Alle innlegg Sukkerforum

Bilder på preikestolen...

Vis siste innlegg
(mann 36 år fra Oslo) ma. 7 sep. 2015 15:04 Privat melding

Magen min vrenger seg hver gang jeg ser noen ta bilder av seg selv på kanten av trolltunga eller preikestolen...

Slutt med det! :P

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) ma. 7 sep. 2015 15:07 Privat melding

Det vil alltid være noen vågale blant oss. Tror ikke vi klarer å få de til å slutte sånn uten videre, dessverre ;-)
Men de kan godt melde seg inn i Redningsselskapet! :-D

(mann 47 år fra Oslo) ma. 7 sep. 2015 15:41 Privat melding

Meld fra til sukker :P

(mann 52 år fra Hedmark) ma. 7 sep. 2015 15:43 Privat melding

I og med at helsetjenestene er så bra så volser nesten alle opp. Vi trenger en eller annen for for seleksjon, så de som faller utenfor har jo selektert seg selv vekk...

(mann 47 år fra Oslo) ma. 7 sep. 2015 15:45 Privat melding

Haha din brødgjøk. Den var bra!

(mann 52 år fra Hedmark) ma. 7 sep. 2015 16:23 Privat melding

En utenlands studine selkterte seg selv vekk fra den menneskalige DNA-banken, Litah. Vi må innse at vi bor i verdens mest fraktale land, og det vil alltid skje ulykker.TS sier noe riktig og viktig: Ikke ta bilder der man balansere på høye kanter, men kan falle ned. Vi kan ikke gjerde inn alle mulige høye fall, så i realiteten må folk ta vare på seg selv. De som ikke gjør det riskerer å falle ned høye skrenter, dessverre.
Om man skla påpeke noe viktig i denne sammnehengen så er det at vi kanskje bør dele ut en liten brojsyre ved alle hoteller, som forteller at vi ikke sikrer slike risikosteder, og at folk bes være forsiktige. Vi har jo aalltid fjellvettreglene o.l på TV til våre egne, og en større og større del av de som dør i norsk natur under ferier er utenlandske turister. Vi har tydeligvis Klart å innprente våre egne å være forsikitge, men nå er det andres tur. Det datt jo også ned en tysker fra prekstolen i fjord, og en russisk dam falt ned en foss året før. Brosjyrer til turistene er mitt eneste forslag.
Og alt skal kunne tøyses med, men ikke alt tøys kan forvente å falle(!) i god jord (steinrøys?)

(mann 52 år fra Hedmark) ma. 7 sep. 2015 16:34 Privat melding

LItah: HVordan tror du mentalhelsen til folk i brannvesen, helsevesen og redningstjeneste hadde vært om de ikke hadde en del mennesker med galgenhumor.
Jeg jobbet forøvrig 16 måneder på vemork, med juvet rett utenfor hele tiden. Hvert år dør en turist på isklatretur på Rjukan. Isklatremiljæet ersåpass lite at en må regne med at de vet om slike ting, og da klarer jeg rett og slett ikke synes særlig synd påde som driver med det de synes er kult og kaller ekstremsport. Synes synd på de etterlatte gjør jeg derimot, som en selvfølge. Det er faktisk frivillig å balansere på kanten av stup i norsk fjellheim.

(mann 48 år fra Østfold) ma. 7 sep. 2015 16:39 Privat melding

jaja hadde det vært meninga at vi skulle fly så hadde vi blitt født med vinger ....

(kvinne 55 år fra Oslo) ma. 7 sep. 2015 16:50 Privat melding

Må ærlig innrømme at jeg har begynt å hoppe over innleggene dine på forumet @Mundari.
Du er jo egentlig en smart fyr som kan og mener mye fint. Jeg synes du er en ok type.
Men nå i det siste synes jeg den smarte fyren har druknet i sine egne spissformulerte vittigheter, og da er det brått ikke så moro lenger. Litt balanse hadde vært fint.

Skjult ID med pseudonym Cllou ma. 7 sep. 2015 17:01

@Lisalinn 16:50
Kansje du vil faartele lit orn din alder istedenn? :-)

(mann 48 år fra Østfold) ma. 7 sep. 2015 17:04 Privat melding

@Litah
Når var vel ikke mitt innlegg ment for å være spydig , sarkastisk eller noe sånt men seriøst ...

(kvinne 55 år fra Oslo) ma. 7 sep. 2015 17:18 Privat melding

@Cllou. Min alder? Sånn relatert til Prekestolen og Trolltunga? Jo i løpet av mitt 51 år lange liv har jeg vært på Prekestolen mange ganger. Men aldri bøyd meg ut over kanten. 😊 Var der på skoletur mange ganger. Lenge før man tok selfier. Eller bilder man skulle poste på sosiale medier. Det er jo det som er en del av problemet nå. Ta bilde av vågale ting man kan vise frem.

