Alle innlegg Sukkerforum

Crush eller gardering?

Vis siste innlegg
(mann 49 år fra Buskerud) sø. 23 aug. 2015 12:02 Privat melding

kvinner som svarer på post ca annenhver dag, kan det kalles for crush eller gardering?

(mann 52 år fra Oslo) sø. 23 aug. 2015 12:12 Privat melding

Ellerforsiktighet? Hva er det Hollywood presenterer i "alle" filmer om temaet: Ikke ring før det er gått tre dager, for ikke å virke desperat?

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 23 aug. 2015 15:16 Privat melding

Ehhh.... Hun har et liv! :-D

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 23 aug. 2015 15:57 Privat melding

Å logge seg på her annenhver dag er da vel ingen indikasjon på at man ikke er interessert?? Det er ikke alle som har Sukker som "heldagsjobb"

Jeg oppfattet det som at ts mente kvinner (i flertall) og at det tok tid å få svar på førstemelding. Jeg kan fint vente så lenge med å svare. Hvis jeg er opptatt med noe (ikke noen!!) annet. Som sagt, livet borte fra skjermen.

Men det er kanskje snakk om en pågående dialog med en og samme dame? Da foreslår jeg at du heller inviterer dama ut. Istedenfor å bruke masse tid på å sende meldinger. Så finner du ut av om hun er interessert.
Skriver hun lange, vel gjennomtenkte og fine meldinger - når hun først svarer - eller er det bare korte svar på det du har spurt om? Hvis sistnevnte så er hun ikke interessert.
Hvis førstnevnte er riktig og du virkelig er interessert: inviter dama ut på en kaffe, så finner du ut av det. Å sende meldinger her inne i "evigheter" - og når hun da også bruker to dager på hvert svar - fører jo ingen steder.

Skjult ID med pseudonym Feeder sø. 23 aug. 2015 16:03

IKKE inviter dama ut på en kaffe!

(mann 52 år fra Oslo) sø. 23 aug. 2015 16:18 Privat melding

Feeder: Hva skal vi invitere på da? Er det slik at alle egentlig vil inviteres på helikoptertur til Galdhøpiggen, med forhåndsoppdisket hummer og kaviar-middag med Bollinger -57?

(mann 29 år fra Hordaland) sø. 23 aug. 2015 16:27 Privat melding

@Mundari

Sukker sine "tips" sier at kaffe er ut, og man må være mer trendy. Tur i skogen, fjellklatring osv. Jeg startet en forumtråd for å spørre om folk virkelig foretrakk det, og de fleste var enige i at kaffe ble for "kjedelig" og for "formelt". Jeg syns det er den beste måten å bli kjent på personlig, jeg mener, man blir jo ikke mye kjent av å stirre i en fjellvegg hele daten?

Men, når det er sagt var det slik at de yngre gjerne likte disse "aktive" datene, mens de litt eldre var mer fan av kaffedates.

(mann 29 år fra Hordaland) sø. 23 aug. 2015 16:29 Privat melding

*Kaffe er den beste måten altså, ikke de mer trendy greiene.

(mann 52 år fra Oslo) sø. 23 aug. 2015 16:39 Privat melding

Ok, er ikke inne i slike trender, har ikke aktivt prøvd sjekke noen på snart 30 år. Jeg synes et par timer over en kaffe eller et glass vin på verandaen er en ypperlig måte å finne ut om man egentlig har noe til fellles. Så kan man eventuelt gjøre noe mer fancy etterpå.
Når det gjelder slike sporty aktiviteter, så er jeg litt i tvil. Jeg bruker ikke av fritiden min til å klatre, så om noen spør så må jeg jo ærlig svare at jeg driver ikke iklatrevegger eller fjell. Mensannheten er jo at jeg klatrer i jobb, i høye trær på trange plasser, med enhånds motorsag og plukker ned tær i små biter fra toppen og ned. Når jeg da en sjelden gang blir lurt i en klatrevegg så klatrer jeg lang bedre en de aller fleste, og det blir litt dumt.
Ikke jogger jeg heller men når jeg har vært på dugnad med naboer som er briken-fanatikere, så parkerer jeg demfullstendig når vi har jobbet med god belastning tre fire timer uten matpause. Blir litt vanskelig å forklare at jeg skyr trening som pesten, men er sprek som en fole og veldig mye sterkere enn jeg ser ut. Så jeg ønsker vel heller en tur av typen: Termos med kaffe, eller kjølepose med hvitvin, og ligge i gresset ved en innsjø i marka og se på himmelen mens man prater om livet. Om det virkelig er bra, er dama fri til å legge seg intill og kline:)
Jeg har forsøkt oppfordre kvinnen til å invitere seg selv, altså velge form, så de skal få legge lista. Jeg spanderer gjerne, men vil at de skal få velge noe de synes er formelt/uformelt nok, og omgivelser de er trygge i. det er nok av kvinner som er skeptiske til å være for alene med en mann de ikke kjenner, og forsåvidt med god grunn.

