Alle innlegg Sukkerforum

Gamle gubber søker unge damer

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym unggammel sø. 30 aug. 2015 16:54

Jeg er nyankommet her, etter å ha gått lei av Match.com.

Jeg var på Match en måneds tid, og erfarte følgende:
Som 48-åring kvinne kan jeg bare glemme å få sjans på jevnaldrende menn. Ja, faktisk plusset jeg på med både fem og ti år, og kastet ut agn til menn som både var ti og tolv år eldre enn meg. Men over seksti? Nei ... det synes til og med jeg blir litt vel gubbete.

Men altså: Lite eller ingen respons. Jeg blinket meg gjerne ut litt rødslige karer med pondus. Kall meg gjerne rar, men jeg liker en bamsekar. Jeg er ikke noen sylfide selv heller. Utseendemessig skygget jeg unna de smellvakre. Jeg fant menn som så sympatiske ut. Fortsatt ikke napp hos noen. Noen gadd å sende avslag. De fleste hørte jeg ikke noe fra.

Jeg ser tålelig bra ut selv. Litt fyldig, som nevnt, men på ingen måte sykelig overvektig.

De få jeg fikk respons fra var enten bosatt i Irak eller Tyrkia eller noe tilsvarende, eller var helt åpenbart falske profiler. Og jeg har ingen annen teori på hvorfor jeg ikke lyktes, enn den noen få var ærlige nok til å si rett ut: De (selv menn som var rundt ti år eldre, altså) syntes jeg var i eldste laget. De hadde tenkt seg en i begynnelsen av 40-årene, eller kanskje til og med i 30-årene.

Jeg mistenker at disse gubbene blir gående single. Men jeg kan ta feil, for all del. Kanskje finnes det faktisk jenter som er yngre enn meg, som synes det å ha en bestefar til kjæreste er helt topp.

Er jeg inne på noe her? Flere som har samme erfaring? Og har en oppegående, middelaldrende kvinne like lite sjans på napp her på Sukker, som på Match?

(mann 48 år fra Rogaland) sø. 30 aug. 2015 16:57 Privat melding

Har litt erfaring med match og det var større andel falske profiler i forhold til sukker. Men ellers så er det nokså likt. Det som er bedre med sukker er forumet, det er nummer 1 og absolutt det beste med sukker :-)

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) sø. 30 aug. 2015 17:01 Privat melding

har null erfaring fra det stedet du nevner, men tror nok tendenesen til å ønske seg en god del yngre kvinner vil være der for enkelte menn uansett.
Men Sukker er en datingside for folk bosatt i Norge, så der vil du vel merke en forskjell på brukerne.
Ellers har jeg bare godord å si om Sukker, selv om jeg ikke har lyktes slikt sett ennå. Hyggelig forum er det også, vil du kunne merke. Og det hjelper jo på.
Lykke til! :-D

Skjult ID med pseudonym unggammel sø. 30 aug. 2015 17:06

Så seint som i går mailet jeg fram og tilbake med en som påsto han var norsk-engelsk. Jeg ble skeptisk da han fortalte han var marineoffiser - for tiden på på oppdrag i Spania. Flere ting begynte å falle på plass da engelsken hans etter hvert ble nokså dårlig. De første innleggene var åpenbrart skrevet på forhånd, med god hjelp fra en som var flinkere enn ham selv. Han skulle visstnok ha en mastergrad. Jeg finner det særdeles lite sannsynlig at en velutdannet engelskmann behersker morsmålet sitt dårligere enn det jeg gjør - som er norsk. Han ble sur og takket for seg da jeg tillot meg å tvile på historien hans.

Men fortsatt er meg mest undrende når det gjelder dette med at gubber (særlig gamle gubber) øyensynlig vil ha kjærester på alder med sine egne døtre. E'kke det litt sykt 'a? Litt?

(mann 48 år fra Rogaland) sø. 30 aug. 2015 17:08 Privat melding

Du vil se dersom du søker her på forumet at det er flere tråder som tar opp temaet med aldersforskjell..

Skjult ID med pseudonym unggammel sø. 30 aug. 2015 17:17

Er det noen 52-åringer der ute som synes damer på 48 er helt ideelt, da? Unntak som bekrefter regelen?

