Alle innlegg Sukkerforum

og vi venter spent på rapporter fra rauland :)

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym vettskremt sø. 19 okt. 2008 21:02

Var det fint vær? Fikk man tid til å spille sjakk? Noen som ble forkjølet? Så man beveren? osv :)

(mann 51 år fra Oslo) sø. 19 okt. 2008 21:11 Privat melding

Var en kjempetur :-) selv om beveren hadde gjemt seg.. ler*

Takk til Sukker og alle som var med for en kjempefin helg :-)

Skjult ID med pseudonym utpåturosv sø. 19 okt. 2008 21:23

Veldig bra tur, masse hyggelige og morsomme folk, fest og moro, flott tur i dag til Vemork!

(mann 37 år fra Rogaland) sø. 19 okt. 2008 21:24 Privat melding

Va ok tur, fekk sikkart beste matchhefte så sukker he jitt ud :) ikkje en match på øve 70 på denne festen for min del :)

Skjult ID med pseudonym JIIHAAA sø. 19 okt. 2008 21:40

Helt fantsatisk for min del. Helt fantastisk! Takk til alle og spesielt til en som gjorde oppholdet veldig positivt for meg.
Tryllekunstneren imponerte også!

Skjult ID med pseudonym Sukker.no sø. 19 okt. 2008 22:33

Vi i Sukker vil takke alle som var med og gjorde denne turen så superbra som den ble. Dere hadde et helt utrolig humør og utholdenhet og det var en stor fornøyelse å være sammen med dere! Til tider ble så mange som 70% observert på dansegulvet (av dem som ikke hadde stukket av opp på rommene..) så Dj Daniels fortjener også skryt. Det gjør også tryllekunstner Trond Hagen og Vin mester Sebastian Bredal. Til og med betjeningen på Rauland fortjener skikkelig skryt for meget god service. Det blir definitivt flere hotellweekender :)

(mann 50 år fra Aust-Agder) sø. 19 okt. 2008 22:35 Privat melding

Jaa, fortell da, var det noen som fikk noen beta, give us the ingredientzzz! ;)

Skjult ID med pseudonym timey sø. 19 okt. 2008 22:53

@Aramis,

hvis du gir meg mailadressen din, så kan jeg sende deg noen linker til et par pornosider hvor slike komentarer passer litt bedre enn her inne! Herregud, du oppfører deg jo så man skulle tro du var en hormonsprengt fjortis...

Skjult ID med pseudonym NoeAnnet sø. 19 okt. 2008 22:56

@timey

Øh, nå virker du en smule overspent selv - tror ikke Aramis la like mye i den litt fleipete kommentaren som du åpenbart gjorde... :-)

(kvinne 45 år fra Akershus) sø. 19 okt. 2008 23:01 Privat melding

Takker for en knalltur, jeg har hatt det utrolig morsomt - og blitt kjent med mange veldig blide og hyggelige folk. Startet desverre turen med en tabbe - og det var å sette meg på "feil" buss, mtp alder, så jeg ble ikke kjent med de som er innenfor den aldersgruppen jeg søker på veien til Rauland, og jeg er desverre litt for feig til å ta det første steget. Men men, man lærer så lenge man lever, og blir kanskje tøffere etterhvert:) Hadde uansett - som tidligere nevnt en helt super helg, og det frister absolutt til gjentagelse. Vintertur??? Og ikke umulig at jeg dukker opp på en Sukkerfest heller:)
Kjempebra arrangement!!

Skjult ID med pseudonym Aramis sø. 19 okt. 2008 23:30

Hehe, creds til NoeAnnet som catchet pointet ;-)

Skjult ID med pseudonym Grønnte sø. 19 okt. 2008 23:36

Hei dåkkår! Takk for ein triveleg fjelltur, kjekt å bli kjent med så masse kjekke folk. Takk for dansen og fine fotturar -skal nesten bli godt å kvile fotsålane igjen;) På turen var det mykje god mat, vinforedrag, fjelltur, swingkurs, trylling, badebasseng med tyrkisk bad, badstue - med panoramautsikt rett i fjellheimen- morgonsol på snøkledde fjelltoppar, bevern såg vi ikkje-men det vart da ein artig tur lell. Og så vart det ein riktig så fin tur i sol og høstfarger i dag. Ha ei fin veke alle sammen!

