Alle innlegg Sukkerforum

Sukker er for singel - ikke sant?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym kvinne on. 26 aug. 2015 09:08

Innimellom dukker det opp noen her som ikke er single,
Som sender melding og vil ha hemmelig forhold.
Som til og med skriver i profilen sin at de er gift eller samboer, men vil ha en elskerinne.
Er der noen medlemsregler her som sier at Sukker kun er for Single?
Skal man rapportere sånne medlemmer når man får melding?
Han har ikke vært ufin (ikke direkte...) ikke falsk profil, og jeg skal jo blokkere ham... Men bør man rapportere også? Få ham kasta ut for å si det sånn.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 26 aug. 2015 09:18 Privat melding

Kan ikke se jeg har lest noe om at sukker kun er for single. Kan godt være han lever i et åpent forhold. Så det kan virke som man er litt rund i kantene her, mer inkluderende enn ekskluderende, men det gjør nok utfordringene større vil jeg tro. Ville sendt en e-post til support og bedt om råd.

(kvinne 51 år fra Vestfold) on. 26 aug. 2015 10:00 Privat melding

@Ts
Har vært utsatt for dem jeg å. Vil ikke ha noe med dem å gjøre, men tenker som så at så lenge de er åpne i profilen om det, så kan vi bare velge dem bort. Verre er det med de som er i forhold, men later som de ikke er det. Ble litt rart skrevet, men du skjønner nok hva jeg mener.

(kvinne 54 år fra Oslo) on. 26 aug. 2015 10:07 Privat melding

Jeg har fått melding fra en i dag. Kanskje det er den samme @kvinne?
Helt ærlig på at han er i forhold på profilen og søker langvarig seriøst forhold til en annen...
Enig med @Kaffelise, bedre med dem som er ærlige fra start, enn dem som later som at de er single.

Men jeg lurer på hvordan de "plukker ut" damer de skal sende melding til. Tror ikke de tar så mye hensyn til hva damene har skrevet på profilen at de søker.

(kvinne 51 år fra Vestfold) on. 26 aug. 2015 10:16 Privat melding

@lisalinn
He he, fikk melding i dag jeg å. Sikkert samme. Han er tydelig veldig aktiv i dag. Jeg svarte at jeg ikke er interessert og at jeg ikke har noen respekt for utro folk. Nå er han blokkert, men han var høflig og ikke noe ufin.

(kvinne 38 år fra Akershus) on. 26 aug. 2015 10:20 Privat melding

Litt synd at det er slike profiler her, for kjenner jeg blir så innmari skeptisk til menn generelt hver gang jeg blir kontaktet av slike menn. Jeg spurte en mann (som sa at han ville forbli i forholdet sitt men ønsket en elskerinne) om hva om dama IKKE ville forbli i forholdet hvis hun fant ut at han hadde noen andre. Han kunne fortelle meg at han var "en av de snille" som ingen kunne tenke seg til var utro. Så han var bombesikker på at ingen kom til å oppdage det. Jeg for min del kom da til å tenke : HVIS MAN IKKE ENGANG KAN STOLE PÅ DE "SNILLE"...HVEM KAN MAN STOLE PÅ DAAAA?????!!!!!

Skjult ID med pseudonym kvinne on. 26 aug. 2015 10:25

Er nok den samme @kaffelise og @lisalinn
Det "morsomme" er jo at han gjerne vil treffe ei som er gift... Det er vel ikke så veldig mange gifte damer her inne som leter etter gifte/samboende "kosevenner"? Men han er ikke ufin, bare helt feil.

(mann 33 år fra Buskerud) on. 26 aug. 2015 10:36 Privat melding

Hvorfor skal du rapportere han? er det ikke bedre at de har det åpent på profilen slik at dere med enkelhet kan se det fremfor at de prøver å skjule det, for det er det de vil begynne med om de blir rapportert.

(mann 33 år fra Buskerud) on. 26 aug. 2015 10:37 Privat melding

@freyja
Syns nå ikke han virket til å være den snille, han falske ville vel heller være en passende beskrivelse.

Skjult ID med pseudonym kvinne on. 26 aug. 2015 10:41

Jeg sier ikke at jeg skal rapportere ham @corsair. Jeg spør om det er regler for dette på Sukker som sier at medlemmene skal være single. I så fall bør man vel rapportere ham. Finnes det ikke regler for dette og det er greit for gifte å være her så er det ingen grunn til å rapportere.

