Alle innlegg Sukkerforum

Har menn ikke tro på matchingen?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym netti sø. 6 sep. 2015 23:23

hei,

jeg har opplevd ganske mange ganger at menn sier at de ikke har noen tro på matchingen og at de ikke legger vekt på den. Noen ser ikke på den i det hele tatt. Min erfaring etter ganske lang tid her på Sukker, er at det definitivt gir et mye bedre grunnlag for noe varig, hvis matchen er god og kjemien er der. Matchen kan ikke måle kjemi, men den sier noe om hva man er enige om og ikke - det er også viktig. Hvilke erfaringer har dere andre? Hva er vitsen med matching hvis man ikke ser på det engang?

(mann 48 år fra Rogaland) sø. 6 sep. 2015 23:25 Privat melding

fordi om man svarer likt på samme spørsmål så betyr ikke det nødvendigvis at man har samme tone eller kjemi. Har ikke sett på tallet eller treet og er skeptisk

Skjult ID med pseudonym Hrafn sø. 6 sep. 2015 23:36

Jeg ser på tallet og treet, men det er mest treet jeg bryr meg om. Røde flagg på noe som er viktig for meg ekskluderer personen: f.eks. "Religion" eller "Røyk". Det er ikke aktuelt å være sammen med en religiøs KOLSer... Rødt blad på "Naturfag" derimot er helt uviktig, så hele treet er ikke viktig.

(mann 33 år fra Buskerud) sø. 6 sep. 2015 23:39 Privat melding

Tallet går det ikke an å se på. Jeg har opplevd null kjemi med ei med 97 i match og god kjemi med ei med 79 i match.
Jeg leser tekst, ser på bilder og så sjekker jeg matchtreet om det er store forskjeller på ting som er viktig for meg, om det ikke er det så sender jeg melding.

Skjult ID med pseudonym Sukker.no sø. 6 sep. 2015 23:58

Det står en del om matchingen på forsiden av Sukker. Tiltrekning og deler av det man vil omtale som kjemi vil ikke beskrives av matchtallet. Av relasjonsprofilen ser man jo eksakt hva den tar for seg så skulle ikke være så mye grunn til misforståelse der. Tallet sier i hovedsak noe om hvorvidt forholdet vil vare om man føler tiltrekningen er der, men er altså en oppsummering av det partene vekter som viktig. Det er et kraftig verktøy så lurt å lære seg å bruke det :-)

(mann 53 år fra Oppland) ma. 7 sep. 2015 00:01 Privat melding

Har sukker noen formening om hvor grensen går ? Er det slik at alt over 80 er innafor, eller ?

Skjult ID med pseudonym Lykketreff ma. 7 sep. 2015 06:39

Høy match garanterer selvfølgelig ikke god kjemi, men med lav match er det garantert noe annet viktig som ikke stemmer, f.eks. i forhold til barn, varighet, eller andre ting man må ha vektet høyt. Min erfaring er at grensen går rundt 90. Det er sjelden jeg opplever at vi er enige om de viktigste prioriteringene i livet med en match på 80-tallet. Da blir ev. tiltrekning kortvarig, og for meg er det uaktuelt. De som ønsker noe langvarig bør nok lete blant matcher på 90-tallet, FjellKatt:)

(kvinne 51 år fra Vestfold) ma. 7 sep. 2015 07:20 Privat melding

Kjenner flere som har truffet hverandre gjennom sukker. Match tallet har ikke vært så høyt, men de tingene de mener er viktig har de vært enige om. Så som ellers i livet, kommunikasjon og ærlighet er viktig.

