Alle innlegg Sukkerforum

Leser ikke brev

Vis siste innlegg
(mann 40 år fra Hordaland) sø. 23 aug. 2015 12:07 Privat melding

Når jeg ser over sendte brev så er det fortsatt 3-4 som ikke har åpnet og lest brevet sitt. Noen av de har vært online og innom profilen min. Hvorfor leser ikke enkelte posten sin?

(mann 49 år fra Hordaland) sø. 23 aug. 2015 12:11 Privat melding

Mange kvinner her har så mange å velge mellom, at de rett og slett ikke gidder. Slik er det bare for flere av oss. Får sikkert litt pepper for å skrive dette, men det er sant. Og det har alltid vært slik. Var diskusjoner om det samme sist eg var på sukker, og det er 4 år siden....

(mann 40 år fra Hordaland) sø. 23 aug. 2015 12:15 Privat melding

Jeg forumet har diskutert frem og tilbake hvorfor ikke man får svar på brev ganske nylig, men dette var mer på hvorfor ikke folk engang åpner og leser, men du har kanskje rett, men jeg tviler på at det er så mange som får så mange brev at de "drukner". Kanskje de har funnet kjærligheten IRL og glemt sukker og slått av notifications på e-post?

(mann 52 år fra Oslo) sø. 23 aug. 2015 12:19 Privat melding

Vi menn får samle oss og sende mye færre brev, så kanskje kvinnene skjønner at de må ta iniativ om det skal skje noe:) Om alle menn sender brev til alle de liker, som å tråle i en stim, men med alt for store masker på trålen, så skjønner jeg godt at kvinnene ikke gidder. Om vi derimot fisker med en flue flytende etter en dupp, kanskje vi får has på den ene store laksen, ikke bare tråler i svart hav?

(mann 40 år fra Hordaland) sø. 23 aug. 2015 12:26 Privat melding

godt poeng @Mundari, men er redd for at de fleste kvinner har et gammeldags syn på hvem som bør ta kontakt. Så da sitter vi her på hvert vårt hjørne.

(mann 49 år fra Hordaland) sø. 23 aug. 2015 12:28 Privat melding

Vet ikkje helt om min geniale plan for å finne noen her inne, er å droppe all skrivingen ;)

En helt annen ting er gjerne at mange av kvinnene her (på samme måte som mange av mannfolkene) er her mest for å se og bli sett, samt å utagere på forum. De trives egentlig veldig godt som singel. Det å lese brev og det å finne en partner er kanskje ikke øverst på prioriteringslisten ;)

(mann 39 år fra Hordaland) sø. 23 aug. 2015 12:39 Privat melding

Ja ikke skal vi kun sende et hjerte for å vise interesse, og helst skal vi skrive en liten fengende skolestil i første meldingen... men samtidig har flere sagt at de svarer kun de som de er interessert i. Selv fikk jeg noe som kalles oppdragelse som barn, så når jeg skriver en melding jeg har brukt tid på til en som passer meg i alder, match og bla bla bla....hun leser den, sjekker min profil, men har ikke evnen til å skrive en liten høflig avslags melding engang...da lyser blokker knappen mot meg ihvertfall, jeg nekter å stå i noe kø, hvor de kanskje tar kontakt lenge senere når de andre viste seg å ikke være noe.

Nei da får de skrive det da, beklager jeg skriver med noen andre, men du virker ok og vi kan eventuelt ta det opp igjen en annen gang...

Jeg og skjønner jo at det skal klaffe bra at begge ikke skriver med noen akkurat da. Men å ikke åpne og ikke svare.... uoppdragent mener jeg.