Skjult ID med pseudonym Grønnte sø. 19 okt. 2008 23:43

Og du som fekk match under 70- det hørtes litt rart ut. Kan vere lurt at du ser gjennom svara dine i relasjonsprofilutfyllinga di? Kanskje du har vore litt krass og satt "svært viktig" på litt for mykje? Ikkje sikkert alt er så "svært viktig" når det kjem til stykkjet sjø;)

(mann 47 år fra Oslo) ma. 20 okt. 2008 08:10 Privat melding

Beaver! :-) Vi hørte da et medlem av gnagerfamilien på den safarien, et lemen som stod og "kjeftet" i et kratt der. Godt man ikke skjønner lemenspråk! :-) Det ble en kjempefin tur synes jeg! Denne gangen med singlerom (hehe) så man kunne trekke seg tilbake til "hulen" ved behov for litt fred og kontemplasjon. Traff mange hyggelige mennesker og fikk danset en hel masse. Bare det er verdt turen alene. Satte også pris på turene vi gikk, både safarien og sabotørruta. Det ver en fin opplevelse å høre hvor fin lyd det er av å høre rennende vann.. Og til dere som jeg fikk danset med - Takk for dansen!

(mann 46 år fra Buskerud) ma. 20 okt. 2008 11:03 Privat melding

Jeg så faktisk bever'n og fikk knipsa et bilde a'n: http://www.wainwright.army.mil/safety/Documents/Beaver.jpg ;-)

Ellers var turen og oppholdet bra, og spesielt søndagens tur langs sabotørruta var veldig fin og hyggelig. :-)

(kvinne 51 år fra Oslo) ma. 20 okt. 2008 15:31 Privat melding

Takk for kjempefin tur til Rauland, noen jeg ikke fikk sagt hade til, men håper alle kom seg trygt hjem, også dere
som kjørte selv:-)...Takk til alle jeg jeg møtte, for at helgen ble så bra, både fredag, lørd og søndag....Super høsttur i går sønd.
i nydelig høstvær...
Takk til Sukker gutta E og E dere holder alltid humøret oppe;-)....

Skjult ID med pseudonym Crastinus ma. 20 okt. 2008 17:34

Fin tur ja :)

(mann 55 år fra Akershus) ma. 20 okt. 2008 20:09 Privat melding

Jeg takker for en flottt tur! Overhodet Ingen sabotasje i sikte,- kun fjelli i syningiom. Lite bever ja, men ellers en hyggelige gåtur langs elevebredden. Fullspekter vær, fra drapert tåke av det tyngre slaget (skodde som det heter i fjellet..) til strålende høstvær på den andre siden av datoskille samt et lokal høytrykk sentreret midt imellom, rett på dansegulvet .Barometertilstanden utpå morgenskvisten skal jeg imidlertidig ikke uttale meg om. Greit med tryllekunstner slik.

PS: Riktignok ble bevern observert sabotørruten opp ganske så motstrøms-dagen derpå. Sikkert for å hente honoraret...

(kvinne 57 år fra Vest-Agder) ma. 20 okt. 2008 21:35 Privat melding

Min aller første "sukkertur" var helt topp (-: Som flere ovenfor har nevnt, ble også jeg veldig godt mottatt av mange flotte og glade mennesker. Som sørlending gikk jeg glipp av det sosiale i bussen, men jeg takker "Lyngdalsgutta" for en god og trygg skyss opp og ned.... Ellers takk for dans og fjelltur til andre (-:

(kvinne 49 år fra Buskerud) ti. 21 okt. 2008 13:09 Privat melding

Dette var jo kjempemoro!!!! Og eg som nesten hadde tenkt å droppe heile turen slik i siste liten. For eg var redd dette kom til å bli eit hotell fullt med "desperate" kvinner og menn, som såg dette som siste utveg til å finne seg nokon... Men slik var det jo ikkje, eg trur nesten ikkje det nokon desperate der i det heile tatt! :-)
Berre festglade, turglade, danseglade kjempehyggelege folk! Og damene var minst like hyggelege som mannfolka, det er ikkje alltid eg opplever.
Eg syns også opplegget var veldig bra, med passe masse tid mellom slaga. Eg fekk faktisk tid til å sove litt etter frokost (både lørdag og søndag) - før vi skulle ut på tur. Deilig!
Tusen takk til Morten og Morten og Ingrid og DJ-en vår for bra opplegg, og for å være like blide og opplagte heile helga.

Klem frå meg til alle som var med!! Og ein ekstra klem til snuppene frå Hokksund! :-D
Britta

(kvinne 56 år fra Østfold) ti. 21 okt. 2008 23:49 Privat melding

Takk for fin tur :) Jeg har lagt ut endel bilder jeg tok fra turen i albumet mitt hvis noen vil kikke. De kommer etterhvert.... de vanlige bildene mine kommer først....

Skjult ID med pseudonym hei ma. 27 okt. 2008 11:29

Perle62

Takk for albumet fra Rauland. En topp tur med topp mennesker :-)

Lurte på om jeg burde være singel til neste tur, så jeg kan bli med på den også :-D

Klem fra en av hønene:-)