Alle innlegg Sukkerforum

Hva er det man egentlig skal skrive til damer?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Sjekkern to. 23 okt. 2008 17:08

Hva er det man skal skrive? Den første replikken er ofte noe man ser på profilen, men hva gjør man så videre? Er det noen som har tips?

Skjult ID med pseudonym alterego to. 23 okt. 2008 21:43

Hva med å begynne med:

"Hei !"

Resten er opp til deg, men kan muligens inneholde hyggelige kommentarer til det du måtte finne interessant i profilen til vedkommende.
Om denne oppskriften lykkes er nok opp til din sosiale intelligens, men lykke til !

Skjult ID med pseudonym Leonis fr. 24 okt. 2008 07:21

Et godt råd å kommentere noe i profilen og evt felles interesser, men forutsetter at dama faktisk tar dette litt seriøst og har skrevet noen 'icebreakers' i profilen, og det er høyst variabelt. Legg derfor litt arbeid i profilen, med album og noen velvalgte ord (mange som ikke gidder å lese noe langt), så kan du basere deg på enklere meldinger.

Ellers er det såpass mange tråder om utbredt (u)kultur for å ikke svare på forseggjorte meldinger, og langt mer suksess av å legge ut et modell-profilbilde, at jeg vil sterkt fraråde noen å lytte til antydninger om tvile på sin *sosiale intelligens*...
Hva nå enn det er og Sukker sin skala virker i beste fall å gjenspeile en variant av et populær-uttrykk som er dårlig definert i fagliteratur. Skalaen fokuserer på hva en liker å bruke sin evne til mer enn i hvilken grad en behersker, som om en med høy IQ nødvendigvis liker kryssord og kryptiske programmeringsspråk, hvilket er langt fra et blinkskudd på begrepet *intelligens*. Jeg tror en bedre indikator ville vært et spørsmål om i hvilken grad en er en sosial 'kamelon' som evner å omgås varierte personligheter - mens de mest ivrige brukerene av begrepet jeg har møtt ser ut til å være ekskluderende personer som omgås likesinnede i klikker av varierende størrelse og tolker ting ihjel (og sånn sett kan skalaen være et glimrende matchingparameter).
Men dette er avsporing av tema til TS...

Skjult ID med pseudonym Zitelle fr. 24 okt. 2008 10:29

Vær interessert i hva hun sier og mener, spør henne gjerne om ting hun oppgir som interessefelt. By på deg selv og vær deg selv.
Prøv å ikke tenk altfor mye over hva som er rett eller feil å skrive. Våg å være litt impulsiv!
Prøv også å ikke bli trist om du ikke får svar. Husk at hun ikke kjenner deg, og kan derfor pr. definisjon ikke mislike deg :-)

Lykke til!

Skjult ID med pseudonym s.a.me fr. 24 okt. 2008 10:31

Til Ts. Tror ikke jeg tenker så mye over det. Jeg skriver det som faller meg inn, ærlig som jeg er.. ler.. Om det så er noe i forhold til profilen, bilder eller annet. Mulig vi henger oss for mye opp i hva som skal stå i førstemeldingen. Vær deg selv bare, tror det er det beste.
Eneste jeg kan tenke meg ikke er så lurt å skrive ved første kontakt, er " vil du bli min elsker" etc etc. Det kan vel for de fleste være litt tidlig at det kommer i førstemelding. Ønsker deg lykke til..

Skjult ID med pseudonym Y. fr. 24 okt. 2008 11:00

@Sjekkern

Hvis du er gutt på Sukker: Det spiller antakeligvis veldig liten rolle hva du skriver.

Mest sannsynlig får du ikke svar uansett.
Og om du likevel mottar svar, er det ganske stor sannsynlighet for at det kun er et "høflig" svar, uten reell interesse.
Skulle du, mot formodning, motta et svar_med_reell interesse, vil det med stor sannsynlighet likevel ikke gå lang tid før reell interesse blir forvandlet til manglende interesse, når "gresset er grønnere"-fenomenet slår inn hos mottakeren din.

Så:
Det spiller antakeligvis veldig liten rolle hva du skriver.

