Alle innlegg Sukkerforum

FEMININ VS MASKULIN

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Tinka ti. 1 sep. 2015 19:42

Mange menn er ganske feminine. Mange kvinner har en veldig maskulin ”drive”. Hva er den perfekte mix? For kvinner. For menn? Og hvorfor? Jeg kjenner min egen cocktail godt og når jeg selv er det ene og / eller det andre og hvorfor, og hva jeg liker å være. Og hva jeg synes er attraktivt i en manns mix. Hva tiltrekker deg? Hva ønsker / liker du?

Tenker vel mer på egenskaper, væremåte, og attitude enn på de mer åpenbare ytre tegnene (klesstil o.l, men shait, gjerne om det også). Lurer på hva andre tenker om dette, forumister…?

Krysser av for seriøs tråd, men er forberedt på fjasing (øh, that goes without saying:-)

(mann 39 år fra Buskerud) ti. 1 sep. 2015 20:00 Privat melding

Ohh Tinka. Alt til sin tid, som nevnt "vet det når det står foran meg". Androgyn er vel ikke helt min greie .. vanskelig spørsmål nå, er fortsatt sliten i hodet etter helga ;)

- kommer tilbake til det, kos deg! (som man sier)

(mann 53 år fra Oppland) ti. 1 sep. 2015 20:00 Privat melding

Interessant tema Tinka.

Jeg trodde kvinner ville ha menn som var myke innover, dvs mot kvinne/barn og mer tøffe utover mot alle andre.
Slik er det tydeligvis ikke. Hva faen vil dere ha..?..)

Her forventer jeg mange gode svar...

(mann 39 år fra Buskerud) ti. 1 sep. 2015 20:01 Privat melding

Forskjellige folk kler forskjellige ting. Folk kler rett og slett å være seg selv, slik at jeg da kan vite om jeg liker den de er, og ikke den de prøver å være - noe sånt, hva enn som ligger i det ;)

Skjult ID med pseudonym Hrafn ti. 1 sep. 2015 20:05

Vanskelig spørsmål Tinka og noe jeg har tenkt mye på. Jeg har vel landet på at øverst på listen er er dame som ikke trenger meg, men som ønsker meg. Hun tar ansvar for sitt eget liv, klarer seg flott på egenhånd og nekter å innta offerrollen.

Som en god nummer to på listen: Hun sier det hun mener er viktig rett ut og driver ikke med passiv-aggressiv "hinting".

Skjult ID med pseudonym Piapia ti. 1 sep. 2015 20:16

Jeg er 45 år og er forbauset over hvor forskjellige mennene i mitt liv har vært... Hvorfor man forelsker seg i den ene og ikke den andre, er et mysterium for meg. Den udefinerbare kjemien overstyrer alle ønsker, krav og fornuft noen ganger.....:)

(mann 52 år fra Hedmark) ti. 1 sep. 2015 20:21 Privat melding

Hvordan skla jeg vite slikt: jeg e dønn hetero, men de er langt flere homofilemenn som har lagt an på meg enn heterofile kvinner. Du spør jo om det umulige.

Skjult ID med pseudonym Tinka ti. 1 sep. 2015 20:22

@Guybrush
”you are what you pretend to be, so se must be careful with about we pretend to be”. Sa Kurt Vonnegut i Mother Night’s moral. Det er noe der, som jeg ikke helt klarer å knekke. Tenkte litt på denne da jeg skummet en annen, fersk tråd her:-)

@FjellKatt
Jeg håper også på noen gode svar

@Hrafn, kan kjapt snu dine to ønsker, vi vil ha det samme hos en mann. Ser ikke på det som verken feminint eller maskulint, jeg

Skjult ID med pseudonym Tinka ti. 1 sep. 2015 20:23

Arghhh, taster, ...so WE must be careful ABOUT what we pretend to be. Solly;)

(mann 48 år fra Rogaland) ti. 1 sep. 2015 20:25 Privat melding

Jeg vil si en kombinasjon, akkurat som en kameleon som kan bytte farge etter behov. Det å kunne ha en spennvidde fra ytterkant som en jaktglad løvinne som elsker å legge ned bytte til å være den koselig pusekatten som trenger kos og omsorg. Ja, man kan jakte i forhold, bare at en jakter på den man er i lag med :-), viktig med spenning og lekenhet ;-)

Skjult ID med pseudonym Hrafn ti. 1 sep. 2015 20:31

@Tinka: Jeg er enig i at de kvalitetene ikke nødvendigvis er på feminin-maskulin aksen, men når jeg ser på samfunnet rundt meg ser jeg flere kvinner enn menn innta offerrollen. Hinting er definitivt en kommunikasjonsform som er mer vanlig hos kvinner enn hos menn.