Men som det sies så tror jeg vi menn er for imøtekommende og skriver til for mange, de fleste liker jo å tro at de er den eneste interessante for deg her inne, selvom de fleste profilene er mye lik :-) så jeg og kjører på med den flue taktikken nå, og suler inn igjen garnet :-)

(mann 52 år fra Oslo) sø. 23 aug. 2015 12:40 Privat melding

Ja det er jo faren Nestro, at vi blir sittende i dørgende stillhet. Men jeg er jo litt eldre enndeg, så jeg har større odds pga. kvinneoverskudd i høyere alder. Jeg blir nok etterspurt om ti femten år, når nok andre menn har tatt kvelden pga. hejrtestans eller å ha kjørt i et tre med Audien eller Porscha de kjøpte i femtiårskrisa. Jeg må bare overleve den selv. I Storbrittania er det bltt vanlig å ta livet av seg i stor fart med nyinnkjøpt 1000cc skkel etter å ha hatt lappen i 30 år, men ikke kjørt større enn 500cc for 25 år siden. Lykken er den andres død:)

Skjult ID med pseudonym Jadda sø. 23 aug. 2015 12:56

Kan bare svare for meg selv....
Jeg svarer stort sett de som sender melding.
De jeg ikke svarer, er de uten profilbilde og med tomme profiler og de som skriver meldinger med slibrige forslag.
Det er ikke alltid like lett å svare på alle meldinger. Særlig når man skal takke nei. Men jeg prøver... Forøvrig gjør menn akkurat det samme. Lar være å åpne meldinger, altså. 😊
@nestor; Har hun ikke åpnet meldingen og i tillegg vært innom profilen din, så kan du nok ta det som et tegn på at hun ikke er interessert.

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 23 aug. 2015 13:02 Privat melding

Jeg har sendt to meldinger for et par uker siden som ikke er lest. Så dette gjelder andre veien også. Gjelder ikke bare menn som sender melding til kvinner.
Men det er ikke noen vits i å bruke energi på det.
Kanskje mottakeren har slettet melding din for alt du vet? Tittet på bilde ditt og profilen din og tenkt at han der er uansett uinteressant og slettet meldingen. Vi kan godt mene at det er uhøflig og at alle fortjener er svar. Men sånn fungerer det altså ikke alltid. La det gå og glem det :-)

Skjult ID med pseudonym Mann 44 sø. 23 aug. 2015 13:12

De venter nok på brev fra Don juan , Brad Pitt etc ,,,,,, lol

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 23 aug. 2015 13:27 Privat melding

Hvem venter menn på brev fra da @Mann44?
Jeg mener, de mennene som aldri svarer oss vanlige damer? Hvem er det de mennene drømmer om? ;)

Don Juan var jo en rundbrenner så han avskriver vi.
Brad Pitt? Han er jo like gammel som meg da så det kunne jo ha passet :) Men som mange menn vil jo han ha yngre dame (Angelina Jolie er 40)

Nei jeg bare tuller. Vi har alle personlige preferanser. Det er ikke alle du har lyst til å sende melding til vel? Da er du kanskje ikke så positivt innstilt om du får melding fra en av disse heller? Og det er ikke fordi du ikke er Brad Pitt (eller at nettopp er det!).

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) sø. 23 aug. 2015 13:34 Privat melding

Jeg er dessuten hottere enn Brad Pitt! Det er bare ingen som ser det 😁

(kvinne 54 år fra Østfold) sø. 23 aug. 2015 13:42 Privat melding

E46 helt klart, du har rett 😁 ..har vel opplevd at de fleste blir lest i løpet av nærmeste døgn, bortsett fra ett.. Det tok 14 dager.. Tror ikke han turte, trodde sikkert jeg var dritsur for at han ikke dukka opp på daten vi avtalte, mens jeg egentlig bare lurte på hva som skjedde, ettersom ting faktisk kan skje.. 😂😂😂 his loss, anyway 😁

(mann 29 år fra Hordaland) sø. 23 aug. 2015 15:27 Privat melding

Enig i at mange sikkert sender meldinger til alle de syns ser pene ut, en fremgangsmåte som gjør det slitsomt for kvinner å velge/svare. Personlig sender jeg kun meldinger til én om gangen av nettopp den grunn at det ikke skal oppstå kinkige situasjoner hvor du snakker med flere samtidig og dermed blir halvhjertet med tanke på skrivingen og bruker lang tid på å svare. I tillegg er det jo ubehagelig om du faktisk kommer godt overens bed begge/flere og blir nødt til å velge. Men det krever mye tålmodighet = /

Skjult ID med pseudonym aleccore ma. 24 aug. 2015 08:02

Like barn leker best. La de pene få beholde de pene,
la dem være uinteressant og dønn kjedelige sammen.