(kvinne 39 år fra Oslo) fr. 24 okt. 2008 11:14 Privat melding

Y.
Jeg for min del fatter ikke hvorfor du eller noen andre gutter gidder å være her - det virker jo som om INGEN får svar! Går det ikke ann å få inn i nepa at vi (ja, jeg er jente) svarer de vi finner interessante og er interessert i å møte. Det gjør også gutta! Ingen forskjell der!!!

Skriver du til damer du overhode ikke finner interessante i håp om å få en date? Eller er det brevvenner du er ute etter?

Jeg tror flesteparten er her for å enten å få date, få seg en elsker/elskerinne eller et forhold (kortvarig/langvarig). Og da er vel kriteriene at man skal finne personen INTERESSANT og FYSISK TILTREKKENDE???? Det er faktisk mange her som ikke appelerer det dugg til meg, utseendemessig OG/ELLER utfra profilen! Slik er det ellers i samfunnet også.

Prøv å ta deg en tur ut på byen, og sjekk opp 10 damer, så kan du se hvor mange napp du får der. Antageligvis ingen forskjell på resultatet der enn hva det er her!

Skal jeg sitte og gnåle over de som ikke svarer meg som jeg sender mail til eller som avviser meg f,eks. ute på byen når jeg tar kontakt? Det er så enkelt som at jeg skjønner at de ikke finner meg interessant nok, og kan man forvente at ALLE skal syntes det da?

Legg opp sukkerkarrieren om det ikke funker - vær oppegående nok til å forstå at man må legge om "taktikken" om en ting ikke fungerer over lenger tid.

Er så møkkalei av denne gnålingen om å ikke få svar!

Skjult ID med pseudonym oslomann fr. 24 okt. 2008 14:03

Jeg får svar hele tiden jeg. Fem nye meldinger i innboksen så langt i dag, og klokken er ennå ikke to. Så klager ikke jeg ;-)

Hør på VIPS! karer. Som jente vil jeg anta at hun er mer kvalifiert til å svare på dette enn de fleste menn - meg selv inkludert. Legg om taktikken hvis det du gjør ikke virker. Ingen grunn til å fortsette med å gjøre noe som ikke fungerer, du blir verken mer suksessfull eller flinkere av å gjøre de samme feilene om og om igjen. Og ikke ta dette nettdating greien så forbanna seriøst. Ikke skriv frierbrev. Du går da ikke bort til en ukjent jente på byen heller og spør om dere skal gifte dere, gjør du vel? Ha det gøy i stedet, det er det flørting handler om :-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle fr. 24 okt. 2008 16:56

Er jo bare la være å lese gnålingen, er det ikke det da, VIPS? ;-)
Kan hende det finnes nye sjeler her inne som ikke helt forstår, og som heller spør enn å bare logge seg av sukker igjen.

Til dere nye: Stå på! Før eller siden dukker det opp en spennende mail som gjør at dere gleder dere til å logge derer på her inne! :-)

Skjult ID med pseudonym bruker fr. 24 okt. 2008 17:08

er også møkklei de som klager på at andre klager angående respons. Det er faktisk slik at det hele tiden kommer nye medlemmer og de kan umulig vite hva som blitt skrevet i forumet her før eller hvordan ting fungerer på sukker.

Gjør heller som zitelle og vær positive og hyggelig med de som klager og heller gi de noen gode råd istedet.
Det er forøvrig heller ikke lovpålagt å lese disse klageinnleggene. Slik sett så er det ens eget valg :)

Skjult ID med pseudonym Nettfeber ma. 10 nov. 2008 18:16

Vips har helt rett, ikke alle damer som skriver ser ut til å være hverken interessante eller fysisk tiltrekkende heller. Kan ikke forstå annet enn at uteblitte svar også rammer "damene". Erkjenner at jeg ikke "tenner" på alle her i sukkerverden, men fordømmer ingen av den grunn. Det er jo jeg som sliter egentlig ;o) Å de som ikke passerer det første "forbannede" nåløyet (profil+bilder) får en hyggelig og oppmuntrende tilbakemelding. Fortjener vi ikke alle det da tross alt?

