Alle innlegg Sukkerforum

Singel / i forhold:)

Vis siste innlegg
(kvinne 47 år fra Sør-Trøndelag) to. 3 sep. 2015 15:48 Privat melding

Har vært singel en god stund og lært å sette pris på mange av godene med det:) Samtidig utrolig masse jeg savner med det å være to....:)
Vil gjerne finne min aller kjæreste og samtidig beholde noe av godene fra alenetilværelsen (og da tenker jeg ikke på muligheten for å være med andre, så er det avklart;))

Hva er det av godene du vil/kan ta ta med deg fra alenetilværelsen og inn i et nytt forhold....og hva savner du mest med det å være to?:)

(mann 33 år fra Buskerud) to. 3 sep. 2015 15:56 Privat melding

Den største fordelen med å være singel er jo at jeg kan gjøre hva jeg vil akkurat når jeg vil, men den fordelen går det ikke ann å ta med inn i et forhold som skal vare, så det vil jeg ofre for muligheten til å kunne finne på noe gøy sammen med ei jeg kan være glad i :o)

(mann 52 år fra Hedmark) to. 3 sep. 2015 16:00 Privat melding

Det er mye jeg savner, ved å være singel, men tror det eneste jeg kommer til å savne i et forhold er en viss frihet. F.eks dra på en bråbestemt tur. Å ikke behøve å være hjemme kl 16 hver dag.

Goder jeg vil ta med er muligheten til å være handymannen, kokekunster,
og representere maskulinitet i huset.

Savner mest kosen det å gjøre ting sammen, elskov...

Skjult ID med pseudonym lettrømme to. 3 sep. 2015 16:25

Oi

Behøver man være hjemme hver dag kl. 16 når man er i et forhold?
Ingen mulighet for en bråbestemt tur heller?
Men hvis begge to er spontane og går for det, ser ikke noe problem å dra avgårde til frokost i Paris f.eks :-)

(mann 48 år fra Rogaland) to. 3 sep. 2015 16:28 Privat melding

Det må være friheten til å gjøre hva jeg vil når jeg vil og ikke tenke på andre. På en annen side savner jeg samarbeid og finne på ting sammen med ei og skape noe sammen.

(kvinne 55 år fra Oslo) to. 3 sep. 2015 16:41 Privat melding

Så lenge man har tillit i bunn og stoler på hverandre kan man bråbestemme seg for å gjøre mye. Men når man er i forhold så vil man jo ønske å gjøre ting sammen. Så det jeg ønsker å ta med meg inn i et nytt forhold er positiviteten og spontaniteten som har tilført livet mitt mye godt de siste årene som singel (ja-menneske).
Det jeg vil glede meg mest over med et nytt forhold må jo være at det føles fint å velge bort alenetid fordi nå kan vi heller være to.
Må jo innrømme at mange av de tingene jeg gjør (og som jeg også setter veldig stor pris på å gjøre) har jeg begynt med fordi jeg er alene og har tid.
Å kunne forene disse to aspektene må være fint.

Skjult ID med pseudonym Kravstor to. 3 sep. 2015 16:54

Fordeler med å være singel:
Når jeg kommet hjem fra jobbreise og kan slenge beina på bordet. Dreier seg egentlig ikke om alene tid. Bare det å være litt lat. Har ikke lyst til å pakke en bag for å reise til kjæresten. Blir ikke mer sliten av tosomhet enn ensomhet så det er ikke der det ligger.

Kan bruke mye tid på barna eller på trening uten at det kommer i konflikt med en kjærestes ønsker og behov

Skjult ID med pseudonym kvinne to. 3 sep. 2015 18:02

Definisjonen av hva man vil når man vil endres vel litt når man er to?
Og hva man vil og hva man må er to forskjellige ting.