Jeg har ihvertfall ingen interesse å være med noen som
ikke har stort annet for seg i livet enn sminke, klær og
et kunnskaps nivå som hovedsaklig baserer seg på hva
dem har sett på paradise hotel og sex og singelliv.

Ben there, done that... Never again!

(mann 48 år fra Rogaland) ma. 24 aug. 2015 08:22 Privat melding

Kanskje det skulle ha vært en tv kategori hvor man kunne fylle ut hva en liker å se på og dermed hatt mulighet for grovfilter :-P

(kvinne 52 år fra Oppland) ma. 24 aug. 2015 09:20 Privat melding

Så utrolig lite sjarmerende , voksne menn som sitter å klager .be heller noen på en date tullebukker ;-)

(mann 40 år fra Hordaland) ma. 24 aug. 2015 10:24 Privat melding

Tydeligvis mange dom ikke "leser" hva som blir skrevet her heller. Jeg skriver ikke at jeg klager på manglende svar. Jeg bare lurte på hvorfor noen ikke leser brevene sine, jeg sjøl er kjempenysgjerrig når jeg får brev. Men Lisalinn hadde beste svaret. Takk Gud for at det er noen som kan lese.

Skjult ID med pseudonym SagMoon ma. 24 aug. 2015 19:56

Da jeg var ung og slank og vakker, for mange jupitermåner siden, og plantet noen lekre bilder og en snasen profiltekst i ymse nettdatingsfora, så fikk jeg ekstremt mange meldinger. Mange skrev bare "hei, gjør på?", eller "fin dame du" og denslags, og jeg må innrømme at etter x antall høflige avslag som ledet til anklagende svar som yppet til diskusjon (jeg kunne jo ikke avvise de uten å vite mer om de, vel!?!) eller kjipe kommentarer, så bare sluttet jeg å svare de som så uaktuelle ut, og skrev heller til de jeg hadde en god magefølelse på.

Må nevnes at jeg fikk en del hyggelige svar på avvisningene også, men det tapper på energien å svare en drøss med menn som man egentlig ikke er interessert i, og det tar tid å formulere det slik at det høres vennlig og avvæpnende ut (for å slippe surmulingen), tid som jeg heller ville bruke på de jeg ønsket bli kjent med. Enkleste var å ikke en gang åpne brevet, for da fantes han jo egentlig ikke (nettdatingens svar på schrødingers katt)

Jeg svarte alle som åpenbart hadde brukt tid på å lese profilen min og lagt litt innsats bak ordene, bare så det er sagt. Hvordan jeg kunne vite det uten å lese brevet, tja, de første linjene (som iallefall dengang viste før man åpnet meldingen) forteller MYE.

Uansett, nå er jeg så gammel og slitt og desillusjonert at ingen skriver til meg av eget initiativ, så det luksusproblemet er jeg kvitt. Ble medlem i dag, så har ikke skrevet til noen enda, men jeg lover å ta den tause avvisningen med fatning, og antagelig hoppe litt rundt på gulvet og småsynge når jeg får svar. Alt har sine fordeler og ulemper, det handler om å gripe det gode der det tyter frem, og gi blaffen i det som ligger i klem. Eller noe sånt.

(mann 48 år fra Rogaland) ma. 24 aug. 2015 20:09 Privat melding

hehehe, eh hehehehehe hahahaha

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ma. 24 aug. 2015 21:12 Privat melding

@SagMoon: Haha... herlig attityd. :) Kjør på. :)

(mann 26 år fra Telemark) ti. 25 aug. 2015 00:44 Privat melding

Synes det bare er fint om ei jente ikke ser eller svarer på en melding? da har hun ikke høy nok attraksjon for deg. Slipper man å bruke tiden på noen som ikke gir av seg selv. Filtrere seg selv ut, synes det er positivt ????

(mann 48 år fra Rogaland) ti. 25 aug. 2015 06:14 Privat melding

Enig, når svar uteblir fortelles sannheten. Har selv begynt å rydde og dessverre blokkere for å ikke få aktuelle person opp i søket 😕