Alle innlegg Sukkerforum

Noen som føler seg truffet?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Organ on. 22 okt. 2008 03:13

http://www.dinside.no/helse/sex-og-samliv/dettelyverviompadaten/art791228.html

En del sure oppstøt og tragiske "vitnesbyrd" her på forumet kan tyde på det :-)

(kvinne 49 år fra Oslo) on. 22 okt. 2008 03:37 Privat melding

Det er jo dessverre sannheten at mange lyver om seg selv på nett.

" Man har ingen ting å vinne på å lyve i en datingprofil, for man vil uansett bli avslørt når man til slutt møtes ute i virkeligheten. Dessuten må vel litt av vitsen være å finne en kjæreste som elsker oss for den vi er, og ikke for den vi ønsker å være."

Dette er jeg så enig i og måtte bare få kopiert dette fra artikkelen

Skjult ID med pseudonym Leonis on. 22 okt. 2008 07:23

Vil nok tro at endel føler seg truffet - og nettopp derfor har jeg lagt inn en tegneseriestripe om dette i albumet

http://www.sukker.no/forumet/109672-skumle+hensikter.html
Her inne finner du hele spekteret, fra de som kloner profiler med profilbilde av samme jenta, til de som pynter litt på sannheten og er litt for ivrige i PhotoShop. Førstnevnte er Admin ganske påpasselig med å luke ut (og de belønner tips), men det er grenser for hva Admin kan/bør sjekke, så sistnevnte er det bare mulig å avsløre med å ta skrittet videre med en date IRL før heller enn senere.

http://www.dagbladet.no/magasinet/2008/05/07/534637.html
Ellers kan bildebehandlingstabber være ganske underholdende :-)

http://www.dagbladet.no/nyheter/2008/09/04/545816.html
...men en annen form for uærlighet er at mange synes det er greit (for dem) å være aktiv på sjekkesteder når de egentlig IKKE er ferdig med tidligere forhold. Nok en grunn til å treffe vedkommende på et offentlig sted, hvor de vil vegre seg for risikoen til å bli observert av noen de kjenner.

Skjult ID med pseudonym Don Giovan on. 22 okt. 2008 09:37

Sitat fra artikkelen: "Ifølge sexolog Katrine Berling er det imidlertid helt naturlig, men likevel beklagelig: "

Dette reagerte jeg vel mest på. Hvordan kan denne nepa mene at det er naturlig å lyve? Det er ingen problemer for meg å gå videre med en kvinne som har etpar kilo for mye, men har hun løyet om det ville jeg kuttet kontakten ene og alene pga løgnen, ikke kiloene. Slik tror jeg det er for de fleste; Ingen liker følelsen av å bli lurt.

Skjult ID med pseudonym oslomann on. 22 okt. 2008 10:02

En kompis fortalte meg at han i vår møtte ei dame han hadde chattet med her på Sukker. Bildene hun hadde lagt ut viste seg å være minst 5-6 år og minst ti-femten kg gamle. I tillegg hadde hun fått to barn etter at de bildene var tatt, noe hun selvsagt heller ikke hadde informert om tidligere, og som nok også hadde satt noen spor. Han konfronterte henne med det der, og det må ha vært den korteste daten i historien. Han har sluttet her på Sukker etter den daten og et par lignende (om ikke fullt så ille) skuffelser. Synd for jentene her inne, for han er en hyggelig og flott kar med drag på damene.

Har heldigvis ikke opplevd noe fullt så stygt ennå selv, men jeg har opplevd at jenter jeg har møtt på en annen nettdatingsside enn denne definitivt ikke har vært i nærheten så slanke eller veltrente de har påstått å være. Et par kg ekstra gjør egentlig ingenting, men det skaper et fryktelig dårlig inntrykk å starte en date med å bli avslørt i løgn. Det er kanskje unødvendig å si at jeg ikke har kontakt med de jentene i dag.

Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 22 okt. 2008 10:17

Bare en liten kommentar til det du skriver, oslomann.

