Alle innlegg Sukkerforum
(mann 33 år fra Oslo) on. 22 okt. 2008 06:52 Privat melding

Jeg lurer på en ting som ikke ser ut til å forandre seg.

Fra jeg har vært en 18-19år så får jeg ikke kontakt med jenter på min egen alder...det er tilnærmet umulig, spesielt jenter fra Oslo her jeg har bodd en god stund...uansett hvordan jeg vrir og vender på det så går det ikke. Enten det er jenter jeg ser via jobb, utesteder eller kan kontakte her på Sukker.

Men jenter som er 5-6år eldre enn meg tar kontakt og relativt ofte, gjerne de jentene som er fysisk veldig tiltrekkende og som jeg regner med har endel friere på sin egen alder etter seg. De inviterer meg med på ting og behandler meg veldig bra og kan ofte spørre meg en haug med spørsmål her på sukker uten at jeg har sendt dem melding først, noe jeg synes bare er gøy.

Er det noen andre gutter som har det sånn? Tar jeg kontakt med en jente på 23år så får 100% garantert IKKE svar og det er ikke bare tilfeldig, det er hver gang..enten det er her eller i det virkelige liv. Den eneste gangen jeg får oppmerksomhet av dem er når jeg er i syden og de tror at jeg er "innfødt" men når de finner ut at jeg er norsk så stopper det veldig fort.

Forandrer jenter kriterier og smak så drastisk på 4-6år?

Jeg har faktisk lurt på dette helt siden jeg ble 20år, i 3år har jeg grublet over hvorfor det er sånn.

Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 22 okt. 2008 09:39

Før jeg eventuelt svarer på spørsmålet ditt, lurer jeg på noe i det du skriver:

"Den eneste gangen jeg får oppmerksomhet av dem er nå jeg er i syden og de tror at jeg er innfødt, men når de finner ut at jeg er norks så stopper det veldig fort"

Har du selv noen tanker rundt akkurat dette, og hvorfor du opplever at det skjer?

Skjult ID med pseudonym rarmann on. 22 okt. 2008 17:12

Tror det er ganske forskjellig. Jeg opplever også å få kontakt fra noen som er noen år eldre. Også de der det står på hennes profil at hun søker fra sin alder og opp et stykke, det står på min profil at jeg søker de på min alder og noen år yngre, og likevel tar de kontakt selv om jeg er f.eks 5 år yngre. Kan de ikke lese?

Men jeg blir også kontaktet av jenter på noen år yngre, så heldigvis varierer det.

Skjult ID med pseudonym Onkel Blå on. 22 okt. 2008 17:41

Jeg også opplever dette. Er 35 og blir oftest kontaktet av jenter på min egen alder og oppover. Sånn har det vært siden jeg var i begynnelsen av 20 årene faktisk. Ikke noe galt med det egentlig så lenge de holder seg godt og ser ut som de kunne vært på min egen alder. Har dog satt i profilen at jeg søker jenter fra min egen alder og ned.

Ps i det siste har det faktisk vært flere eldre damer som har spurt om det er ok at de tar kontakt når de er over mitt aldersintervall, hehe. Søtt:-)

Skjult ID med pseudonym R on. 22 okt. 2008 17:44

Jeg kan bare snakke for meg selv, men ja - jeg forandret drastisk smak i løpet av 20-årene.

Nå får jeg antagelig en haug med pepper......:-).......men jeg har ingen problemer med å bli tiltrukket av menn som er en del yngre enn meg selv. Jeg tenker ikke trygghet og langvarig forhold når jeg ser yngre menn som tiltrekker meg, men kan fortsatt bli tiltrukket av de. Det er noe med at de virker friere og åpnere enn mange menn fra min alder og oppover. Naturlig selvsagt, ettersom de ikke har rukket å få den samme livserfaringen. Da jeg selv var 20-25, så jeg aldri på de som var yngre enn meg, men idag opplever jeg stadig at tiltrekningen kan gå 10 år ned og 15 år opp fra min egen alder, som er 33.

Så mitt svar er dette, Stein - jeg tror jenter som er eldre enn deg ser helt andre ting i deg enn de jevnaldrende jentene. Det skal du vel egentlig bare være glad for - tenk på alt du kan lære om livet ved å omgås de eldre jentene, fremfor de på 23 år, som du allikevel ikke får kontakt med.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) on. 22 okt. 2008 17:49

Vel det går tydeligvis begge veier .. jeg også har problemer med å få kontakt med de på min egen alder .. og da regner jeg med pluss 5 år og minus 3... men de som er yngre eller mye eldre får jeg meldig fra .. hmmm rart det der . :o)

Skjult ID med pseudonym Torpedo on. 22 okt. 2008 18:10

Japp SteinR...vi endrer oss. Og godt er det!! Det du beskriver tror jeg går mye på selvtilliten jenter har. Vi blir tryggere på oss selv dess eldre vi blir. Vi vet mer hva vi vil ha og hvordan vi skal få det. Jeg vet iallefall at jeg ikke kaster meg hodestups ut i noe lengre og mister all fornuft. Jeg er relaxed og laidback og tar tiden litt til hjelp istedefor, som jeg gjorde i tidlig 20-år, spilte drama-queen og endte opp med ingenting.... Men som sagt tror jeg at nøkkelen her ligger i å være trygg på seg selv.

