Alle innlegg Sukkerforum

Damer som krever høyere menn

Vis siste innlegg
(mann 44 år fra Oslo) to. 10 sep. 2015 21:04 Privat melding

Jeg blir forundret når jeg ser at så mange damer skriver på profilene sine at de ønsker menn som er høyere enn dem selv. Mest av alt er jeg forundret over den åpne aksepten for å fremme det ønsket. Jeg har til og med sett mange gjøre narr av kortvokste. For det første: hva ville deres synes om menn som sa at de kun ville ha smale kvinner? Det er samme sak. Fedme er ikke engang en fastsatt størrelse, for det kan man gjøre noe med. Høyde kan man ikke gjøre noe med. Så det gjør det bare enda mer diskriminerende når dere sorterer ut på et så overfladisk grunnlag (jeg sier «dere,» så får de som føler seg truffet bli truffet.) For det andre: hvis både kvinner og menn ønsker respekt og åpenhet for alle kropps-fasonger, så la det også gjelde høyde! For det tredje: hvor kommer regelen fra om at kvinner skal være lavere enn sine menn? Kanskje fra steintavler i barbariske samfunn, eller er det bare et nedarvet trangsyn? Det er uansett intellektuelt på nivå med rasisme og mobbing. Så slutt med det! Hvis dere ønsker å være del av et tolerant samfunn. Hvis dere ikke ønsker å være det, så får dere også finne dere i menn som gjør narr av fedme, og som velger bort damer på det grunnlaget. Jeg er ikke en av dem, men jeg er heller ikke en av dem som må ha en dame som er kortere enn meg.

Jeg ser ikke på meg selv som så kortvokst. Jeg er 171. Noen synes det kanskje er for kort, men med henvisning til det jeg har skrevet over: I don't give a fuck. Jeg vil uansett ikke ha noe å gjøre med noen som er så diskriminerende og overfladisk, så velg meg gjerne bort. Men om jeg er kort eller ei, så vil jeg allikevel få dette temaet fram i lyset, på vegne av alle de som er kortere enn meg, men også de som er høyere enn meg. For alle opplever vel dette. Det finnes vel damer på to meter som krever en høyere mann. I så fall, vær så snill, for jeg vil ikke ha noe med deg å gjøre, ditt monster. Eller finn deg en mann på stylter (det var en spøk, poenget mitt er at det er en ekstremt overfladisk egenskap å velge noen ut ifra. Jeg måtte bare legge inn en spøk, klarte ikke å la være.) Napoleon var kortere enn meg. Og hvem liker ikke Napoleon? Han spiste høye menn til frokost. Og enda høyere damer til kvelds.

Skjult ID med pseudonym Fiol to. 10 sep. 2015 21:31

Alle har sine preferanser, eller noe de lettere faller. Når jeg ser en mann jeg liker ser jeg at det ofte er de samme tingene som gjør at jeg blir oppmerksom på de. En gang i mellom blir jeg likevel overrasket over en spesiell ting som fanger blikket og interessen min. Høyde er noe jeg er blitt oppmerksom på at har noe å si for min del. Jeg kan ikke si at jeg diskriminerer av den grunn. Det betyr jo ikke at jeg mener at de som er lavere enn meg er noe mindre verdt min respekt for den personen de er.

(kvinne 49 år fra Vestfold) to. 10 sep. 2015 21:33 Privat melding

Ingen diskriminering her i gården, synes bare høye menn er mer attraktive (i mine øyne) Er selv relativ høy, men skulle ønsket meg jeg var 10 cm lavere, så hadde jeg større utvalg.

Skjult ID med pseudonym Hunk to. 10 sep. 2015 21:38

Napoleon var diktator og hadde den største hæren i Europa. Den brukte han til å erobre store deler av Europa. Det er en myte at han var så kort. han var ganske normal.

Når du har så store ambisjoner og et mål og mening i livet som du bruker all din energi på så drar du også damer. Lær litt av Napoleon.

(mann 52 år fra Oslo) to. 10 sep. 2015 21:38 Privat melding

Den logiske konsekvensen av det du sier er jo at du diskriminerer de kortvokste på partnermarkedet Fiol.

Jeg ser det du sier Winston, og jeg skal ikke fjase det vekk. Du tar opp en viktig prblemstilling som er litt videre en første øyekast. Hvis jeg skrev i profile min "bare interessert i kvinner med BMI under 22" ville det blireagert på av nesten alle. Ingen utenom de kortere menn reagerer på kvinners krav om høyere menn. Er det greit den ene veien, som tross alt er uendrbart, mens det er ugreit den andre veien somtross alt er endrbart?

La meg avslutte med at det er håp. Jean Paul Sartre var bitte liten, feit, litt stygg og hadde briller med colabunner som glass, Simone B. var lang, slank, pen og intelligent.

Skjult ID med pseudonym Fiol to. 10 sep. 2015 21:48

Har jo ikke nevnt noe om egen høyde;-) @Mundari
For tenk om jeg er bitteliten:-)

Skjult ID med pseudonym Creeper to. 10 sep. 2015 21:50

Hvordan i huleste kan dere være på en datingside dersom dere ikke tåler å bli selektert? Det er jo nettopp hva det hele handler om. Hva i huleste mener dere at man bør føre opp i profilen da? Bare politisk korrekte krav, som at alle er like attraktive, interessante etc. Det ville jo bare kastet bort tiden deres.

Det er helt greit at man ikke tiltrekkes av lave, feite, brune eller blonde. Like greit å skrive det da, slik at vi som er lave, feite og brune kan fokusere på de som liker slikt.

Det minst tiltrekkende av alle egenskaper er selvmedlidende "offertyper". Da foretrekker jeg faktisk narsissisten.

(mann 52 år fra Oslo) to. 10 sep. 2015 21:51 Privat melding

Konsekvensen av det du sier er som jeg sier, selv om du er 87cm høy. en mann på 64 vil jo falle utenfor. Jeg sier heller ikke at du gjør noe galt, dumåda få falle for den du vil. Men om mange nok kvinner har denne holdningen risikerer vi en struktruell, uintendert diskriminering av bitte små menn:-)
Og strukturell diskriminering er vel også du litt kritisk til?

(mann 52 år fra Oslo) to. 10 sep. 2015 21:53 Privat melding

Greit Creeper: Jeg skal skrive det som det er : Ingen kvinner med BMI uinder 53 behøver ta kontakt. Se der ja, da fikk jeg det ut:-)
Godt å komme ut av skapet som "feeder".

Skjult ID med pseudonym Creeper to. 10 sep. 2015 22:06

Mundari, du ser at du bør flytte på deg

http://www.worldobesity.org/aboutobesity/world-map-obesity/

(mann 52 år fra Oslo) to. 10 sep. 2015 22:08 Privat melding

Mange stillehavsøyer har "lubne" kvinner og godt klima. Er det noen som vet om en jobbmed god lønni den retningen?