(mann 52 år fra Hedmark) ma. 7 sep. 2015 07:33 Privat melding

Kaffelise er jo inne på kjernen. Det som er veldig viktig for folk må jo stemme. Mens andre småting er vi jo tilpasningsdyktige på. Om det er noe du mener nestenabsolutt så bør den andre mene det samme nesten absolutt, mens om du ikke egentlig bryr deg kan den andre mene nesten hva som helst.
Det viktige er at man er enige om retningen livet skal ta og at man snakker om det.
Dete r også viktig å huske på at en selv legger inn grunnlaget. Om jeg krysser av for helt uinteressert i noe er det bare at jeg mener at jeg er uinteressert, mens andre kan sitte med inntrykket at jeg kanskje er mer enn normalt interessert. Slike ting bør man snakke skikkelig om på vei inn i et forhold, slik at en ikke blir overrasket når en sitter med dyrt hus, boliglån og tre helt eller halvt felles barn. Det er sannsynligvis bedre å innrømme at dettte blir ikke langvarig nok for ens interesse, enn å ha et forferdelig kostbart (økonomisk og sosialt) brudd senere.
Om det er langvarig frohold man vil ha da.
Elskere/elskerinner krever jo en litt annen type samstemthet:-)

Skjult ID med pseudonym netti ti. 8 sep. 2015 19:11

@my - helt enig ; )

@Hrafn - bra tilnærming!

@corsair joda, det går an å se på tallet for å vurdere om det er grunnlag for noe langvarig, sånn som Hrafn er inne på. Tallet er jo summen av treet : ) Jeg sier heller ikke at det måler kjemi : ) Andre halvdel av innlegget ditt synes jeg høres ut som en bra tilnærming, da bruker du treet på en god måte, tenker jeg - Om bare flere gjorde det... jeg får meldinger fra menn hvor vårt felles tre har en haug knallrøde blader. Når jeg svarer høflig at jeg ser at det blir store utfordringer pga det, så svarer de noe sånt som "men kjære deg, du må jo ikke se på treet, det reflekterer ikke virkeligheten"..

Skjult ID med pseudonym netti ti. 8 sep. 2015 19:12

@Sukker.no - ja, har lest det og vet at kjemi er noe annet en matchtall (det sier jeg jo også : )
Og ja nettopp, det er det jeg også tenker, at matchingen er et bra verktøy. Når vi alle har brukt tid på å svare på så mange spørsmål, så må vi jo bruke det for alt det er verdt. Utfordringen er at noen ikke har svart seriøst på spørsmålene og til og med klart å fylle ut leiligheten med svar som ikke stemmer.. Det er jo ikke obligatorisk/noe man MÅ gjøre, så hva er vitsen med å bruke tid på det uten å gjøre det skikkelig, mon tro? Og det gjelder mange menn..

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 8 sep. 2015 19:27

Om vi har tro på matchingen? Joda. Men det er bare det at jeg har ikke helt troen på at alle faktisk fyller den ut nøye eller tolker spørsmålene på samme måte.

(kvinne 55 år fra Oslo) ti. 8 sep. 2015 20:35 Privat melding

Så om jeg forstår det riktig.... Det er ikke bare hvordan du har svart. F.eks. Røyker 40 om dagen eller totalt antirøyk. Men også om du vektlegger det som ikke viktig eller absolutt krav. Hvis han har svart midt på treet og at det ikke er viktig, da kan han ha match med meg som er anti og har det som absolutt krav. Men er vi begge anti og synes det er svært viktig, så har vi bedre match?

Ergo. De som vektlegger det meste som ikke viktig.... (Vil gjerne ha flere barn. Men det er lite viktig. Trener minst to timer hver dag. Men det er ikke viktig osv) De vil ha match med flere fordi de er runde i kantene?

Skjult ID med pseudonym kvinne ti. 8 sep. 2015 20:41

Spørsmålet "Seksuell leken" for eks.
I den ene enden (10) står det "både seksuell lek og en KRANGEL skaper kontakt dom tenner meg". Er sikker på at mange ville svart annerledes om det ikke hadde hatt med ordet krangel.

Skjult ID med pseudonym undrer lit ti. 8 sep. 2015 22:29

@kvinne

Spot on. Å få sukker til å endre på den håpløse sammensatte spørsmålstillinga har flere prøvd før. Men nei, som å dunke hodet i betong - gjentatte ganger....