(mann 39 år fra Buskerud) ti. 1 sep. 2015 20:32 Privat melding

Klart Tinka. Man bør tro på den største livsløgnen av de alle, en selv, hehe - vi er ikke akkurat store i kosmos, og lite vet vi, annet enn et generelt grunnleggende ønske om å forplante oss, kanskje - spesielt om vi møter den vi vil forplante oss med, eller søke kjærlighet enten i materialisme eller hos andre mennesker - "Fake it til you make it, then you do something right"

Skjult ID med pseudonym Tinka ti. 1 sep. 2015 20:48

@Galactic
Hrrrrrooooooaaaaar!

@Hrafn
Enig i det faktisk. Men vil i så fall hevde at det er en kvinnelig egenskap, ikke en feminin egenskap.

@Guybrush
Touché :)
(Søke, ja. Men tror ikke det er mulig å FINNE kjærlighet i materialisme)

(mann 48 år fra Rogaland) ti. 1 sep. 2015 20:55 Privat melding

@Tinka: ja takk, både i pose, sekk, koffert og veske :-)

(mann 39 år fra Buskerud) ti. 1 sep. 2015 21:00 Privat melding

@Tinka - Dersom du hadde fått førsteutgaven av ulysses fra limited editions club med illustrasjoner av Matisse` - så er det kjærlighet for eksempel, og hvor mange damer gifter seg ikke med en mann pga pengene hans og gullkortet med en elsker på si .. skal ikke dra det ut, men .. folk med defekter som har gitt opp kjærligheten, og overfører denne til f.eks å gifte seg med berlinmuren, eller bilen sin .. mennesker er rare - det er derfor jeg liker noen av dem ;)

Skjult ID med pseudonym bos ti. 1 sep. 2015 21:02

Sett ut i fra at vi lever i et land som har blitt gang på gang karakterisert sammen med Sverige som det mest feminine i verden og mennene som de mest feminine er jeg redd for at svarene du vil få er ingen bombe . Og nå slapp jeg bomba .

@Fjellkatt

Hehe enig

Skjult ID med pseudonym Tinka ti. 1 sep. 2015 21:22

@Guybrush
Puh, ja. Kanskje ikke rart det finnes få forbilder på virkelig gode forhold i det virkelige liv. Jeg kjenner for få, synes jeg. For få å "misunne" hvor jeg tenker, wow - de to har noe veldig bra. Men enig i at en sånn first edition kan være kjærlighet. Iflg forfatteren av "The 5 love languages" er "gifts" et av de fem:-) Banal, men god bok faktisk.

@fjellkatt
Først serverer du en hypotese (...jeg trodde...). Så motsier du den? (...slik er det tydeligvis ikke). Hvorfor? Er det ikke slik? Hva mener du?

@galactic
Tar første fly, i/med koffert, pose og sekk ;-)

Skjult ID med pseudonym Tinka ti. 1 sep. 2015 21:23

@Litah
Nei til nikkedukker (for både kvinner og menn, vil nå jeg si:-)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 1 sep. 2015 21:24

@Litah

Hvordan skiller du mellom noen som tilpasser sine svar og meninger og noen som FAKTISK mener det?

(mann 48 år fra Rogaland) ti. 1 sep. 2015 21:27 Privat melding

Jeg tror det er viktig med mangfold, det å kunne vise hele potensialet og være trygg på sin partner og skape glede sammen. Alle vi mennesker har både en femenin og maskilin side inni oss, men noe uttrykker den mer en andre. Men det å kunne spille på alle tagente tror jeg er en styrke

(kvinne 52 år fra Oppland) ti. 1 sep. 2015 21:28 Privat melding

Glad for å lese at ts liker "Kjærlighetens fem språk " den lærer oss å gi kjærlighet til andre ikke bare ta .å samtidig lære oss selv å andre å kjenne .anbefales varmt Boka altså

Og det er en nøkkel til et godt samliv sammen :-)

(mann 53 år fra Oppland) ti. 1 sep. 2015 21:37 Privat melding

Tinka
Det jeg mener er at mine erfaringer tilsier at det ikke er slik jeg trodde det var, altså før gjorde disse erfaringene.
Ble du klokere ?