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) sø. 30 aug. 2015 17:25 Privat melding

Jeg har vært i seriøse forhold med menn på min egen alder og 3-5 år yngre, så jeg vil dermed påstå at flere menn vil ha jevngamle kjærester.

Skjult ID med pseudonym Piapia sø. 30 aug. 2015 17:25

Jeg er 44 og har også vært på match. Min erfaring er at det er mye mere trafikk der.Så om du syntes det var vanskelig der, så tror jeg ikke det blir lettere her. Jeg er litt enig med deg og tror noen menn overvurder sin egen tiltrekningskraft på unge, vakre jenter. Når det er sakt har jeg møtt flere hyggelige menn her inne. Så, de finnes:) Ikke mist håpet:)

Skjult ID med pseudonym unggammel sø. 30 aug. 2015 17:27

Så bra. Da velger jeg å være optimist, og at det kanskje er muligheter også for meg - uten at jeg må begynne å gå på eldretreff på senteret her i byen. :-)

Skjult ID med pseudonym Kravstor sø. 30 aug. 2015 17:45

Disse aldersforskjellene høres jo ekstreme ut. Mitt inntrykk er at de fleste i slutten av 40 årene søker mer enn opp i alder. Dette gjelder også damer. Alle synes vi visst at vi holder oss bedre enn gjennomsnittet:-)
Du må kanskje vurdere bildene dine. Menn ser stort sett etter noe feminint. Har du klart å fremheve noe feminint ved deg selv? Har du nok bilder til at menn føler seg sikre på hvordan du ser ut?

Skjult ID med pseudonym Kravstor sø. 30 aug. 2015 17:46

Skulle stå mer ned enn opp i alder!

(kvinne 50 år fra Akershus) sø. 30 aug. 2015 17:50 Privat melding

Folk føler seg yngre og yngre ettersom de blir eldre, sånn er det bare :-)

Skjult ID med pseudonym Kravstor sø. 30 aug. 2015 18:03

Hehe...har man ikke litt selvironi rundt det blir det veldig rart. Har lest en del profiler der det helt klart fremgår at damene mener at de har krav på en yngre kjæreste, uten at jeg kan se at de er så fryktelig ungdommelige fra bildene. Jeg skal innrømme at jeg stort sett har hatt kjærester som har vært yngre, men det kunne aldri falle meg inn å si noe om det i profilteksten!

Skjult ID med pseudonym unggammel sø. 30 aug. 2015 18:07

Det gjelder ikke meg. Jeg kunne til nød strekke meg tre eller fire år ned i alder, men helst ikke. Det blir litt som å date en som er "out of my league". Det ville bare ført til at jeg følte meg veldig usikker. Foretrekker en som har noen år mer på baken enn meg selv - men altså ikke en pensjonist, eller en som snart blir det.

Skjult ID med pseudonym Piapia sø. 30 aug. 2015 18:12

Fikk en melding fra en mann på 54, som søkte etter kvinner fra16-45.....Ble ærlig talt litt kvalm

Skjult ID med pseudonym Kravstor sø. 30 aug. 2015 18:26

All forskning tilsier at det skal være en del menn på markedet som sliter med å få kjæreste. De attraktive mennene resirkuleres ofte. Mange kvinner bruker tiden sin på gifte menn, eller menn som har flere sexpartnere. Derfor blir det et overskudd av menn nederst i hiarkiet som blir til overs. Disse mennene kan jo være flotte mennesker som står litt for mye med lua i hånda.De fleste kvinner som ønsker å stifte familie og få barn lykkes med det.

Skjult ID med pseudonym lettrømme sø. 30 aug. 2015 18:39

jepp helt sant @ ts
Menn ønsker mye yngre damer, men noen klarer ikke å se seg selv i speilet.
Drit i det og bli en gammel kjerring som er ute etter unge gutter. 😂 Det blir morro det. Hæv føn😉

Skjult ID med pseudonym Ensom sø. 30 aug. 2015 19:24

Ja ny du har forstått poenget😊

Skjult ID med pseudonym Ensom sø. 30 aug. 2015 19:25

Jeg mente my noe som ordlista på iPhone ikke forstod sorry😊

(kvinne 48 år fra Hedmark) sø. 30 aug. 2015 19:28 Privat melding

Villrosa- 😂😂 Det er da for gæli!!