Skjult ID med pseudonym Hrafn ti. 8 sep. 2015 22:40

@Sukker.no: Noe av det jeg savner mest er muligheten for å se "hvilken vei" diskrepansen går. Sett at jeg er en 5'er: det kan være vesensforskjell på om noen er en 1'er eller en 9'er.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 8 sep. 2015 23:31

@Hrafn

Jeg har faktisk etterlyst det samme. På flere punkter er det f.eks enklere å tilpasse seg den ene veien enn den andre.

Eller at den ene veien ikke har noe å si, mens den andre har det.

Skjult ID med pseudonym Mann 44 on. 9 sep. 2015 19:56

Hva hjelper det med matching her når man ailkevel ikke får noe annet enn negative svar uansett om matchprosenten er over 85 %
Da lurer man på hva man egentlig gjør her .... !!!

(mann 48 år fra Rogaland) on. 9 sep. 2015 20:23 Privat melding

Hehehe ikke gi opp, det er mange trivelige jenter her som lusker omkring 😉

(mann 39 år fra Buskerud) on. 9 sep. 2015 20:26 Privat melding

Jeg vet ikke helt hva jeg legger i den matchingen, noen ganger står den også i veien .. ser på noen punkter, hvis punkter jeg mener er hemmelige

(mann 38 år fra Oslo) to. 10 sep. 2015 01:08 Privat melding

Har truffet jenter som sier nøyaktig det samme desverre :-( begynner oh bli lei av folks som sier at menn er ditt og datt kvinner er ditt og datt. Vi begge er like ille på alt så kan ikke folk bare innse det så sparer vi oss for mye piss??

(kvinne 54 år fra Østfold) to. 10 sep. 2015 15:56 Privat melding

Sjekker stort sett de røde bladene, og fakta-oppsettet, for å se hva som søkes. Er noen av punktene som , for
min del, passer i begge ytterkanter, og derfor havner man på midten i mange tilfeller.. Men man må kommunisere, og treffes , faktisk 😊

Skjult ID med pseudonym Hunk to. 10 sep. 2015 16:42

Matching er bare tull. Ikke noen vitenskapelige bevis for at det har noe særlig for seg. Luktesansen er bedre å bruke.

(mann 52 år fra Hedmark) to. 10 sep. 2015 17:03 Privat melding

Jeg lurer på hvordan Hunk skal fikse det med lukt over nettdating? Matchingen er vel ment som en veiledning til hvem du skal klare å treffe slik at du får luktet? Og lukt er jo ikke lenger gyldig, de fleste kvinner og menn som møter på et delvis blindt stevnemøte er jo tilført kjemiske lukter i alle bauer og kanter. Da faller luktseleksjonen bort.

En kan jo være fristet til å spørre kvinnene om det er noe de ikke parfymerer?

(kvinne 54 år fra Østfold) to. 10 sep. 2015 17:15 Privat melding

Kan fremdeles lukte forførende, selv om det ikke er naturens egen,- noen er flinke til å bruke riktig duft, og ikke minst riktig mengde 😊

Skjult ID med pseudonym Hmmm... to. 10 sep. 2015 23:10

Om en dame drar ut med røde blader på pratefart eller sexy klær så betyr det antagelig nada... Gjelder det barn eller røyk kan det for noen være viktig.

Jeg kan ha sagt at hun gjerne må kle seg sexy for min del men at det ikke er viktig - og så har hun sagt at det er superviktig så får vi jo en diff som er helt unødvendig og ganske misvisende.

Men nå får jeg høy score på damer fra den andre enden av kongeriket "som ikke vil flytte over avstander" (det samme har jeg sagt)og søker menn i en annen alderskategori enn meg. Det gjør jo at det ser ut som mye potensiale her men det er jo fullstendig fjollete.

