Alle innlegg Sukkerforum

Å date flere samtidig...

Vis siste innlegg
Skjult ID fr. 17 mars 2006 07:58

Hallo

Jeg er i den lykkelige omstendighet at jeg skal date to jenter neste uke. Av samme grunn har jeg ingen planer om å se hvor langt jeg kan komme videre med dem for sportens skyld. Jeg er på dealern med flere jenter som jeg antakelig kommer til å date senere.

Får inntrykk at enkelte synes dette er sleipt spill, men jeg synes ikke det siden jeg er kresen og velger den som passer meg best eller som jeg blir mest interessert i.

Jeg kunne jo f.eks. velge å "playe" litt da det er mer som teller enn utseende og personlighet!! ;) Dating er tross alt et spill hvor man må regne med å ta litt sjanser innimellom.

Noen som har synspunkter på dette?

Skjult ID fr. 17 mars 2006 09:37

Kunne få inntrykk av at en holder folk for narr. Men det er vel slik at en kanskje har så mange som en gjerne skulle truffet og muligens må gjøre det på den måten. Har selv vært ute for dette og det falt ikke helt i smak.
Her var vi nå to personer samtidig så det var jo ikke akkurat samenlingbart. Tror ikke jenter ville like å høre at det står ei annen for tur
så snart en skiltes! Du kan jo bare sette deg i dens andre situasjon og tenke hva du synes selv. Må jo være ganske enkelt svar. Smiler

Skjult ID fr. 17 mars 2006 09:39

Jeg skal date tre gutter neste uke, og fra stilen din kan jeg tippe at du er en av dem. Jeg pleier å ta alle tre i slengen slik at den andre må avløse den første. På denne måten får jeg frem personlighetstrekk som jeg ellers vil få se etter et par måneder i forhold. Hvis jeg har rett om deg er han før deg er serdeles morsom. Så jobb med raske svar og en høflig gentleman positur :)

Skjult ID fr. 17 mars 2006 09:41

Særdeles heter det vel

(kvinne 41 år fra Nordland) fr. 17 mars 2006 10:52 Privat melding

vel, jeg mener ikke du gjør noe galt i det hele tatt så lenge du spiller med åpne kort .......

Skjult ID fr. 17 mars 2006 12:36

tja, hva skal man si. Er du ærlig på at du dater flere samtidig er det jo ikke et problem. Og går ut fra at du ikke syns det er negativt at jenter gjør det samme overfor deg:-) Må jo tåle å bli behandlet likt. Så når vi dater flere på samme gang så sier vi det. Den som føler det ubehagelig kan enkelt la være å gå på daten. Men det forutsetter at du på forhånd har vært ærlig for ellers gir du jo ikke vedkommende et valg. Og det vil vi ta våre valg og ikke ha andre til å velge for oss. Så lykke til med alle dobbel og trippel dater:-)

Skjult ID fr. 17 mars 2006 16:10

I teorien så bør man heller satse på kvalitet enn kvantitet, men i praksis kan dette bli vanskelig :-) En av fordelene med å være singel er det at du ikke trenger å stå til ansvar for en annen person. Likevel er det viktig å trekke deg om du ser at personen du dater vil mer enn du kan gi, det er ikke fint å såre andre bevisst.

Skjult ID fr. 17 mars 2006 19:56

Ville vel ikke påstå at det i utgangspunktet er så ille, tror det er flere som gjør det. Men man bør nok være åpen rundt temaet. Blir jo nesten som å være på byen, hvor man møter en venninne/kamerat - gjeng. Man danser kanskje med flere av de før man ønsker å gå videre med en enkelt. Det er jo ikke slik at man har lagt opp til noen forpliktelser for noen av partene, før man blir enig om det. Lykke til med datene

(kvinne 37 år fra Oslo) lø. 18 mars 2006 01:58 Privat melding

Jeg sier date til dere stuper! Jeg dater så ofte jeg kan, og har mange "aktører" i omløp. Selvfølgelig forventer jeg det samme av de jeg treffer, men vi snakker ikke om det. Jeg mener at så lenge man bare er på et innledende bli-kjent-stadium i datingen (sjøl om man skulle slumpe til å være nakne sammen i ny og ne), kan ikke partene kreve å vite hva som skjer med den andre når de ikke er sammen.

Skjult ID lø. 18 mars 2006 08:54

Høres ut som noe helt uforpliktende og det kunne jeg tenke meg. Har ikke datet på en stund av div grunner - men når man gjør som deg og i tillegg spiller med åpne kort så er det ingen som kan bli sure på deg. Lykke til! (Litt sleivete det siste der men..)

(mann 48 år fra Oslo) lø. 18 mars 2006 14:51 Privat melding

Jeg tror begge ting har noe for seg. I begynnelsen kan man prate/møte flere, omtrent som venner, for å se hvem man prater best med og har det morsomst med. Etter andre eller tredje daten bør man kaskje slå om til en mer konservativ linje hvis man oppfatter at den andre er mer interessert.

(kvinne 41 år fra Oslo) lø. 18 mars 2006 17:25 Privat melding

Å gå på flere "første" dater samme uke må jo gå ann, man mailer jo med mange samtideig og man må jo smi mens jernet er varmt. Men å gå på andre og tredje date og samtidig date flere synns jeg ikke noe om.
Da kan man evt være ærlig på at man har truffet en annen og rette oppmerksomheten mot den ene. Vi alle vet jo at de fleste dater ender jo ikke i kjærlighet. Og heller da oppsøke den andre personen igjen hvis det ikke ender i målet.
Det å date andre når man har sex med en date og ønsker å fortsette det, da går det for langt og da er det iallefall på tide å si til den man har sex med at man dater andre. Jeg er nemlig ikke her for å finne meg en elsker, det finner man lett ande steder.
Ellers synnes jeg man holder persone for narr. Og ikke minst, jeg håper virkelig du (dere) bruker kondom når du har sex med flere på samme uke. Hvis ikke velger ikke kvinnene hvem de har sex med eller hvor mange bakterier og virus som florerer.
Det er som mange sier her; tenk på om du hade likt at

(mann 42 år fra Oslo) lø. 18 mars 2006 18:11 Privat melding

Bra Oda og Haimat, enig med dere!!!