(kvinne 49 år fra Vestfold) sø. 30 aug. 2015 19:28 Privat melding

Nå er jeg litt spent hvordan en kåne ser ut 😜 Link, takk 😂

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 30 aug. 2015 20:01 Privat melding

@ts: Tror man bare må være tolmodig. Har vært på match og der fikk jeg masse russerbabes og fandens oldemor, ble ikke der så lenge. Tanken var vel å utvide horisontene litt, men ble med forsøket kan man si. Velkommen skal du være, her kan du finne mye rart med sukker på, og kanskje et bringebær eller kirsebær, man vet aldri. :)

(kvinne 49 år fra Vestfold) sø. 30 aug. 2015 20:03 Privat melding

@my
haha jepp , konesveis kalles det

(mann 52 år fra Oslo) sø. 30 aug. 2015 20:08 Privat melding

Tok meg friheten å gå innpå profilene til kvinnene her. Det er jo betegnende at det bare er en som har satt større alders-spenn opp fra egen alder ennned. En har ikke satt noen alder, resten har større åpenhet for yngre enn eldre menn. For artens overlevelse så må vi enten nøytralisere dette, eller så må ett kjønn se oppover og det andre nedover.
Hva blir det til jenter? Vi søker alle etter like langt opp som ned, eller vi sloss om hvem som skal få lov å søke opp eller ned?

(mann 52 år fra Oslo) sø. 30 aug. 2015 20:22 Privat melding

Moxie: Eller han forbereder alderdommen, og trenger å ha en som kan stelle ham når den tid kommer:-)
Jeg kjenner kvinner som har fulgt både to og tre menn til graven og som fortsatt steller eget hus og hage i beste velgående.

Skjult ID med pseudonym Kravstor sø. 30 aug. 2015 20:36

Jeg kan godta en slags fredsavtale i denne kjønnskampen. Vi kan bli enige om at vi alle setter +- 10 år. (Jeg kommer bare til å skylde på at jeg ikke liker rullekake og Biff Stroganoff. Det er derfor jeg ikke datet de, har ingen ting med alder å gjøre)

(mann 52 år fra Oslo) sø. 30 aug. 2015 20:37 Privat melding

My: Det er en norsk-amerikansk kvinne ved navn Bella som gjorde det til business. Arv og forsikring i ett. Hun ble til slutt avslørt for 12 drap, og er av mange regnet som kvinnelig verdensrekordholder i seriedrap.
Med han Anders som rekordholder i massedrap har vi to rekorder i en business jeg ikke synes vi skal være stolte av, noe galt må det være med oss, eller skyldes det at de gale ikke kan søke jobb i det hemmelige politiet og praktisere der slik de har gjort andre steder?

(kvinne 52 år fra Vestfold) sø. 30 aug. 2015 20:44 Privat melding

Nå tar jeg en råsjans her, og stiller meg vel lagelig til for hogg. Men det er jeg som er "Unggammel" og trådstarter. Sjekk profilen min, da. Har ikke rukket å legge inn så mange bilder ennå, men ser jeg ut som ei "kjerring" som er for gammel for en mann som er 10-12 år eldre, altså opp mot 60?

(kvinne 49 år fra Vestfold) sø. 30 aug. 2015 20:46 Privat melding

Vi damer skulle sette våre alderpreferanser som jevnaldrende menn. 0 år oppover og 15-20 år nedover. Det er nøkkelen :-P :-D

(kvinne 52 år fra Vestfold) sø. 30 aug. 2015 20:46 Privat melding

(Nå får jeg vel så hatten passer ... )

(kvinne 52 år fra Vestfold) sø. 30 aug. 2015 20:50 Privat melding

Det holder med én, @Villrosa. ;-) Jeg trenger ikke et helt koppel. ;-) Men jeg lar meg ikke by hva som helst, heller. Tross alt er ikke singletilværelsen helt uten fordeler. Det skal være en jeg faktisk kan tenke meg å ha, for at jeg gir avkall på den.

