Alle innlegg Sukkerforum

Gud, Jesus å sånt! Del 2

Vis siste innlegg
(mann 40 år fra Rogaland) ti. 1 sep. 2015 23:13 Privat melding

Se rundt Dere i denne verden han skapte, hva ser Dere? Om denne verden er skapt av noen, en allmektig, allvitende person så må han være fullstendig psykopatisk, som et barn som leker med en maurtue. Dere sier kanskje: Jo men mennesket har fri vilje og Gud styrer ikke dette. Vel han prøver fortsatt og ta live av alle som ikke gjør som han sier om man skal tro bibelen. Hva med alle sykdommer som er på denne jorden, som dreper små uskyldige barn? Nei Gud trenger INGEN små barn i sitt rike, han er allmektig. Hva med alle dyr og insekter som har hele sin livssyklus basert på å påføre smerte til vertene de inntar? Han kunnet fjernet hele elendigheten med et knips, men det skjer ikke, i stede blir vi torturert under hans hel mens han sier tilbe meg tilbe meg.

IS går også rundt og dreper alle som ikke gjør som de sier i religionens navn, men jeg tror/håper det er få som tilber dem. Vi kaller dem syke og at de er forkastelig, men de er ikke i nærheten av vår kjære Gud og hvor mange han har av dage opp igjennom historien.

Jeg dømmer ingen kristne og alle skal få tilbe hva enn de vil, men ikke døm oss som ikke tror på ham og ikke fortell min sønn hvor jeg kommer til å havne om jeg ikke gjør som dere sier. Jeg tror ikke dere hadde satt pris på om jeg satt meg ned med deres barn å fortalte hvilken sadist og barnemorder dere tilba.

Har nok spora litt av men måtte bare få det ut :)

Skjult ID med pseudonym Undrende ti. 1 sep. 2015 23:33

Hva i all verden har dette med nettdating å gjøre? *stanger hodet i kjøleskapsdøren* (gjentagende ganger)

Skjult ID med pseudonym arneand ti. 1 sep. 2015 23:39

Ah, here we go...
http://tinyurl.com/oa2frle

*henter en øl*
(tom for popcorn i dag... -.- )

(mann 40 år fra Rogaland) ti. 1 sep. 2015 23:56 Privat melding

@Undrende - Navnet passer ser jeg. Jeg vet noen er litt tregere enn andre, men det er heeeeelt ok. Ser du deg litt rundt på forumet så ser du at det er MYE som ikke dreier seg om nettdating. Du har en sånn skrolle funksjon, men om du ikke får det til så skal jeg hjelpe deg litt.

Noen overskrifter til deg.

Så hva skal

Food for thoughts...

osv

Men du, ikke stang hode flere ganger i kjøleskapet, da kan det oppstå flere skader som gjør at ting går enda treigere.

(mann 49 år fra Hordaland) on. 2 sep. 2015 00:22 Privat melding

Takker for at tråden min ble omtalt her ;)

Men dette var jo egentlig bare langt svada om din mening, og ikkje noe som var lagt opp til hverken diskusjon eller prat. Men kjekt at du fikk luftet din egen frustrasjon :)
Det dumme med slik som tråden blir presentert her (i min personlige mening), er at du anklager andre for å dømme deg, når det sikkert mest sannsynlig ikkje er så mange her som gjør det. Du får ta det opp direkte med den/de som faktisk har prøvd å manipulere ungen din til å tro på noe som er oppdiktet fantasi for mange mange år siden.
Bortsett fra det, så trekker eg meg tilbake nå. Har sett Snowpiercer, og er stuptrøtt ;)

(mann 40 år fra Rogaland) on. 2 sep. 2015 01:48 Privat melding

Kjære @runbas

Nei jeg har ikke anklaget noen for å dømme meg på noe som helst, heller ikke mine kristne naboer. Om du hadde lest innlegget så hadde du kanskje fått det med deg. At du prøver å være eplekjekk å tøff i en alder av 45 er jo bare trist. Nei det er ingen som har omtalt tråden din her inne. At du kaller andre sine meninger svada, vel du er i din fulle rett, men jeg har fortsatt ikke lyst å bli med deg hjem fra skolen.

For det første fordømmer jeg ingen, det jeg missliker er at dette blir tatt opp med min 6 år gamle sønn. Jeg har heller ikke noe imot hva folk tror på, for meg kan de tro på hva som helst. Det betyr ikke at jeg synes det er ok at de pakker på sin tro andre mennesker.

At du ikke mener at innlegget er lagt opp til diskusjon eller prat er jeg uenig i. For utenom de tre første avsnittene, er det hele en tirade med spørsmål og egne svada meninger, som du så fint sier det.

Eksempler på dette, siden du ikke fikk det med deg selv:
Hvordan kan noen tro på denne såkalte guden? Hvordan kan noen tilbe ham? Hvorfor i alle dager vil noen tre inn i hans rike etter døden?

Vi snakker her om en person som kaster ut sine barn fra sitt hjem på grunn av de tok et eple. Hvor mange her synes det hadde greit å hive ut sine barn fra hjemmet for å gjøre en liten feil?

Slik fortsetter innlegget. At jeg ikke skreiv kjør debatt/diskusjon trodde jeg ikke var nødvendig, og jeg vet at religion er et ømt tema som ikke alle vil diskutere eller snakke om, noe som er helt greit. Hadde vært fint om noen som var personlig kristne hadde stått frem og sagt hvorfor de tror/tilber denne personen som jeg har totalt svartmalt, men etter jeg har sett hva folk skriver her inne forstår jeg godt at de holder seg borte.

(mann 49 år fra Hordaland) on. 2 sep. 2015 08:18 Privat melding

@Se7en

Hehehe ;) Takker for den med at eg, siden eg er 45 år og har kommentert deg, er eplekjekk ;) Men eg ble ikkje så veldig trist av den grunn.

Du anklager i følgende setning: "men ikke døm oss som ikke tror på ham og ikke fortell min sønn hvor jeg kommer til å havne om jeg ikke gjør som dere sier. Jeg tror ikke dere hadde satt pris på om jeg satt meg ned med deres barn å fortalte hvilken sadist og barnemorder dere tilba.". Du tar her alle kristne over en kam med formuleringen, også de som leser det her inne. Dette pga bruken av ordet; "dere", med hentydning til at den som leser det bør føle seg truffet. Om det ikkje var intensjonen, så blir det allikevel følgen av måten du formulerte deg på.

Min tråd som du nevner er: Food for thoughts, Men det fikk du sikkert ikkje med deg ;) Men rett at du ikkje omtalte den, men bare nevnte den. Var litt trøtt når eg skrev det ;)

Alt som skrives med et spørsmålstegn bak, blir ikkje automatisk et spørsmål, eller inngang til debatt. Å prøve å kjøre debatt på spørsmålet: "Hvor mange her synes det hadde greit å hive ut sine barn fra hjemmet for å gjøre en liten feil?", blir jo litt håpløst. Tror du at du får folk til å argumentere for og imot slikt?

Samtidig så synes eg ikkje din mening er svada, men din fremstillingen her synes eg ble det. Det skrev eg ganske tydelig: "...langt svada om din mening". Du fikk visst ikkje det med deg heller.

Håper du får de som prøver å manipulere din sønn til å gi seg med dette.

Eg droppet forresten å innlede med ordet "kjære" til deg, da det å håne andre ikkje er min greie ;)