller mindre grad. Som deg selv, har kjærligheten forandret seg til en snikende ulmebrann, som før du vet ordet av det, står midt oppi. Ja, den har forandret seg, men det har også du.

Jeg har vært sammen med yngre og eldre kvinner, og hadde jeg kun sett etter kvinner på min egen alder, ville jeg ha gått glipp av flotte opplevelser med vakre sjeler som selv den dag i dag, sitter godt plantet i hjertet mitt. Latter og lek, sorg og sinne, men jeg følte jeg levde, og lever fortsatt i troen på kjærligheten, for den er der, du må bare være klar til å ta den imot når den kommer, for du finner ikke den, den finner deg.

Hvordan måler du et liv med erfaringer? Det vi uansett være subjektivt. Jeg har møtt kvinner som har vært på min alder eller eldre som har vært mer barnslig og utvist liten eller ingen livsvisdom, og atter noen yngre som har vært veldig voksne, med drøssevis av erfaring, og mye mer voksen enn meg. Hva forteller dette meg? At kjærlighet kjenner ingen grenser, du må være åpen for den, og ikke stille krav til den, da er det ikke kjærlighet lengre.

(mann 49 år fra Hordaland) sø. 23 aug. 2015 10:25 Privat melding

Som HerrFekt skrev, så er det masse damer som har skrevet opp sin målgruppe på samme måte. Eg selv søker og en som er fra ca 10 år yngre, og frem til min egen alder. Eg har aldri vært gift, og eg har ingen barn. Eg kunne likt å ha barn, men da hadde det og vært fint å finne en som og ønsker det. Å søke oppover i alder vil da ikke gi så mye mening. Samtidig så er eg en som faktisk liker å være i naturen og å trene, og ikke en som bare skriver det som svada på profilen. Kjekt å finne en som og setter pris på aktivitet. Eg ønsket alle lykke til i sin søken på det de håper på. Ha en flott søndag :)

(mann 49 år fra Hordaland) sø. 23 aug. 2015 10:31 Privat melding

Ble en liten skriveleif der. Eg ønsker, og ikke ønsket alle... Jævla mobil ;)

(mann 48 år fra Rogaland) sø. 23 aug. 2015 19:13 Privat melding

@Kafko: jeg tror det er flere som sulter i hjel ettersom man ikke ser skogen for trær. Man blir virkelighetsfjern, har urealistiske mål og tviholder på ens overbevisende stahet, kun fordi man ikke tør gi slipp og gi de som kommer forbi en sjanse til å motvise at en faktisk tar feil.

(mann 52 år fra Oslo) sø. 23 aug. 2015 20:01 Privat melding

Kna vi da anta at my er ute etternoe annet en ungfoler på 17:).
Erdu her fortsatt, er ikke du allerede i forhold...

(mann 52 år fra Oslo) sø. 23 aug. 2015 21:39 Privat melding

My: du er hjertelig velkommen, jeg trodde du hadde skjønt at ditt fravær ville være et tap...
Og for de sm skulle være i tvil: Jeg er ute etter jomfruelige, nymfomane trillinger på 28, som vil dele ektemann, og lover aldri spørre etter barn. Noen som har noen påhånden de vil sende min vei?