Alle innlegg Sukkerforum

Barn og slikt...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Smarten fr. 4 sep. 2015 02:12

Jeg er mann, 35 år og barnløs. Ble brått slutt med exen for et halvt år siden og jeg sto igjen med et lite sjokk, det var liksom ikke dette som var helt planen i livet mitt akurat nå. Jeg drømte jo om hus, barn og alt som hører med, hun var tydeligvis ikke helt ferdig med å realisere seg selv.

Så er jeg her inne da, og stort sett søker litt ned i alder med tanke på dette med barn. Jeg har før aldri hatt spesielt lyst på og det har med exer bare vært diskutert litt løst for gøy. Men nå som jeg plutselig er singel igjen og i min alder merker jeg at jeg kjenner kanskje litt ekstra på det. Er mange venner og bekjente rundt meg som er godt etablert og folk begynner å gifte seg å få barn. En av grunnene til at jeg kanskje tenker, eller "stresser" litt med tanken på barn er jo at jeg først må finne en partner, å bli kjent før ting utvikler seg og blir mer seriøst, klokken tikker altså.

Har alltid søkt de som er litt yngre og barnløse, men så har det seg slik at jeg har begynt å date ei på min alder, 35, og hun har to barn. Det viser seg at vi etter få dater har veldig god kjemi og har det veldig kjekt sammen. Jeg merker at den flørten og gløden mellom oss er den samme som når jeg før har fått kjæreste. Er det et snev av forelskelse jeg merker montro ? Trodde jeg var alt for erfaren og forsiktig til å våge å kjenne på de følelsene igjen.

Men for å komme til poenget. Med henne, som godt kan tenke seg flere barn, så er jo tiden ekstremt knapp på å komme igang. Burde jeg date henne mer å gamble på det eller bør jeg lytte til fornuften å komme meg videre å fokusere på en annen som er yngre og barnløs slik jeg hovedsaklig søker ?

Om jeg skal holde på den normale planen så var det det da, hvor lang tid går det før jeg finner noen andre det klaffer med, mens jeg alt nå har noe som kanskje kan utvikle seg ?

Regner med det er både kvinner og menn som er / har vært i samme situasjon.

Litt råd og debatt rundt temaet hadde vært fint :)

(mann 49 år fra Hordaland) fr. 4 sep. 2015 03:17 Privat melding

Eg og ønsker meg barn. Dette er kanskje ikkje stedet for gutter å uttrykke slikt. Greit for damer å ville det, men ikkje så mye for gutta. Det virker som at det ikkje er verdt å ta seriøst......

(mann 48 år fra Rogaland) fr. 4 sep. 2015 06:16 Privat melding

Ikke for å kaste stein i glasshus, men jeg tror at jenter som har et par barn fra før av heller mot å ikke ikke å få flere barn generelt. Spesielt dersom barna har blitt opp i tenårene og eldre.
Men garantert det finnes untak.

(kvinne 54 år fra Østfold) fr. 4 sep. 2015 07:26 Privat melding

Jeg fikk barn når jeg var 39, så vil si du har noen ååår på deg,- spørs selvfølgelig hvor mange du vil ha,- men så lenge hun gjerne vil ha fler, ser jeg ikke problemet..? Det som kan være utfordrende er å forholde seg til andres barn og barnefaren, for det er uungåelig, så krysser fingrene for deg, og at det forholdet er uten konflikter. Jo mindre ungene er , jo lettere vil jeg påstå det er å komme inn som ny partner😊 lykke til!

(kvinne 54 år fra Oslo) fr. 4 sep. 2015 10:25 Privat melding

Nå sier jo TS at hun kan tenke seg flere barn da.
Sier som @Villrosa. Følg hjertet og ikke tenk så mye.
Er du så heldig at du (kanskje) har funnet kjærligheten så ikke ødelegg det med å tenke så mange "hvis-om-at-kanskje"-tanker.

Skjult ID med pseudonym Piapia fr. 4 sep. 2015 10:26

Enig med Villrosa. Ikke stress, men prøv ut dette forholdet og om det ikke blir dere, så må du huske at som mann, er du produktiv leeenge:) lykke til:)

Skjult ID med pseudonym kvinne fr. 4 sep. 2015 10:35

Hvis du er redd for den biologiske klokka så tenk deg litt om.....
Hun er ca 35 - hun er fortsatt ung og dere har mange år på å lage barn. Hun kan også tenke seg å få flere. Hva er da problemet?

Tenk nå at du kutter henne ut fordi du tror det ikke blir barn av dette.
Du blir alene igjen. Du må lete videre. Det tar noen år. Og hvilken garanti har du for at du da treffer ei som vil ha barn? Eller at du i det hele tatt treffer noen? Det eneste du vet er det du vet i dag. At du har truffet ei dame som gjør at det kiler i magen. Du er forelska. La det modnes og bare nyt det. Du aner ikke hva morgendagen bringer. Men du vet at du har noe bra akkurat nå!

(kvinne 42 år fra Vest-Agder) fr. 4 sep. 2015 10:39 Privat melding

Sier som flere her: følg hjertet😃

(kvinne 38 år fra Akershus) fr. 4 sep. 2015 11:57 Privat melding

@ts

"Skal jeg holde på den normale planen(...)" ...er vel det du har gjort tidligere, og sier fritt oversatt fra dr.Phil : hvordan har det funka for deg så langt? ;)

Livet går sjelden etter planen...slutt å tenk, og følg heller hjertet!

Hun er "med" på barn, så da skal du ikke bekymre deg så mye. Kvinner med barn i den alderen VET om hun vil ha flere eller ikke, så hun kommer nok ikke til å snu i døra.

Skjult ID med pseudonym Smarten fr. 4 sep. 2015 12:21

Takke for gode råd og meninger, litt klokere i det minste !

Min biologiske klokke tikker nok ikke så ekstemt fort enda, jeg er nok mer bekymret for hennes klokke. Men som hun har sakt til meg, er hun frisk så kan hun tenke seg flere barn. Hun har også et godt forholdt til barnefaren og han er gått videre med flere barn og ny kone. Og ja Litah, jeg merker at jeg finner hennes ansvarsfulle vesen med barn og alt hun ellers har orden på i livet tiltrekkende !!

Vi er på flørtern og jeg kommer til å date henne mer. Ta dagene som de faller seg å finne ut av hva dette er. Herlig å ha funnet god kjemi med noen hvertfall :)

Takker igjen for råd og tanker !!

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) fr. 4 sep. 2015 21:10 Privat melding

Å sette barn til verden er utrolig vakkert, men også en stor prøvelse for et par.
Idéel sett bør man elske og se for seg et langt godt liv med den man får barn med.

Og jeg syns ikke du har det travelt på noen måte.
Prøv å sette tanken på barn til side når du skal date og bli kjent med en nevnte dama, ellers kan du fort bli forelsket i tanken på å få barn og forveksle det med hva du føler for henne/dere.
Bare noen tanker. Tvi tvi :-)