(mann 44 år fra Oslo) to. 10 sep. 2015 22:13 Privat melding

Ja, Fiol, jeg ser poenget ditt, og jeg har en viss forståelse for det. Samtidig, som en annen påpeker her, du illustrerer jo nettopp problemet. Du faller for høyere menn, men hvor sjarmerende eller sympatisk synes du det er når du hører menn si at de faller for tynne kvinner, med kropper som fotomodeller. Kanskje gjør vi alle det, mer eller mindre, samtidig er vel de fleste oppegående mennesker enige i at det er veldig overfladisk. Vi ønsker jo ikke å leve i en verden hvor tiltrekning avhenger av sånne ytre egenskaper. Et menneske inneholder jo så mye. Forferdelig å avvise en person bare på grunn av høyden, tenker jeg. Enda mer forferdelig å starte med det som utgangspunkt, at den viktigste egenskapen en mann kan ha, er at han er høyere enn deg. Og så får alt det andre heller komme etterpå.
Til Hunk: jeg sa at Napoleon var lavere enn meg. Noe han var. 167 mener jeg å huske?

Skjult ID med pseudonym Hrafn to. 10 sep. 2015 22:14

Er enig med Creeper: Datingsider er i sin natur et eksempel på seleksjon. Noen liker høye, andre lave. Noen tykke, andre tynne. Etc. På datingsider blar du og velger fra en katalog. Du velger de du synes har høyest potensiale ut fra de kriteriene som er viktige for deg.

Du kan ikke bli sur på noen for at de ikke finner deg tiltrekkende. Ærlig talt! Jo mer tid du bruker på å sutre over hvor fæl verden er, jo mindre tid har du på å finne noen som digger akkurat deg! Det er masse damer som ikke synes 171cm er for lavt. Finn en av dem.

(mann 48 år fra Østfold) to. 10 sep. 2015 22:15 Privat melding

Jeg er ca 150 cm høy og ja den der om at damer vil ha høyere menn har jeg hørt mange ganger her inne .... . det er de kvinners tap IKKE mitt

(mann 48 år fra Østfold) to. 10 sep. 2015 22:18 Privat melding

og dessuten vi lave menn har noe som heter Gardin trapp ...
og ellers er vi i den "rette" høyden :p . den var litt på kanten hehe

(mann 44 år fra Oslo) to. 10 sep. 2015 22:18 Privat melding

Vel, Creeper… jeg tror ikke du helt forstår poenget. Eller så forstår du det, fordi du lever i den verdenen. Selektert blir man jo selvfølgelig. Hele poenget med det jeg skrev var jo hva man blir selektert på. Jeg ønsket å få de som jeg ser på som oppegående til å tenke seg litt om akkurat på det punktet. Jeg bryr meg ikke om de som legger mest vekt på strand-kropper og tatoveringer. Det var ikke dem jeg forsøkte å nå.

(mann 44 år fra Oslo) to. 10 sep. 2015 22:25 Privat melding

Til Hrafn, jeg skrev ikke dette bare for min egen del. Jeg ble bare slått av at mange damer skriver at de ønsker høyere menn. Og da gir de et dårlig inntrykk. Da gir de inntrykk av å være overfladiske. Jeg synes det er useriøst å avfeie det som sutring. Men nok en gang, sukker er for mange. Jeg er fullt klar over at mange som er her, har sånne krav om ytre egenskaper. Og det er greit, for dem. Nok en gang, det var ikke ment for dem. Det finnes en relasjonsprofil her. Og hvis du der skriver at du er mer opptatt av indre egenskaper, så blir det ganske motstridende når man så krever en viss høyde.

Skjult ID med pseudonym Hmmm... to. 10 sep. 2015 22:32

Kan vi ikke bare få sukker til å matche alle da så slipper vi at folk har personlige preferanser?

Da kunne jo jeg fått meg en scmellfeit dame også - så lenge jeg selv velger går jeg jo glipp av de...

Skjult ID med pseudonym Apache to. 10 sep. 2015 22:35

@WinstonC: Din høyde bør ikke lage problem for deg. Dessuten ser du ut som en pen og sympatisk mann. Opp med haken.:)

Kortvokst og liten er to forskjellige ting. Maksimal grense for å bli betegnet som kortvokst i Norge er 160 cm for menn og 147 for kvinner har jeg lest et sted, men vet ikke om det stemmer.

Jeg er liten 160 som ung, men tror jeg er under det nå. Har ikke problemer som liten. Er slank også, så mange kan mene at jeg forsvinner i mengden da jeg har smal benbygning. Har også alltid sett mye yngre ut enn jeg er, så måtte legge om klesstilen når jeg er ute offentlig for å bli tatt alvorlig. Problem å se barnslig ut også. Men nå bryr jeg meg ikke om, selv om jeg fremdeles må passe på hvordan jeg kler meg i offentlige sammenhenger.
Alle har vi våre utfordringer. Har vært samboer med en på 190. Jaha, og jeg liten. Han fortalte at han som ung raget over alle andre og ble kalt for telefonstolpe, og det gjorde at han begynte å gå foroverbøyd. Men en dag bestemte han seg for å rette seg opp og gå med løftet hode.

Menn kan gjøre som skuespillere å bygge opp skoen fra innsiden og ikke ha på se for flate fottøy om de vil se høyere ut.

Tom Cruise er 172 cm. Her er listen på noen skuespillere som er små av vekst. http://underholdning.tv2.dk/underholdning/2014-07-11-s%C3%A5-sm%C3%A5-er-disse-store-stjerner-i-virkeligheden

(kvinne 38 år fra Akershus) to. 10 sep. 2015 22:36 Privat melding

Jeg er nok en av de som føler meg "truffet" her. Jeg har ALDRI latterliggjort en mann som var lavere enn meg, men høyden har litt å si for min del. Selv er jeg vel det som kalles overvektig, og folk får sile meg ut hvis det ikke er "deres greie". Høyden på mannen har litt å si for min del NETTOPP fordi jeg selv er litt stor. Har erfart at når jeg er med såkalte lave menn, så føler jeg meg om mulig enda større enn jeg faktisk er. Sånn er jeg...men vil ikke si det betyr at jeg er overfladisk av den grunn! Det har med tidligere erfaring å gjøre, og mulig selvbilde på det område at jeg har noen ekstra kilo...

Skjult ID med pseudonym Hrafn to. 10 sep. 2015 22:45

@WinstonC:

At det store flertall av hunkjønn tiltrekkes av "den store", "den fargerike", "den med størst halefjær" etc er fakta. Det er slik naturen er. Spør David Attenborough.

Jeg tror, men kan ikke bevise, at en også tiltrekkes av de som fremstår som om de har vakre indre egenskaper. Hvis jeg skriver at jeg ikke liker feite damer i profilen min vil veldig mange klikke seg videre, også av de som er slanke og atletiske. Hvis jeg ikke skriver noe om det, eller skriver noe om hvor "dyp" jeg er, vil noen av dem tenke "ååh... så fin...". Hvorfor i all verden skulle jeg skrive noe om at jeg ikke liker feite damer?

Kanskje sutring er feil ord, men det er uansett bortkastet energi. Dette er et fesjå der presentasjon er alt. I den virkelige verden kan du bli kjent med folk og bli tiltrukket av den de faktisk er, selv om de ikke nødvendigvis oppfyller "kriteriene" en selv tenker seg.

Jeg har mange "kriterier" på Sukker, noen viktigere enn andre: Felles for dem er at det er trekk jeg finner tiltrekkende. En trenger ikke oppfylle alle, men sjansene er større for at jeg er tiltrukket av noen som oppfyller flere krav. Derfor bruker jeg tiden min på disse jentene.

Jeg har to absolutte kriterier i virkeligligheten:
1. Jeg liker liver mitt bedre med henne enn uten henne.
2. Jeg er seksuelt tiltrukket av henne

Alt annet er relativt.