Så- kort oppsummert... Vektlegge tallet??? Nope
(Litt fascinerende egentlig at sukker alltid så innbitt forsvarer et tall som har samme navn som en konkurrerende site... :-) Men uten egentlig å imøtegå noen av de svakhetene vi brukere påpeker - Jeg antar det er fordi vi brukere ikke kan noe om dating... ;-) )

(mann 52 år fra Hedmark) fr. 11 sep. 2015 06:57 Privat melding

Hmm: Klart det er fordi vi brukerne ikke kan noe om dating. Hvorfor ellers trenger vi betale en kommersiell aktør for å sitte alene foran skjermen? Hadde vi kunnet dating så hadde vi da enten vært på dater hele tiden, eller vært i nye parforhold. Sukker har funnet en ypperlig måte å tjene penger på oss som har en inkompetanse vi søker hjelp for å overkomme hindrene ved:-)

Skjult ID med pseudonym Hmmm... fr. 11 sep. 2015 17:18

@my

Hei! :-) Er det ikke på tide at du forteller hvem du er så vi kan snakkes? :-)

Avstand og alder er ikke i treet - men i matchtallet (Som er kjernen i det jeg kommenterte). Når jeg på i overkant av 50 i Oslo får nærmere 200 i Match med en silikonassistert superstruktur på 28 i Hammerfest som ikke vil flytte over avstander eller ha menn over 30 så klarer jeg ikke forstå at det tallet har noen som helst verdi annet enn å være eye-candy på siden her. (Og jotakk - det er helt greit - det kan aldri bli for mye pene damer på en nettside...)

Jeg tror du og jeg tidligere en gang ble enige om at det ville være bedre med et valg der man kunne sette karakter for hvor OK man var. En som er veldig OK bør jo være et kupp...

Men om jeg ha svart helt bevisstløst og får grønne blader med en dame så betyr jo det at hun er sløv... Det er ingen steder det fremkommer at det har vært en intens og seriøs besvarelse av spørsmålene eller om det bare har vært harelabb. To som virkelig har gått grundig til verks med grønt overalt, men knallrødt blad på pratefart kan jo da vurdere om de har noe mer å snakke om eller om det skal være ferdig med det... :-)

@Mundari
Har du sett noen statistikk over hvor mange som er her over lengre tid? Tror det kan være flere enn to... :-) Selv har jeg stort sett brukt forum fordi det kan være gøy - men dating er enklere live enn på nett vil eg mene....

(mann 52 år fra Hedmark) fr. 11 sep. 2015 17:25 Privat melding

Har ikke sett noe statistikk dessverre. Skulle og gjerne sett noe statistikk på utfallet av møter, møte av skriftlig kontakt osv. bare for kunnskapens del.
Om det skule være å "få seg noe" så tror jeg helt andre fora, gjerne live er mye bedre. Men det er jo også de som forteller at de kan høste menn som rips på ranker på slike nettsteder, så de jentene som vil ta for seg lykkes nok.
Pesonlig har jeg vært her så kort at jeg ikke kan gjøre meg opp en mening. Eneste jeg kan si er at det er veldig høy andel av brevutvekslingen som ender ubesvart fra den andre parten. Men det kan jo skyldes at jeg ikke er verd oppfølging, det får derespørre mine tidliger partnere om, ikke meg:-) Antar at det er helt innefor normalen, kvinner får vel en del fler henvendelser enn menn?

Skjult ID med pseudonym CPU fr. 11 sep. 2015 19:45

Matchingen kan gi en pekepinn, men inneholder flere uvesentlige valg og mangler viktige elementer som burde vært der. Det at dem har matching tror jeg handler først og fremst om markedsføring. Men gir den nytteverdi for deg så bruk den for det den er verdt.

Skjult ID med pseudonym CPU fr. 11 sep. 2015 19:49

Kan jo tilføye at den fungerer bra som et filter på noen områder og jeg bruker den som det. Men tallet bryr jeg meg ikke så mye om egentlig.

Skjult ID med pseudonym Gjøkuret lø. 12 sep. 2015 07:39

Matchtallet og alt det der er bare tull! Case closed!