Alle innlegg Sukkerforum

Någon som vill ha massage

Vis siste innlegg
(mann 29 år fra Oslo) fr. 18 sep. 2015 13:16 Privat melding

Behöver en frivillig för att ge massage innan jag går på sista prov:) någon där ute /damer

Skjult ID med pseudonym Blue fr. 18 sep. 2015 14:37

Jeg liker heller ikke og massage menn>:D

Skjult ID med pseudonym Tinka fr. 18 sep. 2015 15:22

Øh, sist gang jeg takket ja til et tilbud som dette ramlet jeg litt rystet og lattermild ut etterpå. Selveste min frisør stilte samme spørsmål som deg, jeg så for meg et kvarters nakkemassasje, men ble vist inn på eget rom "kle av deg så kommer jeg snart". Piiiiv, angret jo på at jeg hadde universets minste stringtruse og ikke en romslig hipster, men skitt (det er vel profesjonelt, så da så). Så lå jeg der i string og BH, sistnevnte ble fjernet av frisøren, ingen spørsmål (gulp). Jeg trodde massører unngikk visse kroppsdeler, men neida. Holy shmoly (ups, låste han ikke døren tro?). Må innrømme at jeg begynte å le, klarte ikke holde tilbake et lite latterhikst, det var rett og slett bare ultrakomisk, overhodet ikke opphissende. Da jeg lo spurte han om det gjorde vondt. Neida, jeg er bare så kilen, svarte jeg. Halvtimen endte med at han løftet på frimerket foran "vil du ha massasje under her også"? Eh, neitakk, jeg har ikke tid akkurat nå - klarte jeg å lire av meg. Ha ha, så høflig atte ("greit, det er ikke alle jeg masserer som ønsker det")...

Absurd opplevelse. Ville jo ikke ødelegge for hans massasjekarriere og tillegge ham motiver jeg ikke (helt sikkert) visste om han hadde. Men jeg tipper han klarte å ødelegge for seg selv. Det er slett ikke sikkert neste kunde etter meg så like humoristisk på frisørens tilbud om massasje med intim vri. Goes without saying kanskje, han mistet meg som hår- og potensiell massasjekunde, har aldri vært der siden:-)

Kanskje noen her nå, som nå lurer på hvor dette skjedde? ha ha :-)

Skjult ID med pseudonym Blue fr. 18 sep. 2015 15:54

Håper ikke noen blei skremt nå da >:D

(mann 55 år fra Oslo) fr. 18 sep. 2015 16:18 Privat melding

@Nima88
Ja, hvorfor ikke menn? Du må tåle det @Nima88

Jeg er jo selv udannet fysiurgisk massageterapaut i Danmark for noen få år siden. Dette er bare sånn weekend kurs som går over vær weekend i 6 måneder, noe sånt man gjør på fritiden. Den gang måtte jeg faktisk nøye meg med å massere ganske mange menn under utdannelsen, og det er så ikke så kult.. Jeg irriterte meg over alt det hår de hadde på benene.

Sykelister barberer hårene på benene, så de var en fornøyelse å massere dem, for da kom jeg dypere ned i muskulaturen, enn å henge fast i lange benhår.

Men jeg driver ikke med det dette til det daglig jeg altså, men det har vært nyttig å lære det. Jeg har også jo massert min tidligere kjæreste ganske mye.. Det ble nesten et krav, at det måtte være 2 ganger i uka minst.. for det godt for kroppen..

Hun ble forresten også ganske mye mer rolig av det også, for hun var en sikkerlig ”kjeftesmelle”, Så på den måten kunne massjase være en god ting.. det tok jo også 1,5 time, og hun var sarlig etter på.. og det var deilig for meg – for etter det, så fikk jeg det som jeg ville.

Skjult ID med pseudonym Ramp fr. 18 sep. 2015 16:30

Jeg kan om trusa blir på 😊 og dette har ikke no "happy ending"

Skjult ID med pseudonym Blue fr. 18 sep. 2015 16:52

Noen som lurte meg til og få massasje på hamam i Tyrkia, og bli massert av en hårete mann på 140 kg ikke det gøyeste jeg har vært med på.>:(

(mann 55 år fra Oslo) fr. 18 sep. 2015 17:29 Privat melding

@Blue – et godt råd til deg..
Det du har opplevd i Tyrkia, er ikke nødvendigvis massasje..

Ikke la noen lure deg til noe du har en dårlig fornemmelse ovenfor.

Om det er sånn at du kjenner følelsen av ”NEI” så ikke gå utover det.. uansett hva noen andre sier..

Det er mitt råd.. det gjelder alt, ikke bare massasje.

Er ditt første innkast i hode ordet NEI.. så la det bli et nei, spesielt om du har fått et par glass vin eller noe.. Så drit i det.. du går sannsynligvis ikke glipp av noe, bare en dårlig erfaring. Så hør på deg selv..

Skjult ID med pseudonym Blue fr. 18 sep. 2015 19:17

@Sgt.Pepper helt sant det man skal lytte til sin indre stemme den tar sjelden feil >:). Og blei litt for mange øl den dagen tror jeg, da høres alt gøy ut dessverre.>:)