Alle innlegg Sukkerforum
(mann 43 år fra Rogaland) ma. 24 aug. 2015 22:55 Privat melding

Man finner noen man blir nysgjerrig på og liker så er det avstand problematikk pga barn inni bildet eller man ikke vil flytte. Vanskelig greie, men typisk at man finner noen man liker godt åsså går det ikke pga dette. Hva tenker dere om dette?
Går det ikke an å vurdere det? Eller finne en løsning istede for problem ? I min verden fins det ikke problem, men bare utfordringer. :)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ma. 24 aug. 2015 22:57 Privat melding

Noen mennesker er ji låst mtp. flytting, da de har små barn og må være i nærheten av barnefar. Utover dette ser jeg ikke noen spesiell grunn for å ikke flytte på seg, jeg har gjort det selv flere ganger. Men nå er det slutt. :P

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) ma. 24 aug. 2015 22:59 Privat melding

Arbeid er en annen grunn. Ikke alle stillinger vokser på trær.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ma. 24 aug. 2015 23:04 Privat melding

Har hoppet fra stilling til stilling når det har blitt snakk om flytting og samboerskap. En jobb finner man alltid. Kjærligheten og livet man har sammen er viktigst, det er i alle fall min erfaring. :)

(mann 48 år fra Rogaland) ma. 24 aug. 2015 23:04 Privat melding

Har møtt det mye her, en betydelig andel interessante jente bor ikke der jeg bor og det frustrerer. Skulle hatt x mill på konto, helikopter sertifikat og helikopter, så sko eg virkelig ha tatt knekken på den der distanse sykdommen..

(kvinne 38 år fra Akershus) ma. 24 aug. 2015 23:28 Privat melding

Man tenker ofte at avstand ikke skal få stoppe kjærligheten...ihvertfall har JEG tenkt det. Men det viser seg at realitetene ikke er helt som i de ideelle romantiske forestillingene. Spesielt hvis det er barn involvert.

Sånn er det bare! :)

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) ma. 24 aug. 2015 23:36 Privat melding

Jeg har sagt til flere, at det aldri ville fungert. Om man skal møtes annenhver helg pga unger, og må reise med fly. Kanskje med flybytte på gardermoen.
Det hadde blitt dyrt og slitsomt i lengden.
Jeg trenger dessuten noen helger fri til andre ting 😊

(mann 52 år fra Oslo) ma. 24 aug. 2015 23:45 Privat melding

Galactic: Ikke helikopter, for kort rekkevidde. Sjøfly, mye billigere, mye billiger d¨bruke, og ufattelig mye letter sertifikat. Det finnes en fjord eller en innsjø over alt, med unntak av en liten del av Nordland, og Oslo, som ikke har fjord, bare innsjøer.

(mann 52 år fra Oslo) ti. 25 aug. 2015 00:00 Privat melding

Jeg opplevde for lenge siden, at en kjæreste gjennom to år dro til Provence for å studere et år. Jeg ble "deportert" til siviltjeneste og det var umulig å sees, i beste fall i juleferien. Jeg fant en tetlfon hos "arbeidsgiver" som ble betalt av helt andre (med råd til det) og ringte henne gjevnlig. Ikke gøy når hun etter tre måneder sa hun hadde fått seg to franske elskere. Avstand er ikke for alle.

Ipek: En som er villig til å ofre egen frihet for ro og trygghet for barna får stjerner i boka for ansvarstagen uten tanke på egen komfort. De du vil ha et forhold til er de som ser verdien av ditt ansvarstagen. De andre vil du ikke ha i alle fall. Det tar ikke lenger tid, du bare unngår noen av feilskjærene på veien.

