Alle innlegg Sukkerforum

Food for thoughts...

Vis siste innlegg
(mann 47 år fra Hordaland) ti. 1 sep. 19:24 Privat melding

Er det flere her som synes det er artig å eksperimentere med mat, men som synes det er kjedelig å lage mat bare for en?

Holder på nå steke bacon, som eg skal blande med laks og pesto, og deretter ha over pasta. Vet ikkje hvordan resultat blir enda, men har troen på at kombinasjonen kan være god ;)

Hva spennende har du laget i det siste?

(mann 47 år fra Hordaland) ti. 1 sep. 20:15 Privat melding

Kjekt du spør @runbas.

Her ble det en kraftsalve av middag. Med akkurat det samme som du beskrev over. Var ikkje gale i det hele tatt ;)

(kvinne 49 år fra Oppland) ti. 1 sep. 20:17 Privat melding

Hehe schizofreni tråden er den her ???

(mann 46 år fra Rogaland) ti. 1 sep. 20:19 Privat melding

absolutt interessant å eksperimentere og for å ikke google litt å se hva man finner :-)

(mann 47 år fra Hordaland) ti. 1 sep. 20:19 Privat melding

I mangel på svar så må en jo ta ting i egne hender :)

Skal ikke trekke den kommentaren videre i forbindelse med mine tanker angående det å være singel... ;)

(kvinne 49 år fra Oslo) ti. 1 sep. 21:09 Privat melding

Alt blir vel godt med bacon? Eller??

(kvinne 46 år fra Sør-Trøndelag) ti. 1 sep. 21:12 Privat melding

Det siste nye (altså npe jeg ikke hadde smakt før) jeg lagde var pastasaus av avocado, fersk hvitløk og fersk basilikum. Moste alt sammen med stavmikser. Varmet det opp med en stor skje meierismør, salt og pepper mens pastaen kokte, rørte så det sammen og strødde godt med ristet pinjekjerner og parmesan. Hadde en enkel grønn salat og olivengrønn til 😋 Nam!

(mann 47 år fra Hordaland) ti. 1 sep. 21:13 Privat melding

Alt blir bedre med bacon :D

Det hørtes ganske snadder ut, Manuki :D

Skjult ID med pseudonym heia! ti. 1 sep. 21:27

Jeg syns pesto dreper alle annen smak, så bruker aldri det. Har laget litt blåskjell- supper, andebryst og fondue i det siste og det smaker digg

(mann 47 år fra Hordaland) ti. 1 sep. 21:42 Privat melding

@heia! Jøss :D Andebryst. Det er jo ikkje hverdags :D

Skjult ID med pseudonym heia! ti. 1 sep. 22:11

Jo andebryst er gøttbare pass på så du ikke steker det for lenge, for da smaker det lever! Spis det med søtpotetpure og kanskje en mango/lime-salat Nam Mulighetene er mange.

(mann 49 år fra Oslo) ti. 1 sep. 22:15 Privat melding

And er uten tvil den beste avalle de kjente fuglene som mat Hia. Synd det er jaktforbud ved vannet nede i veien. Der er det tusener av dem...

Skjult ID med pseudonym heia! ti. 1 sep. 22:30

@mundari. Ingen som merker et par til eller fra bor du ved naturreservat eller?

Skjult ID med pseudonym arneand ti. 1 sep. 22:33

Øyh, ikke hør på Mundari ti. 1 sep. 22:15! o.0
Det er helt klart kylling!
Ingen over, ingen ved siden!
Glem anda...

Skjult ID med pseudonym heia! ti. 1 sep. 22:43

Hehe@arneAND.

(kvinne 46 år fra Sør-Trøndelag) on. 2 sep. 00:57 Privat melding

@runbas
Det ble kjempegodt 😀 Og olivengrønn skulle være olivenbrød.. 😜

(kvinne 46 år fra Sør-Trøndelag) on. 2 sep. 13:06 Privat melding

I dag blir det potet- og purreløksuppe. Det smaker skikkelig godt faktisk! Kan sikkert pimpes med sprøstekt bacontopping om man lyster 😄

(kvinne 42 år fra Sør-Trøndelag) on. 2 sep. 13:30 Privat melding

Omelett. Omelett. Omelett. Jeg lager den beste omeletten med den beste salaten. Så d ;)

(kvinne 49 år fra Oppland) on. 2 sep. 13:33 Privat melding

Helicobact -Oppskriften deler du den ,Har ingen anelse hva jeg skal lage til middag i dag nemlig :-)

(mann 47 år fra Hordaland) on. 2 sep. 13:37 Privat melding

Har akkurat spist frokost ;) (ja, har sovet leeeeeeenge, og med god samvittighet)

Og snart blir det jobb. Dagens herlige måltid der, blir Fjordlands...

(kvinne 42 år fra Sør-Trøndelag) on. 2 sep. 14:34 Privat melding

Ikke så vidløftige greier afrodites :) Men fløte må det være, og masse ost både i og på toppen! Og tålmodighet :)

Salaten lager jeg av en pose krydderblanding, et glass feta, tomat, agurk og rød løk. Vips. Voila. Bon apetite :)

(kvinne 42 år fra Sør-Trøndelag) on. 2 sep. 15:02 Privat melding

Varierer men bruker de 3pk med bl.a fransk og gresk :) Og godt salt og pepper er selvsagt alfa omega!