Alle innlegg Sukkerforum

Kan en finne venner her inne?

Vis siste innlegg
(kvinne 46 år fra Sør-Trøndelag) lø. 5 sep. 2015 19:07 Privat melding

Jeg er ikke så stresset på det å finne meg en kjæreste. Det er bare fem måneder siden bruddet, men jeg har oppdaget at det blir mange ensomme helger, spesielt fordi jeg har store barn. Jeg har mange venninner, men de er jo familiedamer og vil være ved teltene i helgene. Forstår dem godt jeg. Slik har jo mitt liv vært også. Jeg tenker at det hadde vært greit å være litt sammen med flere på fritida, noen som er i samme situasjon. Ikke for å dra hverandre ned i tunge tanker og sure minner om ekser og ditto, men rett og slett noen å avtale kino, teater og en gåtur med. Det er ikke sikkert sukker er rette arenaen, men jeg stiller spørmålet jeg så får dere svare så ærlig
dere kan.

(mann 48 år fra Hordaland) lø. 5 sep. 2015 19:17 Privat melding

Jeg hadde faktisk håper på det samme..:D...syntes det er kult og bli kjent med mennesker behøver ikke bli kjærester eller noe....og kunne bli venner med hyggelige mennesker må jo være konge det oxo...men ikke like sikker på om det er venner de fleste ønsker her inne..:/....skulle man møte sitt livs kjærlighet her hadde det vært fint det oxo:D...men litt usikker på akkurat det..:)

(mann 46 år fra Østfold) sø. 20 sep. 2015 13:32 Privat melding

Det er fullt mulig å finne venner her inne. Jeg har selv fått et par gode venner av det motsatte kjønn. Lånte tilogmed bort huset til en av disse og det står fint fremdeles. Ikkesant @villrosa? :)

(kvinne 54 år fra Østfold) sø. 20 sep. 2015 17:12 Privat melding

Går utmerket fint å få venner her, ja 😉

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 20 sep. 2015 19:34 Privat melding

@TS ,man får vel flest venner med å gi og ta! Når du stiller et spørsmål - eller ber om hjelp da, så følger man opp høflig til de som prøver å hjelp. Som jeg lærte av pappa en gang: Det kommer ingenting inn i en lukket hånd!!

(kvinne 49 år fra Vestfold) sø. 20 sep. 2015 19:37 Privat melding

Det spørs hvor engasjert du er @ts
Jeg har mange venner utenom sukker, derfor er jeg mer motivert å finne én spesiell venn her inne :-)