Menn lyver jo hele tiden! HELE TIDEN!

Men jeg gidder ikke å bruke ord som løgn :-)
Mange menn skriver at de er både kjekke, veltrente, empatiske, har gode jobber, tjener godt, er sosialt aktive, er dyktige kokker.....
Listen kunne vært mye lengre. Men dette er jo strengt tatt "målinger" som tolkes høyst subjektivt i forhold til personlige standarder.

Og det må sies at menns ego i forhold til de fleste av disse tingene overgår i 80% mitt syn på "mannens sannhet om seg selv" :-)
Menn har en helt egen evne til å fremstille seg selv som meget mye mer attraktive enn de i virkeligheten er for fryktelig mange jenter.

Men igjen: Jeg snakker ikke om løgn! Jeg synes det er topp at menn føler som de gjør overfor egen kropp og egne prestasjoner!
Det er jo noe av dette merkelige verdensbildet dere har om dere selv som også gjør dere søte, attraktive og spesielle......

Skjult ID med pseudonym oslomann on. 22 okt. 2008 11:13

@zitelle

Jeg lyver ikke på min profil:-) Synes faktisk nesten jeg er i overkant beskjeden, men har bestemt meg for å heller være en gledelig overaskelse for de damene som møter meg enn å bli en skuffelse:) Har unngått å beskrive meg selv som empatisk, snill etc selv om jeg har en god del venner, også jentevenner, som sikkert ville ha sagt det; og selv om jeg nok både er et følelsesmenneske og litt idealist og støtter veldedige organisajoner med både penger og i blant også handling (senest med bøsse på søndag). Og har satt meg selv i kategorien "gjennomsnittlig" fordi det vel er der jeg er, enda jeg trener 4-5 ganger i uka og spiser sunt. Men trener en god del oppstramming og styrke for tiden, i tillegg til mye kondisjon (det siste har jeg gjort i flere år) og satser på at jeg med god samvittighet kan "oppgradere" profilen til atletisk til våren hvis jeg fortsatt er her da. Lønna min er ok, og det er det jeg også skriver at den er, men jeg ER ambisiøs (skriver vel "ganske ambisiøs" i profilen) og jeg HAR en god jobb - en jobb som bare de siste årene bl.a. har gjort at jeg har fått reise til et titalls land i Europa og Asia, håndhilst på ministere og kongelige og spist middager på ambassader. Og det er bare starten, jeg skal opp og fram her i livet - det har vært målet mitt siden den dagen jeg begynte på en høyere utdannelse som tok meg over seks år. Jeg påstår ikke at jeg er spesielt sosial aktiv, selv om jeg definitivt har sosiale ferdigheter og egenskaper, noe som også kreves i jobben min. Jeg møter familie og venner hver helg og har en "sosial aktiv" jobb, men jeg tilbringer også ganske mange hverdagskvelder alene - noe jeg faktisk synes er helt ok etter å ha vært sammen med andre hele dagen.

Jeg har ikke sett profilene til de andre mennene her inne, så kan ikke uttale meg på deres vegne selv om jeg ville - noe jeg uansett ikke vil;-) Sikkert mange som lyver. Og sikkert mange som har høyere tanker om seg selv enn det som de mer objektivt sett kanskje burde. Kanskje gjelder det meg også, men uten selvtillitt er det også vanskelig å lykkes her i livet. Og "self-deception" er veldig normalt, og noen hevder kanskje også et nødvendig vern mot angst og depresjoner. Har lest at undersøkelser har vist at 25% av amerikanske college studenter tror de er blant de 1% mest sosialt intelligente. Tror ikke alle som svarte dette var menn, skjønt kanskje var mennene overrepresentert ;-)

Ha en fin dag!

Skjult ID med pseudonym Organ on. 22 okt. 2008 11:24

Zitelle, her må jeg få lov å arrestere!

Skjult ID med pseudonym VIPS on. 22 okt. 2008 11:25

Ergo, oslomann lyver. "Å slå av" er også å lyve!