(mann 38 år fra Oslo) ma. 10 nov. 2008 18:31 Privat melding

Tenk på det som en volleyballkamp med bare to personer som spiller "mot" hverandre:

Om du legger opp til en verbal smash ved å være bare ørlitegrann original, bør samtalepartneren klare smash'en.
Gjør hun ikke det, så finner jeg en som er bedre til å smashe. Hun får et sort hjerte om hun aldri klarer å gjøre noe med ballen.

Altså:
Om du sier noe man kan ha en masse innfallsvinkler på, og får enstavelsesord tilbake, klarer ikke den andre personen å være med på samtalen. Du "drar" da samtalen hele veien, og det blir jeg personlig fort lei av.

Eksempel:

Jeg sier kanskje:
"Det var en fin hatt du har på huet på det ene bildet ditt. Strikket den selv? Eller nei, folk som stemmer [sett inn politisk parti her] klarer vel ikke sånt, gjør de vel?"

Jeg får følgende tilbake:
"Takk."

Jeg skjønner da at jeg drar samtale-lasset helt aleine og setter et sort hjerte på personen. Jeg gidder ikke stå opp-ned på huet og sjonglere for et publikum som gir meg null feedback.

Hadde hun istedet sagt følgende:
"Tusen takk for det. Hatten har jeg ikke strikket selv, men kunne gjerne gjort det, ettersom jeg er en riktig kløpper på det meste jeg foretar meg. Dessuten er det bedre å stemme på partiet mitt enn å være en sånn og slik fyr som du er som bare jobber/studerer sånne filleting."

Hun viser i siste eksempelet at hun kan være med på leken og smasher ballen tilbake til deg. Den er nå på din banehalvdel.

Man må være to for å dumpehuske på lekeplassen. Om det bare er jeg som tar i og aldri hun, finner jeg andre lekekamerater og det litt brennkvikt. Håper dette var oppklarende.

Skjult ID med pseudonym jezzy ma. 10 nov. 2008 18:38

@KOntrast

"Om det bare er jeg som tar i og aldri hun, finner jeg andre lekekamerater og det litt brennkvikt."

Jag tror det var den hon menade att du skulle göra, med sitt "takk".....

(kvinne 39 år fra Oslo) ma. 10 nov. 2008 18:38 Privat melding

Zitelle og bruker
Mitt innlegg var svar til Y's innlegg. Virker det som om personen er ny her??

bruker
Hehehe, hva er du da, en som klager over de som klager over de som klager?

(mann 38 år fra Oslo) ma. 10 nov. 2008 18:56 Privat melding

@jezzy:
Takk for at du påpeker det åpenbare. Diplom utdeles på slutten av uka.

(mann 38 år fra Oslo) ma. 10 nov. 2008 18:59 Privat melding

@ siste skjult id:
Igjen, dette er åpenbart for alle andre, du skal få diplom du også.

Jeg skrev det som eksempel. Det har faktisk ikke hendt meg. Men om det skjer på en slik måte, ønsker jeg til jentas og guttens fordel at gutten tar seg i nakken og tar et hint, for jentas og hans beste. Det er jo en soleklar avvisning. Selv skriver jeg sjelden til jenter som ikke viser en klar og original profiltekst, selv om unntak forekommer. Om det går ei uke uten svar deler jeg ut et sort hjerte og tusler videre i medvind.

Skjult ID med pseudonym jezzy ma. 10 nov. 2008 19:16

Delar du ut svarta hjärtan som "payback" för att du inte får nåt svar KOntrast?
Ser inte vitsen med det jag. Siste ordet har ju Du alrede fått....

(mann 38 år fra Oslo) ma. 10 nov. 2008 19:26 Privat melding

@jezzy:
Det er veldig enkelt.

Jeg bruker aktivt funksjonen "Online nå". Om jeg ikke gir folk jeg har startet en samtale (men som ikke har resultert i noe mer fordi de enten ikke ønsker å ha noe mer med mitt svinske nærvær å gjøre, eller fordi de ikke klarer å "spille ball") sort hjerte, vil disse dukke opp i søket. Om jeg gir dem et sort hjerte dukker de ikke opp i søket og man får opp nye kandidater for selskap, humor og moro.

