Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Karamell fr. 4 sep. 2015 19:02

Hei folkens!
Er det andre enn meg som forsøker å spotte hvem som er (mulige) psykopater ut fra bildene? For noen er det vel her inne, rent statistisk. Og hvor stor treffsikkerhet tror dere vi har?

(mann 53 år fra Oppland) fr. 4 sep. 2015 19:13 Privat melding

En vanskelig øvelse dette vil jeg tro.

(mann 52 år fra Hedmark) fr. 4 sep. 2015 19:26 Privat melding

I og med at jeg er det perfekte, må jeg også være den perfekte psykopat.

Jeg vant.

Skjult ID med pseudonym bos fr. 4 sep. 2015 19:27

@ts

Kan du også vurdere psykopater uten bilder ? :-)

(mann 45 år fra Oslo) fr. 4 sep. 2015 19:30 Privat melding

Atte hæ??? Lykke til med det prosjektet. Om utseendet avgjør om man er "psykopat", er jeg redd flere av oss er dømt nord og ned gitt. *gapskratter*

(kvinne 54 år fra Østfold) fr. 4 sep. 2015 20:59 Privat melding

Se på bilde..? Neeh.. Men å treffe en irl , se det.. Det har hendt, men har tatt liiitt tid før man har skjønt det... 😜

(mann 40 år fra Buskerud) fr. 4 sep. 2015 21:02 Privat melding

Ja og ser du ekstra nøye etter så ser du kanskje han som egentlig er julenissen her inne også.....
Geeee

(kvinne 38 år fra Troms) fr. 4 sep. 2015 22:39 Privat melding

Helt enig @Blue70

Skjult ID med pseudonym Kravstor fr. 4 sep. 2015 23:25

@Ipek
Det er jo ihvertfall lett å finne mange som ikke er narsissister her inne! Alle uten bilde eller selvskryt i teksten for eksempel!

Skjult ID med pseudonym Fasit1 fr. 4 sep. 2015 23:40

Etter å ha jobbet med psykopater i mange år, tro meg....du klarer ikke å se dem på et bilde. Du ser dem ikke når du møter dem heller...ikke før etter en stund. De du tror du avslører ganske raskt er bare rare...ikke psykopater.

(mann 52 år fra Hedmark) fr. 4 sep. 2015 23:46 Privat melding

Om du virkelig vil unngå den kategorien så er det jo statistiske forskjeller på yrke. Velg bort de yrkesgruppene med høyest sannsynlighet og du nærmer deg for null i sjangs for åtreffe feil person på det kriteriet. Søk bare opp fordelingen og lag en egnet skala. Gulvarbeidere i transport, industri og varehandel er veldig sjeldent psykopater, der er du ganske trygg.

Skjult ID med pseudonym - fr. 4 sep. 2015 23:50

Er det? Jeg trodde det var statistisk signifikant forskjell på stilling, og at yrke var ikke relevant!? Av det jeg har sett så vil en psykopat søke ledende stillinger uavhengig av yrke?

(mann 29 år fra Hordaland) lø. 5 sep. 2015 09:29 Privat melding

Skulle gjerne visst hva din definisjon av "psykopat" er? Mener du bare av typen som ikke kommer til å behandler deg bra, eller typen som hakker deg i småbiter med øks? Fullverdige psykopater er ganske sjelden vare, og egentlig tror jeg omtrent den største faren med sukker er å treffe en som ender opp med å være en egoistisk drittsekk - de er det mange av. Man trenger derimot ikke være "psykopat" av den grunn.

Om du faktisk mener en farlig psykopat så tror jeg skrekken for nettdating er overdrevet i STOR grad. Sannsynligheten for å treffe noen som faktisk er ute etter å skade deg er forsvinnende liten, for de aller fleste er her enten for et forhold eller for sex - ikke for å kvele deg i søvne. Dessuten har du vel like stor sjanse for å treffe en psykopat i en bar eller en nattklubb? Skal man gå rundt å frykte psykopater på hvert hjørne må man bare holde seg innendørs og aldri snakke med noen. Lite saklig frykt.

Skjult ID med pseudonym Lykketreff lø. 5 sep. 2015 09:49

Tja... Jeg innbiller meg at jeg kan lese mye ut av et profilbilde. Har personen profilbilde? Ser han i kameraet uten briller? Smiler han? Er blikket våkent? Har han snille øyne? Hvis jeg kan svare ja på disse spm. klikker jeg meg inn på profilen og leser teksten. Hvis den fanger interesse, titter jeg i albumet. Hvis jeg fortsatt er interessert, sender jeg en melding, vel vitende om at det uansett er langt fram til jeg kan føle meg trygg på noe som helst når det gjelder denne personen. Men et sted må man begynne, og her inne begynner det jo med de vibbene man får fra et profilbilde.