Skjult ID med pseudonym snuppa123 on. 22 okt. 2008 11:27

@oslomann

ååååå nå ble jeg imponert. Tenke seg en date med deg!!!!!!!!! Kunne sitte å høre på alt du har utrettet og opplevd hittil i livet. Blitt overveldet av alle dine ambisjoner om hva du ønsker å utrette....mens jeg tenker...hmm, denne herremannen har da ikke tid eller plass til meg i sitt liv :-)))))))))))

Skjult ID med pseudonym jezzy on. 22 okt. 2008 11:29

Oslomann har fattat poängen!:)

Han sliter kanske mer än "lögnarna" här inne, att få sig en date, men när han väl får en så "smoothar" han genom den å det blir säkert inte den siste!
"Lögnarna" smoothar på nettet, men sliter så fort dem lämnar PC`n.

Skjult ID med pseudonym Organ on. 22 okt. 2008 11:34

charmy68: Ja, ikke sant.

Don Giovan: Det reagerte jeg også litt på, ikke helt overbevist om at det er "naturlig" å prøve å svindle til seg en kjæreste ;-)

oslomann: Jeg har selv en profil som ikke inneholder løgn, og da snakker jeg om at den inneholder objektive sannheter som kan underbygges med vitnesbyrd og fakta. Mitt problem er at siden det ikke er mulig å skrive ALT i en kort presentasjon har jeg valgt å ta med det jeg selv synes er viktigst og selvsagt mest salgbart. Det som ofte skjer er da at jenter fyller inn tomrommet selv inni hodet sitt, istedenfor å bare spørre, og om det viser seg at jeg ikke matcher deres fantasibilde av meg blir de ofte eh.. indignert.

Skjult ID med pseudonym Organ on. 22 okt. 2008 11:38

jezzy: "Lögnarna" smoothar på nettet, men sliter så fort dem lämnar PC`n."

Jepp, voksne mennesker burde egentlig vite såpass!

Skjult ID med pseudonym HotMum on. 22 okt. 2008 11:43

Ja, hva er poenget med å lyve? En løgn blir alikevel avslørt ved ett møte og hva er det å bygge på videre da liksom?
Selv har jeg hverken lagt skjul på at jeg har ett par kilo for mye eller barn, og bildet er fra september uten bruk av photoshop. Take it or leave it, sier jeg. Enten liker man det eller så liker man det ikke.

Skjult ID med pseudonym Tino78 on. 22 okt. 2008 12:03

Jeg føler meg ikke truffet av denne artikkelen. Jeg er ærlig med det meste, vil jeg tro iallefall... Eneste problemet jeg har, er vel at jeg er for ærlig når jeg tar kontakt med jenter/damer, eller de skriver til meg først... Og det er jo ikke akkurat så mange som skriver heller, tror de blir skremt av ærligheten... Hvorfor blir folk skremt av at noen er seg selv, og har lyst at de skal vite både negativt og positivt om deg?
Det er beklageligvis sikkert en del som lyver, slår av på vekt og som da venter å ikke bli avslørt.... Men det blir de...
VÆR ÆRLIG, DET LØNNER SEG I DET LANGE LØP ;)

Skjult ID med pseudonym oslomann on. 22 okt. 2008 12:45

@VIPS: Du avslørte meg der ja hehe ;-)

@snuppa123: Jeg er overhode ikke ute etter å imponere noen på forumet. Det er derfor jeg er anonym her. Ha en fortsatt fin dag:)

@jezzy: Takk :-)

@Organ: Desto viktigere å møtes fortest mulig og før man begynner å bygge opp for store fantasibilder av hverandre synes jeg. Fint med forventninger, det gjør møtet mer spennende, men for store forventninger kan lett skape problemer som du jo påpeker. Og vi gutta bygger jo opp forventninger til damene vi også, i det minste gjør jeg det :-)

@hotmum: Godt poeng, og lykke til:-) Bruker ikke photoshop jeg heller hehe.