(mann 33 år fra Buskerud) on. 26 aug. 2015 10:48 Privat melding

Det vet jeg ikke, men si at det er en regel som sier at du skal være singel og han blir rapportert, hva er det som hindrer han i å melde seg inn igjen for så skjule det faktum at han er i et forhold.
Opprette en ny E-post tar mindre enn 5 minutter.

Skjult ID med pseudonym kvinne on. 26 aug. 2015 10:59

Jeg er enig med deg der @corsair.
Bedre at de er åpenlyse enn at de skjuler hensiktene sine.
Hadde en lang og hyggelig dialog med en mann her for et år siden. Når vi skulle avtale første møte sa han at vi måtte møtes på et litt diskret sted. For han hadde jo "glemt" å fortelle at han var gift... Det værste var at han ikke forsto at det endret alt.

(kvinne 54 år fra Østfold) on. 26 aug. 2015 11:05 Privat melding

Har vært borti noen sånne jeg også, noen åpne om det ,- andre ikke,- de har sine grunner uansett .. Jeg dømmer ingen, der er alltid 2 sider av en sak,- jeg har et valg og velger bort , så enkelt. 😊

Skjult ID med pseudonym kvinne on. 26 aug. 2015 11:33

Jeg bare lurte @my
Kunne jo hende at Sukker hadde en regel på dette.
Det finnes jo en "rapporteringknapp" og da mener vel Sukker at man skal bruke den til noe. Jeg lurte bare på om oppfordring til utroskap var en slik ting....

(kvinne 54 år fra Oslo) on. 26 aug. 2015 11:38 Privat melding

I bruksvilkårene til Sukker står det i pkt. 3:
"...du må være singel og ha tilknytning til Norge..."

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) on. 26 aug. 2015 11:45 Privat melding

En ting er at han vil være utro, men synes det var merkelig å helst ville møte gifte damer??
Kanskje det har noe med felles forbrytelse å gjøre? Kanskje han da føler seg sikrere på at dama ikke røper ham?

Jeg synes utroskap er stygt, uansett hva som er årsaken.
Tanken på å gå bak ryggen på noen som har tillit til meg forekommer meg helt absurd! Og enda verre om noen elsker meg.
En ting er fantasier i hodet. Det tror jeg de fleste kan ha, men for meg er det uaktuelt å leve ut disse før jeg har avslutta det jeg har.
Vet at ikke alle er trofaste. Statistikken er vel ganske stygg og tror jeg.

(kvinne 44 år fra Vestfold) on. 26 aug. 2015 11:50 Privat melding

Utroskap er nå aldri greit 😡 men bedre at det står åpent i profilen enn at man dater vedkommende uviten om at han er opptatt og kanskje til og med liker fyren. Så kommer bomben om at han har dame eller kone. Ikke noe sjakk trekk 🙀

(kvinne 54 år fra Østfold) on. 26 aug. 2015 11:53 Privat melding

@my hør hør!

(kvinne 54 år fra Oslo) on. 26 aug. 2015 11:58 Privat melding

Han jeg har fått melding fra er samboer og vil ha en diskret kosevenn.
Sukker er for single (ref mitt innlegg over) - det står klart og tydelig i medlemsreglene.

Skjult ID med pseudonym tulla on. 26 aug. 2015 11:59

Har dessverre vært på andre side av denne saken. Trodde jeg hadde ett godt ekteskap, med vanlige problemer...ingen er perfekte.
Det begynte å gnage i hjerterota, men jeg det var jo jeg som måtte være gal i tenke tanker om at han skulle være utro. Han av alle personer, lyver aldri er snill, god, gavmild etc...
Angret den natta jeg sendte mld og spurte hva hun het, siden han ikke kom hjem.
Men...dessverre så viste det seg å være sant. Skulle ønsket jeg hadde møtt ham med min mistanke for flere år siden. Tre år gikk han bak ryggen min.

Men, når det er sagt, så har jeg nå ett mye bedre liv uten ham, håper bare jeg klarer å stole 100% på den neste som okkuperer mitt hjerte.

Skjult ID med pseudonym bos on. 26 aug. 2015 12:04

@my

hahahahaha

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) on. 26 aug. 2015 12:12 Privat melding

@tulla Det er ren og skjær feighet og egoisme.
Mange som er sånn. Av begge kjønn. Men ikke alle.