(kvinne 42 år fra Hordaland) sø. 6 sep. 2015 09:18 Privat melding

Jeg er singel, og jeg elsker det.
Jeg elsker å surre rundt i pysjen og se ut som en dass, slenge meg på sofaen og se serier i rykk og napp mens jeg tar husarbeid i intervaller og spiser når jeg vil og det JEG vil. Jeg elsker å sette meg ned og skrive uavbrutt i fire timer, trene halvnaken i stua mens jeg synger høylytt, rappe etter Eminem mens jeg lager mat med hat og danser jazzballett mellom grytene, eller ligge på gulvet og stirre i taket mens jeg tenker meg selv inn i gråt eller latterkrampe, uten å skulle forklare, forsvare eller gi galskapen mening for noen andre. 

Jeg nyter mitt eget selskap, og kan gå i dagevis uten å merke at jeg er alene....før noen kommer på døren og jeg husker at jeg må ta på meg bh og mascara.

Men jeg savner likevel en kjæreste...savner nærhet, sex og fortrolige samtaler i armene på en jeg elsker. Savner internhumoren, kjeklingen og kyssene, noen å dele kaffen med og si "husker du..." til, en som kan hjelpe meg å bære varene fra butikken og som lyser opp når han ser meg, en som tar i mot kjærligheten min med åpne armer, og slipper ikke når det blir hardt å være til.

Jeg savner en som utfordrer meg, støtter meg og som jeg kan putle om, jeg nyter å skjemme bort folk, elsker å kunne gi noe som betyr noe, smått som stort, og få varme blikk tilbake. Jeg savner en god hånd i begravelser og på skolearrangementer, en kjent og kjær rygg foran meg i fjellheimen, en som vet hvorfor jeg ikke gråter og alltid smiler, og som elsker meg for det, som jeg er, uten å skulle fikse meg eller forandre meg, før jeg er klar. 

Jeg elsker å være singel, men jeg ønsker å elske noen mer enn det, finne en som trives med meg som den jeg er, og vise versa, uansett hvor rare vi blir, hver for oss og sammen. 

(mann 48 år fra Rogaland) sø. 6 sep. 2015 09:26 Privat melding

@Aliena: oi, du høres jo ut som den drømmedama!

(kvinne 46 år fra Oppland) sø. 6 sep. 2015 09:35 Privat melding

De største fordelene ved å være single er for meg å disponere tida fritt, og det å ta store og små beslutninger uten å ha langvarige diskusjoner.

Samtidig er det jeg savner det å omsette disse beslutningene/valgene i praksis sammen med ham som står meg nærmest. Så da er kanskje diskusjonene å foretrekke;)
Det å dele opplevelser, bygge felles minner, er også en fantastisk ting:)

Skjult ID med pseudonym Tinka sø. 6 sep. 2015 10:21

Ju-huuu, søndag morgen, en ny dag, tra la la, jippi-ai, happy go lucky, rise & shine :-) men først…let’s play…
EGG, SEX OG BACON !!!
Jabbadabbaduuu. Åaaaah, så gøy…(kurrer, purrer, lidderlig)

O-hooo, hvor er du honeypie? her er jeg!
(catwoman løfter dynen, drøm, smyger, strekker seg, moden fersken, famler, tenderloin)

Hæææh? Ingen her???

Faen og!!!

Ja, neida så. Greit!
Ut på tur da.

#DenFølelsen

(mann 48 år fra Rogaland) sø. 6 sep. 2015 10:27 Privat melding

@Tinka: mmmmmm :-P

(kvinne 48 år fra Hedmark) sø. 6 sep. 2015 10:33 Privat melding

@Tinka- Hehe.. Drittfølelse..