(mann 52 år fra Oslo) sø. 30 aug. 2015 20:51 Privat melding

Er det nå du vil høre at jeg synes du bør sette alderspreferansen til 65-80? Ser intet galt i profilen din, og du er jo ganske så åpen på dine alderspreferanser. Ser ingen grunn til at du ikke skal få respons fra folk som er på din egen alder. Når du skriver at du er 180 cm, så skjønner jo også at du har helt personlige grunner til å søke etter en høymann, men det kan jo være en ide å kikke på tråden om akkurat det fra slutten av uken som gikk.

Skjult ID med pseudonym bos sø. 30 aug. 2015 21:01

Jeg får mer og mer inntrykk av at øverste sukker alder er rundt 64 , verken ser eller hører menn eller damer over den alderen , de er i få tall

Skjult ID med pseudonym bos sø. 30 aug. 2015 21:06

På den annen side er det for meg helt greit at "gamle gubber" eller "gamle kjæringer "prøver seg , noen vil får det til andre ikke (Jungeles lov )

Skjult ID med pseudonym bos sø. 30 aug. 2015 21:13

Villrosa , er 10 år opp for mye for deg ?

Skjult ID med pseudonym Kravstor sø. 30 aug. 2015 21:17

@Moxie
Det er helt greit at det er en slags retro trend i din aldersgruppe. De i alderen 42-50 kan bare drite i å kaste seg på denne trenden! Hører dere! Ellers går jeg tom for argumenter for å ikke date de i 50 årene:-)

Skjult ID med pseudonym Kravstor sø. 30 aug. 2015 21:20

Jeg snakker om rullekake om ikke alle fikk det med seg!

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 30 aug. 2015 21:26 Privat melding

Ha,ha, mange gode kommentarer her :))

@Litah, god beskrivelse av de ungdommelige mennene:))

@my,bra du fant en god beskrivelse på kånehår :))

@Villrosa, kommer du på sukkerfesten med opprullet hår? :))

@Mundari, jeg søker lenger opp enn ned, men 10 år opp er alt for mye.

Til trådstarter, det finnes menn som søker jevngamle kvinner her, men det store flertallet ønsker yngre, ja:))

(kvinne 54 år fra Østfold) sø. 30 aug. 2015 21:28 Privat melding

Mental alder! Noen er unge/gamle , andre ille gamle/unge , så der må man møtes og kjenne på hvor kompatible man er .. Så lenge man er myndig, får hver og en finne sin greie.. Tenker jeg 😊

(mann 52 år fra Oslo) sø. 30 aug. 2015 21:29 Privat melding

Orkide: Hva hjelper det meg at jeg er innenfor, du har jo sperret for slike som meg.-)
Bør jeg nå skjønne at livet er håpløst og jeg bør søke etter de over 73?

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 30 aug. 2015 21:47 Privat melding

@Mundari, jeg har sperret for at de med match under 70 ikke skal kunne se min profil. Dette gjorde jeg fordi jeg var lei henvendelser fra unge gutter med et ødipuskompleks.

Det er vel ikke det som er grunnen til at du har match under 70 med meg:)) ,men hvis du røyker kan det være grunnen. Det er mitt eneste absolutte krav. Jeg får heller ikke sett din profil, men du har mange kloke og morsomme innspill, så det er sikkert håp for deg også :))

Skjult ID med pseudonym bos sø. 30 aug. 2015 21:51

I tidlig ungdom smelter jentene for eldre gutter ,resultat gutta blir igjen snurten og ser at jevnaldrende jenter foretrekker eldre gutter . Midtlivs jentene blir snurten fordi jevnaldrende vil ha yngre jenter :P

(mann 46 år fra Oslo) sø. 30 aug. 2015 21:52 Privat melding

To venner av meg, to menn, han ene er 40 år og han andre er 80 år.

Hvis jeg prøver å se for meg at deres sjeler bytter med hverandres legemer, hva skjer?

Jo, det blir mere 'riktig'. Æsj så fikk jeg littegrann dårlig samvittighet ved å skrive det. De skal være akkurat dem de er! Men jeg fikk frem poenget.