Skjult ID med pseudonym Hrafn to. 10 sep. 2015 23:00

@Stamor: At en ikke er tiltrukket av noen forsvarer absolutt ikke latterliggjøring. Det er generelt slemt å latterliggjøre folk, og spesielt hvis det er for noe en ikke kan endre på som høyde.

Det at de avviser deg på sukker vil vel strengt talt ikke si at de ikke kunne bli tiltrukket deg i virkeligheten, men bare at de ikke vil bruke tid på å finne ut av det (ref.min tidligere referanse til fesjå).

@Litah: Ser ut til at vi tenker likt om dette. :)

Skjult ID med pseudonym Hrafn to. 10 sep. 2015 23:15

@Stamor: Jeg tror ikke du gikk glipp av damer som var verdt å samle på, men jeg skjønner at det gjør vondt allikevel. :(

Skjult ID med pseudonym Creeper to. 10 sep. 2015 23:18

stamor, du virker som en sympatisk fyr. Hev deg over dem!

@WinstonC, på meg virker du faktisk mer fordomsfull enn dem du forsøker å adressere med dette innlegget. Du kaller folk for overfladiske fordi man har et tenningsmønster som ikke inkluderer deg selv. Og du sammenlikner med overvekt.
Hvorfor skal noen nekte deg å falle for slanke damer? Eller lubne for den saks skyld. Er du overfladisk om du forelsker deg i blonde kvinner?

Skjult ID med pseudonym Hmmm... to. 10 sep. 2015 23:24

@stamor

Det virker som du vil ha vår assistanse til å løse et problem som ikke finnes?

Det er ingen her på sukker som sleivkjefter om høyde - case closed! (ville jeg tro?)

Men i tillegg virker det som du bommer på problemskrivingen - den handler ikke om høyde men om mobbing - mobbing er aldri OK.

Sånn nå har du fått støtte fra meg - så da kan vel jeg avslutte mitt engasjement i denne tråden.

Men damene kan muligens gi deg råd om du gjør klokt i å fremstå som såpass såret og vonbråten som du gjør - hadde du vært dame så ville det ikke vært høyden din som utelukket deg fra min interesse...

(kvinne 38 år fra Hordaland) to. 10 sep. 2015 23:33 Privat melding

Vel, jeg tenker som mange her inne at dette med preferanser er noe man må få lov til å ha, uten at man skal få merkelappen overfladisk av den grunn. Jeg som de fleste andre kvinner tiltrekkes av menn som er høyere enn meg. Dette fremgår også av min profil, men jeg har da vitterlig understreket i profilteksten at dette er et krav som elimineres dersom andre og viktigere kriterier som jeg søker er til stede.

Ellers er det jo også et faktum at en del menn på sin side også avslår kvinner som er høyere enn seg, på bakgrunn av at dette eksempelvis vil gi dem en opplevelse av å fremstå mindre maskulin. Har jeg som følge av dette rett til å beskylde vedkommende for å diskriminere meg? Jeg på min side velger heller å tenke at dette er en preferanse vedkommende synes er helt avgjørende for sin del og som jeg derfor ikke har noen problemer med å respektere.

(mann 44 år fra Oslo) to. 10 sep. 2015 23:37 Privat melding

Nok en gang, Creeper, jeg skrev ikke dette bare for meg selv. Jeg er 171. Jeg føler meg faktisk ikke så lav, og har ikke hatt så mye problemer med det. Men jeg ble slått av at flere kvinner skriver på siden sin at de ikke vil ha menn som er en viss høyde, og så har jeg også sett en del kommentarer i den forbindelse, hvor kvinner nærmest latterliggjør lave menn på siden sin.
Og ja, hvis man skriver på øverst på siden at man er interessert i å kun treffe blonde kvinner, så er man per definisjon overfladisk. På samme måte som de jeg nevnte skriver at de kun er interessert i å treffe menn i som har en viss høyde. Det er selvfølgelig en helt annen sak om man er åpen, og så forelsker seg i en blond kvinne. Men det er jo poenget mitt.

Og til Luminara. Selvfølgelig finnes det ulike grunner til at folk er overvektige. Men du må jo være enig i at det er lettere å gjøre noe med vekt enn høyde? Det var poenget mitt. Høyde er noe man er født med. På samme måte som legning, hudfarge osv. Jeg tror du ville blitt ganske sjokkert hvis noen skrev at de ikke ville treffe folk med en viss hudfarge?

Skjult ID med pseudonym Creeper to. 10 sep. 2015 23:41

Jeg tror mange selekterer bort på hudfarge, men man snakker sjelden høyt om det. Og like ofte er det foreldregenerasjonen som ikke ønsker seg en svart svigersønn feks

Skjult ID med pseudonym Blue to. 10 sep. 2015 23:52

@Creeper skjult rasisme er det mye av :o)

Skjult ID med pseudonym Cllou to. 10 sep. 2015 23:55

P.nefenanse-r faar houyde aer bra faar kraap aa sijel

Skjult ID med pseudonym Creeper fr. 11 sep. 2015 00:06

Stamor, takk for historien! Det var akkurat slike jeg tenkte på. Kjenner noen tilfeller jeg også

Skjult ID med pseudonym Dean fr. 11 sep. 2015 00:28

Vær takknemlig dere for at dere kan gå med de beina dere har. Grunnen til at kvinner velger den høyeste er at de tror at han også har den lengste.

Skjult ID med pseudonym Blue fr. 11 sep. 2015 00:40

lengste hva..:oO

(kvinne 38 år fra Hordaland) fr. 11 sep. 2015 03:03 Privat melding

Blue: Den lengste storetåen selvsagt, hva ellers liksom? ;)

Skjult ID med pseudonym Kravstor fr. 11 sep. 2015 06:34

@ts
Som deg blir jeg aldri høy og mørk, men jeg lager ikke en tråd som klager over at jentene ønsker mørke menn( Er høy og blond).
Det er mange overfladiske ting som etterspørres i profiler her på sukker, men å kalle det diskriminering av alle de som ikke oppnår full pott er å overdrive.
Selv er jeg nok litt forsiktig med ordbruken på profilen, jeg ser ingen grunn til å ødelegge folks selvbilde unødvendig. Jeg foretrekker helt klart en smal livvidde, og høyde under et visst nivå. Som mann tar jeg initiativ så jeg kan selektere mer i hvem jeg sender melding til. Kvinnene er ofte mottakere av meldinger og ønsker ikke henvendelser fra mange de må avvise og er kanskje derfor tydeligere på krav i profilen!

Skjult ID med pseudonym Dean fr. 11 sep. 2015 14:07

I mitt overforstående innlegg refererer jeg til den største bananen.
Kvinner elsker store bananer, og tror at de største bananene vokser på de største trærne. Nå er det ikke alltid tilfelle, så mange store bananer henger å dingler på mindre trær, så med denne kunnskap så åpner det seg et bredere tilbud i et trangt marked.

Skjult ID med pseudonym Apache fr. 11 sep. 2015 14:18

@kafko: Her generaliserer du en hel nasjon. Jeg kjenner meg ikke igjen i det hele tatt. Det er blitt så populært å henge ut en hel nasjon nordmenn. Leser daglig om hvor forferdelig nordmenn er, men likevel så topper nordmenn mange statistikker på en positiv måte.