Slitsomt å bla seg gjennom alle de menneskene man ikke har noe felles med gang på gang.
Enig?

For å klargjøre: Jeg blir ikke fornærmet eller tar det personlig om jeg får et kort svar eller intet svar. Da gir jeg bare et sort hjerte til vedkommende som har fått en sjanse til å ville/ikke ville snakke med meg. Jeg synes det er bedre å snakke med noen nye enn å fortsette å mase på de damene som ikke kan/vil snakke med meg. Jeg var av den oppfatningen at dette er det beste man kan gjøre, og det er jeg ihvertfall overbevist om selv. For alle parter.

Skjult ID med pseudonym jezzy ma. 10 nov. 2008 19:42

Ok KOntrast, då är jag med.
Den ska jag lägga på minnet till det när Jag åxå börjar skriva "copy/paste/send_til_alle meldinger", för att sikre mig om att jag inte masar....

(mann 38 år fra Oslo) ma. 10 nov. 2008 23:29 Privat melding

@jezzy:

Nå prøver du bare å provosere meg. Og om du ikke gjør det så synes jeg synd på deg.

Jeg sender selvfølgelig ikke den samme meldingen til alle jeg sender melding til. De er sendt ut ifra hva de har skrevet i profilen sin, eller "custumized" som det også heter. Om man ikke har noe interessant å lage en verbal "serve" av så sier det seg selv at det automatisk blir et sort hjerte på den personen uten noe mer interesse fra min side. Man må kunne gi hverandre noe å jobbe med.

Jeg forstår ikke hvordan du kommer frem til at fordi jeg vraker de som ikke responderer tilbake, sender jeg alle personer jeg kontakter den samme meldingen? Det blir like dumt som om jeg skulle si at siden du er uenig med meg må du jobbe på et bakeri. Fullstendig ulogisk og tatt helt ut av det blå. Du har jo ingen forutsetning for å mene det du har kommet frem til?

Skjult ID med pseudonym s ma. 10 nov. 2008 23:34

@Kontrast

Du er ikke akkurat kongen av å fatte seg i korthet :p

Men, det er ikke alle som har skjønt poenget med sorte hjerter (det er kanskje litt av en nøtt?), så kan tenkes du i denne sammenheng faktisk må fossmate med spiseskje. Evt. gi blanke.

(mann 38 år fra Oslo) ma. 10 nov. 2008 23:36 Privat melding

@s:

Ja, jeg tror jeg resignerer når det gjelder nick som begynner på j og slutter på ezzy.

Jeg har ikke flere skje-størrelser å bruke. Kanskje pinsett hjelper?

Skjult ID med pseudonym svar alle! ma. 10 nov. 2008 23:55

Jeg skulle ønske at jentene kunne svare uansett jeg da. Skriv et hyggelig avslag eller rett og slett bare NEI. Det holder for meg :-)

Skjult ID med pseudonym drittlei ti. 11 nov. 2008 00:00

@ Kontrast

Jeg skjønner hvis du ikke får napp, for makan til PR-kåt viktigper skal du lete lenge etter. Kun noen dager har gjort at jeg er drittlei av at du dukker opp med en eller helst flere bedreviter-innlegg om alle temaer på forum.

Skjult ID med pseudonym s ti. 11 nov. 2008 00:04

Jøje, så tøff'a. Ingen tvinger deg til å lese trådene / innleggene hans.

Men det virker fort så dominerende når det er slik at bildet må vises ved hvert eneste ikke-anonymt innlegg, og det er tøysete.

Skjult ID med pseudonym drittlei#2 ti. 11 nov. 2008 00:07

Nå er han jo i nesten alle trådene, så han er litt vanskelig å unngå, s...:-)

(mann 38 år fra Oslo) ti. 11 nov. 2008 00:09 Privat melding

@drittlei:
"Skjønner godt at du ikke får napp, for makan til sur, tverr og snusfornuftig megge skal man leite lenge etter. Kun noen linjer fra tastaturet ditt er nok til at jeg har blitt kvalm av dumheten din fordi du ikke bidrar med noe konstruktivt, intelligent, provoserende, tankevekkende eller morsomt i denne tråden. Ikke engang noe bedrevitende."