@Tino78: Vet ikke hva du mener med å være "for ærlig" når du tar kontakt med jentene, men hvis du tror at din nåværende metode skremmer dem bort så finn på noe annet da vel. Ingen grunn til å fortsette å gjøre noe som ikke virker, du blir verken mer suksessfull eller flinkere i dette gamet av å gjøre det. Synes det er idiotisk å ljuge, men det betyr jo ikke at du bør fortelle alt med en gang heller. Vær litt mystisk, la dem spørre hvis de er interessert, og ha det gøy mens du flørter. Men som sagt, jeg vet jo ikke hva du egentlig gjør nå så bare overse dette hvis jeg bommer totalt ;)

Skjult ID med pseudonym pepereina on. 22 okt. 2008 13:19

oslomann

Den utredningen om din beskjedne profil virket vel kanskje litt mot sin hensikt......................ellerrrrrrrrrrr

Skjult ID med pseudonym charmy68 on. 22 okt. 2008 13:52

Jeg er ganske enig med Zitelle at menn lyver om det meste på nettet, og da går det ikke kun på det yttre. Har selv erfart det og det blir noe patetisk når man møter noen som man forventer ser yngre ut, og kanskje høyere. De er kanskje ikke så vellykket som de har framstilt heller. Sannheten kommer alltid for en dag uansett, og for meg sier det mye om en person som legger ut slike løgner om seg selv. Ærlighet varer lengst helt klart.

For noen er man slank selv om enkelte mener de har noen kg for mye, og legger man ut oppdaterte bilder av seg selv og helst helfigur kan man jo selv bedømme hva man mener om det. Tror nok begge kjønn lyver like mye der. Har ikke fått høre så ofte at kvinner lyver så mye på høyde, alder og yrke som menn. Likevel har jeg et eksempel om en dame på nettet på en annen nettside som lyver om det meste om seg selv. Da går det på alder, yrke og hele hennes livshistorie har hun pyntet på ( lyvd ). Fra å være ufyretrygded og kun gått grunnskolen til å være legeutdannet og siden tatt videreutdannelse til å bli psykiater. Det er en så grov løgn at da forstår man hva slags menneske det er, og dessverre finnes noen av disse på nettet. Da blir det til at man blir skeptisk og det rammer også de ærlige på nettet, og det synes jeg er leit.

Skjult ID med pseudonym oslomann on. 22 okt. 2008 13:53

@pepereina

Hvorfor det? Jeg anonym her inne på forumet, og verken inne for å imponere noen eller støte noen fra meg. Jeg bryr meg heller pent lite om hvorvidt noen likte innlegget mitt (men liker jo en god diskusjon da:) Innlegget var uansett bare et svar til zitelle, siden hun hadde et innlegg hvor hun skrev at menn her på Sukker lyver hele tiden, noe jeg ikke kjenner meg igjen i. Men jeg kan selvsagt bare snakke for meg selv. Og jeg er sikker på at det er masse andre menn og kvinner her inne som også har både høye ambisjoner og gode jobber. Poenget mitt var at ikke alle lyver om slikt. Dessuten nevner jeg ikke det der med et ord på profilen min, bare at jeg har en god jobb (som var en av de vanlige "løgnene" som zitelle sier menn gjerne kommer med, men i det minste i mitt tilfelle er sant), og jeg prøver heller ikke å imponere noen jenter ute i den "virkelige verden" med dette. Pleier faktisk sjeldent å snakke om jobb det i det hele tatt, medmindre jeg får direkte spørsmål om det. Hvorfor skal jeg det? Jeg er ambisiøs og vil lykkes for min egen del, for å få et bedre og mer interessant liv, ikke for at andre skal bli imponert. Du er jo ikke et bedre menneske bare fordi du har en god jobb, og dessuten er det som sagt veldig mange som har gode jobber. I det minste i min omgangskrets. Og de av mine venner som har lavere utdannelse enn meg, og det er flesteparten av dem, har stort sett alle spennende og interessante arbeidsplasser de kan være stolte av og som jeg har veldig stor respekt for. Noen skal jeg ærlig innrømme at jeg til og med beundrer, f.eks. en kompis som er røykdykker og som går inn i brennende hus for å redde liv mens alle vettuge folk prøver å komme seg ut derfra. DET er en jobb å snakke om det!