Skjult ID med pseudonym Tinka ti. 25 aug. 2015 00:06

Den som går over grøten etter vann kan fort havne midt i smørøyet :-)

Det gjelder vel for de fleste at det er smartest å søke i eget område, om det skal være mulig med klaff uten å bli utmattet av avstand og reising. Få flyttbare her, meg selv inkludert. Realitetsorientering, for et døllt ord!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 25 aug. 2015 00:19

Story of my life egentlig dette med søte jenter jeg kan ha sjans på som bor aaaaaalt for langt unna.
For langt til at en kan få til å treffes og sånn. :/

(mann 52 år fra Oslo) ti. 25 aug. 2015 00:32 Privat melding

Ipek og Moxie: der bor jo ikke på steder der et renner over av menn på deres alder, og de soom finnes er vel ekser av noen jenterdere finner. Det er ikke et godt utgangspunkt, dere må se nøye på flyttbar/ikke-flyttbar. Kan i alle fall ønske lykke til.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 25 aug. 2015 00:33

@Moxie

Høres bra ut.. Problemet er bare at i starten så virker et avstandsforhold helt greit.
Men jeg har flere ganger opplevd at når dama skjønner at jeg ikke klarer å få til å treffes stort mer enn maks 1 gang i uka så blir hun fort utålmodig og til slutt lei og så stopper det.

(mann 48 år fra Rogaland) ti. 25 aug. 2015 06:09 Privat melding

@my: det sies at barn er tilpasningsdyktig og flere historier vitner om det. Kjenner til familie som er flyttet flere ganger på bakgrunn av at foreldre byttet jobb og det gikk bra. Jentungen bytta skole ved skilsmisse, kjente til noen og det gikk bra. Men esker kan ikke flyttes og de har like rett som deg til barna. Realiteten er at jeg finner masse spennende jenter her , dessverre i andre fylker som er utfordrende. Derfor tror jeg det må gjøre kompromiss at en ser på nabofylkene og belage seg på transport dersom den rette krysser min livsstil..

"It takes two to make things alright"

(mann 52 år fra Oslo) ti. 25 aug. 2015 08:02 Privat melding

Ipek: Jeg har bodd i fylket, og du vet vi i Oslo ikke kaller det du finner innen halvannen time byer, knapt nok tettsteder: Det rette ordet er husklynger...

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 25 aug. 2015 09:32

Jeg har flyttet mye og ofte, men det var før ungene og skilsmisse. Eldste har gått i tre ulike barnehager.
Jeg har bodd i ni fylker fra Troms i nord til Agder i sør. Men det var før ungene kom.

Jeg håper og tror at ansvarlige foreldre velger trygghet for sine barn framfor å gamble med at de alltid finner seg til rette andre plasser.

(kvinne 54 år fra Oslo) ti. 25 aug. 2015 09:51 Privat melding

Jeg synes ikke avstandsforhold i starten er ganske greit heller jeg... Liker at den jeg skal bli kjent med bor i nærheten slik at vi kan være sammen i hverdagen og bli kjent. Gå på kino en onsdag, avtale en spontan rusletur i marka på lørdag, stikke innom hverandre og delta i hverdagen. For meg blir det litt voldsomt og veldig mye alvor om man skal starte et forhold med pendling og dermed også helgeopphold hos hverandre.
Har forsøkt dette - og min erfaring er at det ikke fungerer for meg...
Men unntakene finnes sikkert. Dukker det opp en knakande fin kar er det godt mulig jeg er flyttbar. Eller at han må flytte da... Jeg ønsker jo egentlig å bli her jeg er. Familie, venner og jobb betyr mye for meg!

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) ti. 25 aug. 2015 10:40 Privat melding

Avstandsforhold er utfordrende.
Det bidrar til at forelskelsesfasen varer lengre og det tar dermed lengre tid før man ser klart og oppdager eventuelle momenter som gjør at man skjønner at det ikke er liv laga.
Jeg har to avstandsforhold bak meg. Ett varte i 3 år, og ett i 1 år.

Jeg tror at vår lengsel etter å elske og å bli elsket gjør oss til tider blind, men snur man på det så er det den samme lengselen som gjør at vi fortsatt tror på kjærligheten etter krevende forhold og brudd.
(forts.)

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) ti. 25 aug. 2015 10:40 Privat melding

Jeg ville ikke vært uten de to avstandsforholdene mine, for de har bidratt til mye erfaring og refleksjon. Det meste har verdi her i livet, slik eller sånn.