Men nå skal det også nevnes at henta som omkom i går (?) ikke poserte på kanten av Trolltunga. Hun falt vel fra et fjellparti ved siden av.

Skjult ID med pseudonym Creeper ma. 7 sep. 2015 17:36

Bruk av humor under alvorlige hendelser er faktisk en viktig mestringstrategi. Politifolk har utstrakt bruk av galgenhumor uten at man mener noe vondt eller ønsker andre død.

Å omkomme grunnet noe mange ser på som dumdristighet eller idioti, er som Mundari påpeker - naturlig seleksjon.

Det er ingen parallell til ulykken hvor en student var uheldig og mistet fotfestet.

(mann 52 år fra Hedmark) ma. 7 sep. 2015 17:51 Privat melding

Det var da veldig til storm for en vits. Jeg beklager om du misforsto min påstand om atalt kan spøkes med Litah. Jeg vil korrigere meg selv for å begrense misforståelsen. Jeg mener alt kan spøkes med, men det er selvfølgelig mange måter man ikke gjør det. Jeg ville jo ikke komme med den vitsen i studinens lokalavis. Jeg vil heler aldri spøke med handikap i en offentlig sammenheng, de handikappede kan ikke noe som helst for sin situasjon, og jeg kanaldri vite hvem av dem som kan le av det, og hvem som gråter.
Jeg er av de som av og til minner om at spøken ikke skal bli personlig, for man vet ikke hvem som tåler det eller ikke. På en arbeidsplass kan den samme vitsen mot tofroskjellige føre til latter hos en og stille gråt alene hjemme for den andre. Fordi vi ikke vet skal vi tenke oss nøye om med personlige vitser.
Jeg har forøvrig selv mistet et søsken i en ulykke, og forstår meget godt hvor alvorlig dette er for familie og venner.
Du er i din fulle rett til å påpeke når folk går for langt i dine øyne Litah, og vit at jeg aldri har eller skal spøke om CP i offentlighet, men jeg har spøkt om det sammen med en venn fra barndommen som hadde veldig kraftige motoriske problemer p.g.a. CP. En gutt to år yngre enn meg og mine venner, fetteren tilen av mine aller beste kamerater i banre og ungdomsårene. Vi tok med oss gutten over alt og han fikk nok en enormt mye større bevegelsesonen i lokalmiljøet fordi vi vennen fikk ham over de utoligste hindre. Mine venner var nok langt bedre venner for ham enn hans gjevnaldrene.
Må si du er tøff om du er alenemor til et CP-barn, du setter deg opp mange stjerner hos meg da.

(mann 52 år fra Hedmark) ma. 7 sep. 2015 18:29 Privat melding

Takk Villrosa, du ser jeg prøvde ro langt av gårde...

(mann 47 år fra Oslo) ma. 7 sep. 2015 18:30 Privat melding

hehehe

(mann 48 år fra Rogaland) ma. 7 sep. 2015 20:36 Privat melding

Kanskje jeg skal slå meg litt på brystet nå, bor i Rogaland og har ennå ikke vært på preikestolen :-)

(kvinne 49 år fra Vestfold) ma. 7 sep. 2015 20:39 Privat melding

Jeg ble kvalm da jeg kom på Preikestolen og så nedover.
Men har flere fine bilder som viser hvordan jeg tøffer meg der oppe.....ikke i albumet, men kanskje jeg laste ned senere :-P

Skjult ID med pseudonym Creeper ma. 7 sep. 2015 20:39

@Litah

Jeg mener ikke nødvendigvis at det er idioti, men mange vil nok definere ekstremsport, basehopping, kiting, klatring, dingle på Prekestolen etc. som idioti. Spesielt dersom det går galt.
Nå har jeg faktisk gjort flere av disse tingene selv, så det er ikke dermed sagt at jeg mener at det er idioter som gjør det.

Skjult ID med pseudonym Hrafn ma. 7 sep. 2015 20:47

Nå ser det dessverre ut som om Mundari er i full retrett.

En kan spøke med alt. Det vanskelige er å lage en smart nok vits til at den er morsom selv om emnet er upassende.

(mann 52 år fra Hedmark) ma. 7 sep. 2015 20:49 Privat melding

Stamor: God holdning. De setter andre i stor fare. Det er ikke risikofritt å hente ut de som "dummer seg ut". Basehopping i romsdastindene er begrenset til steder der redningen ikke er farlig på noe vis. Jeg skjønner lensmanns og redningstjenesten i slike avgjørelser godt. En ting er deg selv, men tenker man ikke på sine nærmeste, og de somer tilstede og redningstjenestene så er man mer egoist enn jeg liker. Og jeg utfører ofte et av norges aller farligste yrker. Jeg ville aldri skippe sikkerhets-systemene. Ingen skal måtte hente meg ut lemlestet.