Skjult ID med pseudonym Don Giovan on. 22 okt. 2008 13:54

@ pepereina

hehehe.....U Think?? :D

Skjult ID med pseudonym Hingsten on. 22 okt. 2008 14:33

43% av mennene lyver på vekt,bilde,alder eller annet.. hmmmf...
Etterlyser en web-mixer som kan justere en normal-traver til en "luxus-travende "modell-figur" med noen tastetrykk....

ikke rart små-uskyldige hingsty faller bak andre "lett justrete herre profiler iblant her inne isåfall..æææk...
møter seg vel selv i døra ganske ofte..men både bedrøvelig og skammelig på sitt vis..
ønsker alle ærlige profiler en fortsatt herlig høstdag..vrrinsk..

Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 22 okt. 2008 16:27

oslomann
Jeg hører hva du sier og synes det er bra for deg at du er fornøyd :-)

Organ
Arrester meg gjerne! Hva tok jeg feil av? Jeg elsker å arresteres konstruktivt fordi det ligger læring i nettopp dette ;-)

Snuppa
Er det sånn at du og mange blir imponert over slike ting som å hilse på kjendiser eller andre profilerte?

Men altså:
Jeg sa at alle menn lyver! Ikke bare på nett! Menn lyver alltid hvor som helst og når som helst når det er snakk om egne prestasjoner, eget utseende eller egne kropper!

Og om dere leste innlegget mitt både seriøst og ordrett, sier jeg at jeg LIKER det! Menn lyver ikke fordi de er klar over det, de lyver bare I FORHOLD til en standard som ikke egentlig er satt. En mann som sier han er kjekk, er kjekk i egne øyne. Men i mitt hode snakker han ikke sant. Likevel kan ingen av oss si at noen av oss tar feil. Og om et menneske har blitt salgssjef i et mindre firma, ville dette i mine øyne ikke vært en ekstremt vellykket jobb om det var jeg som eide hele konsernet, ikke sant?

Poenget er: Menn har en måte å beskrive seg selv på som strutter av selvtillit! Klart jeg generaliserer og spissformulerer! ;-)
Og vi jenter burde lære å "lyve" litt vi også i vår uvitenhet og booste oss selv som så mange av våre mannlige venner gjør!

Om en mann har beskrevet seg selv som atletisk, og inn i den lille kafeen kommer tidenes kulekaster er det jo sant at han er atletisk. Likevel ville han ikke snakket "sant" i forhold til mine bilder i eget hode. Eller om en date har beskrevet seg som kjekk og FØLER seg strålende, mens jeg med mitt kritiske blikk synes han ikke var guds lykke til meg, så har han fremdeles ikke løyet som i negativt snakket usant vel?

Jada dere, les med en god posjon humor og tillagt velvilje overfor en sliten Zitelle, ok? ;-)

Skjult ID med pseudonym Organ on. 22 okt. 2008 17:02

Beklager Z, hadde ingen intensjon om å være konstruktiv.... Så bare mitt snitt til å ta frem håndjern :-)

Skjult ID on. 22 okt. 2008 17:03

Ja, ikke lettt dette her....

At folk lyver på alder, utdannelse/jobb, barn, sivilstand , kjønn for den del, parametre som ikke kan tolkes på annen måte, skjønner jeg ikke..... ihvertfall ikke dersom man anser seg som en voksen, psykisk frisk person.