Jeg sier ikke at det ikke vil kunne skje igjen, men ser det som svært lite sannsynlig.
Jeg har barnefri annenhver helg, og vil ikke bruke disse helgene på å stresse avgårde med fly for 1,5 døgn kjærestesamvær.
Jeg trenger en viss balanse mellom stabilitet og mobilitet, men ønsker ikke være på farta hele tiden.
Jeg tror ikke det hadde vært så greit omvendt heller, da jeg trenger litt tid til egne ting.
Starten på et forhold skal være givende, hyggelig og behagelig. Ikke begrensende.
Det er mange venner som syns det er rart jeg ikke vil flytte på meg, men sånn er det bare!

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ti. 25 aug. 2015 10:57 Privat melding

Jeg leve i et avstandsforhold i to år, så ble det samboerskap og flytting for min del. Det går bra, bare man legger godviljen til. Jeg vet samtidig at man vil bruke mest mulig tid på den man har kjær, men det er desto herligere når du ikke får viljen din hele tiden. :)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ti. 25 aug. 2015 11:00 Privat melding

Spørsmålet er om jeg trenger nye fingre, må vaske tastaturet eller bytte det. :P

(kvinne 45 år fra Akershus) ti. 25 aug. 2015 12:24 Privat melding

Jeg er så vanskelig at jeg synes det er langt å dra med en times kjøretur... Har ikke tro på avstandsforhold, for egen del, men vi er alle forskjellige. Vil gjerne treffe fyren så mye jeg kan, hvertfall i begynnelsen når jeg er forelsket!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 25 aug. 2015 13:44

Jeg har vel egentlig gitt opp hele greia.
Må reise 1-1.5 time for å kunne treffe damer og de færreste damene er interessert i slike avstander. :/

(kvinne 49 år fra Vestfold) ti. 25 aug. 2015 13:56 Privat melding

For noen år siden flyttet jeg fra Trøndelag pga jobb og kjærlighet og angrer ikke ett minutt.
Om jeg flytter en gang til , så blir det Oslo.

(mann 52 år fra Oslo) ti. 25 aug. 2015 13:56 Privat melding

Ipek: mener du husklyngen (for det er bare en, ikke to) Skienporsgrunn. Er ikke det en drabanrby til Verdens navle, Telemarks største og viktigste by Rjukan?Befolkningen i Skienporsgrunn har jo blitt så lav at pendlertoget til sentrum (Rjukan) er nedlagt for 40år siden. Er du ikke kjent i eget fylke. Vi som er gamle nok til å ha seilt med Ammonia, vi vet dette, du får lese litt lokalhistorie fra den gang det var noe som betø noe i Telemark:)
Eller dra til en ordentlig by, som Fyresdal sentrum.

(mann 49 år fra Hordaland) ti. 25 aug. 2015 14:09 Privat melding

For tiden er eg ganske låst i jobben min her på vestlandet. Men har sett på mulighetene til å gjøre østlending av meg om noen år. Ser mulighetene er der, men ikke helt 100% enda ;)

Men nå har ikkje eg barn...

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 25 aug. 2015 14:56

Jeg vil jo ikke at hun skal flytte til meg, så hvorfor skal hun insistere på at jeg skal flytte til henne?
Kan en ikke bare bo som en gjør da? Så lenge det ikke er 3-4 timer mellom så burde det jo ikke være et problem?

Sikkert bare jeg som er rar som vanlig.. :P

(kvinne 52 år fra Oppland) ti. 25 aug. 2015 15:01 Privat melding

Powpowgutten

Da kalles det elskere ikke kjærester , det er litt forskjell ,En kjæreste skal en kysse og klemme på hver dag, ikke en gang iblant :-)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 25 aug. 2015 15:16

@afrodites

Vi har jo ikke sex, så hvordan er vi elskere da? :P

Men oki, jeg skjønner jeg må revurdere hele denne jakten på en kjæreste.

