Alle innlegg Sukkerforum

Profiler og innhold

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Jadda sø. 23 aug. 2015 10:32

Leser folk profilteksten før de kontakter noen her inne?
Jeg bare lurer... Får en del meldinger fra folk som er langt utenfor hva jeg ønsker meg. Har en viss følelse av at mange kun ser på bilder og så hiver seg over tastaturet uten å sjekke noe som helst annet.
Og så har vi de uten bilder og uten info i, profilen. Forventer de virkelig å fange noens interesse?

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 23 aug. 2015 10:35 Privat melding

Nei. :P

(mann 29 år fra Hordaland) sø. 23 aug. 2015 10:39 Privat melding

Fullt av kvinnelige profiler uten noen profiltekst, og de logger på ofte (ja, jeg har sjekket :P). Tror de får en del trafikk kun for bildene. Er sikkert en del (menn) som sender meldinger til alle de syns ser pene ut og håper på svar uten å bry seg stort om resten. Selv skjønner jeg meg ikke på profiler uten noen tekst. Hva skal man skrive til en slik?

Skjult ID med pseudonym arneand sø. 23 aug. 2015 10:41

@ts
Jeh, de få gangene det finnes noe å lese...

Forutsetter at utvalgte hurtigparameter stemmer, ellers kommer jeg aldri til teksten :p

Skjult ID med pseudonym arneand sø. 23 aug. 2015 10:42

@Bjørn89 sø. 23 aug. 10:39
Lett! (Oversettelse følger:)
Ingen tekst = Bare kikker, drit i å skrive til meg!

^^

(mann 49 år fra Hordaland) sø. 23 aug. 2015 10:44 Privat melding

Tekst og bilde er et must. Om ikke det er i orden, så ser eg lite grunn til å være interessert...

(mann 52 år fra Oslo) sø. 23 aug. 2015 11:06 Privat melding

Kan ikke la være spørre Moxie: Er seksualiserte førstemeldinger vanlig? Gjør virkelig folk det, utover en liten promille uten sosiale antenner? Jeg vet joat det skjer, men er dette ofte for folk.
Og i så fall snakker ingen menn om det, blir vi diskriminert ved å ikke ha kvinner rennede etter oss på jakt etter blind sex :-) ?

Skjult ID med pseudonym bos sø. 23 aug. 2015 11:17

Det er (må) være fristende å fyre av en (på kant melding ) beskyttet av en trådløs forbindelse for de som ikke har og ønsker dialog med kvinner på en (på kant) . Skal ikke kritisere men vi hører aldri om noen fikk napp.

(mann 52 år fra Oslo) sø. 23 aug. 2015 11:27 Privat melding

Takk Moxie for oppklaring. Ikke at jeg skjønner at noen prøver. En kan jo lure på hvem som forføres av slikt. Det med mer hud er jo forsåvidt logisk, jo mer hud jo mer "inviterende", i salamander-hjernen på enkelte er jo signalene så sterke at de overstyrer fornuften. Dem om det, hvis jeg mister muligheter ved ikke å åpne med seksualisertemeldinger er det sikkert intet stort tap:)

(mann 52 år fra Oslo) sø. 23 aug. 2015 11:30 Privat melding

Og takk til bos også, nei vi hører aldri om noensom fikk napp, så vi har liten statistikk å gå på. kanskje en forskningsoppgave verd, å se på typer åpningsmelding/resultater?

(kvinne 57 år fra Akershus) sø. 23 aug. 2015 11:32 Privat melding

Kommer en del "tilbud" i første melding, ja. Da er jeg så "grei" at jeg rapporterer. 😆
Får også en god del meldinger fra folk som tydelig vis ikke leser hverken profiltekst eller hurtigfakta. Hyggelige nok, men ofte uten noen som helst sammenfallende på interessefronten. De har nok bare kikket på bildene, og selv da har de ikke sett at de kanskje ikke er helt det jeg ønsker meg. ..

(mann 52 år fra Oslo) sø. 23 aug. 2015 11:37 Privat melding

"De har nok bare kikket på bildene, og selv da har de ikke sett at de kanskje ikke er helt det jeg ønsker meg. .."
Ja ironisk nok kan jeg ike engang åpne profilen din Ublond, så du er sikker fra meg:)
Og Dame 1968: Overrasker jo meg at noen i det hele tatt prøver, om det virket er jeg ikke lei meg for at de damene forsvinner i andre menns armer:)Det er jo et poeng at man er ute etter noe annet enn et "ligg" her. En natts-kjærester kan en jo hente alle andre steder enn vilt fremmede over nett. Her i Oslo er det vel ca 20% fler kvinner enn menn på min alder, så det er ikke der problemene ligger...

(mann 48 år fra Rogaland) sø. 23 aug. 2015 14:57 Privat melding

Jeg leser som oftes alltid profiltekst før jeg sender melding bortsett fra at en del ikke har profiltekst og hvis jenta har sjarmen jeg faller for kan jeg sende melding for å vise interesse