Skjult ID med pseudonym arneand ti. 1 sep. 2015 21:38

*Lager te, finner tøflene og godstolen*
Gidder dere lage en TL:DR når dere har blitt enige?

På forhånd takk.

*smask*

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 1 sep. 2015 21:42

@Litah

Oh.. så opplagt ja. Oki, da er det jo ganske enkelt.

Nei, mye enklere å bare droppe hele dama om en mener forskjellige ting. Er jo ingen vits å tviholde på henne.

Skjult ID med pseudonym Tinka ti. 1 sep. 2015 21:51

@Fjellkatt. Joa, litt klokere:-)

Selv om jeg er kvinne…på jobb har jeg tydelig maskulin ”drive”. Jeg er i hodet, jeg tenker, analyserer, planlegger, organiserer, gir råd, anbefaler, gir, gir, gir. Det er action, jeg gjør og utfører, jeg må tenke fremdrift, deadlines, ta beslutninger, ta grep, handle osv.

Ferdig for dagen og vips, mitt automatgir skifter til feminin. Jeg lener meg tilbake, blir myk som en karamell, jeg kjøper blomster, jeg blir mottakelig, bruker intuisjon, er mer i følelser, mer omsorgsfull, tenker sensuelt, lar humla suse, lar andre ta initiativ og være i førersetet. ER rett og slett mer enn jeg GJØR. Det er i dette jeg egentlig er mest hjemme. Fortsatt en sterk type vil jeg påstå, og ofte frekk som bare det, men altså…feminin!

En venninne sliter i sitt forhold, jeg har tillatt meg å si at jeg synes hun aldri slipper tak i sin maskuline jobbhverdag, hun pusher alt og alle hele døgnet og klarer ikke ”være seg selv” og skru av maskuline kommandolinjer og lande i sin egen femininitet. Slitsomt, også for oss som er venner. Kanskje jeg tar feil, men jeg synes jeg ser at hennes kjæreste har sunket sammen og ”gitt opp”. Litt sånn; dama vet jo best og fikser alt uansett. Jeg bare gjør som jeg blir fortalt, så slipper jeg kjeft og kritikk. Trist å se.

Noen tanker om dette? Kanskje jeg er helt på jordet? :-)

(mann 53 år fra Oppland) ti. 1 sep. 2015 22:02 Privat melding

Rollene er byttet om ja. I veldig mange forhold er det dama som bestemmer hva som skal skje. Det er som regel hun som har tankene og ideene om forandringer i hjemmet for eksempel. Gubben er fornøyd med kjøkkenet fra 1980 han..). Den som vil mest ender som regel opp i rollen som den som vet best også. Farlig når dette får grodd fast.

(kvinne 54 år fra Østfold) ti. 1 sep. 2015 22:04 Privat melding

Skjønner veldig godt hva du mener @Tinka,- Jeg har nok alltid vært den sterke (maskuline) i de fleste forhold jeg har hatt.. Den m kontroll, fixer-egenskaper, executer og mamma. Har savnet å være feminin, sart og litt hjelpeløs.. (Altså ikke hjelpeløs FORDI ..) .. Som en potensiell kjærste sa så perfekt en gang.." Jeg veit at du klarer dette sjæl, men jeg veit det er hyggelig å få litt hjelp innimellom, morsommere når man er to om det. Jeg løfter tungt, men kan absolutt være supersøt når jeg føler for det, selv om det et litt i konflikt m Valkyrie-sjelen min 😉

(kvinne 52 år fra Oppland) ti. 1 sep. 2015 22:05 Privat melding

Jeg vil ha en mann som bestemmer alt , det bestemmer jeg :-))

(mann 52 år fra Hedmark) ti. 1 sep. 2015 22:08 Privat melding

Men du er reservert for meg Afrodites, og det har ikke du bestemt. Og ikke kan du avbestemme det heller.