(mann 52 år fra Oslo) ti. 25 aug. 2015 15:57 Privat melding

Powpowgutt: Eller innse at du må forføre en av de jentene som lever i nærheten, helt uten hjelp av sukker.
Det kan hende gjelder fler av oss...
Eller bor du virkelig 1og 1/2 time fra folk. Indre Finnmark?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 25 aug. 2015 16:15

@Mundari

Det er 1-1.5 time til hvor det er mulig å treffe jenter som kan være av interesse.
Her jeg bor er de single enten jenter under 18 eller damer over 60.
Begge deler like uaktuelt.

(mann 52 år fra Oslo) ti. 25 aug. 2015 16:22 Privat melding

Mente det ikke ironisk. har selv vært i situasjoner hvor kontakt med jenter som er kjæreste-emne krever en time kjøring. ikke gøy, og jeg unner deg å treffe den på nett som både liker deg for deg, passer i alder, og ønsker bo et slikt sted. Hadde jeg ikke endt med et langt ekteskap og barn, ville jeg helst bodd i en by med minst 5 mill inbyggere, eller en landsby med maks 1000. Men det siste alternativet er jo ikke akkurat løsningen nå man ønsker seg et utvalg mulige partnere.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 25 aug. 2015 17:17

@Mundari

Men det er jo det som er litt av greia. Hun trenger ikke bo her. Hun kan fint bo hvor hun bor.

(mann 52 år fra Oslo) ti. 25 aug. 2015 17:30 Privat melding

Men det er jo et poeng å kunne sovne ved siden av hverandre oftereenn en gang ihalvåret, er det ikke. Praksis viser at det du sier er ganske kortvarig for de fleste. enten flytter man mot hverandre, ellers så rakner det over tid. Men jeg unner deg det forhold du ønsker deg, og håper du treffer en som har samme ønsker.

(mann 53 år fra Oppland) ti. 25 aug. 2015 17:45 Privat melding

Jeg har flyttet langt to ganger pga kvinner, men det var før jeg ble far.

Avstandsforhold blir vanskelig..

(mann 53 år fra Oppland) ti. 25 aug. 2015 17:46 Privat melding

Hun ene måtte jeg kjøre i 20 effektive timer for komme frem til...

(mann 52 år fra Oslo) ti. 25 aug. 2015 17:53 Privat melding

Ipek: Jeg var med å bygget opp museet på Vemork, og har vært med å renovere Ammonia og Storegut i en kort periode av livet. Var også på første oppstartsmøte for foreningen som fikk startet opp igjen vedlikeholdet av jernbanen. Notodden og Rjukan er Norges to viktigste steder siste 200 år. Hele verdenas utvikling etter 1905 er sterkt påvirket av det som skjedde på Notodden først og på Rjukan rett etterpå. Norge hadde aldri blitt det det har blitt uten salpetereovenene og Rjukanfossen.
Husklyngen Skienporsgrunn er der bare fordi fraktmed båt er billigere enn med tog.
Fyresdal derimot er som du sier bare vakkert.

Skjult ID med pseudonym kvinne ti. 25 aug. 2015 17:54

En ting er å flytte.
En annen ting er å bli ordentlig kjent.
Hvordan blir man det når man ikke er i hverandres hverdag?
Snakke på telefonen og reise til hverandre annenhver helg. Jo, ja... Man blir jo kjent med mennesker. Men hva med hverdagen?
Det er lett å være kosekjæreste å lørdag. Men hva med hverdagskjæreste på onsdag? Nå tenker jeg på i bli kjent fasen.

(mann 53 år fra Oppland) ti. 25 aug. 2015 18:18 Privat melding

Det er flest hverdager i året, helt klart..)..noe å tenke over..

(mann 52 år fra Oslo) ti. 25 aug. 2015 18:42 Privat melding

kvinne (med liten k): Man blir ikke kjent med onsdagskjæresten før man har bodd sammen en periode, det er rett og slett umulig å vite hvordan den andre er når Han/hun kommer sliten hjem fra jobb etter fire uker ekstra stress. Desverre kommer hverdagen før man aner det, f.eks. i morgen tidlig når klokka ringer.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 25 aug. 2015 18:45

@kvinne

Altså.. jeg kan godt være hos henne og overnatte og sånn, så lenge hun godtar at det enkelte dager ikke blir så mye tid sammen på grunn av et en reiser frem og tilbake på grunn av jobb.
Samtidig som at noen dager å kanskje det ikke er hensiktmessig å ta turen til henne i det hele tatt på grunn av arbeidstider.