Unnskyld, det var min onde tvillingbror som overtok tastaturet et øyeblikk.

Bli med å bryte håndbak 'a drittlei - jeg veit du vil.

(mann 38 år fra Oslo) ti. 11 nov. 2008 00:15 Privat melding

@drittlei2:

Jeg er aktiv i disse to - 2 -trådene:
1. Hva er det man egentlig skal skrive til damer?
2. En ny borger - en til gutta!!!

Jeg synes 2 tråder er langt ifra "alle."

Men jeg tar sikkert feil.

Skjult ID med pseudonym Amourine ti. 11 nov. 2008 00:16

Og igjen har vi sett noen gode eksempler på hva man IKKE skriver til damer på Sukker. ;-)

*Amo ler litt her*

(mann 38 år fra Oslo) ti. 11 nov. 2008 00:23 Privat melding

@Amourine:

Har vi ikke også sett hva man ikke skal skrive til menn?

Jeg respekterer ikke jenter fordi de er jenter. Jeg respekterer PERSONER, menn eller kvinner, fordi de er vittige, morsomme, har samme verdisyn som meg eller liknende. Jeg tolererer de fleste andre, med mindre de bryter seg inn i huset mitt og truer meg med pistol.

At det ikke skal stilles krav til jenters intelligens og humorterskel på samme linje som menns synes jeg er å undervurdere og undergrave intelligente kvinner generelt. Det går også andre veien for de som må ha det inn med teskje...eh...jeg mener pinsett.

Skjult ID med pseudonym s ti. 11 nov. 2008 00:28

@Kontrast

Kan du ikke skrive "anonyme" innlegg med brukernavnet ditt som pseudonym når du skriver flere innlegg i en tråd? Det hadde vært mycket fint, takk. Om du velger å ta det personlig, så deg om det.

("Æ vil pul, vil du?" funker alltid.)

(mann 38 år fra Oslo) ti. 11 nov. 2008 00:33 Privat melding

@s:
Hvordan skal man i det hele tatt "ta personlig" et forslag om å skrive anonyme innlegg med brukernavnet sitt?
Fraværet av logikk og mangelen på resonnement forbauser meg, må jeg si.

Og:
("Bake, kake, smake" funker alltid)

Seriøst, forstår noen andre enn meg den siste kryptiske meldingen der?

Skjult ID med pseudonym s ti. 11 nov. 2008 00:36

@Kontrast

Lek gjerne intellektuell, fekt i vei med språk og / eller gjør hva du vil for meg, men det er lov å tenke ett sekund ekstra før du lader "kanonen" og fyrer løs. Ikke det at alt en gjør til en hver tid må være like gjennomtenkt, men nå ble det bare litt stusselig.

Du vet kanskje ikke at bildet forsvinner om en bruker anonym-valget? Det var altså det jeg tenkte på, og for å forhindre at du tok dette personlig (uten at jeg tror du gjør det, mer som et generelt forbehold å ta), valgte jeg å si fra på forhånd.

(Oi, dette ble jo nesten et innlegg du kunne skrevet.)

(mann 38 år fra Oslo) ti. 11 nov. 2008 00:57 Privat melding

Jeg er meg selv. Om du synes det virker intellektuelt å formidle sine synspunkt på en klar måte, er det din sak. Jo, jeg er klar over at bildet forsvinner om man bruker anonym-valget. Men om det var det poenget du ville ha frem, synes jeg ikke du formidlet det på den beste måten:

Sitat:
Kan du ikke skrive "anonyme" innlegg med brukernavnet ditt som pseudonym når du skriver flere innlegg i en tråd? Det hadde vært mycket fint, takk. Om du velger å ta det personlig, så deg om det.
("Æ vil pul, vil du?" funker alltid.)

Jeg instruerer heller ikke en kompis om hvordan han skal skifte til vinterdekk på en slik måte:

"Kan du ikke skifte hjul ovenfra og ned? Sånn at du ikke skifter dekk flere ganger på en side, samtidig. Det hadde vært helt konge. Men ikke ta det personlig da. Og forresten ta p og vinn med samme sinn, sa baker'n før han kastet stein i glasshus."