Du vil jo bli dominert ut i fra det som står på profilen, og da må alle de kvinner du klager på være flott for deg. Du har med andre ord etter egen klaging en el nasjon kvinner for dine føtter.

I min verden er nordmenn hardt arbeidende, ikke late og frekke, unge jobber på pizzabarer, kasse på Rimi og renholdere. Ser dem overalt.
I min verden ser jeg mindre pene kvinner og menn å hånd i hånd med flott utseende mennesker og forskjellig høyde. Ser kvinner som har enorm omsorg for sine nærmeste og går ofte på akkord med seg selv.
I min verden er nordmenn litt reserverte og tause, men de er blitt formet av en tusenårig historie av isolasjon og der de er vante med å snakke med hverandre kun når det er nødvendig. I min verden ser jeg disse lett reserverte mennesker tø fort opp og vise varme.

Manges som viser misnøye vanker kanskje i se og bli sett verden der det overladiske dominerer. I den samme verden om mediefolk fra de store aviser gjør som bruker å generalisere nordmenn som de aldri ville gjort med andre folkeslag og viser hykleri. I følge misnøye folket er nordmenn verdens verste i alt, en motsats til alle statistikker og utenlandske reiseselskaps kåringer.

Skjult ID med pseudonym Blue fr. 11 sep. 2015 14:41

Jeg trodde aldri damer var så glad i bananer, får vel stikke ned på Rimi og kjøpe en diger pose.>:). Blir jo litt stress og skrelle bananer da=:O

Skjult ID med pseudonym Blue fr. 11 sep. 2015 15:00

@Apache jeg var helt sikker på vi nordmenn var verdensmester i alt jeg..:o)

(kvinne 54 år fra Oslo) fr. 11 sep. 2015 15:01 Privat melding

Jeg er i den gruppen som liker at mannen er høyere enn meg.
Det handler ikke så mye om mannen, men om meg selv. Særdeles få kvinner liker å føle seg store. Og en mann som er lavere enn meg og da muligens også veier mindre enn meg.... Jeg = diger dundre. HAHAHA!!

Jeg føler meg mer feminin med en mann som er større enn meg, og det liker jeg.

Aller har sine preferanser. Uansett hvor politisk korrekte vi ønsker å fremstå. Jeg liker menn som er høyere enn meg, gjerne type trent men med bittelitt pappakropp-tillegg (=du trener, men du overdriver ikke og du liker mat!) Det betyr ikke at jeg ikke kan bli sjarmert av en tynn, slank mann som er 170. Men jeg føler meg mer vel med en som er større enn meg.

Høy og mørk? Dere som "hele tiden" refererer til det? Må man ha hår for å være "høy og mørk". Jeg liker skallede menn (også) jeg!

Svært mange menn som søker lave kvinner også da.
Det var en her som skrev "jeg foretrekker lave smal-lemmede kvinner" - lita og tynn altså :)

Jeg vil vel tro at veldig høye kvinner og veldig lave menn stort sett har det samme "problemet".

Skjult ID med pseudonym Apache fr. 11 sep. 2015 15:22

@kafko: Nordmenn har vært farende folk i enkelte områder. Det er ikke slik at nordmenn flest på den tiden dro til fremmede land med båtene sine. De aller fleste holdt på med nære ting i isolerte bygder ved sjøen og innlandet. Dialektene forteller et eget språk. Noen av dialektene er verre å forstå en svensk.

Skjult ID med pseudonym Apache fr. 11 sep. 2015 15:36

@Litah: Det er ikke feil i det hele tatt. Alle mennesker har sine preferanser. I enkelte land i Afrika er det å være slank lite attraktivt. Preferanser hører mennesker til. Misnøyefolk har alltid noe å klage over og ofte møter de seg selv i døren. Da får de et interessant møte.:)

Skjult ID med pseudonym Apache fr. 11 sep. 2015 17:32

@Luminara: Mange av verdens såkalt heteste skuespillere er lave.

I Norge er Stordalen 165 cm, og på IMDb står det at Aksel Hennie er 168 cm. Stordalen sa i et intervju at han hadde plukket ut den han giftet seg med lenge før de ble sammen.

Nå vil noen si at det er lett for kjendiser og de med makt. Men disse har ikke kommet så langt for at de er høy, men fordi de har hatt et mål og selvtillit nok og ikke latt høyde stoppe dem.

(mann 43 år fra Vest-Agder) fr. 11 sep. 2015 17:37 Privat melding

Høyde er som alder... bare et tall.

Tall er som kjent matematiske logiske symboler som har intet med følelsen kjærlighet.

Derimot er det snakk om forbeholden kjærlighet er logiske tenkninger førende.

Uforbeholden kjærlighet ser ikke logikk og alt kan virke tiltrekkende.

Skjult ID med pseudonym Blue fr. 11 sep. 2015 17:41

@Aloha! du har helt rett.:o)

(mann 43 år fra Vest-Agder) fr. 11 sep. 2015 18:11 Privat melding

Thank you Blue :)

(kvinne 38 år fra Hordaland) fr. 11 sep. 2015 20:52 Privat melding

Litah: Jeg er helt enig i ditt utsagn! Men jeg mistenker enkelte lave menn for å forsøke bitte litte granne for hardt å fremstå selvsikkert, for å kompensere for sin lave høyde.

Aloah: Jeg vil ikke definere kjærlighet for en følelse. Du forveksler begrepet kjærlighet med forelskelse. Ellers er jeg enig i dine uttalelser :)

(mann 31 år fra Hordaland) fr. 11 sep. 2015 21:37 Privat melding

Eg syns det må få vere lov å like det ein likar og vice versa utan at det skal vere noko ein må unnskylde. Mobbing blir noko heilt anna igjen, det er sjølvsagt ikkje greit.
Kvinner vil ha alfahanner. Høgde og styrke, sjølvsikkerhet, talent, evnen til å ta avgjerelsar og lede og konsekvensen av slikt (suksess).
Det er vel egentlig berre høgda ein ikkje kan gjere så mykje med, og akkurat som med menn fins jo kvinner i alle høgder, så det er jo ikkje eit større problem enn ein gjer det til.

(mann 52 år fra Oslo) fr. 11 sep. 2015 21:43 Privat melding

Må bare presisere for TS: Napoleon var ikke lav, det er en utgått myte. Han var ca 176 cm som var normalen for hans klasse og nasjonalitet på den tiden.

(kvinne 38 år fra Hordaland) fr. 11 sep. 2015 21:51 Privat melding

Man elsker til tross for og ikke på grunn av. Det jeg beskriver her er uforbeholden kjærlighet og kan ikke på noen måte forbeholdes en følelse. Følelser er ustabil og kan gå i helt motstridende retning. Kjærligheten er klippefast og gir i stedet for å ta. Forelskelse baserer seg kun på den gode følelsen motparten skaper i vedkommende, og er således egoistisk motivert. Ekte kjærlighet tar aldri slutt, det er kun følelsene som gjør det.

Skjult ID med pseudonym Apache fr. 11 sep. 2015 22:12

@stamor: Det at du kom med den kommentaren var som forventet. Har man først kjørt seg fast i en ting som plager en, så kommer negative argumenter som perler på en snor. Argumenterer man med at kjentfolk er lave og ble kjente på tross av at de er lave, så kommer nye argumenter om penhet. Og sier jeg at alle kjendiser er ikke pene da de har sminket seg, brukt profesjonelle folk til å hjelpe seg og fått fikset det ene og det andre så vil du komme med nye negative ting. Håper ikke du overfører din dårlige selvfølelse på barn om du har det.