(mann 52 år fra Oslo) sø. 30 aug. 2015 21:57 Privat melding

Orkide65: Her i huset røykes bare opium, du må krysse av for at du synes det er greit:-) Ødipuskomplekser har jeg ikke, da mor endelig fikk lov å slippe lidelsene sine etter flere år sykeleie var det en lettelse for henn og alle rundt. Nei mitt minne av mor er ikke noe å trakte etter.
Bos: Ingen regel uten unntak. Da jeg var 17 ble jeg sammen med en dame som var tre år eldre enn meg, og vi var sammen i nesten 3 år. Jeg lærte mye morsomt av det:-)

Skjult ID med pseudonym Kravstor sø. 30 aug. 2015 22:04

@Vilrosa
Dette med rullekake var jo bare tøys. Ville bare kaste litt bensin på bålet! Fordi jeg kjedet meg et øyeblikk:))

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 30 aug. 2015 22:07 Privat melding

@Mundari, ha, ha, opium, nei det har jeg ikke krysset av for.

Jeg har ikke bevisst valgt deg bort, men vi har tydeligvis match under 70 :))

Skjult ID med pseudonym bos sø. 30 aug. 2015 22:15

Mundari .Enig i det , når jeg var 16 ble jeg sammen med ei som var 5 år eldre enn meg , vi var sammen i 9 år . I dag passer meg ikke å være sammen med ei som er 5 år eldre ....

(kvinne 52 år fra Vestfold) sø. 30 aug. 2015 22:16 Privat melding

Jeg protesterer ikke på at menn ønsker seg yngre kvinner, og lever helt greit med det. Det som får meg til å riste på hodet er når menn som er ti år eldre enn meg, synes at -jeg- er for gammel for dem. Det hender jeg tenker at noen trenger en realitycheck. ;-)

Skjult ID med pseudonym Kravstor sø. 30 aug. 2015 22:28

Jeg ble for mange år siden sammen med en jente som var 8 år yngre. Den gangen var jeg under 30 og jeg var egentlig ikke interessert i jenter som var så mye yngre. Som 40 åring ble jeg skilt fra henne. Det er lett å speile sin egen alder i kjæresten. Jeg har siden bare vært sammen med jenter som er yngre enn meg.

(mann 52 år fra Oslo) sø. 30 aug. 2015 22:30 Privat melding

Hortenzia: er du klatre elle rbusk Hortenzia? Klart de trenger en realitetsvurdering. Det strømmer jo på med veldig vakre kvinner som er ti og femten år yngre, men det sitter langt inne å ta den første kontakten. Svenskene har et veldig godt ord for de som kikker for langt nedover i alder: Gubbsjuk. Lær dere det alle sammen, så kan vi kvitte oss med "gammel gris".
Orkide65: Har du ikke krysset av riktig da. Jeg er jo den perfekte matchen med deg, sånn omtrent 32:-)

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 30 aug. 2015 23:48 Privat melding

@Mundari, he, he, mulig det er noen kryssefeil, det var mange spørsmål, så det er ikke lett å få bare riktige svar😉

Skjult ID med pseudonym Hrafn ma. 31 aug. 2015 00:17

En av elefantene i rommet er at kvinners "seksuelle kapital" faller som en stein den dagen de slutter å legge egg.

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) ma. 31 aug. 2015 00:31 Privat melding

Jeg søker fra 5 år ned til 7 år opp. Og selv om det er veiledende så tror jeg det gir stor nok margin.
Er det bare jeg som har større spenn opp enn ned @Mundari? Rart..

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) ma. 31 aug. 2015 01:03 Privat melding

@Villrosa
At vi ikke er pattedyr likevel..? :-D

(mann 46 år fra Oslo) ma. 31 aug. 2015 01:26 Privat melding

Noen kaller oss pattedyr, andre (kanskje ikke så mange forresten) kaller oss pattemennesker? :b

(kvinne 54 år fra Østfold) ma. 31 aug. 2015 06:46 Privat melding

@ villrosa,-tror han forveksler "seksuell kapital" med reproduksjonsevne.. ..