En slik formulering gir jo ingen mening! Og jeg vil tro at kompisen min ville klødd seg mye i huet for bare å få huet rundt hva jeg egentlig forsøkte å formidle. Om jeg er intellektuell fordi jeg mener man bør forklare ting tydelig er ikke det akkurat en stor byrde for meg å bære.

Du lyktes mye bedre i ditt andre forsøk. Helt knirkefritt. Det forandrer uansett ikke det faktum at førsteforsøket falt dødere til marken enn en kakerlakk på kjøttlageret til McDonalds.

Skjult ID med pseudonym s ti. 11 nov. 2008 01:15

Ok, du vinner - jeg gir meg. Du er best, og jeg er sjanseløs. Faktisk.

Spørs om det er noen vits å mate Dracula med særlig mer blod, men:

Bruker du alltid like lang tid (og ikke minst mye plass) på å få frem hva du mener? Det må være passe slitsomt, og ikke minst kjedelig - både for deg og de som sitter og venter i evigheter på poenget.

At du ikke forstod mitt første innlegg, kan jeg ikke noe for. Jeg kan sikkert ta frem bestikket neste gang du trenger å bli forklart noe. Men siden en uansett hva en skriver blir møtt med en lang tirade tåkeprat, spørs det om det er noe å satse på.

--

For øvrig: "('Æ vil pul, vil du?" funker alltid.')"-sitatet var egentlig bare et sleivspark tl det tråden _egentlig_ handler om, og ikke noe ment verken personlig til deg eller andre, så den kan du se bort fra (for stort mer enn det er det ikke å si om den saken). Så derfor, tråd back on track, takk.

(mann 38 år fra Oslo) ti. 11 nov. 2008 01:19 Privat melding

@s:
Det er ord du får stå for selv.

Om du ser på minuttene/klokkeslettet svarer jeg ganske hurtig. Så da er jeg vel, ifølge din egen retorikk, et verbalt råskinn. Ikke er jeg spesielt sliten heller.

Bestikk bruker jeg ikke i skriving unntatt når jeg skriver antall timer jeg bruker på å få frem budskap til folk på dette forumet med gaffel. Sett på tåkelysa om du ikke ser hånd for deg.

Skjult ID med pseudonym Bongo ti. 11 nov. 2008 04:50

Den moderne mann har virkelig blitt ei kjerring!

-Mann

Skjult ID med pseudonym juni ti. 11 nov. 2008 16:17

Sjekkern:

Det er jo litt vanskelig å komme med konkrete tips om hva du skal skrive til kvinnene her inne, siden vi er jo så forskjellige alle sammen :-)
Og i de fleste tilfeller der du ikke får svar tilbake er det kanskje ikke så mye for det du har skrevet, men at de har gått inn på profilen din og funnet ut at hun og deg ikke passer sammen.

Men for de kommunikativt sterke, og for de som klarer å bruke en humor som funker for de fleste, så kan de nok klare å få til kontakt med hjelp av førstegangsmeldingen selv om kvinnen egentlig ikke tror på at det er en god match.

Et lite, men noe diffust tips kan være å komme med et spørsmål som du _tror_ kvinnen vil få lyst til å svare på. Og vær forsiktig med smiger og komplemanger i første omgang.

:-)

Skjult ID med pseudonym Petra ti. 11 nov. 2008 18:22

Hei Sjekkern: fikk et hyggelig svar på min melding til en fyr her inne. Jeg skrev i første mail at jeg syntes profilen hans og bildene var fine og at jeg ble nysgjerrig og derfor skrev en mail. Jeg skriver kun til de jeg synes er interessante (og da blåser jeg i om matchtallet mellom oss er 87 eller 94, sålenge de er interessante i mine øyne) Det er viktig å skrive hva som fanget interessen din om det var noe han skrev, ordleggingen i mailen (si at du likte humoren etc- forutsetning at du virkelig gjør det da) For det viktigste er å være ÆRLIG!!!
Lykke til.

(mann 38 år fra Oslo) ti. 11 nov. 2008 23:40 Privat melding

@Bongo:

Nei.
Den moderne mannen har skilt seg i to retninger: Homo Logicus og Homo Anti-Logicus. Lurer fælt på hvilken retning du tilhører?