(kvinne 54 år fra Oslo) fr. 11 sep. 2015 22:25 Privat melding

@Mundari
Napoleon var 6 franske fot og 2 tommer høy. Dette har blitt feilaktig overført til engelske fot som gjorde at man trodde han målte 157. I realiteten var han 169 (en fransk fot er lenger enn en engelsk). Med sine 169 var han høyere enn gjennomsnittet på den tiden.

(mann 52 år fra Oslo) fr. 11 sep. 2015 22:28 Privat melding

De sa på TV i går at det var endret igjen til 176, men hva vet vel noen. Han blir vel ikke akkurat gravd opp hver dag?

(kvinne 54 år fra Oslo) fr. 11 sep. 2015 22:34 Privat melding

Da var han jo veldig høy til den tiden å være.
Gjennomsnittshøyden på en norsk soldat (det er rekrutter/soldater som danner grunnlaget for alle sånne høydemålinger) i 1800 var 167 cm.

Årsaken for at han ble kalt Le Petit General var at han ble sett på som en oppkomling. Og ikke minst var det englskmennene som var med på å gjøre ham liten. Det sier mer om forholdene mellom landene enn Napoleons faktiske høyde.

Men dette er digresjon.

Når det gjelder lave kjendiser.... det kryr av dem. Det er jo en årsak til at det er mange lave. De må jo se riktige ut sammen på lerretet ;-)
Jeg hadde ikke tatt i Tom Cruise om han ble kasta etter meg. Og det har ingenting med høyden hans å gjøre...

Skjult ID med pseudonym Apache fr. 11 sep. 2015 22:34

@stamor: Mine kommentarer bør du tåle. Jeg mobber deg ikke og har forsøkt å kun finne positive argumenter til deg, som en etter en har møtt negativitet. Og den siste setninger der jeg skriver "håper ikke" er ærlig ment da veldig mange foreldre overfører negative og positive tanker og kroppsspråk ubevisst over på sine barn.

Skjult ID med pseudonym Apache fr. 11 sep. 2015 22:38

@stamor: Ser ikke noe sterkt her. Mobber deg ikke, tråkker ikke på deg. Har forsøkt å gjøre det motsatt.

Skjult ID med pseudonym Dean fr. 11 sep. 2015 22:39

Verdens minste mann er død, så da er problemet over.

(kvinne 38 år fra Hordaland) fr. 11 sep. 2015 22:41 Privat melding

Dean: Problemet er bare det at det finnes så alt for mange av dem igjen her på denne jorden......;)

Skjult ID med pseudonym Dean fr. 11 sep. 2015 22:53

Black Rose: Ja, sikkert....men de vil sikkert ligge med deg, så da er det lengden det kommer an på...heheheh ;)

Skjult ID med pseudonym Apache fr. 11 sep. 2015 22:53

@Sgt.Pepper: Håper ikke....om du har det er ikke "Nå må du slutte å overføre til dine barn".

Det at at har dårlig selvtillit utgår fra denne tråden og en annen tråd.

Mitt ordvalg viser at jeg ikke vet om han har barn el. ikke. Og håper ikke er som et råd om..hvis...såfremt...ifall.

Voksne mennesker må tåle det og ikke analysere ord ihjel og mistenke andres meninger som noe de ikke er ment å være.

Skjult ID med pseudonym Blue fr. 11 sep. 2015 22:56

@Dean lengden på hva:oO

Skjult ID med pseudonym Apache fr. 11 sep. 2015 22:56

@Sgt.Pepper: Hissigpropp har jeg aldri vært. Liker meningsutveksling og liker å prate lavmælt, klart og rolig om saker.

Skjult ID med pseudonym Hrafn fr. 11 sep. 2015 22:56

Er det bare meg som irriterer meg over overstadig bruk av ordet "mobbing" (og liknende ord som å mobbe, mobbeoffer etc)? For at noen skal bli mobbet må det da være flere "gjerningspersoner" involvert? Er det enkeltpersoner som er "gjerningspersoner" er det andre ord som burde brukes (f.eks. erting, plaging, latterliggjøring).

Uten relasjon til denne tråden forøvrig, men det er heller ikke mobbing når en person får kritikk eller blir stilt til ansvar for noe en har gjort. Politikere og andre offentlige personer er glade i den offerrollen. Det første eksempelet jeg kommer på er fra Bergen (navnet bør være kjent).

(mann 52 år fra Oslo) fr. 11 sep. 2015 23:00 Privat melding

Hrafn: Du har helt rett: Mobbing er blitt et så vidt brukt begrep at det har mistet sitt innhold på veien. Veldig trist for de som faktisk rammes av ekte mobbing, og umuligjlr for andre å egentlig avsløre mobbing uten å måtte vaske seg igjennom tonnevis med misbruk av ordet.
Vi er alle tjent med distinkte betydninger av ordene.

Skjult ID med pseudonym Wille fr. 11 sep. 2015 23:02

@Stamor
For meg virker det som Apache bare ønsker å hjelpe deg, ved å foreslå andre og lysere måter å se tingene på. Vil du ikke ha det?

Skjult ID med pseudonym Apache fr. 11 sep. 2015 23:02

@stamor: Det er flott at du svarer og sier din mening for hvordan kan vi diskutere uten at folk sier din mening. Men les gjennom innleggene godt før du svarer for her har du tolket helt feil. :)

Skjult ID med pseudonym Hrafn fr. 11 sep. 2015 23:03

Tipper det snart kommer et nytt ord: "gruppemobbing". ;-)

Skjult ID med pseudonym Tinka fr. 11 sep. 2015 23:09

Menn er høye og mørke eller lyse og lave.
De har hår eller er skallet.
De er tykke eller tynne
Kvinner har må eller store pupper
Vi er blonde eller mørke

Begge kjønn har fine rumper eller mindre fine rumper.
6-packs eller bag-in-box.
Vi er symmetriske eller asymmetriske.
Vi har ferskenhud eller dype porer.

OGSÅVIDERE!!!

Selvsagt har vi preferanser. Og JAAAAA, jeg er en av de syndige som liker de "høye og mørke". Men fanden spare, jeg er da virkelig ikke overflatisk av den grunn!

Blonde, barmfagre, høye, modellspiikertynne jenter - herregud så flotte dere er. Ikke som meg, men estetisk vakre. Kudos to yo'all!!

Har du selvfølelsen i vater, er du "grounded", er du i stand til å by på deg selv helt og fullt, med alle dine feil og mangler men drit i det, du vet at du er bra uansett. Ja, se da betyr ytre attributter fint lite, uansett.

La oss for faen få lov til å like høye og mørke og like hva som helst vi vil. Det er bare sånn det er! Og NEI, vi er ikke overflatiske av den grunn. Noen er på øverste skala for preferanser, andre ikke. Finn deg selv!!! Drit i alle andre!!!

Jeeeeeeez, puh. Der fikk jeg det ut av gapet! Deilig! Brum! Sier som min favoritt-Lønsj-mann Jan Olsen; Ja da!