Noen særlig kosekjæreste på lørdag er jeg nok ikke, for da jobber jeg. :P

(mann 53 år fra Oppland) ti. 25 aug. 2015 18:48 Privat melding

Å finne lykken/kjærligheten i hverdagen er det som er viktigst tenker jeg.
Kan ikke skjønne at det skal være vanskelig heller om kjemien er god.

Skjult ID med pseudonym kvinne ti. 25 aug. 2015 23:26

Men @mundari, hun man kan treffe på en onsdag (og ikke bare reise til annenhver helg), hun kan man jo treffe i hverdagen. På en onsdag når begge har vært på jobb og når begge skal opp kl 7.30 på torsdag. De dagene man ikke nødvendigvis bruker timer på å lage mat, tenne stearinlys og drikke vin. Altså ikke bare sånn åååå nå koser vi oss fordu vi er sammen og det er helg typev ting. Jeg er mer opptatt av hverdagen jeg. Ta en kopp kaffe sammen etter jobb på mandag, før han skal på foreldremøte. Trene sammen på tirsdag, men dra hjem hver til sitt. Få en telefon på onsdagettermiddag "hei skal vi gå på kino" - og en time etterpå møtes.

(mann 48 år fra Rogaland) on. 26 aug. 2015 06:46 Privat melding

Det mest festlige med Rjukan er når de spørsmålene om vi skal dra på byen og deretter kjører 3,54 minutter og er i byen. Eller når de hevder at det aldri blåser på Rjukan! Jeg har da sannelig opplevd vind der 😧😤🚩

(mann 52 år fra Oslo) on. 26 aug. 2015 22:44 Privat melding

Moxie: Utelivet i fluelorten Skienporsgrunnvar bra, menn ti år siden jeg var der. Den gangen så trente politiet hundene sine utenfor et par av utestedene ved stengetid, og det var jo alltid like gøy... En kan jo lure på hvorfor de kom igjen og igjen, folk skjønte jo at det ikke var noe lurt å ha med noe ulovlig.
Galactic: Nå bodde jeg nederst i stedet, og girkassa på "CV-en røyk, så jeg ble god på å gå, eller få meg noen å overnatte hos.

Det med vind er jo litt absurd, for det blåser jo "aldri" der, men det er vel enenste sted i verden utenom Florida Keys hvor de måtte bygge levegger på jernbanen fordi lokomotivene blåste av skinnegangen. Når det endelig blåser så blåser det ofte full storm til Orkan. Søk opp bilder om Rjukan og flommen i oktober 1987. Men om du skjpnner av det du finner hvem jeg er så hold kjeft:-)

(mann 48 år fra Rogaland) to. 27 aug. 2015 07:03 Privat melding

Men Rjukan er en koselig plass, vært der to tre ganger og absolutt flott på Gaustatoppen

(mann 52 år fra Oslo) to. 27 aug. 2015 09:49 Privat melding

Stedet med lengst fravær av sol i fastlandsnorge, stedet der fjellveggen på 1000 meter aldri er mer enn fire hundre meter unna, og stedet som for alvor satte fart i vannkraft og landbruksrevolusjonene på verdensbasis. Landet første normalsporede jernbane hjelper ikke når den ender i en kaikant:-)
Rjukan er byen som ligger lengst fra alt, enda den ligger nærmest midten av Sydnorge. Men Skienporsgrunn (som snart må innse at de er et, ikke to steder) må innrømme at uten Rjuka, ingen Skienporsgrunn. Det eneste stedet i Norge av like stor global betydning (tettsted/by, NTH er ikke et sted:-)) er ikke Kongsberg eller Røros som mange later til å tro, men Notodden.

Men digreesjonene har tatt helt av, dette er ikke en kulturistorietime, men et sjekkested. Kvinner over 14 er vel voksne nok til at det ikke går å prate dem i senk med kvantitet?

(mann 48 år fra Rogaland) to. 27 aug. 2015 12:59 Privat melding

Hehehe