(mann 33 år fra Oslo) on. 22 okt. 2008 18:19 Privat melding

Mye fine svar her, godt å høre at noen har opplevd det samme fra begge sider av kjønnene.

R, det er veldig rart fordi jenter på 23år kan rett og slett være ganske harde mot meg helt uten grunn..enten jeg tar bussen eller er på et utested så kan det fort komme noe dritt uten at jeg har sagt noe til dem. Men fra ofte svært pene jenter på 27-30 kan jeg få det motsatte, hyggelige kommentarer og fine ord uten at jeg igjen har tatt kontakt. Det er liksom ingen mellomting hehe...

Skjult ID med pseudonym R on. 22 okt. 2008 18:25

Stein, hva mener du med at de er harde mot deg...? Slenger de dritt til deg uten grunn? Hvor i all verden er det du vanker? Hvorfor holder du deg ikke til de jentene som gir deg komplimenter og gir deg positiv oppmerksomhet - og driter i de ripsa som allikevel behandler deg dårlig? Er det fordi du helst vil ha kontakt med jevnaldrende jenter og synes de på 25-30 er for gamle for deg?

VM i spørsmål...:-)

(mann 33 år fra Oslo) on. 22 okt. 2008 18:25 Privat melding

Forresten når det gjelder å sende meldinger her inne så greier jeg bare ikke å være 100% seriøs og alvorlig, jeg føler det er noe litt "desperat" over det...jeg må bare tøyse og tulle litt og gjerne "mobbe" litt selv om jeg liker jentasprofil..det må være gøy å bruke sukker tenker jeg....andre som tenker det samme?

(mann 33 år fra Oslo) on. 22 okt. 2008 18:32 Privat melding

R, nei det er spesielt de jentene på min egen alder som er sånn hipstere med caffe mocca og skjerf og grunerløkka uniformen osv som gjerne slenger en kommentar og bussen må jo jeg ta anyways, men jeg henger meg ikke opp i det.

Jenter på 25-30 har gjerne mye bedre økonomi enn meg og mye mer erfaring og jeg liker å tulle, lekesloss og tøyse hele tiden og greier egentlig ikke å holde meg veldig alvorlig i mer enn 15minutter hehe...men samtidig så har jeg ikke noe imot det og synes det bare er hyggelig..det eneste som jeg lurte på var om andre gutter følte det samme..fordi det er virkelig ingen unntak, er jenta gjevngammel med meg...går ikke, no way...umulig..100% håpløst hehe.

Skjult ID med pseudonym sæp on. 22 okt. 2008 18:39

Kremt.... "Toyboy" er et uttrykk som jeg tror blir brukt oftere nå enn før (?), i hvert fall blant mine venninner. Opp mot 30 og over er kanskje erfaring og selvtillit på plass hos jentene til å rett og slett bare gå etter en hyggelig natt... Jada, sex er best med en man er glad i, men "problemet" er at sex er godt, punktum. Og vips var vi vel egentlig over på en annen tråd...

Men, jeg tror helt ærlig at dette er relevant! Med mindre dette overhodet ikke dreier seg om seksuelle under-/ overtoner?

(mann 33 år fra Oslo) on. 22 okt. 2008 18:42 Privat melding

Nei jeg vil helst møte en jente som vil bli kjent med meg og som jeg kan f.eks gjøre ting med etter en lang dag på jobb osv..derfor er det jo lettere å bli tatt alvorlig om en kontakter jenter på sin egen alder.

Skjult ID med pseudonym sæp on. 22 okt. 2008 18:47

Ja, poenget her var ikke dine intensjoner, men mer hvorfor du opplever å bli oppsøkt av eldre jenter. Alle disse jentene er sikkert ikke "bare ute etter én ting", men jeg tipper at det finnes en hel del i den kategorien... ;)

Skjult ID med pseudonym R on. 22 okt. 2008 18:47

Stein - Annonsèr etter en tullete jente på 25-30 år, he he :-) Det er ganske mange av de også!

Ellers håper jeg du klarer å finne en jevngammel jente som ikke er "hipstere med caffe mocca" og som behandler deg skikkelig. De jentene på bussen (jeg er fortsatt litt overrasket over de) kan du jo bare dytte lett i ryggen når du passerer på vei ut, så de setter caffe moccaen i halsen, eventuelt søler den på hipsteren eller skjerfet sitt. Ok, den var litt barnslig, men de hadde jo fortjent det!

Skjult ID med pseudonym oslomann on. 22 okt. 2008 18:50

@SteinR

Jeg tenker definitivt det samme som deg vedrørende det å ha det gøy her på sukker SteinR. Det skal være gøy å flørte. Tar man dette for seriøst blir man bare frustrert, bitter og deprimert, som det i blant ser ut til at endel folk på forumet her er (på andre tråder). Jeg har det gøy på sukker jeg! Og som bonus er responsen fra damene nå langt bedre enn da jeg prøvde dette nettdating greiene for første gang og selv nok var ganske så seriøs og kjedelig;-)