(mann 53 år fra Oppland) ti. 1 sep. 2015 22:15 Privat melding

Ok, men hva slags type mann ønsker dere sukkerkvinner ?

(kvinne 49 år fra Vestfold) ti. 1 sep. 2015 22:15 Privat melding

Jeg er veldig lite maskulin med mindre....
jeg er frekk
jeg gir en jente klaps på rompa
jeg kjører offensivt
jeg analyserer ikke ting ihjel
jeg er gjerne laid back og avslappet, stresser ikke

En mann jeg liker burde være minst 90 % maskulin
dyp stemme
brysthår, ja takk
kan gjerne ta cowboystrekk mens jeg lager mat på kjøkkenet

10 % femininitet går på
å ikke være fotballgal, men danseglad
kan gjerne vise følelser og bli sentimentalt av og til

osv...det var det første jeg kom på i farta :-)

(mann 53 år fra Oppland) ti. 1 sep. 2015 22:20 Privat melding

oooh-yeah
Hva legger du i begrepet "maskulin" ?

Skjult ID med pseudonym Kravstor ti. 1 sep. 2015 22:24

@Tinka
Om denne beskrivelsen av deg stemmer, så er du jo litt av en drømmekvinne.

Personlig styrke er slett ikke bare en maskulin egenskap ei heller organisasjonstalent og prosjektledelse. Manglende evne eller interesse for å lytte til partneren og manglende empati er veldig lite feminint.
Jeg bor i Oslo og har match med mange karrierekvinner. Alt for ofte ser jeg at profilen er utformet i samme språk og trekker frem de samme egenskaper og verdier som en jobbsøknad. Disse ambisiøse kvinnene er ofte ganske ambisiøse når det gjelder eget utseende også. Bildene viser flotte feminine kvinner, men det hjelper så lite om teksten ikke så mye som hinter mot et snev av feminitet.

(kvinne 49 år fra Vestfold) ti. 1 sep. 2015 22:27 Privat melding

Begrep "maskulin" er vel en blanding av indre og ytre egenskaper hos en mann som gjør han attraktiv for dameverden.

(mann 53 år fra Oppland) ti. 1 sep. 2015 22:30 Privat melding

Ja, det skjønner jeg...

(kvinne 49 år fra Vestfold) ti. 1 sep. 2015 22:32 Privat melding

attitude, utseende, utsråling osv...men det skjønte du ja

(mann 52 år fra Hedmark) ti. 1 sep. 2015 22:34 Privat melding

Kravstor: Ikke bare mangler de feminine egenskaper i profilen sin den gruppen du skriver om, men de er så monotone at det er kjedelig, og de er akutt på jakt etter en i minst like fin "stilling" som seg selv. Som om partnerjakten er en del av karriærejaget, ikke lyst på et menneske å dele sofaen med mens det regner og man drikker kakao av samme kopp.

(mann 53 år fra Oppland) ti. 1 sep. 2015 22:34 Privat melding

Hva legger du i indre maskuline egenskaper ?

Du må ikke svare..)

(kvinne 52 år fra Oppland) ti. 1 sep. 2015 22:35 Privat melding

Jeg vet jaggu ikke hva jeg er om jeg er feminin eller maskulin eller en mix av de to ,Fjellkatt . hva er jeg ,du som kjenner meg sånn litt :-/

(mann 53 år fra Oppland) ti. 1 sep. 2015 22:36 Privat melding

Noen mener visstnok at hvordan du går viser noe om hvordan din personlighet er, mulig det er noe der...

(kvinne 49 år fra Vestfold) ti. 1 sep. 2015 22:42 Privat melding

Nei skal ikke svare, er du er litt ironisk @Fjellkatt ?
Føler en snev av ironi hvertfall, men hender jeg tar feil.

(mann 52 år fra Hedmark) ti. 1 sep. 2015 22:42 Privat melding

Fjellkatt:Om gangen er noe å se på så er alle norkse kvinner menn. De går jo så mannhaftig at de ødelegger hoftene på det. Konklusjonen blir jo at vi i Norge bare har et kjønn.

(mann 53 år fra Oppland) ti. 1 sep. 2015 22:44 Privat melding

Afrodite
Du tar sjanser nå..hehe

Du er....ubeskrivelig egentlig.

Maskulin ? Nei, det er du ikke...ellers er du en mix av mye rart.