Skjult ID med pseudonym Dean fr. 11 sep. 2015 23:12

Det er mye kvinner vil ha, men de får det ikke heldigvis

Skjult ID med pseudonym Apache fr. 11 sep. 2015 23:13

@Sgt. Pepper: Han sier det selv. "Jeg har ikke lagt skjul på at jeg har dårlig selvbilde, og selvtillit. Vet at det er turn off for de fleste damer."

Og jeg skrev "Håper ikke du overfører din dårlige selvfølelse på barn om du har det."

Håper ikke =ikke Du overfører
Om du har det = om, såfremt ifall.

(kvinne 54 år fra Oslo) fr. 11 sep. 2015 23:14 Privat melding

Takk Tinka!!!
Jeg liker høye skalla menn
Og jeg liker ikke å ligge en halvmeter alene (for å sitere Hege Skøyen)

Skjult ID med pseudonym Tinka fr. 11 sep. 2015 23:19

@Lisalinn
Jeg " VET" – egentlig...at vi er to av samme alen :-)

Skjult ID med pseudonym kvinne fr. 11 sep. 2015 23:20

@Apache Med et lite tastetrykk kunne du gått inn på profilen til @stamor og sett at han har ikke barn.
Selv om Stamor selv har sagt at han har dårlig selvbilde, så er kommentaren din totalt unødvendig. Den er nesten litt sånn "håper du ikke har barn". Og fordi du sa håper så var du liksom bare velmendende... Nesten litt hersketeknikk det der....

Skjult ID med pseudonym Dean fr. 11 sep. 2015 23:27

Jeg liker perfekte kvinner

Skjult ID med pseudonym Tinka fr. 11 sep. 2015 23:30

Stamor
Ooooooord, bla bla bla, setninger, du er....jeg er....NEEEEI. Det er IKKE viktig for attraksjon. Nei! Hører d? NEI!!! Glem ordene. Kjenn etter, om det er noe. Eller ikke. Samma det!

Vær deg selv! Du er som du er. Slapp av! Ærlighet, allverdens egenskaper, bla bla gjesp...tenk å bare lene seg tilbake og VÆRE. Hei du...sweeeeet...

Du kjenner og føler noe, du gjenkjenner noe i den du møter, en gnist finnes der, du finner resonans, du blir litt blek og kjenner en usikkerhet (som du kan snu til en deilig usikkerhet), du tenker "ååååh" (men ikke helt bevisst), du vet at det er noe du liker, men du vet kanskje ikke hva, noe kiler, noe skjer. La det skje! Det er jo så deilig :-))

Skjult ID med pseudonym Tinka fr. 11 sep. 2015 23:32

@Litah
Eniiiig. Dah...
:-)

Skjult ID med pseudonym Dean fr. 11 sep. 2015 23:41

Perfekte kvinner er pene uten sminke, har mellomstore saker og gjør alt for at sin mann skal ha det godt.

Skjult ID med pseudonym Tinka fr. 11 sep. 2015 23:43

@stamor
Bare SKRAVLE litt mindre, prøv det! Kan gå bra :-)

Skjult ID med pseudonym Creeper fr. 11 sep. 2015 23:51

Ærlige krav...hmm....la meg nå se:

Jeg vil ha en mann som er høyere enn meg, og med lysere hår enn mitt. Ikke være skallet, ikke bruke briller, ikke snakke trøndersk, være slank, selvsikker, veltrent men ikke muskuløs. Ingen mage, fine underarmer, og kanskje bittelitt skjegg.

Og han jeg kommer til å falle for? Sikkert noe helt annet. Det var jo den kjemien da...

Skjult ID med pseudonym Blue fr. 11 sep. 2015 23:55

ikke rart det er krig i verden altså..:o/

Skjult ID med pseudonym Dean fr. 11 sep. 2015 23:56

Creeper : Faen.. Alt stemte bortsett fra det med briller... Solbriller bruker jeg rett som det er...vel sånn er livet :(

(kvinne 54 år fra Oslo) lø. 12 sep. 2015 00:01 Privat melding

Sånn statistisk sett er menn 12 cm høyere enn kvinner i Norge. Så dette ordner seg ????????

@Litah: ...eller så dukker han opp på Horgans på lørdag.

Det vet jeg også @Tinka

Også tenker jeg på en liten ting. Vi har alle en eller annen gang i livet - hvis ikke mange ganger - opplevd at den vi er interessert i velger en annen. Og at denne andre er helt annerledes enn oss selv. Jeg har stått der i ungdommen jeg og ønsket at jeg var 160 og hadde mørke krøller. Slik hun som ble sammen med "drømmeprinsen" hadde. Å fy så vondt det var.
Også er vi her på Sukker da... Og det man gjør er å ønske at mennesker av det motsatte kjønn (som de ikke kjenner) skal ha preferanser som gjør at de vil se og velge nettopp seg!!! Eller de skal ha så udefinerte preferanser at alle har en sjanse. Men sånn er det ikke og sånn kommer det aldri til å bli.
Jeg har utallige ganger vært innom profiler til menn jeg kunne tenkt meg å bli kjent med. Men når jeg ser hva de søker etter i en partner så forstår jeg at det ikke er meg de ser etter. Jeg kan ikke klage på det! Like lite som jeg kunne bli den jenta på 160 med mørke krøller da jeg var 16, like lite kan jeg bli det nå. Og jeg skal ikke ha han som vil ha henne heller. Jeg skal ha en som vil ha meg!

Skjult ID med pseudonym Blue lø. 12 sep. 2015 00:02

Mennesker har følelser selv om de sitter bak en pc folkens, er ikke bare og spy ut hva som helst. Nå har han jo slettet alt han skreiv, er jo konge at han føler seg enda dårligere enn før..herregud er det mulig

(kvinne 54 år fra Oslo) lø. 12 sep. 2015 00:11 Privat melding

Vi satser på at det finnes flere @Litah :)

Skjult ID med pseudonym Blue lø. 12 sep. 2015 00:12

@kafko ikke dra alle damene under den kammen:oD

Skjult ID med pseudonym lettrømme lø. 12 sep. 2015 00:15

Det er ikke så ille på forumet vel?
Det finnes noe hyggelige medmennesker så som @kafko

Skjult ID med pseudonym Tinka lø. 12 sep. 2015 00:17

*kafko
Var det ikke sånn, at du forsvant helt frivillig og ville ut? Synes å huske noe sånt?

Uansett, du er jo en sur sokk i alle sammenhenger; negativ, sutrende, dystopisk, furten osv...

Greit det, men jeg lurer på; hva vil du her? hva er din motivasjon for å si et eneste pip her? Hva har du å komme med, som er opplysende, viktig, hyggelig, spennende, interessant eller whatever?

Skakkars deg, livet (ditt) er for jævlig. Flytt sørover, ALT er bedre her :-)

Skjult ID med pseudonym Blue lø. 12 sep. 2015 00:23

@lettrømme veldig mange er hyggelige å snille, andre ville du ikke tatt i med en pinne.:o)

Skjult ID med pseudonym Tinka lø. 12 sep. 2015 00:29

ha ha Litah
Jeg er superdupervåken, men Kafko har sikkert sovnet. Sutrepuddingfaensdystopikrisemiddelaldrendefurtekjerring.
Hvorfor er jeg ikke overrasket?