Skjult ID med pseudonym Kravstor on. 26 aug. 2015 12:23

Det er jo tydeligvis mange som biter på. Som mann har jeg jo kjent endel som er notorisk utro. Felles fordi er jo ikke noen "bad guy image". Det eneste de har felles er at de er flinke til å behandle kvinner og ikke minst er veldig uredde i forhold til å bli avvist. En kamerat av en kamerat som er lege bruker visst tid etter jobb hver dag på å surfe på Tinder før han reiser hjem til kone og barn. Jeg vil allikevel påstå at det er en ganske liten andel menn som oppfører seg på den måten. Jeg kjenner jo noen damer som også lever på lignende måter, men de klarer fint å få dekket behovet med menn de møter i det daglige.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 26 aug. 2015 12:32 Privat melding

@tulla: leit å høre. Men noen mennesker er slik, de gjør ting når de tror de ikke blir sett/oppdaget. Det er en lek med grenser, og de er fullstendig klar over utfallet. Kjører du for fort, vil du bli tatt før eller siden, blir på samme måten. Ikke at jeg unnskylder utroskap på den måten, bare at det kan skje hvem som helst. Greit hvis det er åpent forhold, men er ikke dette avtalt er det tvers gjennom råttent. Det som jeg undres over er; hvis han var utro med en annen, hva tenker denne andre personen om det? Er det greit? har han gitt lovnader om ting? Og i så fall, hvis hun andre er inforstått med at han er utro, er det da ikke stor sannsynlighet for at han etter en tid vil være utro mot henne også? Noen folk tenker kun på seg selv og sin egen nytelse uten en dråpe tanke for andre. Ofte er det barn involvert også, så jeg lurer på hva de tenker på. Jeg blir bare tris av å tenke på slikt.

(kvinne 44 år fra Sør-Trøndelag) on. 26 aug. 2015 12:52 Privat melding

Jeg fikk også henvendelse fra en for noen dager siden. Spurte hvorfor han var så anonym da han ikke hadde bilde. Og det var pga at han ikke var singel. Spesielt men vi er et rikt mangfold og alle er forskjellige. I dette tilfellet var han nok redd for å bli oppdaget og da blir det litt feil syns jeg.

Skjult ID med pseudonym tulla on. 26 aug. 2015 12:59

@equi00
Det har kommet frem i ettertid, at han har vært sammen med flere. Fortalt dem om ett havarert ekteskap og at han skulle bryte med meg.
De stolte på ham.
Han ba meg om å gifte meg med ham igjen for å vise meg at han fremdeles elsket meg. Jeg var dum og tilgav noen ganger, men sa til slutt stopp da jeg forstod at han ikke kunne og ville forandre seg.

Er veldig glad nå for det valget jeg gjorde da jeg gav ham ringene etter 18 år, men det var IKKE en enkel avgjørelse der og da.
Må jo bare få sagt at jeg ikke klarer å forstå hvordan de kan stole på hverandre, hun vet han var utro og han vet at hun bevisst valgte å gå til sengs med en gift mann😱.
Men det er heldigvis ikke mitt problem lenger. 😂
Prøver å skåne kidsa oppi dette, ha de fremdeles er for "små" til egentlig å forstå.
Største problemet opp mot dem er at han legger all skyld for at ekteskapet røk på meg. Men om de vil, når de blir eldre, skal jeg sette meg ned med dem og fortelle min opplevelse...uten å snakke stygt om pappaen.

Skjult ID med pseudonym tulla on. 26 aug. 2015 13:01

Obs innlegget kom flere ganger😕

Skjult ID med pseudonym kvinne on. 26 aug. 2015 13:15

@Sgt.Pepper
Ja tenk på all utroskapen som skjer på julebord og sånn. Litt sånn impulsivt i fylla. Jeg synes det er et hav av forskjell på det og å bevisst planlegge å finne seg noen man kan være utro med.
Jeg ville mye lettere kunne tilgi en "glipp i fylla" kontra et betalt medlemsskap på en nettdatingside for å finne seg en elskerinne.
Men det er bare min mening som kvinne som har blitt bedratt...

