Alle innlegg Sukkerforum

Et lite dilemma.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym f4u ti. 15 sep. 2015 00:20

Tror jeg selv iallefall.
Saken har seg slik at den at for en stund siden ble kjent med en ung jente (18 år) som jeg har brukt litt tid sammen med som venner, men etter en liten stund begynte jeg å oppdage tegn fra henne som kunne oppfattes dithen at hun var interessert i mer enn vennskap.
Til å begynne med avblåste jeg dette og tenkte at jeg var sikkert bare innbilsk, men nå begynner andre å se dette også og de bekrefter det jeg har misstenkt. Og etter litt ettertanke så kjenner jeg at jeg også faktisk begynner å bli litt forelsket i henne.
Jeg syntes hun er en unik, veldig pen jente og veldig voksen til tross for alderen.
Dilemmaet er at jeg har to problemer med dette, jeg er 12 år eldre enn henne og det syntes jeg er veldig mye når vi er så unge som vi er. Hva syntes dere?
Neste problem er at jeg kjenner faren hennes godt og prater med han fra tid til annen, hva kommer han til å si, eller gjøre?
Hva hadde dere andre fedre her gjort om deres 18 år gamle datter hadde funnet seg en på 30?

(mann 41 år fra Oslo) ti. 15 sep. 2015 07:33 Privat melding

Spørsmålet du bør stille deg selv er hva du ville gjort om du hadde en datter som var 18 år og kompisen din på 30 år var interessert i henne?

Nå er for så vidt jenta det er snakk om 18 år og derfor myndig, så hun kan gjøre akkurat det hun føler for uten at hun skal trenge å bry seg om noe formynderi fra faren eller samfunnet for øvrig.

Om du føler at det som 30-åring blir feil å innlede et forhold til en 18-åring, så må du ta konsekvensen av dette og å gjøre det klinkende klart for henne at det kun er aktuelt å ha kontakt som venner, uavhengig av hvor forelsket du selv tror du er. Og hvis hun ikke er interessert i å kun ha kontakt som venner, bør du være voksen nok til å bryte kontakten.

Ellers er det både lov og mulig å være venner som føler noe mer for hverandre enn kun vennskap, uten å nødvendigvis agere på disse følelsene. Og dette er åpenbart noe dere har klart med stor suksess hittil, så det er i grunnen bare å fortsette. Ja, med mindre du ønsker å bruke denne jenta for å få utløp for dine tenåringsfantasier. I så fall finnes det porno.

(kvinne 52 år fra Østfold) ti. 15 sep. 2015 10:44 Privat melding

@ts
At du selv tar dette opp som et tema og "dilemma", synes jeg sier sitt.

Skjult ID med pseudonym lettrømme ti. 15 sep. 2015 11:30

Dette blir enda en håpløs lang tråd om alder...
@ts skal få støtte fra menn, damene, særlig de som er modne og har barn i samme alder skal riste på hodet.

La henne være ung og ubekymret.

Et forhold til deg som er nesten dobbel så gammel kan skape problemer for henne. Særlig med tanke på at du kjenner godt faren hennes.
Jeg håper det blir ikke et dilemma for deg lenge.

Skjult ID med pseudonym f4u ti. 15 sep. 2015 12:20

Nei da. Svaret til Litah var vel alt jeg trengte å høre. Takk for at dere fikk meg på rett spor.
Det er greit å kunne spørre noen som er visere enn meg fra tid til annen. Takk

Skjult ID med pseudonym Brother ti. 15 sep. 2015 12:53

Kjør på mann! Bedre å angre på noe du har gjort, enn på noe du ikke har gjort;)

Skjult ID med pseudonym kvinne ti. 15 sep. 2015 13:05

Synes du det er greit å være sammen med henne sånn i det store og det hele ? Eller er du bare litt betatt og smigret over at en ung tenåring er interessert i deg?
Har dere felles interesser og liker å gjøre ting sammen?
Vennemiddag – hennes venner og dine venner sammen? En ok greie?
Har du lyst til å ta henne med hjem til foreldre dine og presentere henne for dem?

Skjult ID med pseudonym burritos ti. 15 sep. 2015 23:59

Jeg var selv med en 11 år eldre mann da jeg var 18 år. Han var ikke typen jeg tok med hjem til min far for å si det sånn. Det er lov å ha det gøy, men husk at du er den voksne av dere og må sette grenser. :)