Skjult ID med pseudonym Dean lø. 12 sep. 2015 00:29

Vi får som regel det vi ikke vil ha

Skjult ID med pseudonym Blue lø. 12 sep. 2015 00:37

@kafko let it GO...fuck it :oD

Skjult ID med pseudonym lettrømme lø. 12 sep. 2015 00:38

Kafko burde flytte sørover enig med Tinka!

Det har jeg også gjort og blitt et helt annet menneske.
Positiv, glad og blid :-)

Skjult ID med pseudonym Apache lø. 12 sep. 2015 00:42

@stamor: Det er selvsagt at jeg også leser. Beklager alle misforståelsene mellom oss. Det var nå ikke vondt ment uansett hva noen andre skulle mene om det. Er liten selv, 160 og kanskje mindre nå.

@Sgt. Pepper: Nå ble det mye fram og tilbake. Du og jeg har aldri vært på bølgelengde, så videre forklaring blir ennå mer frem og tilbake. Vil du ha siste ordet så er ordet ditt. For min del setter jeg strek her.

Skjult ID med pseudonym Blue lø. 12 sep. 2015 00:48

@lettrømme du tramper ikke på noen som er lei seg ifra før, man må ha litt sosiale antenner til og vite hvor grensen på hva man kommenterer går.:o). Fleste her har det men ikke alle.:o)

Skjult ID med pseudonym lettrømme lø. 12 sep. 2015 00:58

@Blue
Slapp av

;-)

Skjult ID med pseudonym Hrafn lø. 12 sep. 2015 01:21

@Kafko: Jeg regner med at det er meg du mente da du skrev "selverklært lege"? Annet enn at jeg synes ordet ofte blir misbrukt, hva faen vet du om min kunnskap om mobbing?

Skjult ID med pseudonym Blue lø. 12 sep. 2015 01:24

@Hrafn må være blind om man ikke ser at den reaksjonen han fikk var urettferdig, mobbing eller hva faen det var.

Skjult ID med pseudonym Apache lø. 12 sep. 2015 01:26

@Sgt. Pepper: Jeg har diskutert en del med deg tidligere, og pga din måte å diskutere på kjente jeg deg igjen under pseudonymet ditt.

Her har jeg forklart og svart deg i flere innlegg, men du maler på de samme tingene.

Skulle jeg ha kverulert som deg så kunne jeg ha tatt deg for utsagnet 11.sept. 22:45: "Jeg tenkte når jeg leste innleggene, at her har vi ennå enn hissig propp...".
Da kunne jeg ha spurt deg om hvordan kan du si at jeg er hissigpropp, og har du møtt meg. Det statementet ditt er verre og er ikke hypotetisk betinget som "...om du har barn".
Jeg svarte deg pent på hissigpropp påstand og ferdig med det, selv om jeg som deg kunne ha kverulert i det uendelige. Og nå får du kverulere videre med deg selv.

Skjult ID med pseudonym Hrafn lø. 12 sep. 2015 03:11

@Blue: Jeg har ikke vært med på noen mobbing i denne tråden. Kritikk av en ytring er nettopp det: kritikk. Det er ikke mobbing. Mobbing går på person.

@Kafko: Jeg stiller spørsmål ved at mobbing kan utføres av et enkeltindivid og refererer med det til damene han hadde blitt utsatt for. Jeg mener det finnes bedre ord for å beskrive den type oppførsel. Hvis en serie av kvinner gjør det samme uten at de har noen tilknytning til hverandre, mener jeg mobbing er feil ord.

Grunnen til at jeg skrev det innlegget var at når man bruker ordet mobbing om alt mulig rart så mister det sin opprinnelige betydning. Som f.eks da en venn av "Bergensdamen" mente hun ble mobbet da hun mottok kritikk for det mange mener er et kroneksempel på korrupsjon. Sammenlikn den situasjonen med en unge som blir banket opp hver dag på skolen fordi h*n har briller, er overvektig eller har et rart navn. Hvis du bruker ordet mobbing om det første gjør du mobbeofre en bjørnetjeneste.

Skjult ID med pseudonym Blue lø. 12 sep. 2015 03:20

@Hrafn jeg har aldri sagt du har vært med på mobbing, jeg sa han fikk en urettferdig reaksjon. Mobbing, kritikk det var ikke rett uansett og jeg har ikke nevnt navn. Det går en grense for hvor mye du kritiserer en person de har følelser.

Skjult ID med pseudonym Hrafn lø. 12 sep. 2015 03:37

Leste tråden på nytt nå: Noe av det Apache skrev går på person og det er ikke noe jeg ville skrevet selv. Nå har jo Stamor slettet alle innleggene sine, så jeg kan ikke se hva det er Apache svarer på.

Jeg synes absolutt det er en grense for hvor mye man bør kritisere en person, men ikke nødvendigvis en grense for å kritisere ytringer.

Skjult ID med pseudonym Blue lø. 12 sep. 2015 03:50

@Hrafn da er vi enige😊

(kvinne 54 år fra Østfold) lø. 12 sep. 2015 09:26 Privat melding

"Ord har ikke mer makt enn man gir dem"

Ikke alltid like lett.

(kvinne 54 år fra Østfold) lø. 12 sep. 2015 09:42 Privat melding

Selvfølgelig, det er ikke lett, men fullt mulig. Og det gir ikke andre rett til å øse ut av seg alt de ønsker.

(kvinne 54 år fra Østfold) lø. 12 sep. 2015 10:28 Privat melding

Mange her,vi (oooh ja, nå generaliserer jeg!) som kanskje bør lese igjennom hva de skriver, før de poster.... (Bør; ikke må, skal eller andre "kommandoer")... "På seg selv kjenner man andre".. Nemlig..veeldig lett å peke finger..

(mann 38 år fra Vestfold) lø. 12 sep. 2015 11:07 Privat melding

Føler at jeg burde si noe her siden jeg mest sannsynlig er den laveste personen her inne. ca. 1 meter høy... Hvis noen kan utelukke en annen person pågrunn av høyde så er vel det helt greit! Get over it! Vedkommende er nok ikke den rette for deg alikevel! Og det er jo den andre personen som taper på det!

Jeg vil ha ei som er selvsikker nok på seg selv til å gå ved siden av meg med høy hæler uten at hun føler seg ille til mote. Må hun ha en som er 2 meter høy for å gjøre det, så er ikke jeg den rette...

Jeg er forsåvidt veldig glad for at jeg liker jenter som er høyere enn meg... :)

(mann 52 år fra Oslo) lø. 12 sep. 2015 11:21 Privat melding

Tealc: Herlig innstilling. Vi ønsker oss partnere som liker oss for den vi er, og som føler seg vel ved siden av oss. Hvis ikke kan det være det samme. Om fler hadde instillingen at de kunne se langt forbi visuell attraksjon og velge partner for hvem der, ikke høyde bredde vekt og hårfarge så ville verden bli et bedre sted. Å ha selvsikkerhet nok bygget opp til å annerkjenne at "dette er meg" er en viktig egnskap.