Uansett hva vi sier her så kommer jo disse mennene til å holde på.
Ok, så er det greiere at de er ærlige enn at de juger. Men kan de ikke registrere seg på Cupido eller noe da. Der er det ihvertfall en ærlig og normal sak å skaffe seg elsker/elskerinne. Og mye større sjanse for å finne noen vil jeg tro. Ogdå slipper vi dem her.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 26 aug. 2015 13:24 Privat melding

@tulla: Hva gjør man ikke for egen vinning? Utroskap er også et tillitsbrudd, og den biten stikker nok mye dypere hos noen enn andre. Når du har mistet tilliten til et menneske, må denne legge seg i selen for å bevise at de er å stole på igjen, og det kan ta lang tid. Min tanke er at det ikke er verdt det, selv om unger er involvert. Tror nok en del hadde gått med en mistanke selv om man hadde prøvd på nytt, og det er en slitsom situasjon å være i. Kjekt når problemet flytter seg. :)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 26 aug. 2015 13:26 Privat melding

Det finnes ingen unnskyldning for at man er utro på julebord, fest eller annen tilstelning, selv ikke hvis man sitter på en benk i parken. Man kan ikke skylde på alkohol. Det blir for dumt.

Skjult ID med pseudonym kvinne on. 26 aug. 2015 14:01

@sgt.Pepper. Jeg sa ikke at jeg aksepterer "glipp i fylla". Jeg sa at jeg lettere kunne tilgi en slik hendelse enn en bevisst planlagt jakt på elskerinne.
Jeg aksepterer ikke utroskap og har aldri vært utro. Men har vært utsatt for det, eksen min hadde både "glippen i fylla" som jeg tilga selv om det var vondt. Og han fikk et langvarig forhold til en dame han hadde truffet i vår vennekrets faktisk. Det siste gjorde at jeg gikk fra ham. Når man planlegger å gå bak ryggen til noen da er det så lavmål...

Jeg kan forstå at noen søker kosevenn fordi de lever i et dødt ekteskap f.eks. (at jeg forstå betyr ikke at jeg aksepterer) På Møtepl er det en som stadig vekk sender ærlig melding om at han ønsker seg en venninne for sex og nærhet, fordi kona hans er kronisk syk og det gjør at samlivet ikke er fysisk. Hvem er jeg til å dømme det? Kan hende kona synes det er ok også. Men samtidig er det en liten stemme i hodet mitt som hvisker at det er ikke sikkert det stemmer.... All denne diskresjonen og hemmelighetskremmeriet. Lever i døde ekteskap, "kona nekter å ha sex, og jeg har store behov". Vil ikke gå ut av det døde ekteskapet og er livredd for at kona skal finne ut.
Det var en annen tråd her om det å høre en man er på date med snakke stygt om eksen sin. At det faller tilbake på han som en negativ greie. Jeg får samme negative følelsen overfor menn som snakker stygt om kona si og ekteskapet sitt for å forsvare sitt behov for sex/elskerinne.

Men som sagt tidligere. Bruk andre nettsteder enn de som er beregnet på single. Like folk leker best. Og det er mange sider hvor man kan finne noen for å tilfredstille sine fysiske behov!

(kvinne 54 år fra Oslo) on. 26 aug. 2015 14:06 Privat melding

Er så enig i det du sier om tillitsbrudd @equi00
For meg ville det vært nok at mannen min opprettet en profil her og søkte elskerinne. Han hadde ikke trengt å faktisk treffe noen. Bare det at han hadde opprettet profilen og kontaktet andre kvinner med det som mål å være utro ville vært et stort tillitsbrudd for meg.

(kvinne 52 år fra Oppland) on. 26 aug. 2015 14:12 Privat melding

Og mens vi snakker om sola , fikk jeg melding fra vesenet dere snakker om ,
Plan 1 -Date så avsløre han
Plan 2 - Gi F
Plan 3 - 1 og 2
Plan 4 - Stakkars hun som sitter hjemme med ungene
Plan 5 - Om han leser forum nå ,stikker han og sletter profilen sin
Problemet borte :-)

Skjult ID med pseudonym kvinne on. 26 aug. 2015 14:25

Hehehe @Sgt. Pepper
De definisjonene har jeg for lengst gjort
Og som deg blokkerer jeg også disse som klager.
Det jeg skriver i denne tråden er ikke noe jeg bruker mye energi på. Men synes det er interessant å filosofere over emnet og slenge ut noen tanker/spørsmål om hvorfor det er som det er - eller ikke er.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 26 aug. 2015 14:55 Privat melding

@Lisalinn: Ja, ikke sant? Jeg kunne ønske noen hadde store nok baller til å si hva det går i, istedenfor å gå bak ryggen til den som du skal ha tillit til og få tillit av. Jeg kommer aldri til å være utro, det finnes ikke et atom i kroppen min som er villig til å gjøre det. Det er en del av min integritet. Den rokkes ikke. Alt jeg kan gjøre er å riste på hodet av slike. Det finnes ingen unnskyldning. Er det avtalt med den man er sammen med at man har et åpent forhold, er det helt greit, men ellers ikke.