Skjult ID med pseudonym Tinka ti. 1 sep. 2015 22:44

@my
Mann som fniser? Eh, tror jeg vil heller ha en som knegger. Ser for meg knærne sammen, hånden for munnen og fnis fnis. Neeeeei :-))

@kravstor
Klart jeg er drømmekvinne:-) Men hadde du lest min profiltekst ville du snudd i døra. Døll som en prest, tørr som en kjeks, passe PK, A4 med tellekanter og med en nybørstet regnskapsførers tradde kravspec. Og toppturbilde. Jeg er bakerens barn, ha ha. Nå kan jo faktisk du aldri finne ut om jeg er drømmekvinne, uansett. Lev i trua, juhuuu:-)

(kvinne 52 år fra Oppland) ti. 1 sep. 2015 22:44 Privat melding

Jeg går som en gudinne , har jeg hørt , bortsett på fjelltur da henger jeg mer på slepp hehe tullsjur

Skjult ID med pseudonym Kravstor ti. 1 sep. 2015 22:48

@Mundari
Ja, mange av disse profilene er monotone. Det vises ofte til prestasjoner, men sjelden selvironi og humor. Omsorg er begrenset til at de i en bisetning nevner at de har barn som selvfølgelig er førsteprioritet her i verden. Det er bare det at mesteparten av profilen handler om å jobbe mye, være sosial med venninner, trene mye og som regel brukes det mye tid på hjem og interiør.
Nå må jeg legge vekt på at jeg ikke dømmer karrierekvinner eller tviler på at de også har feminine egenskaper. Det er bare det at jeg opplever så mange som ikke klarer å fremheve det i profilteksten.

(mann 53 år fra Oppland) ti. 1 sep. 2015 22:49 Privat melding

Du er en gudinne for svarte..)..
Sukkerfest deltakere...be warned

(mann 53 år fra Oppland) ti. 1 sep. 2015 22:51 Privat melding

ohhh-yeah
Nei, jeg var ikke ironisk. Jeg var rett og slett bare ute etter din mening pga ditt innlegg.

Skjult ID med pseudonym Kravstor ti. 1 sep. 2015 22:52

@Litah
Må nok se litt mer kritisk på matchen. Er jo mye bra der, men likhet på alle punkt er jo ikke et mål. "Attraction of the opposite" . Ja, du har et godt poeng der!

Skjult ID med pseudonym Kravstor ti. 1 sep. 2015 22:55

@Tinka
Det viktigste er jo å vite at sånne som du finnes:-)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ti. 1 sep. 2015 22:57 Privat melding

@tinka: Kan du stille spørsmålet på en litt mer feminin måte med et litt maskulint schwing? :P

(kvinne 49 år fra Vestfold) ti. 1 sep. 2015 22:59 Privat melding

Du vil høre min mening, men samtidig skriver du...at jeg ikke må svare

hehe....pussig @Fjellpussycat

Skjult ID med pseudonym Tinka ti. 1 sep. 2015 23:00

@Kravstor
Ja, nå kan du lure på om jeg sitter her i overmot med sikksakksmil eller med et smil av takknemlig og mild ynde. Knis :-)

Likevel, klart kvinner med styrke feminin havn finnes. Og vi er mange. Det er bare ikke alle som har kommet helt ut av skallet ;-)

(mann 53 år fra Oppland) ti. 1 sep. 2015 23:01 Privat melding

Ok, svar !

Skjult ID med pseudonym Tinka ti. 1 sep. 2015 23:01

...<i feminin...>

(mann 53 år fra Oppland) ti. 1 sep. 2015 23:03 Privat melding

Ok, jeg prøver for siste gang: Hva mener dere kvinner helt konkret er gode maskuline egenskaper ? La oss komme til kjernen i dette nå da..

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ti. 1 sep. 2015 23:06 Privat melding

Å stå å tisse er en klar maskulin greie. Den står jeg inne for. :P

(kvinne 49 år fra Vestfold) ti. 1 sep. 2015 23:08 Privat melding

FJELLKATT

SVAR:
Be a gentleman...det holder i massevis.

Når kommer sikkert spm .....definer hva er gentleman (?)

Skjult ID med pseudonym Tinka ti. 1 sep. 2015 23:08

@Kravstor
Lytene er antakelig jevnt fordelt på profilfronten!

