Alle innlegg Sukkerforum

Trenger noen tips

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym ung gutt ma. 14 sep. 2015 21:10

Hei, jeg får av og til kontakt med jenter her inne og chatter, men en stor fellesnevner er at etter kanskje 10 ish meldinger så dør den ut og jenta svarer ikke mer. Hvis det har vært noen ganger kan jeg skjønne, men når det skjer hver gang så gjør jeg noe galt. Jeg spør etter interesser, men er det fordi jeg ikke får til humor i meldingene?

(kvinne 51 år fra Oslo) ma. 14 sep. 2015 21:18 Privat melding

Jepp. Kjapp date er tingen! :)

(mann 29 år fra Hordaland) ma. 14 sep. 2015 21:21 Privat melding

@my

De fleste blir skremt vekk av dateavtale for fort har jeg merket. Jeg sendte til å begynne med invitasjoner i melding 1 eller 2, men har fått langt flere svar i etterkant ved å ikke gjøre det med en gang. Har til og med sendt meldinger på nytt igjen til kvinner som jeg hadde invitert i melding 1 (flere måneder etter denne første meldingen) og da fått svar fra dem når jeg sa at det var greit å prate litt online først.

Personlig er jeg helt enig med deg my, man er jo her for å treffes, er man ikke? - men svært mange er for nervøse til å gjøre det fra starten av. Tror man må finne en balanse. TS tar det for langt - 10 meldinger uten å foreslå å treffes er alt for lenge.

(kvinne 45 år fra Oslo) ma. 14 sep. 2015 21:27 Privat melding

Hm..det der er ikke noe fasitsvar. Jeg synes det av og til kan være greit å gjøre ferdig "intervjuet" på chat (sånn kan det av og til føles på kaffedate), sånn at vi kan snakke om litt løst og fast ved første date.

Jeg synes også at date er skikkelig skummelt (jeg vet ikke hvorfor, men er vel ikke så godt trent:-)) , så da liker jeg å føle at jeg kjenner fyren litt.

(mann 29 år fra Hordaland) ma. 14 sep. 2015 21:29 Privat melding

Hehe, fint noen har litt action Litah. Tror nok at kvinner blir mer åpne for å treffes raskt når de er forbi ungdoms-fasen, men TS er ved navnet "ung gutt", og da er nok jentene en god del mer sky.

Skjult ID med pseudonym Creeper ma. 14 sep. 2015 21:39

Jeg kjenner meg godt igjen i denne sitasjonen, og som regel er jeg den som ikke gidder å svare. Grunnen er vel som oftest at samtalen ikke evner å engasjere.
Kan hende er han både hyggelig og oppegående, men skriver ingenting som aktiverer engasjement og følelser hos meg. De blir smalltalk pr melding, type 1 - 2 meldinger i døgnet. Det går man fort lei av.

Hvordan har dagen din vært?
Jeg har vært på fotballtrening bla bla bla...

Og så samme om igjen et par dager senere. Og "ønsker deg god helg..."zzznork...

Skjult ID med pseudonym ung gutt ma. 14 sep. 2015 21:44

Har prøvd den der date greia, men de blir jo skremt med en gang og sier de kan, deretter dagen før kansellering. Og jeg bryter selvsagt kontakten for da er jo løpet kjørt, men da har jeg merket at denne plassen fungerer når jentene blir damer da eller?

(mann 29 år fra Hordaland) ma. 14 sep. 2015 21:45 Privat melding

my

Ikke kleint å dra alderskortet her nei for tror det er nettopp det det går i. Jeg har ingen anelse hvorfor folk er så livredde for å ta en kaffe for det er jo ikke ekteskap eller forpliktelse, det er jo kun et møte for å finne ut av hvordan man kommer overens med hverandre. Å vite om man har kjemi kun via meldinger er nesten umulig syns jeg, for man prater og oppfører seg ganske annerledes i virkeligheten enn i meldinger online. Derfor - best å treffes ASAP spør du meg, men det synet er det tydeligvis få på min alder (kvinner i hvert fall) som er enig i :P

TS: Ikke meningen å snakke om deg som om du ikke er her forresten, og fra personlig erfaring vil jeg tippe at et treff bør i det minste hintes på etter 3-4 meldinger. Kanskje 5-6. Som sagt ikke noe fasitsvar og varier fra person til person, men selv om folk er redd for å treffes så kjeder de seg også raskt uten noen framgang eller indikasjon på treff.

(mann 29 år fra Hordaland) ma. 14 sep. 2015 21:53 Privat melding

ung gutt

Tror nok det er noe man bare må leve med. En god del av de yngre jentene her har en tosidig holdning: På en side kjeder de seg fort og orker ikke fortsette å snakke i lengden, så de gir seg om du ikke hinter på treff, men på den annen side så blir de livredde med en gang du vil treffes og så hører du ikke mer fra dem. Har nylig skjedd med meg to ganger på rad at hun først sier "Ja" til å treffes, for så å enten, i første tilfellet si "nei" etterpå, eller i tilfelle to, plutselig ikke si noe etter å ha sagt ja til å treffes.

Jeg tror derfor at det er best å indikere treff ganske fort - greit nok, du skremmer dem KANSKJE vekk, men om du ikke gjør det så kjeder du dem vekk uansett. Det er en "lose - lose" - situasjon, og det er best å håpe på at de ikke er så lettskremte, for det taper du i det minste mindre tid på.

Skjult ID med pseudonym ung gutt ma. 14 sep. 2015 22:26

Hehe takk Bjørn89, mr wiseman😊