Når det gjelder hvilket bilde man har av seg selv, er dette subjektivt og kan derfor tolkes anderledes av andre. Her er det nødvendigvis ikke en bevist løgn som er ute å går, men heller det at man kanskje ikke helt har et realistisk selvbilde. Ta et eksempel der foreldre hele tiden har fortalt barnet sitt hvor talentfull han/hun er i f.eks. sang. Er vel ikke så rart da, at noen av disse "barna" melder seg på IDOL og ikke skjønner "bæret" da de ryker ut i første runde.. "Jeg" kan jo synge, har alltid fått høre det ....

Man kan også oppleve å få høre det motsatte, dette ligger ikke for deg, dette kan du ikke osv. Dette vil også prege ditt selvbilde.
Disse personene kan også bli "tatt" i å "lyve" om seg selv, fordi andre tolker de som mer positive/oppegående enn det de fremstiller seg selv som. Men det er oftes ikke "så farlig" jmf. Janteloven.

Uansett, de fleste av oss har lært at man skal ikke lyve , og det tror jeg er en god lærdom. Så av respekt for andre og ikke minst seg selv, slutt med beviste løgner, tror bare løgnerene selv vil tape på det i det lange løp.

Skjult ID med pseudonym snuppa123 on. 22 okt. 2008 17:06

ser du ikke ironien da Z.......??

Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 22 okt. 2008 17:46

*ler*

Jeg burde nok sett den, snuppa. Men så har det seg jo sånn at noen mener nettopp det du sier. Og siden jeg ikke kjenner deg, valgte jeg å tolke deg seriøst :-)

Skjult ID med pseudonym R on. 22 okt. 2008 18:18

@ Zitelle - "Om en mann har beskrevet seg selv som atletisk, og inn i den lille kafeen kommer tidenes kulekaster er det jo sant at han er atletisk. Likevel ville han ikke snakket "sant" i forhold til mine bilder i eget hode. Eller om en date har beskrevet seg som kjekk og FØLER seg strålende, mens jeg med mitt kritiske blikk synes han ikke var guds lykke til meg, så har han fremdeles ikke løyet som i negativt snakket usant vel?"

Hmm....:-) Vel, det spørs jo om kulekasteren er som kulekastere flest, nemlig en del kilo overvektig, eller om han er av den atletiske typen.

Og han kjekke...:-) Jeg har sett ganske mange profiler hvor menn karakteriserer seg selv som kjekke, og jeg har tenkt: Hæ? Men det ER jo øyet som ser, en som er kjekk for meg trenger ikke være det for deg og vice versa. Og en som er kjekk for seg selv kan bli kjekk for andre fordi en positiv selvtillit er synlig, mens en som virkelig ser bra ut kan forsvinne i mengden da han mangler positiv utstråling. Jeg passer meg for å karakterisere mitt eget utseende og har derfor lagt ut nok bilder til at den vurderingen blir opp til andre å gjøre.

Men Z, hvis du hadde vært flue på veggen på en date jeg hadde for noen måneder tilbake, så er det mulig du også hadde begynt å le, rett og slett. Veltrent, sto det i profilen, intet mer, intet mindre. Bildene viste en høy, bredskuldret og velbygget fyr, med et sjarmerende smil og blide øyne. De bildene var 30 kilo siden cirka og det var jo ikke så gøy... For meg er det løgn. Jeg ble irritert. 30 kilo, I kid you not - det er ikke greit å lyve fra seg, uansett hvor sjarmis man er.

Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 22 okt. 2008 18:23

Så hvor går grensen mellom løgn og strålende selvtillit og veltrent i egne øyne? Føle for å flisespikke litt her......

Jeg mener fremdeles at hva man skaper i eget hode i forhold til en profil er med på å skape "løgner" om man må bruke det ordet.

Skjult ID med pseudonym R on. 22 okt. 2008 18:39

Z - Den grensen er nok ganske diffus og ulik for alle, men når man har lagt ut bilder som er svært langt ifra hvordan man faktisk ser ut, så er det - for meg - det samme som å lyve. Å beskrive seg selv som veltrent når man antagelig ville fått diagnosen fedme av en lege, er for meg å lyve så du tror det selv. Det er lureri, svindel og renspikket løgn.