Gille: Nå må du ikke forvente all verden av oss, vi er ganske enkle mennesker som har hodet alt for varmt mellom hoftene. Ikke lett å tenke klart da:

(kvinne 54 år fra Østfold) lø. 12 sep. 2015 11:35 Privat melding

Er ganske enkel sånn selv, @ mundari,- derfor blir jeg ganske overrasket over hva folk skriver og hvordan folk ter seg . Kort og godt 😊

Skjult ID med pseudonym Blue lø. 12 sep. 2015 13:39

Ord kan være som kniver, viktig og tenke på hva man sier til mennesker.😊

(kvinne 54 år fra Oslo) lø. 12 sep. 2015 13:48 Privat melding

Det er mye lettere å velge ut i fra hvem de er er når man møter noen ute i den virkelige verden.
På et sted som sukker blir det automatisk det visuelle som synes først.
I tillegg har man alle andre som er her = valgmulighet = Konkurranse.

Det blir dessverre litt vanskelig å si "men om du hadde truffet meg så ville du funnet ut at jeg er en kjempesympatisk dame" - hvis fyren allerede synes at tre andre damer er mer attraktive enn meg. Og sånn er det! Om vi liker det eller ei.

Skjult ID med pseudonym Tinka lø. 12 sep. 2015 13:51

Kafko
Så stas da, å få en følger:-) Så takk for de orda!

Du ser jo veldig bra ut, kjekk mann gitt. Jeg skulle ikke nevnt betaling :-) Synd du ikke er litt mer optimistisk og glad, ønsker meg en sangvinsk kind of guy.

Men spørsmålene jeg stilte deg ville du ikke svare på. Nei nei, får vel tåle det.

(mann 52 år fra Oslo) lø. 12 sep. 2015 14:29 Privat melding

Å lese voksne mennesker skrive forbi hverandre som kranglende barn i en barnehage er egentlig ganske underholdene. Når ingen gir litt etter blir det ikke mye nyttig ut av debatten, bare status quo. Det er desverre slik at på et slikt forum som dette så er det helt andre emosjonelle antenner ute enn på mange andre. Folk er her i en veldig emosjonell hensikt. Da blir man lettere hårsår enn i mange andre sammenhenger, og selv den sterkeste i andre fora kan falle litt utenfor komfortsonene sine.
Jeg observerer at en deltager har valgt å slette alle sine innlegg. I og med at jeg ikke finner noen motinnlegg som er veldig ufine så blir jo tolkningsrommet ganske stort. Den vet vel best selv.
I alle sammenhenger så er det slik at de mest pågående kan ha godt av å sitte å lytte litt mer (jeg, nei jeg er så eminent at dere andre bare må høre på meg:-)), mens de mest tilbakeholdene got kan stikke hodene mer frem. Vi biter ikke, og det er bare ord. De kan oppleves stikkende mange ganger, men de aller færreste her inne har noe som helst grunnlag for å kunne mene noe om deg personlig. Alle ordene er altså bare med refernase til ord du selv har skrevet, ikke deg som person. Uansett hvor sterkt du måtte føle det.

(mann 52 år fra Oslo) lø. 12 sep. 2015 14:30 Privat melding

Begrepet mobbing er litt emment: I utgangspunktet dekker det helst fler, og over tid. Vi er som nevnt tidligere tjent med å ikke vanne ut ords betydning. På nett blir dette vanskelige grenser å sette, for på de mest uheldige nettsidene/gruppene kan man lett risikere noe tusen meldinger mot seg for ganske uskyldige saker. Da blir det så overveldene at det kan være vanskelig og takle. Det erogså slik at alle endrer sine formuleringer fra nett til i gruppe til ønder fire øyne. Noen blir ubevisst skarpere i tonene, for det er så stor avstand. Andre blir runder og forsiktiger fordi de vet at mulighetene for misforståelser er så enormt store.
Jeg har tydeligvis tråkket en og annen på tærne selv, og må ærlig innrømme at det ikke har vært intesjonen, men opplagt har det vært resultatet. Jeg er jo fristet til å avfeie det med en enkel: Det er de andre som ikke skjønner bæret av hva jeg skriver. Det ville jeg aldri lære særlig av, og jeg tror mange av oss kan ha godt av å tnke litt igjennom hva den andre ser av teksten som støter. Neste gang vil vi da være bedre til å formuelere oss slik at vi blir forstått etter hensikt.
Om den som blir støtt er av "det evige offer" type, velger jeg før eller senere å avslutt kommunikasjon med personen. Jeg har ikke energi til å sitte å tenke så nøye igjennom hva jeg skriver at ingen skal bli støtt.
Det hele bærer litt preg av "islamdebbatt": Kritikeren kan nok mene å bare kritisere religionen som sådan, de torende ser litt for lett på angrep på religionene som et angrep på alle de troende. I realiteten forgår det da inngen debbatt i det hele tatt, men bare tom kjekling. Ikke er det morsomt heller når folk blir sure å lei, og jeg vil gjerne le. Verden er absurd og full av motsetninger, se det og le av det alle sammen, så blir vi alle litt lettere til sinns og omgivelsene litt lettere å takle.

Og gutter: Jentene liker gutter som kan gråte når de er lei seg, men de liker ikke gutter som sutrere for tull. Direkte usexy synes de fleste av dem at det er.

(mann 50 år fra Oslo) lø. 12 sep. 2015 16:39 Privat melding

Jeg vil ikke ha dame som er høyere enn meg, og det med stilletter.. Smaken er som baken, det er noen for oss alle;-)

Skjult ID med pseudonym Tinka lø. 12 sep. 2015 16:51

@kafko
Hører Sisters of Mercy og Temple of love:-)
Nei, kaklehaner er ikke kult, mulig være sangvinsk likevel. Melankolsk er også fint. Flegmatisk og Kolerisk derimot...

Straks vors før vors hos meg. God kveld i sjelen...

Skjult ID med pseudonym Apache lø. 12 sep. 2015 18:02

@Sgt.Pepper: Jeg svarer deg nå kun pga at du kommer med en usannhet på min bekostning.
Dette skrev du:

(Sgt.Pepper (mann 52 år fra Oslo) lø12. sept. 01:43
"For det første bruker jeg ikke pseudonym, som du gjør. Jeg viser hvem jeg er, det gjør ikke du.")

Du har operert under pseudonymet ditt lenge før du innrømte det selv til Black Rose i hennes tråd Min profil er ekte. Men tviler at alle har sjekket tråden da og i ettertid. Jeg leste gjennom det i dag.
Dette skrev du?

(Sgt.Pepper (mann 52 år fra Oslo) ti. 1 sep. 17:38 
"@Svart Rosa
Det er meg som er @kritisk , og det kan sikkert @Villrosa bekrefte.. men hun har ikke vært her ennå – så langt jeg ser… 
Jeg er ikke redd for å vise meg… men det er deilig å prøve å være skult, for da er jeg mer fri…. 
Men om noen spør, letter jeg sløret omgående i det minste.. 
Og som du ser, så kunne jeg ikke vært faren din, men du er yngre enn det jeg søker, derfor har jeg ikke sett deg før nå, før i din tråd. 
Og jeg står ved, at du har en dårlig profil. Profilen din ser ut som en tåke… og man kan ikke se hvem du er.. man står igjen med et spørsmålstegn. 
Ja, du ser pen ut.. ikke noe med det å gjøre.. men den er gammeldags, og ser montert ut og virker ikke troverdig… det er meg som er @Kritisk.. men jeg viser hvem jeg er..")

Går ikke an å diskutere med de som bruker usannheter for å prøve å ta andre. Du vet ikke hvem jeg er og om jeg som du har operert med og uten profil her. I allefall har du skrevet mange innlegg under pseudonymet ditt, og det i lang tid før du flagget hvem du var.:)