(kvinne 42 år fra Oslo) ma. 31 aug. 2015 07:01 Privat melding

Jeg tror svaret er at her på sukker får man ingen treff uansett. Match får man iallefall treff.
Jeg har kanskje 2 meldinger i mnd her på sukker. På match har jeg sikkert min. 3 meldinger hver dag.

Skjult ID med pseudonym Kravstor ma. 31 aug. 2015 08:11

@Litah
Har jo lagt merke til at mange kvinner som har ett barn, ønsker seg ett til. Disse pleier ofte å søke ned i alder. Da blir jo i hvert fall en av foreldrene relativt ungdommelige!

(kvinne 54 år fra Østfold) ma. 31 aug. 2015 09:12 Privat melding

Jeg søker ikke primært yngre fordi de er yngre, men utfra den kretsen jeg beveger meg i, venner og bekjente, faller det like naturlig som jevnaldrende eller eldre.det har vel ned min personlighet å gjøre, kanskje.. Føler ikke behov for å dominere noen, men ønsker at man er selvstendig og fremdeles nysgjerrig på livet. Men det finnes jaggu "gamle" 35+-åringer også, som er myyyye eldre enn meg, både i kropp og sinn . Og jeg har helt klart en bedre grense,- jeg er ikke intresert i en mamma-rolle. Jeg har det barnet jeg vil ha😊

(kvinne 52 år fra Oppland) ma. 31 aug. 2015 09:24 Privat melding

Medsøstre@HotChip

Det er ikke min erfaring ,Jeg får masse meldinger fra menn i min egen alder og noen yngre . har gjort det hele tiden, jeg har vært her inne på sukker Men så roser jeg dem og ikke klager, kan ligge noe der , Jeg har heller ingen liste ,over at du må være slik og sånn , og om jeg hadde hatt det, så overgår de den , uansett .Det er veldig mange vakre ,maskuline reflekterte, tøffe, oppegående Mannfolk her inne :-)

(kvinne 54 år fra Oslo) ma. 31 aug. 2015 11:18 Privat melding

Hvis alle (både menn og kvinner) kun søker ned i alder så er det jo ingen som lykkes.
Jeg søker både opp og ned i alder. Tenker at det høyner oddsen får å finne noen. Kunne ønske menn var like "vågale". Det er FÅ menn her inne som søker opp i alder. Jeg er 51. Sender jeg melding til en på 49 er det sjelden jeg får svar. Og det skjønner jeg jo, når han søker kvinner mellom 32 og 45.
Men jeg mottar meldinger fra menn på min egen alder. Og jeg definerer "på min egen alder" som +/- 5 år. Jeg tror ikke det er så veldig stor forskjell på å være 47 og 51 for eksempel.
Jeg synes det er litt gøy da, når en mann på 48 sier nei til meg og poengterer at det er pga aldersforskjellen, når han selv søker kvinner ned i 30-åra....

(kvinne 54 år fra Østfold) ma. 31 aug. 2015 11:35 Privat melding

Lisalinn,- det er visstnok en magisk grense rundt 48 😂 når man bikker 50 ble man plutselig steingammel😉 ..og igjen så er det ikke alder jeg tenner på eller blir tiltrukket av,- personlighet er det som gjelder,- den må passe min 😄

(kvinne 52 år fra Oppland) ma. 31 aug. 2015 12:50 Privat melding

Villrosa .....Klapp Klapp Klapp ,du kan få sagt det .Han som får deg er heldig han :-)

(kvinne 54 år fra Oslo) ma. 31 aug. 2015 13:06 Privat melding

Joda det er noen @Villrosa
Men for moro skyld søkte jeg opp menn i Oslo alder 50-52 og det var kanskje 1 av 10 som ønsket å treffe damer eldre enn seg.

Sier som @Sgt.Pepper sånn er det bare pytt pytt.

For meg er det ikke noe problem at yngre menn vil ha eldre kvinner.
(og da mener jeg 25 år gamle gutter som vil ha damer som er dobbelt så gamle som seg)
Det er ikke noe problem at menn på 35 vil ha jevnaldrene.
Det er ikke noe problem at menn på 50 vil ha damer på 32-46.
Det er heller ikke noe problem at det er få på min alder som vil ha jevnaldrene. Eller at de rundt 60 er som de på 50, de vil ha 10 år yngre damer.