(kvinne 54 år fra Østfold) sø. 6 sep. 2015 10:35 Privat melding

@tinka Yess!! Og .. Nemlig!
Bare egg og bacon her..😜

(mann 48 år fra Rogaland) sø. 6 sep. 2015 10:53 Privat melding

Baconet gikk på pizzaen i går dermed ble det bare egg her, men akk så godt med en kopp te (Yogi lakris mynte åååh den e såååå god) med følgende visdomsord (når man åpner bag'en): Socialize with compassion, kindness and grace

(kvinne 47 år fra Sør-Trøndelag) sø. 6 sep. 2015 10:53 Privat melding

Hmm.....ikke egg og bacon engang her...:D Ja, ja...havregrøt er veldig godt det også....det er bare det gode selskapet som egentlig mangler:D

(kvinne 48 år fra Hedmark) sø. 6 sep. 2015 10:54 Privat melding

Det tror jeg man trygt kan si at du gjør @Galactic

(kvinne 42 år fra Hordaland) sø. 6 sep. 2015 11:07 Privat melding

@Galactic, sees i interspace om ti min? Wonderland's waiting! Får ikke på meg superwomandrakten lengre, så det må bli astral projeksjon, men de kosmiske vindene har rette leia i dag, så det burde bli bra. :)

@Tinka! Ja! Akkurat sånn! Fantastisk levert =D

Skjult ID med pseudonym bos sø. 6 sep. 2015 11:11

Singel/forhold - hmmmm . Ikke lett ass. Alle profiler jeg leser ønsker langvarig forhold men det er vanskelig å skille langvarig (langvarig) og langvarig (Singel) Kvinner jeg har lest har begrensninger på å formulerer seg klart i så henseende mulig jeg har det også .

Har vært alene en stund og har hatt et besøksforhold med alt som hører til unntatt den (hverdags forpliktelser) Det er slutt nå hun måtte flytte til utlandet (jobb relatert) Veldig langt unna . Å ha levd i et sånt forhold når man har et vis alder har satt sine spor hos meg , postitive sådan , utenkelig at jeg ønsker å begi meg i hverdags deling når det ikke er barn innblandet . Er jeg egoist har mine tanker vært men har lært at (singel) har sine tunge stunder også med savn , lengsel og begjær men kanskje nettopp (alene tiden) er det som gjør det så fint når man er sammen igjen ....

Skjult ID med pseudonym Kravstor sø. 6 sep. 2015 11:26

Ser jeg bare skrev om fordelene med å være singel. Må legge til at de fordelene er veldig relatert til en hektisk hverdag med barn og komplisert tilværelse som kjærester med barn på hver sin kant av byen.
Drømmer om en tid med mye tid sammen med en kjæreste.

(kvinne 54 år fra Østfold) sø. 6 sep. 2015 12:08 Privat melding

Egg og bacon fordi ungen ville ha det, så.. Ellers.. Bare kokte egg, og kaffe.. 😜

(mann 39 år fra Rogaland) sø. 6 sep. 2015 17:47 Privat melding

Har stort sett gjort mye av det jeg gjør når jeg er singel som i forhold. Har vel vært godt dresserte de exene mine, hehe.

(mann 39 år fra Hordaland) sø. 6 sep. 2015 18:27 Privat melding

Digggggggggggggggggerrr å vere singel no.
Fantastisk å kunne se 5 timer doctor who uten at noen protesterer :)
Kunne gå å trene når eg vil etc som har blitt mye i det siste siden eg har tatt treningen litt mer seriøst en før.
Digger å kunne spille diablo 3 / hearthstone vist eg har lyst, blir mange timer av og til :) Singellivet er fantastisk!! ganske eg digger litt for mye det hmm..savnet veldig å ha en kjæreste før på året men engelig ikke no hmm men men får fornye abonnentet her inne snart hmm går ut i september. Livet er herlig!!!!!!!

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) sø. 6 sep. 2015 18:30 Privat melding

Ser ut til at de fleste elsker singellivet .... Ikke rart det er vanskelig å få kontakt her inne... Umulig å konkurrere med en playstation og helsesenter ;o)))

(mann 39 år fra Hordaland) sø. 6 sep. 2015 18:34 Privat melding

hahaha. :)