Alle innlegg Sukkerforum

Sukkers matche-kriterier

Vis siste innlegg
(mann 62 år fra Akershus) sø. 19 okt. 2008 12:01 Privat melding

Er relativt ny her, men la raskt merke til noe besynderlig. Har oppgitt at jeg ikke kan flytte over avstander (pga barn), likevel får jeg topp matching på andre som bor laaangt unna og har oppgitt det samme. Tok dette opp med sukker og begrunnelsen var:
"Vi har gjort det slikt fordi ellers så kan det bli for få matcher og tilsynelatende lite som skjer på siden hvis man er litt streng under 'Jeg søker'."
Eller sagt på en annen måte, det er viktige for oss at det skal se ut som om man får mange treff enn at "kundene" må bruke tid på å sjekke ut uaktuelle profiler....
Dersom sukker virkelig ønsker å tilby et system som gjøre det lettere å finne en som passer synes jeg forklaringen var mildt sagt syltynn....

(kvinne 54 år fra Buskerud) sø. 19 okt. 2008 12:12 Privat melding

Det er best å ikke bry seg om sukker`sine match og se deg rundt omkring der du bor, vel...

Skjult ID med pseudonym Smily:o) sø. 19 okt. 2008 12:17

Jepp .. det er bare å ikke gi de profilene oppmerksomhet og konsentrere seg om de som bor i nærheten .
Ta et matchsøk f.eks. :o)

Skjult ID med pseudonym Ludo64 sø. 19 okt. 2008 12:21

Ehhhh......
Har jeg gått glip av noe?

Innbiller meg at det siles godt med bruk av "jeg søker".....

(mann 62 år fra Akershus) sø. 19 okt. 2008 12:21 Privat melding

Det er vel på langt nær alle som har oppgitt sin posisjon?
Når Sukker bruker match-systemet som et av sine fortrinn virker det jo rart hvis man i praksis har liten nytte av det? Iallfall for oss som ikke bor i Oslo-området.

Og så lenge den andre kan flytte kan det jo være aktuelt, selv om vedkommende befinner seg langt unna?

Skjult ID med pseudonym Amourine sø. 19 okt. 2008 13:25

@ azyn
Skjønner problemstillingen din. :-) Men - de du får match med som bor et stykke unna...har de oppgitt at de er villig til å flytte på seg? Om de er det, ser jeg relevansen i matchen. Og hvem vet...når Amors piler treffer, er det nesten umulig å se på avstander. Love will find a way...

*Amo - ønsker lykke til her inne*
:o))

Skjult ID med pseudonym Ludo64 sø. 19 okt. 2008 13:29

Sant nok azyn, det burde vært et krav om å legge inn en circa posisjon for alle, så ville det ha fungert bedre.

Men sålenge kravet ikke er der vil jeg bare oppfordre menigheten her om å benytte muligheten som ligger der....

Tror ikke alle veit at de ramler ut av et "jeg søker" søk ved å ikke ha lagt inn posisjon....

Skjult ID med pseudonym nemo sø. 19 okt. 2008 14:56

Lurer på hvordan hun er hun som jeg har absolutt dårligst match med??

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 19 okt. 2008 14:57

Lurer på hvor han er han som passer perfekt til nettopp meg.

(mann 62 år fra Akershus) sø. 19 okt. 2008 16:28 Privat melding

Takk Amo (13:25) og samme til deg! :-)

Det testes ikke på om man kan flytte eller ikke. Mao får man treff på begge kategorier. Og de langt fleste kan/vil ikke flytte.
Klart, det kan tenkes at det oppstår en situasjon som gjør at man firer på kravene, men ift de med barn synes jeg dette blir helt feil. (Selv om jeg er så heldig å ha hovedomsorgen og egentlig kan flytte fritt hvor jeg vil)
Om ikke annet burde det vært mulig å velge om mismatcher her skal vises eller ikke.

Ludo (13:29): Om alle hadde lagt inn posisjon ville bare løst problemet ift de som bor i nærområdet. Men for meg som bor i Kristiansand vil kanskje 90% ikke befinne seg der, og det vil jo være en del av disse som faktisk kan flytte på seg.

Don Giovan: Det har heller ikke bare med matching å gjøre, det gjelder i praksis like mye for søk.

Nå er vel denne saken først og fremst aktuell for de i aldersgruppen der det er størst sjanse for at man har barn boende hos seg. Og for de som ikke bor i Osloområdet. :-)

Skjult ID med pseudonym Sukker.no sø. 19 okt. 2008 22:19

Hei azyn. Vi vurderte tidlig fordeler og ulemper ved å bringe geografi inn i matchatllet og fant raskt ut at det blir feil. Grunnen til å gjøre det ville, som du påpeker, være å diskriminere (sortere vekk) dem som bor langt unna. Den definitive ulempen er at du da ikke lenger kan vite hvilken match dere egentlig skulle ha! Et av kanskje 1000 eksempler er en dame som datet 40 stykker fra Oslo før hun valgte å melde med en fra Bergen. Dagen etter tok hun fly over og de er nå gift med barn.

Den funksjonen du ønsker å bringe inn vil altså forkludre hele matchtallssystemet. Ettersom du enkelt kan bruke søkemotoren til det du ønsker ser ikke vi det store problemet.

Som vi har forklart mange ganger tidligere, så må man forstå hva matchsystemet gjør før man kritiserer det. Vi slettet et usaklig innlegg der det sto at matchsystemet bare var tull og måtte betraktes som ren underholdning. Vedkommende som skrev dette har dessverre forstått alt for å få lov til å publisere et slik stempel på forumet.
Vi kan ta det igjen:
Matchtallet er et tall som beskriver hvor godt du og din kandidat passer sammen ut i fra deres egen vekting av hva dere synes er viktig i et forhold. På en folkelig måte kan man si at når man selv har skrevet en handlelisten så bør man ikke bli overrasket når man åpner kjøleskapet. Eller enda mer folkelig: Bli ikke skuffet når du åpner matpakken. Det er ikke din mor, men deg selv som har smurt den..
Vi benytter anledningen til å takke alle som var med til Rauland for å ha gjort turen så fantastisk som den ble :)