Jeg tror helt sikkert at jeg møter noen på min alder her eller der, før eller siden. Og min alder har litt slingringsmonn. Jeg har truffet gamle gubber på 44, og jeg har møtt unge spreke menn på 55.
Jeg skriver til dem jeg liker jeg - og noen "nei" må man bare tåle.

(kvinne 49 år fra Vestfold) ma. 31 aug. 2015 14:39 Privat melding

Haha..mange unge menn her som søker eldre damer for hygge...og gubber som søker yngere damer for samme hygge..sikkert..😉

Skjult ID med pseudonym Hrafn ma. 31 aug. 2015 15:59

@gille: Nei, jeg mener ikke reproduksjonsevnen når jeg skriver "seksuell kapital". Selv med mange unntak er det typisk at attraktive mennesker (utseendemessig, sosial status etc) finner hverandre. Når en dame ikke lenger kan få barn er det mange menn som ikke er interessert i henne som partner. Dette sammenfaller ofte med at utseendet går fra å være ungdommelig til å bli mer voksent/middelaldrende. Mennesker generelt (og kanskje menn spesielt?) er tiltrukket av et ungdommelig utseende. Det jeg mener med "seksuell kapital" er hvor "hot" du er på datingmarkedet.

Et godt forhold er noe helt annet, men når en er på utstilling som f.eks "på byen" eller på sukker så er seksuell kapital viktig. Du kan godt synes jeg er kynisk: det gjør jeg forsåvidt selv. ;-)

Skjult ID med pseudonym Kravstor ma. 31 aug. 2015 16:18

@Litah
Det er altså derfor du har blokkert meg, jeg er for ung:)))

Skjult ID med pseudonym Kravstor ma. 31 aug. 2015 16:21

@Litah
Trekker det tilbake! Var plutselig ikke blokkert lengre:)

Skjult ID med pseudonym fjellper68 ma. 31 aug. 2015 16:26

Hei jeg vil gjerne møte ei dame på 38 - 50. Savner ei dame å prate med. Opplevelser sammen. Ei å Være god mot. Stryke ho på håret. Gi gode kommentarer til. Ærlig og snill kar. ☺️ Liker friluftsliv og praktisk arbeid. Vi kan bli kjent med hverandre. Og etterhvert møtes. Kjekk ungkar på 46 år som savner ei dame som liker meg som jeg er.

Skjult ID med pseudonym Piapia ma. 31 aug. 2015 16:50

@ fjellper: kontaktannonse her på denne tråden? Har du lest overskriften? Hehe..... Lykke til:)

Skjult ID med pseudonym Kravstor ma. 31 aug. 2015 17:02

@Hrafn
Det er vel egentlig ikke du som er kynisk, men naturen(Survival of the fittest). Seksualiteten er i stor grad styrt av instinkter. Det gjelder å videreføre genene på en best mulig måte. Det er en logisk årsak til at både kvinner og menn over en viss alder trekkes mot de yngre.
En helt annen sak er det jo at regnestykket ikke går opp:-)

Skjult ID med pseudonym Kravstor ma. 31 aug. 2015 17:14

@My
Jeg mener at instinktet overstyrer den fornuftige delen av oss. Ikke at den intellektuelle delen av hjernen ikke skal få ha et ord med i laget, men om du ikke lytter til instinktet blir det ikke mye lidenskap.
Nå snakker jeg om hvordan vi velger partner. Den intellektuelle delen av hjernen kan være svært tiltrekkende for det annet kjønn, men det er en annen diskusjon:)

(mann 53 år fra Oppland) ma. 31 aug. 2015 17:16 Privat melding

"Hygge" og sex, er det det samme ?

(mann 53 år fra Oppland) ma. 31 aug. 2015 17:21 Privat melding

Dagens mest bastante der Villrosa.

Skjult ID med pseudonym Kravstor ma. 31 aug. 2015 17:28

@Villrosa
Jeg mente ihvertfall ikke det i mitt innlegg.

