Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan starter dere andre mannfolk samtalen?

Vis siste innlegg
(mann 28 år fra Hordaland) on. 2 sep. 2015 17:59 Privat melding

Har vært her inne en kort periode, og sett litt,og det gjentar seg gjerne på alle sider, det å skrive en interessan nok første melding til jenta som får henne til og gidde å svare, og som gjerne ikke bare inkluderer et kompliment de har hørt drøssevis av ganger, og om de svarer et hyggelig "takk" hva så? Noen som har noe erfaringer på å ikke få svar grunnet gjerne for kjedelige meldinger, og funnet på noe bra som endret det? :-)

(mann 48 år fra Rogaland) on. 2 sep. 2015 18:44 Privat melding

Les teksten hennes og finn noe fu synes er interessant og bygg tekst rundt dette, spør henne om dette eller fortell hvorfor du setter pris på det. Være ærlig og naturlig er viktig, avvisninger vil komme på rekke og rad men så plutselig dukker det ei spennende opp. Aldri gi opp uansett om du ikke får svar og husk du har intet å tape og alt å vinne!!!

Skjult ID med pseudonym Kravstor to. 3 sep. 2015 17:24

Det viktigste er nok hvor bra bilder du har kontra de du skriver til. Du kan få bedre svarprosent fra de mest attraktive om du klarer å gi kompliment utenom det vanlige eller klarer å finne på noe veldig morsomt, men det hjelper ikke nødvendigvis i forhold til å få en date. Om du bare sender melding til de mest attraktive på online listen er oddsene for svar ganske dårlige. Utvid søket så blir du overrasket!

Skjult ID med pseudonym Tiberius to. 3 sep. 2015 18:20

0. Ha ett bra profilbilde, og ikke bare trynebilder, men også fullfigur.
1. Still alltid ett sprøsmål, som ikke er vanskelig å besvare.
2. Start med korte meldinger, men ikke "Hei søta, hvem er du da?
3. Ikke forvent å få svare vist du bare skriver hvor fin vedkommende var.
4. Nye profiler kan ofte få hundrevis av meldinger, vent gjerne noen dager slik at du ikke drukner i mengden.
5. Kontakt profilene når de er online, eller på fornuftige tidspunkt.

Hei, hvor er det turbildet ditt fra? Lurer på om jeg har vert der selv! :)

(mann 52 år fra Hedmark) lø. 5 sep. 2015 11:07 Privat melding

Begynner alle henvendelser med: Fy faen du var stygg. så stygg at selv et naut som meg vil ha sjangs på deg.
Fungerer hver gang, sor de synes det er en så unik åpning at de bare må finne ut hvem jeg er. Husk bare å ikke si til noen at det funker, for da er det jo ikke unikt lenger.

(mann 28 år fra Hordaland) ma. 7 sep. 2015 02:18 Privat melding

Det som er, er jo at gjerne de som er attraktive for meg, ikke nødvendigvis er det for andre, dermed så går ikke jeg nødvendigvis etter den generelt deiligere damen her, men de som jeg syns virker søt:-) Og prøver å få kontakt med de som har noe lunde like interesser som meg osv, er bare det at å holde en samtale er gjerne ingen problem, men er det å starte den, og vite hva man skal starte samtalen med. Men leser noen gode tips her, og skal forsøke og ta noen av de i bruk :-) Så takker så mye for det