Alle innlegg Sukkerforum

Lære om dating

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Lærevillig ti. 8 sep. 2015 08:26

Hei folkens, jeg var på date i går. Det var veldig hyggelig men litt stress og jeg var en smule nervøs. Jeg er åpen om meg selv og hvordan jeg har det, og jeg lurer på om jeg utleverer for mye på de første datene.

Jeg liker å være åpen og snakke om personlige ting men etter daten i går tenkte jeg at det ble kjedelig og ikke så spennende. Når det er sagt så tenkte jeg også at jeg ikke var interessert nok i henne.

Jjeg vil lære mer om dating og hvordan gå frem for å finne hun jeg vil være kjæreste med. Jeg er ikke interessert i random sex og være noen flørtekonge, jeg vil bare møte en dame jeg kan være avslappet med og føle at hun er perfekt for meg. Altså; jeg er en rolig fyr for det meste som søker varm kjærlighet ikrydret litt spenning og moro.

For å få det til trenger jeg å lære om hvordan jeg går frem. Tenker at dating er akkurat som andre ting i livet; det må trenes på.

Hvordan har dere lært å date og finne frem til dama/mannen dere vil ha?

Hilsen meg

(kvinne 52 år fra Østfold) ti. 8 sep. 2015 10:23 Privat melding

Alle er unike og ulike. Ergo ingen fasit.

Ta ting etter magefølelsen og vær deg selv 😊

(kvinne 54 år fra Østfold) ti. 8 sep. 2015 16:08 Privat melding

Enig m @nenetten. Prøv å slappe av, vær åpen og positiv, så finner du ut av det 😊

(mann 39 år fra Buskerud) ti. 8 sep. 2015 16:50 Privat melding

Jo tryggere og mer fornøyd en er med seg selv - jo bedre går daten, er min enkle påstand - da er det mer rom til å nyte selskapet enn å tenke om en er god nok i den andres øyne

Date kan være gøy det, dersom man gleder seg, og er beredt. Det verste er å møte noen som utgir seg for noe en ikke er, og ikke likner på bildene sine

Dating i seg selv er nok en form for kunst som man finsliper etter erfaringer - og blir mer kjent med seg selv. Jeg vet godt hva jeg liker, og hva jeg ikke liker, og jeg har mine ritualer før en date, men det er personlig ;)