Alle innlegg Sukkerforum

Ny på sukker

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym AndTho on. 2 sep. 2015 21:52

Hei! Noen som har noen tips for å få noe ut av denne siden? Jeg aner virkelig ikke hvordan det her funker. Har egentlig vært litt imot datesider, men fant ut at jeg ikke kan vær imot det før jeg har prøvd det. Såååå... Noen tips?

(mann 51 år fra Rogaland) on. 2 sep. 2015 22:31 Privat melding

Hei først og fremt skrive en god profil, med fine bilder. lese gjennom forumet her. det står mye å lære hvis du lese både nye og gammel tråder. jeg har fått mye god hjelp her. Lykke til :-)

(mann 52 år fra Hedmark) on. 2 sep. 2015 22:36 Privat melding

TS:

Hvoran kanvi veilede deg når vi intet om deg vet. Man gir jo persontilpassede råd:
Er du mann er rådet: Gi opp, så det blir bedre plass til oss.
Er du kvinne er rådet: Luk ut alle som ikke vil det samme som deg, da sitter du igjen med et par hundre tilbud. Si ja til de beste i en prioritert rekkefølge til du finner en du kan like å nå deres felles mål med.

Stamor: Hjelp? Vi har lurt deg trill rundt hele tiden. Alt som er skrevet til deg er forfalskninger...

(mann 49 år fra Hordaland) on. 2 sep. 2015 22:43 Privat melding

1. Skriv et innlegg på forumet under ditt eget navn. Da blir folk nysgjerrig

2. Svar på mailer

3. Ha profilbilde

4. ikkje vent for masse for raskt. Her tar ting tid.......

5. Som de sier på engelsk: Don't be a dick, eller: Don't be a cunt... Oppfør deg relativt normalt innenfor rimelighetens grenser ;)

(mann 33 år fra Oslo) to. 3 sep. 2015 14:19 Privat melding

Min erfaring er at det er best å begynne med et enkelt "Hei", evt. noe halvmorsomt, eks. "Jeg ser etter en partner til et bankran, og du ser ut som trøbbel. Er du med?". Selv friker jeg litt ut når jeg får lange meldinger som spør masse om profilteksten min, men det er kanskje bare meg.

Er hun interessert svarer hun uansett hva du skriver så lenge du ikke er ufin, men husk at ikke alle sitter klare til å svare - noen ganger kan det ta dager.

Ikke svar er det samme som avslag, null vits å mase. Ikke invester noe emosjonelt før dere har truffet hverandre og funnet ut om dere har god kjemi, ellers oppfattes man fort som desperat/needy. Nevnte jeg at man ikke skal mase?

Anbefaler ikke å snakke med/date veldig mange samtidig, da det er lett å gjennomskue i tillegg til at man fort blir litt kynisk. Vanskelig å falle for noen hvis du uansett skal på en annen date i morgen, og enda en dagen etter.

Gode bilder er ekstremt viktig, men husk at de ikke må være så bra at hun blir skuffet når hun ser deg.

Lykke til!

Skjult ID med pseudonym AndTho to. 3 sep. 2015 19:50

Tusen takk :) lært mye!

(mann 38 år fra Akershus) to. 3 sep. 2015 22:34 Privat melding

@derp takk!