En standard manneprofil:
"Det er ikke så lett å skrive om seg selv, men jeg skal prøve. Jeg er snill og omtenksom men også bestemt når det trengs. Koser meg gjerne hjemme med god mat og vin, men kan også reise et sted, gjerne sammen med deg. Har hus og jobb. Skriver mer senere"

Ja, og så et antall mørke baderomsselfies og diverse MC-bilder, noen tøffasbilder, slalom i sol, klatrebilder, syden med vinglass osv.

Dah...stillingen er 0-0

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ti. 1 sep. 2015 23:09 Privat melding

Hva er en gentlewoman? :P

(mann 53 år fra Oppland) ti. 1 sep. 2015 23:10 Privat melding

oooh-yeah
definer gentlemann for meg er du snill ?

(mann 52 år fra Hedmark) ti. 1 sep. 2015 23:11 Privat melding

My: Ingen fare for at de profilene tiltrekker seg annet enn andre karrierister. Egentlig litt merkelig at de damene som snakker om jobb, jobb og fantastiske utflukter vil ha samme type menn. hvordan skal de få tid til en felles morgenkaffe etterpå. De er jo på vei til hver sin langhelg på kontinentet.
Kravstor: selvironien sitter langt inne, om den finnes.Og om selskaper er konkuranser i å ha det rette for bekjente, ikke om å ha det gøy, da kan det være det samme. Slutta å se på titler for årtier siden. Nå ser jeg etter en å le sammen med over middagsbordet.

(mann 53 år fra Oppland) ti. 1 sep. 2015 23:15 Privat melding

My
Ja, jeg tror du nevner mange av de tingene som blir oppfattet slik...besluttsomhet, trygg arroganse..osv..

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ti. 1 sep. 2015 23:18 Privat melding

En selvsikker drittsekk pleier å være en fin mannlig greie. :P

(kvinne 49 år fra Vestfold) ti. 1 sep. 2015 23:18 Privat melding

hahaha Fjellkatt

Holder på med å avtale en date nå.

Morgen har jeg litt mer tid ;-)

Skjult ID med pseudonym Tinka ti. 1 sep. 2015 23:22

@fjellkatt - gode maskuline egenskaper

My take on a man...

Maskulin…som i confident, trygg og sterk, har både ”drive” og tar grep, men kan også slappe av og lytte, er smart og klok, varm, reflektert, engasjert. Humor!!! Og "høy og mørk" og sånn så klart, ha ha. Jadda.

Feminin eller i kontakt med sin feminitet…som i åpen, emosjonelt modig og moden, omtenksom, sterk nok til å tørre og vise følelser / være sårbar.

Puh, ikke lett for noen av kjønnene. Ønskelistene er lange. Får vel feie for egen dør, foredle meg selv etter beste evne, og satse på å møte en som gjør det samme :-)

@Equi
Jepp, kan gjerne stå å tisse

(mann 53 år fra Oppland) ti. 1 sep. 2015 23:22 Privat melding

En selvsikker drittsekk drar mye mer damer enn en usikker hyggelig mann, helt klart...kvinner vil bli tatt vare på og selvsikkerhet er tiltrekkende..

(mann 53 år fra Oppland) ti. 1 sep. 2015 23:25 Privat melding

oooh-yeah
date, hva er det ?..neida..)

Skjult ID med pseudonym Tinka ti. 1 sep. 2015 23:25

@fjellkatt
Stryk "drittsekk" og mye av det du sier stemmer. Modne, sunne kvinner går ikke for bad guys. Ville også byttet ut selvsikkerhet med god selvfølelse, men det er nå meg. Men; confidence tiltrekker. Ingen tvil om det!

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ti. 1 sep. 2015 23:25 Privat melding

Pleier å stå å tisse, passer samtidig på å markere territoriet litt, og la andre få skylden. Bryter sammen og tilstår under press, og viser følelser. :P

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ti. 1 sep. 2015 23:27 Privat melding

@villrosa: Bare å peke litt høyere med buen når man tisser, så går det bra.. haha.. :P

(mann 53 år fra Oppland) ti. 1 sep. 2015 23:28 Privat melding

Da er vi muligens kommet ned til kjernen i dette: Selvsikkerhet er stikkordet. Og, har du det ikke så...prøv å late som om du har det ?

