Alle innlegg Sukkerforum

Hva skal til?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym alt lø. 18 okt. 2008 07:02

Hva skal til for å oppnå kontakt?
Åpentbart hjelper det ikke med å følge diskusjonsforumet sine bilde regler, innhold av profil tekst og meldinger, hjerter.
Dersom det er så mange menn som er bedre på alle måter enn meg, kan dem ikke bare ta de damene vi vil ha å komme seg bort slikt at vi andre får komme til.

Skjult ID med pseudonym j31 lø. 18 okt. 2008 07:13

Høy mørk, dyp stemme, muskeløs, badboy utseende, snill hyggelige morsom sosial stabil trofast sjarmerende

Skjult ID med pseudonym Organ lø. 18 okt. 2008 07:29

He he

"Dersom det er så mange menn som er bedre på alle måter enn meg, kan dem ikke bare ta de damene vi vil ha å komme seg bort slikt at vi andre får komme til."

Dette var egentlig ganske godt sagt, litt naivt, men likevel. Med din ønskede logikk hadde de beste/fineste/Wtf personene funnet hverandre etter èn dag. Så hadde vi andre blitt overlatt til en meny bestående av "restemat" ;-)

Sorry TS, litt kødd her fra meg, over til saken. Nettdating passer ikke for alle, om du har fulgt alle gode råd og det likevel føles som du har "solgt smør og ikke fått betaling" så er kanskje ikke dette noe for deg.
Hvorfor pokker skal de som får tilgang til alle koldtbordets delikatesser gi seg? For hver eneste utsøkte rett som blir konsumert blir smaksløkene mer forfinet og kravene blir stadig tøffere til drømmepartneren, derfor "må" de vakre og vellykkede bruke lang tid her inne helt til de innser at det ikke fører noe sted og dernest tar seg i nakken og blir seriøse. Dvs, de innser at man KAN risikere å bli følelsesmessig avstumpet av å hele tiden forkaste fantastiske mennesker fordi han/hun "kun" var en 97%'er og ikke 100.

Det er selvsagt mulig jeg er på bærtur :-)

Skjult ID med pseudonym alt lø. 18 okt. 2008 07:45

@organ går fint det, ja hvorfor ikke la dem ta de fineste beste, dem vi vil ha, slikt at restene er igjen. For da vil vi ha de beste restene.

Dem som spiser av koltbordet, frotser nok og stor koser seg, mekker dem til alene mødre, som vi ikke vil ha. Hvem vil vel ha manglendene til sine ekser og hvem vil vel ikke ha det dem likte og det en ikke fikk? Absolutt ikke på blåbærtur. Men egentlig fungerer det ikke med hvorfor ditten og hvorfor datten, ja en kan diskutere, men det endrer ikke noe som helst. Akkurat som tabloid og slikt, ja vi er alle enige om det men gjør ikke noe med det.

Skjult ID med pseudonym blåbær lø. 18 okt. 2008 09:23

forslag : skifte navnet fra "sukker" til "KOLDBORD"

Skjult ID med pseudonym juni lø. 18 okt. 2008 10:04

... koldbord? Nytt ord for kjøttmarked?
;-)

Skjult ID med pseudonym SagMoon lø. 18 okt. 2008 10:11

For å oppnå kontakt må en enten (eller både og):

- ha et tiltalende ytre (flatterende bilder)
- ha en tiltalende personlighet (god profiltekst)
- være flink til å kommunisere (brev som skiller seg ut, uten å bli for mye av det gode)
- ha flaks (timing er essensielt, men siden en ikke aner når tiden er optimal, blir det et sjansespill)

I det virkelige liv er utstråling og kroppsspråk vel så viktig som utseende og det talte ord, så de som briljerer på denne arenaen trenger ikke være like fantastiske i virkeligeten, og motsatt. Det er jo litt urettferdig for de som faktisk er utrolig kjekke mennesker, men ikke klarer å vise det på nett, men livet ER urettferdig, og likevel knallfint for de som klarer å gjøre det beste ut av det de har. Om du føler at du har mye å gi, men at ingen vil ha det, så forsøk å presenter det du har på en annen måte, uten å gå på kompromiss med den du er og det du søker. Og kutt ut sytinga... Den skinner fort gjennom ;-)

Skjult ID med pseudonym kontakt lø. 18 okt. 2008 10:54

Oppnå kontakt er kanskje ikke så vanskelig for min del, men å beholde den er det jeg ikke beharsket enda. Etter 3 - 4 mailer er det stopp og jeg må innrømme at jeg brytter like ofte som de på andre siden av tråden.