Alle innlegg Sukkerforum

Gud, Jesus å sånt! Del 1

Vis siste innlegg
(mann 40 år fra Rogaland) ti. 1 sep. 2015 23:13 Privat melding

Jeg er relativt godt belest når det kommer til bibelen og kristendom, jeg liker veldig godt historie og det er vel derfor jeg også likte kristendom på skolen og fikk en meget god karakter der. Har aldri vært personlig kristen selv, ei heller trodd på historien.

Min sønns mor er personlig kristen og min sønn som er 6 år tror vel delvis på Gud også. Jeg har alltid sagt til ham at ingen får lov til å bestemme hva han skal tro på og ikke, det er hans valg og hans valg alene, det er personlig. Det har vært et par episoder med en nabo familie som er Meget kristne, hvor min sønn kommer gråtende hjem å sier jeg ikke kommer til himmelen fordi jeg ikke tror på Gud og at han aldri kommer til å se meg igjen når jeg dør.

For det første må jeg si jeg blir meget "irritert" over at Deres meninger blir dyttet over på min sønn og at jeg blir blandet inn i dette, men jeg har prøvd å forklare min sønn hvorfor jeg ikke tror på Gud på en grei måte og at jeg rett å slett ikke ville gått til himmelen om den fantes, men at jeg tror vi ser hverandre en annen plass, en plass ingen vet eksisterer, hvor vi alle samles etter vi dør. Jeg har etter dette begynt å friske opp gammel kunnskap og blir mer og mer forundret over folk.

Hvordan kan noen tro på denne såkalte guden? Hvordan kan noen tilbe ham? Hvorfor i alle dager vil noen tre inn i hans rike etter døden?

Vi snakker her om en person som kaster ut sine barn fra sitt hjem på grunn av de tok et eple. Hvor mange her synes det hadde greit å hive ut sine barn fra hjemmet for å gjøre en liten feil? Adam og Eva var kanskje ikke barn i alderens forstand, men har aldri måtte løfte en finger da alt var gitt på et sølvfat, så mentalt var dem neppe eldre.

Han slaktet alle uskyldige førstefødte i Egypt på grunn av en mann ikke gjorde som han ville, små spedbarn som aldri hadde gjort en flue fortreden, alt for at et par tusen av Guds folk skulle gå fri. Hvor var han under holocaust, hvor millioner ble drept. Hvor mange drepte han i syndefloden? Historiene er mange i bibelen, han dreper og straffer over en lav sko alle som ikke gjør som han sier.

Skjult ID med pseudonym arneand ti. 1 sep. 2015 23:46

*Stropper dørslaget godt fast på hodet*

Å slik går no dagganj ;p