Skjult ID med pseudonym kvinne on. 26 aug. 2015 15:03

Hadde blitt sjokkert? @Sgt. Pepper
Har vært ute et par vinternetter og blir ikke spesielt forbauset av hva som skjer ute i vår verden. Sjokkert? Nei ikke det heller.

(kvinne 52 år fra Oppland) on. 26 aug. 2015 15:08 Privat melding

Konklusjon -Utroskap er for de utro

I mitt hjerte finnes det ikke , noe som rettferdig gjør retten til å være utro
.Da skylder en den andre parten retten å få slippe å ha deg, rett og slett .

(kvinne 54 år fra Oslo) on. 26 aug. 2015 15:19 Privat melding

Det utroskapsatomet har ikke jeg heller @equi00 Jeg er vel også laget litt sånn at om jeg er sammen med en mann så eksisterer det ikke andre. Jeg kan synes at andre menn er kjekke og sjarmerende, men de er bare totalt uinteressante som annet enn venner.

Jeg forstår det @kvinne sier om at det er forskjell på planlagt utroskap og "tabben" man gjode i fylla. Ingen av delene er greit. Men det du planlegger er hakket værre enn det som skjer når vurderingsevnen er sterkt nedsatt. Ikke det at alkohol er en unskyldning for noe som helst. Men fy f... for en kynisk jævel du er om du legger en strategi og planlegger å få deg en elskerinne. Det finnes selvsagt mange forskjellige versjoner av hvorfor og hvordan man havner i den situasjonen at man ønsker seg et sidesprang. Men jeg er stor tilhenger av å rydde opp i eget rede istedenfor å skite i det. Før eller siden blir det mye dritt når man velger å være utro.

Nå ville jeg tilgitt begge scenarioene jeg da. Men for meg betyr ikke tilgivelse at jeg aksepterer noe. Jeg tilgir for å bli ferdig, for at situasjonen/handlingen/personen ikke skal ta noen plass lenger.
Jeg tilgir for min egen skyld. Og min tilgivelse betyr ikke at personen får lov til å bli. Å nei du! "Du har løyet for meg, du har begått et tillitsbrudd, du har såret meg på det dypeste. Men jeg tilgir deg - og nå er det slutt!"

Skjult ID med pseudonym kvinne on. 26 aug. 2015 15:54

Hvis du ser startinnlegget mitt så spør jeg om det er regler for at man må være singel for å være på Sukker. Jeg har fått svar på det. På Sukker må man være singel står det i medlemsvilkårene.
Jeg er ikke furten over at fyren vil ha elskerinne. Han må få seg så mange kosevenner han bare vil. Men da bør han være på en nettside hvor det er akseptert at man er gift og søker andre.
Jeg regner da med at Sukker følger opp sine egne regler. Uavhegig av hva vi i forumet mener om utroskap.

(kvinne 38 år fra Akershus) on. 26 aug. 2015 16:57 Privat melding

@ Sgt.Pepper

"Du vet ikke hva du ender opp med uansett...".... det er så riktig og så logisk, men så innmari skremmende tanke!

*skeptisk*

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 26 aug. 2015 16:59 Privat melding

@Lisalinn: Nå spratt du opp noen hakk på interesseskalaen her for meg. :) Spesielt mtp. tilgivelse. Onde og slitsomme tanker om en person er ikke godt å ha, denne personen eller handlingen har et grep om deg som det kan være vanskelig å gi slipp på. Man tilgir ikke personen, men seg selv og situasjonen, da slipper det taket, og du føler deg friere. Veldig bra! Nå fikk du noen aksjer her as.. :P

Samme her, det er kun den jeg er sammen med som eksisterer for meg, alt annet er vennemateriale, og jeg sier klart ifra. :)

(mann 52 år fra Oslo) on. 26 aug. 2015 17:01 Privat melding

Afrodites: Om du vil være riktig jævlig; lure ut av ham kontaktinfo, og ringe ektefellen akkurat på det tidspunktet han står og venter på deg utenfor et hotell i byen, mens du sender eksen et bilde av ham i smug...