(mann 40 år fra Finnmark) sø. 19 mars 2006 00:36 Privat melding

Hehe, mye forskjellig her da...

Selv om jeg er ingen racer innen dating, så er vel multidating sikkert greit uten at jeg har prøvd det da..

(kvinne 37 år fra Oslo) sø. 19 mars 2006 11:37 Privat melding

Jeg har muligens en annen innfalsvinkel til mulighetene med dette forumet enn mange andre (men egentlig tviler jeg på det...). Jeg synes det må være både slitsomt og krampeaktig å bruke systemet med for øyet å finne "den rette" eller en varig kjæreste. Tenker at hele poenget jo må være å kunne treffe mange på en gang, og utforske de muligheter det kan gi. Er selvfølgelig helt enig i at man ikke fortsetter å date folk det ikke blir noe mer med, men at man deduserer seg fram til de mest interessesante etter hvert. Det betyr jo ikke at man ligger seg vei i vellinga, hehe, eller at man MÅ bestemme seg etter 1. daten hvorvidt vedkommende har nok å "tilby". Dette går jo begge veier, og jeg synes man bør gi nye møter litt tid. Og hvis det skulle vise seg at man faktisk treffer noen som tar tak i magen din og suger lufta ut av deg ved deres blotte tilstedeværelse, så veit man at det er et resultat av nøye utvelgelse og utvikling, ikke bare basert på matchtall og et pent bilde. :o)

Skjult ID sø. 19 mars 2006 13:08

Det fine med et forum som dette er helt klart mangfoldet av personligheter og mennesker. Mens noen bruker stedet til å "samle opp" en haug med mennesker for å date i all mass, sitter det også noen og bare søker etter den store kjærligheten. Og så har vi jo alle variantene imellom der. Vi er alle forskjellige. Heldigvis!
For min del synes jeg dette forumet, og andre fora på nettet er et fint alternativ for å kunne bli kjent med nye mennesker.
Selv har jeg barn og har dermed ikke tid og mulighet til å rase rundt og date til stadighet. Og etterhvert som man blir eldre er det ikke like spennende som før å fly på byn og sjekke heller. Da er det fint å sider som denne der man kan titte etter et fjes man liker, eller en hyggelig profil man ønsker å bli kjent med. Og kanskje en dag treffer man den ene spesielle som man gjerne vil dele resten av livet med også. Hvem vet... :-)


(mann 42 år fra Oslo) sø. 19 mars 2006 13:29 Privat melding

Jeg er her for kanskje å finne en kjæreste som jeg muligens ikke ville møtt ett annet sted, og hvis det da betyr at min innfallsvinkel er i mindretall så er det helt i orden.
Hver og en må ta en avgjørelse om hva som føles riktig for en selv! (og hva som er mest slitsomt og krampeaktig..)

Skjult ID sø. 19 mars 2006 23:40

Ja, det passer til min oppfatning også. Hva er krampeaktig? Å ønske seg en kjæreste eller å ønske seg en kjæreste veldig? Innebefatter det siste et misforhold mellom det man kan få og det man vil ha, og dermed som regel en bomtur uansett?

Skjult ID ti. 21 mars 2006 00:21

Date fler om du orker! Bli kjent med folk, og finn dem eller den du vil la det gå lenger med, men konsekvensen av å date flere kan være kjipe. Spesielt hvis du har truffet ei du liker og har et snev av samvittighet. Du vil nok få svetta godt ut før du har kvitta deg med alle potensielle kjærester uten å brenne broer. Mitt råd... Date en jente om gangen, men prat med flere. Mindre stress, og så klarer du å holde fokus. Ikke noe vits i å brenne lyset i begge ender...

(mann 43 år fra Oslo) on. 22 mars 2006 20:55 Privat melding

Den viktigste er att du er helt åpent og du tror att det er ok til å date flere damer samtidig. Du kan bli overraskest over hvor mye forståelse man før hvis man tror på det og er ærlig – det kan hjelper deg siden du vil bli sett som ærlig og ikke desperat.

Skjult ID med pseudonym mann27 fr. 15 des. 2006 17:40

Jeg er nå ikke helt enig i det Soria skriver. Klart, det er ingenting galt i å date flere mennesker, men når man vet de man dater ikke bare er ute etter et fysisk forhold, og man ikke selv heller bare er ute etter et fysisk forhold, så blir det galt for meg å ikke være åpen og aktiv rundt det at man har tatt steget til dyna med en annen.

Kanskje jeg er gammeldags, men når man har datet noen 4-5 ganger og kanskje også hoppet i høyet, da er man for min del over i "exlusive dating". Jeg kan godt ha flere partnere samtidig med vennesex, men ikke folk jeg dater fordi begge er ute etter et forhold med hverandre. Det blir galt for meg. Om jeg hadde datet noen i en måned og hatt sex med henne, for så å finne ut at hun hadde sex med to andre også den samme uken, så hadde jeg sagt farvel rimelig kjapt (med mindre jeg var hodestups forelska, i hvilket tilfelle jeg ville stilt et ultimatum).