(mann 53 år fra Oppland) ma. 31 aug. 2015 17:30 Privat melding

Itte vet je, je skjønne me itte på kvinnfølk..)unge eller utgåtte..

(mann 53 år fra Oppland) ma. 31 aug. 2015 17:33 Privat melding

Hva vil kvinner egentlig ? Det har jeg ofte fundert på. Jeg aner ikke hva de er ute etter, jeg vet en del om hva de ikke vil ha, men ikke hva de vil ha..)

(mann 53 år fra Oppland) ma. 31 aug. 2015 17:36 Privat melding

Viktig å holde blodsukkeret oppe også. Villskapen kan ikke praktiseres på tom mage.

(mann 53 år fra Oppland) ma. 31 aug. 2015 17:52 Privat melding

I så fall skjuler de det utrolig godt må jeg si. Men, det er mulig de er ute etter kropp. Men, ikke hver dag vel ?

(mann 52 år fra Oslo) ma. 31 aug. 2015 17:52 Privat melding

My: Virker jo ikke sånn. det fremstår jo ikke som det renner over av menn som blir skrevet til, med adresse, telefonnummer og klokkeslett hvor kroppen skal være diponibel. Om dere sendte skikkelig beskjed om hva dere ønsker så stiler de aller fleste menn opp som "hjelpere" på kort varsel.
Hvor mange har du selv skrevet til og bedt om å få låne kroppen et par timer?

Skjult ID med pseudonym lettrømme ma. 31 aug. 2015 17:53

....at folk gidder å diskutere så mye om så et håpløst tema som alder.

Jeg er imponert over dere :-D :-p

Skjult ID med pseudonym lettrømme ma. 31 aug. 2015 17:56

Ingen av oss blir yngre, menn skal alltid digge unge damer.
Sånn er det med saken :-)

Bare å gjøre det beste ut av det.

(mann 53 år fra Oppland) ma. 31 aug. 2015 18:05 Privat melding

Nei, hvorfor ikke hver dag.
Jeg bare stiller spørsmål jeg. Har mye å lære.

(mann 52 år fra Oslo) ma. 31 aug. 2015 18:25 Privat melding

Sikkert noen son komer for et par timnere hbver dag om det skulle være behovet, Jeg sa da intet om at det ikke kunne gjenta seg: jeg antar at det bestilles mer om varen falt i smak:-)

(kvinne 54 år fra Østfold) ma. 31 aug. 2015 18:50 Privat melding

Enig m @villrosa..og veldig bra dikt! Er ingen av/på-bryter på lidenskap,- den har jaggu m kjemi å gjøre.. . Men det er jo min mening, bare.. 😜

(kvinne 52 år fra Vestfold) ma. 31 aug. 2015 21:48 Privat melding

Folkens: Jeg tar tilbake ALT jeg sa om manglende respons fra jevnaldrende. Dette var basert på erfaringen fra Match. Gudene må vite hvorfor det var helt annerledes der. Nå får jeg flere mailer daglig, og vet nesten ikke hva jeg skal gjøre med alt sammen. Veldig hyggelig. Jeg har jo ikke planlagt å skaffe meg et dusin kjærester, så litt siling blir det. Jaggu er det noen skikkelig kvalitetskarer blant dem også, virker det som.

Og så jeg som hadde begynt å tro at det var en myte at slike eksisterte ... ;-)

(mann 52 år fra Oslo) ma. 31 aug. 2015 21:58 Privat melding

DSuy bare misbrukte oss for å drive reklame for deg selv du Hortenzia. Frekt å ødelgee markedet slik, da er det jo håpløst for oss andre om du stikker med alle mennene på vår alder.

(mann 53 år fra Oppland) ma. 31 aug. 2015 22:21 Privat melding

Meget skuffende at My ikke letter på sløret for oss alle..(ikke bare for en fyr..hehe)..

(mann 53 år fra Oppland) ma. 31 aug. 2015 22:30 Privat melding

Det under sløret ?

(mann 53 år fra Oppland) ma. 31 aug. 2015 22:43 Privat melding

Huff ja, lukten av gamle reker er ikke bra...fysjom...

(mann 53 år fra Oppland) ma. 31 aug. 2015 22:51 Privat melding

mjauuu..