Men altså, dere må ikke være slemme.
Det enkleste er å henvise dem videre til nettsider for slikt. Det flommer over av sånne, hvorfor ikke være på en for det du ønsker deg, ikke en nettaide for noe helt annet?

(kvinne 54 år fra Oslo) on. 26 aug. 2015 17:14 Privat melding

Enig med deg der @SgtPepper. Det er bedre å være ærlig med sine hensikter enn å lure noen inn i en dialog for så å slippe katta ut av sekken på første date. Har opplevd det her inne. Dvs det ble ingen første date. Han slapp ut katta i en melding da vi skulle avtale å møtes...

Her inne har vi jo ingen garanti for at noen er den de sier de er. Og det går ikke bare på sivilstatus.
Jeg tar det som en forutsetning jeg, at folk er ærlige, inntil det motsatte er bevist. Sånn sett så tar jeg alle profiler for det de er.
Samtidig ser jeg ingen grunn til å "premiere" de ærlige, når det de er ærlig om er noe som ikke godtas her inne.
De slu folka som lyver avslører seg selv før eller siden. Bare trist at de trolig sårer noen på veien.

Apropos sånne ting man lyver om.
"Driver mye med kampsport" sto det på en profil. Da tror du jo at han trener aktivt ikke sant? Neida... Han så på kampsport på tv. Den løgnen er ikke spesielt slu.

"Singel mann i Oslo"
Kan være at han fortsatt bor med samboer på Gjøvik. Men har tenkt å flytte....

Det er mye rart her inne. Og vi kan ikke ha kontroll på (eller rapportere) alt vi ser. Og spesielt ikke det vi ikke ser.

Mottoet må være: RELAX, NOTHING IS UNDER CONTROL!

(mann 53 år fra Oppland) on. 26 aug. 2015 17:17 Privat melding

Jeg ser ikke på alkohol som noen formildende omstendighet når det blir begått utroskap. Utroskap = dødssynd. Case closed.

(kvinne 54 år fra Oslo) on. 26 aug. 2015 17:27 Privat melding

Tja @FjellKatt... Jeg synes det er en forskjell på forsett og uaktsomhet.
Utroskap i fylla kan være en uaktsom handling
Utroskap du søker på nettet er en forsettlig handling.
Det siste blir på mange måter værre, selv om begge deler koker ned til det samme - noen har ligget med en annen en den de er sammen med.

Det handler om uaktsomt eller forsettlig drap av kjærligheten for å si det sånn.... Forsettlig drap er vel en større "dødssynd"?

(kvinne 52 år fra Oppland) on. 26 aug. 2015 17:33 Privat melding

@Mundari

sendte denne jeg _Æsj stikk til et vist sted ,Har ingen respekt for slike mennesker

Skjult ID med pseudonym tulla on. 26 aug. 2015 17:45

@Equi00 & @Lisalinn
Det er så sant som dere begge har skrevet, man tilgir den andre for ens egen skyld slik at en kan legge situasjonen bak seg og gå videre.
Utroskapsatomet finnes ikke her heller, jeg er "gammeldags" på det området. Den jeg deler livet mitt med, kan være 100% sikker på at han er den eneste for meg.

(mann 53 år fra Oppland) on. 26 aug. 2015 17:52 Privat melding

Lisalinn

For den det blir begått mot er det vel like galt uansett. Men, jeg vet at menn og kvinner har litt ulike syn på disse tingene.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 26 aug. 2015 17:53 Privat melding

Jeg har i alle fall funnet at jeg er den eneste for meg. Ferdig snakka. :P

(kvinne 54 år fra Oslo) on. 26 aug. 2015 18:09 Privat melding

Ja @FjellKatt det er forskjeller der.
Men som jeg skrev litt lenger oppe her så ser jeg på selve planleggingen av utroskapen (man lager seg profil osv.) som er så stort tillitsbrudd at han ikke trenger å være fysisk og seksuelt utro for at kjærligheten dør.
Ikke bare var han sammen med en annen, han planla det også. Satt kanskje men pc'en i stua sammen med meg og logget seg på nett...

For meg er det langt mer alvorlig enn et par drinker for mye og så kliner han med en dame han aldri ville sett på ellers...