Her handler det ikke om hva man skaper i eget hode, men hva man blir servert av bilder og informasjon, for så å oppleve at virkeligheten er veldig langt ifra. Jeg driter vel i noen kilo for mye hvis mannen treffer meg rett i hjertet! Men en fyr som juger gjør sjelden det...:-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 22 okt. 2008 18:45

Jeg forstår hva du sier og er enig med deg, R.

Kanskje det skapes i hans hode? Kanskje han trenger "livsløgnen" sin? Hva vet jeg?

Kanskje man ikke skal ta planlagte dater så seriøse før man treffer hverandre?

Ler.....kanskje man skulle slutte å date? Jeg vet ingenting i dag.......Jeg er airhead herself at this moment! ;-)

Skjult ID med pseudonym R on. 22 okt. 2008 19:09

Ja, kanskje man skal slutte å date, men pokker heller.... Jeg kunne tenke meg å flørte litt "live" snart! :-)

Skjult ID on. 22 okt. 2008 19:10

Tar du "livsløgnen" fra en mann, så dør han.... (mener og huske det er noe i den duren)

Kanskje vi bare skal la det være.... vil jo ikke at de skal dø heller.....

Skjult ID med pseudonym HeltEnkelt on. 22 okt. 2008 21:44

Synes vel kanskje ikke at en ex-muskuløs-slank mann som har blitt muskuløs-lubben er den verste varianten (Liker litt innpakning på gutta ;) )
Det som slår meg til stadighet, både i nyoppdateringer i diverse album og ved møter, er spørsmålet om hva slags speil alle disse pipestilkene må ha tjuva med seg hjem fra siste tivolibesøk. Det blir en del Hæ?-opplevelser :)))
Hadde vært gøy å kunnet tilby de egenerklærte atletiske en fotoshoot for H&M billboard juletrusemote eller kunne gitt de såkalt muskuløse stagepass på neste kroppsbygger NM eller no. Bare for å få ting litt i perspektiv, liksom :)))

Ha en flirefylt onsdagsaften, kjære alle forumianere!

;)

Skjult ID med pseudonym Amourine on. 22 okt. 2008 21:56

Sannheten hopper opp og "bites U in the ass", uansett...;-)
Og HVOR mange tråder har ikke dette vært tema i nå? Det er jo en gjenganger...men ikke til å komme utenom. Da er det kanskje en sannhet...de fleste ljuger på nett?
AT det lyves er èn ting. HVORFOR er vel mer essensielt? ;-)

Har hørt noen ganger nå om "single" menn...som dessverre glemmer å ta av seg gifteringen på 3dje daten. Liar!!! ;ø)) Oooops, sier jeg bare. Og så får du en cd i posten, eller? (Er det LOV å være så teit, forresten??)

*Amo - That don`t impress me much*

Skjult ID med pseudonym nemo on. 22 okt. 2008 23:18

Det har faktisk ikke falt meg inn at jeg skal skrive på min egen profil om jeg er kjekk eller ikke !?!? Når dette ikke stemmer for noen virker det latterlig, og om det stemmer for noen så virker det kvalmt... rent Tap-Tap situasjon i mitt hode...

Skjult ID med pseudonym Organ on. 22 okt. 2008 23:50

nemo: Et veldig godt poeng! Siden sannheten ligger i betrakterens øyne uansett blir det for meg både kvalmt og teit å omtale seg selv som "kjekk". Selv om jeg hadde fått aldri så mange tilbakemeldinger på at jeg ser bra ut ville det vært uaktuelt å hevde det i profilen.

Løsningen er enkel og har blitt tatt opp hundrevis av ganger: Mer bilder og mindre adjektiver, i forhold til fremtoning vel å merke.

Ærlighet varer ingenlunde lengst i alle sammenhenger, men det er digg i datingprosessen :-)