(kvinne 54 år fra Østfold) ti. 1 sep. 2015 23:29 Privat melding

Vil gjerne at mannfolket er sterkere enn meg, fysisk som psykisk,- får ikke helt sommerfugler i magen av smale skuldre, hvor jeg kjenner knokene gjennom huden.. Dette er jo overfladiske ytre ting, og egentlig sekundært,- er så vanskelig å beskrive en personlighet.. Noen ganger blir jeg skikkelig overraska også, over hva jeg kan tiltrekkes av.. Ingen facit, mao.. 😜😉

(mann 53 år fra Oppland) ti. 1 sep. 2015 23:32 Privat melding

Egentlig er det vel bra at man noen ganger tiltrekkes av en person uten at man vet hvorfor. Det skal være noe udefinerbart i det hele...kjemi...fysikk..biologi...matte er det definitivt ikke.

(kvinne 54 år fra Østfold) ti. 1 sep. 2015 23:40 Privat melding

Der gjelder både "like barn leker best" og "motsetninger tiltrekkes".. Ser plutselig folk med nye øyne 😋

Skjult ID med pseudonym Tinka ti. 1 sep. 2015 23:46

@Fjellkatt
Kanskje du har rett. Leste en undersøkelse som konkluderte med at "confidence & humour" faktisk var det som universelt var mest tiltrekkende for begge kjønn. Så det så.

@gille
Ja, pose og sekk, begge deler, tror det stemmer :-)

Tror jeg går sukkerfri nå...Takk for godt snyteri (som det heter i kortspill:-)

(mann 53 år fra Oppland) ti. 1 sep. 2015 23:48 Privat melding

Humor, ja naturligvis, det er kjempeviktig.

Selvsikkerhet og humor, det er DET som gjelder kvinner og menn.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ti. 1 sep. 2015 23:51 Privat melding

Er det her man får servert genever eller absint? :P Åh, nei.. ikke det. :P

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ti. 1 sep. 2015 23:51 Privat melding

Humor og selvtillit er krenkende, veldig krenkende. :P

Skjult ID med pseudonym Tinka on. 2 sep. 2015 00:00

@Fjellkatt
BINGO. Case closed? Nøtta knekt!
:-)
Nattnatt...

(mann 47 år fra Oslo) on. 2 sep. 2015 00:15 Privat melding

Hvorfor må man veksle mellom såkalt maskulin og feminin side av seg?

Kan man ikke bare være seg selv?

Skjult ID med pseudonym Tinka on. 2 sep. 2015 01:21

@tresnitt
Ser ingen motsetning, men det forutsetter så klart at du er med på ideen om at vi har både maskuline og feminine sider. Jeg ser vekslingen som en blandet konsekvens av omstendigheter og personlighet/natur/vesen, et ubevisst skifte. Vi kan ikke annet enn å være oss selv, uansett.

Nattnatt2...:-)

Skjult ID med pseudonym Kravstor on. 2 sep. 2015 16:59

Hmmm....å være trygg på seg selv er nok en ting damene ser etter i menn. Men vi menn ser jo også etter det i kvinner. Det er viktig også for menn. At kvinner føler seg attraktive spesielt, men også på andre områder. Men det er jo ikke sånn at jo mer jo bedre. Om selvbildet ikke helt stemmer med virkeligheten blir det bare feil og veldig slitsomt.

Skjult ID med pseudonym Kravstor on. 2 sep. 2015 17:01

Kan kanskje legge til - "been there, done that"!

(mann 53 år fra Oppland) on. 2 sep. 2015 17:03 Privat melding

Når en som har dårlig selvtillit leser på forum at dette er viktig og at damer liker det, hva tenker han da ? Jeg er ikke sikker på om han føler seg så veldig mye bedre, for å si det slik.
Bare noen tanker...

Skjult ID med pseudonym Kravstor to. 3 sep. 2015 17:04

Feminene sider ved meg, jeg ikke er flau over:
Har mye omsorg overfor barna mine og bruker mye tid på de.
Drar på shopping med min 12år gamle datter. Er ganske tålmodig og engasjert.
Kan sitte og tisse hvis jeg er trøtt om morgenen. Gjør som jeg vil!
Er ikke spesielt fotball interessert.