Begge deler oppleves vondt. Det er det ikke tvil om. Men for meg er det første jeg her skisserer værst.
Selvfølgelig... Skjer dette med drinker og damer hver helg så har man jo et seriøst problem.

(mann 53 år fra Oppland) on. 26 aug. 2015 18:16 Privat melding

Heldigvis er det ingen av oss på forum som er slik., vi er dydsmønstre hele gjengen...)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 26 aug. 2015 18:26 Privat melding

Jeg er ikke et dydsmønster tydeligvis, lå to ganger urolig i sengen, begge gangene ble det unger av det. Nå ligger jeg på nåler.. haha.. :P

Skjult ID med pseudonym Cllou on. 26 aug. 2015 18:29

Kjekt å vite.

(kvinne 54 år fra Oslo) on. 26 aug. 2015 18:41 Privat melding

Du skal sikkert ikke ha flere unger @equi000 så da har du vel ingen grunn til å ligge urolig ;)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 26 aug. 2015 18:45 Privat melding

@Lisalinn: Hehe.. sant det. Må holde meg unna alt kvinnekjønn tror jeg, vurderer sølibat og hyppige besøk i sædbanken. :P

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 26 aug. 2015 18:59 Privat melding

@Litah: Nope, the real thing. :P

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 26 aug. 2015 19:22 Privat melding

@Sgt.Pepper: Hehe.. er jo ingen i Sogn som er ledige, så får sitte pent på sædbanken til andre leveringsmetoder kan utforskes.. haha.. :P

(mann 52 år fra Oslo) on. 26 aug. 2015 19:36 Privat melding

Equui: så du vil ha mange gentiske etterkmmere, men intet ansvar?
Elendig far med andre ord...

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 26 aug. 2015 19:52 Privat melding

@Sgt.Pepper: Kanskje en annen gang. Blir litt vanskelig å komme fra denne gang. :) Jada, er ikke tvil om at du er snill. :)

@Mundari: Selvsagt har jeg spist mye chili før jeg setter inn i banken. Skal svi skikkelig når det blir uttak.. haha.. :P

(kvinne 54 år fra Oslo) on. 26 aug. 2015 20:21 Privat melding

Har aldri vært på Sukkerfest men vurderer nå.
@Villrosa, du nevnte i en annen tråd at noen av dere møtes før festen?
Jeg er sånn som kan gå på fest alene, men et vorspiel sier jeg ikke nei til :)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 26 aug. 2015 20:24 Privat melding

@Villrosa: Det er Bulgari-viruset. Det gir deg fine smykker, men tømmer pungen.. slumle saker. :P

(mann 53 år fra Oppland) on. 26 aug. 2015 20:29 Privat melding

Villrosa får "blesse tu belgen" etter klyster prinsippet, sunt for kroppen på sikt..

(mann 53 år fra Oppland) on. 26 aug. 2015 20:45 Privat melding

Damn Litah, der røk vi ut før vi var i gang.

(mann 52 år fra Oslo) on. 26 aug. 2015 20:49 Privat melding

Sgt.Pepper: Hva skal du med Lisalinn og Villrosa på fest. Du har jo date med Equui. For han gir seg nok og kommer. Ikke ta et nei for et nei. Nei betyr ja og ja betyr nei. Og du vet alle folk er like, men noen folk er likere enn andre:-)
Afrodites: Det er jo også en løsning. Min ville jo vært mye snillere da. Og vi skal jo være snille alle sammen:)

Egentlig skjønner jeg ikke diskusjonen: Det dere skriver er at noen inviterer til et elsker/elskerinneforhold mens de er i samboer/ekteskap. På Sukker, som eksplisitt erklærer seg som et nettsted for single på jakt etter partner. Kan man konkludere med at disse beilere er litt korte? Hvorfor er de ikke på sider for likesinnede. Det finnes tusen av dem?
Og om det er et "lett tilgjengelig ligg" de er ute etter er det vel noen tusen utesteder og firmafester å besøke som er åpne til enhver tid. Dra dit da vel.

(mann 53 år fra Oppland) on. 26 aug. 2015 20:55 Privat melding

I gang med sukkerfesten mente jeg, som jeg for øvrig ikke har planer om å komme på selv om jeg tilfeldigvis er i Oslo samme helg.
Skal på Åge konsert jeg.