Takker for vennlig svar Bjørn89

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 23 aug. 2015 16:41 Privat melding

@ts: Hvis interessen er der, vil du merke det. Stiller du spørsmål ved frekvensen av meldinger, få til et møte. Da får du raskt avklart om det er noe, eller ikke.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 23 aug. 2015 16:43

Høres ut som noen som egentlig ikke er spesielt interessert eller snakker med mange om gangen.

Hadde vedkommende vært opptatt så hadde en kanskje "advart" mot litt trege svar. Det ville ihvertfall jeg gjort.

Liker kaffedater jeg. Enkelt å bli kjent. Kan godt kombineres med en liten rusletur også om det lar seg gjøre og det føles naturlig.

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 23 aug. 2015 16:57 Privat melding

Å klarte i fjellet på første date er vel å ta i....
Og de tipsene er vel ment for dating generelt og ikke det aller første møte.
Jeg foretrekker en kopp kaffe eller rusletur i Frognerparken. På første date altså. Det er jo ikke sikkert ting klaffer, og da er det litt dumt å sitte på en fjelltopp og bare ha lyst til å dra hjem :-)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 23 aug. 2015 17:03 Privat melding

@Lisalinn: Enig med du. :) Frognerparken er en flott plass å "miste" daten. :P Er det klaff, blir det en lang og fin tur. :)

Skjult ID med pseudonym kvinne sø. 23 aug. 2015 17:27

...kan være et tegn på at de kjeder seg og bare svarer av høflighet.
Men er det hyggelige og spennende disse svarene du får da? Spør hun deg om noe eller er det bare enveis? Det må jo være en grunn til at du henger på??? Hva med å ikke svare henne (eller spørre henne om noe nytt...) på 3 dager :-D

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 23 aug. 2015 19:38 Privat melding

Spørsmål er tegn på nysgjerrighet. Da mener jeg ikke "Hvordan er været hos deg da?", men interesse for personen og ditt liv. Hvis du stiller alle spørsmålene, og får svar uten spørsmål tilbake, er det dødfødt. :/

Skjult ID med pseudonym lettrømme sø. 23 aug. 2015 20:24

Ts
Du svarer overhodet ikke 😜

(kvinne 54 år fra Østfold) sø. 23 aug. 2015 21:54 Privat melding

Hos meg er nettet ganske upålitelig.. Ikke hverdag jeg er like tilgjengelig på nett, faktisk..

Skjult ID med pseudonym 93U39 ma. 24 aug. 2015 09:30

Det varierer fra kvinne til kvinne. Det er ikke noe fasitsvar her.

Skjult ID med pseudonym kvinne ma. 24 aug. 2015 09:42

TS svarer sikker når det har gått to dager :-)))

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ma. 24 aug. 2015 11:55 Privat melding

@kvinne: Godt poeng. :)

Skjult ID med pseudonym lettrømme ma. 24 aug. 2015 12:11

TS er veldig høy på pæra tror jeg

Han dukker ikke opp i egen tråd engang :-P

Og hvis man sender meldinger til damer som er 20 år yngre enn en selv, da må man vel ikke undre seg at damene nøler til å svare haha.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ma. 24 aug. 2015 13:04 Privat melding

Fikk lyst på lettrømme nå, og ørret med agurksalat og nypoteter. :P

Skjult ID med pseudonym lettrømme ma. 24 aug. 2015 13:55

Bon appétit :-)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ma. 24 aug. 2015 14:04 Privat melding

Bon appetittei sjøl. :P