(kvinne 54 år fra Oslo) on. 26 aug. 2015 20:58 Privat melding

@Mundari
Nevnte beiler var 172. Samme som meg, men jeg er ikke så kort.

(mann 53 år fra Oppland) on. 26 aug. 2015 21:09 Privat melding

Vel, jeg kan rusle rundt i Oslo uten noen kjenner meg igjen...didi..lala..

(kvinne 54 år fra Oslo) on. 26 aug. 2015 21:10 Privat melding

Da blir det fest da!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 26 aug. 2015 21:11

Om du er singel, i forhold eller gift, om du er ute etter forhold eller bare ei/en å pule, så er dere alle hjertelig velkomne til Sukker. :P

(kvinne 54 år fra Oslo) on. 26 aug. 2015 21:40 Privat melding

Jeg har veldig kort vei! Og jeg har månedskort :-)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 26 aug. 2015 21:40 Privat melding

@Sgt.Pepper: Bare at du har tenkt på disse partytriksene er jo nok til å vekke ungdomsårene tilbake. Svinge i taklampa osv. :P

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 26 aug. 2015 22:38 Privat melding

@Sgt.Pepper: Unge går foran hurramegrundt. :P Kan ikke løpe fra. :)

(mann 52 år fra Oslo) on. 26 aug. 2015 22:58 Privat melding

Sgt.Pepper: har du forsøkt finne ut hva navnet betyr? Assosiasjonen din var jo god, men har virkelig ikke med navnet, bare med personen å gjøre.
Invitasjon til "gang bang" med en mann jeg ikkekjenner som har med kinaputter og annen moro? Hvilket kjønn utgjør "the gang" og hvilket kjpnn utgjør "tehe banged"? Egentlig ganske avgjørende i hvilken "ende" jeg skla være i denne hendelsen...

Er like før dere frister meg ut av kokongen og til byen.

Skjult ID med pseudonym Realista on. 26 aug. 2015 23:09

Som det tidligere er nevnt her man må være singel for å være medlem her på Sukker. Siterer bruksvilkår:

"For å bruke Sukker.no må du være singel og ha tilknytting til Norge. Det vil si at du enten er fra Norge eller oppholder deg i Norge."

For min del så synes jeg det er å misbruke andres tid når man seiler under falskt flagg, gjerne bildeløs som disse som regel er, når man er i et allerede etabler forhold. Sukker er profilert som en nettdatingstjeneste for de som søker en kjæreste og ikke noe annet...

Ellers må disse gjerne finne likesinnede. Men for min del så svarer jeg aldri på henvendelser fra slike, og det er absolutt det siste jeg kunne tenke meg å innvolvere meg i. Noen er så eplekjekke at de har bilder her også, selv om de er samboere eller gift. Det er skikkelig kleint å se. Særlig når det er typen til noen man kjenner...Æsj...må innrømme at jeg blir helt kvalm av slikt, jeg...;)

(mann 52 år fra Oslo) to. 27 aug. 2015 00:24 Privat melding

Sgt. Pepper: antok at du kunne den teksten ja.
Du må huske at det gjelder noen regler på fest: For mange år siden satt vi fem seks stykker igjen rundt et kjøkkenbord og drikker rester klokken 5 om morgenen. Inn kommer typen til hun som bor i leiligheten, ganske uventet fra utdrikkingslag: all spør hvorfor han kommer hjem, han er jo ikke ventet frø dagen etter. Han svarer "jeg er feig" "feig du, hvorfor det?" i kor fra oss andre. "jo politiet ko, og begynte arrestere gjengen. da viste jeg at jeg er feig, for jeg løp som en gal, det erderfor jeg er tidlig hjemme". Regelen er: Vi erter ikke purken, det går alltid galt. Glattcelle er dørgende kjedelig, og det er bare LngeHarald fra blitz som har klart å rømme fra glattcellene på Grønland. Vi må ikke tro vi klarer hans triks, for det ble offentliggjort i avisene hvordan han gjorde det. De har sikkert lagt inn nye hindre etter det.

(mann 52 år fra Oslo) to. 27 aug. 2015 11:58 Privat melding

En behøer da ikke være skikkelige folk for å seriøst søke lykken Villrosa. Jeg er skikkelig uskikkelig, men søker allikelve seriøst lykken. Det er derfor jeg akkurat har solgt huset og kjøp Vikinglotto-lodd for alle pengene. For å seriøst søke lykken altså.