Skjult ID med pseudonym haalloo!! ti. 11 nov. 2008 23:58

hei:) jeg er enig med "svar alle"...det koster dere damer så utrolig lite å sende en hurtig melding "desverre,jeg tror ikke vi passer sammen.lykke til videre" til en person som faktisk har skrevet ett brev til dere...vis litt høflighet og normal folkeskikk ovenfor den personen som faktisk har vist interesse for dere.

Skjult ID med pseudonym haalloo!! on. 12 nov. 2008 00:04

og da mener jeg deg også "VIPS" ;):))

(mann 38 år fra Oslo) on. 12 nov. 2008 00:14 Privat melding

@haaalloo!!:
Den dagen du får mellom fem hundre og tusen meldinger, og ikke får betalt i cash for å svare dem alle sammen, tror jeg du vil skifte mening. Ikke heng deg opp i jenter som ikke svarer, bare gi dem et sort hjerte. Og se deg ut litt mer de som er originale og som du synes tilfører deg noe mer enn et søtt ansikt. Så er du samtidig med på å regulere markedet til din egen fordel.

Skjult ID med pseudonym Organ on. 12 nov. 2008 00:52

haalloo!! : Jeg er fristet til å be deg snu problemstillingen på hodet...

Det koster deg, (og alle andre suttrepaver ), så utrolig lite å drite i om du får svar ;-) Om det gir deg store kvaler å gå og vente på svar fra en jente på Sukker er det min påstand at du trenger noe annet å tenke på. Man kan sikkert si at det er normal høflighet å svare alle men der er jeg uenig. Det er hyggelig med svar og selv svarer jeg alltid, men det er ikke en rettighet, jeg gjentar det er ikke en rettighet og heller ikke noe du skal/kan/bør forvente.

Hør på VIPS!, som vanlig skreller hun bort svadaen og kommer med noen velvagte ord.

En jente finner alltid en måte å svare på om du bringer noe attraktivt, (for henne), til torgs. Får du ikke svar får du i hvertfall ikke henne, det bør være svar nok.

Jeg undres av og til på om det er mange på Sukker, og ellers, som kommer fra et hjem der "noen" alltid har ordnet opp for dem, slik at det er naturlig å lete etter yttre årsaker straks det butter i mot.

"Hilsen et uvanlig krasst organ"

(mann 38 år fra Oslo) on. 12 nov. 2008 01:03 Privat melding

@Organ:
Kunne ikke vært mer enig.

@haalloo!!:
Om jeg får forsterke poenget til Organ, med "ytre årsaker":
Du kan være så original du bare vil. Om ei dame mottar ekstremt mange meldinger så må hun sortere dem. Mange meldinger blir sikkert ikke lest engang. Det beste du da gjør, er som alle andre oppegående mannfolk gjør: Du setter et sort hjerte på dem for din egen del, for jentas del og for utjevningen av det visstnok skjeve markedets del og kommer deg av gårde til biblioteket, treningsrommet, besøker din syke slektning eller hva som helst annet som ikke innebærer rosa hjerter og sjekking av kvinnfolk generelt.

Det betyr ikke at det er noe feil med deg, bare at det finnes så utrolig mange kandidater og så utrolig lite tid til å gifte og skille seg med alle sammen. Ikke overfokuser på dette med å skaffe seg en partner, koste hva det vil av tid, krefter og neglisjering av alle andre morsomme ting man kan leke seg med på fritiden. Det er en begrensning av ditt livs muligheter å sette et kjønn på en pidestall som de uansett ikke liker å bli satt på. Man kan jo få sosial høydeskrekk av mindre.

Skjult ID med pseudonym HrMetikk on. 12 nov. 2008 02:48

Nei, skriv det som faller deg inn. Det er mange nok å velge mellom her, så det er ikke verdens undergang om ikke alle gir deg respons tilbake.

Skjult ID med pseudonym haalloo!! on. 12 nov. 2008 09:20

det jeg sa var bare ett tips:)) er ingen sutrepave:));)) tusen takk til "kontrast" for mange gode råd:))) skal virkelig ta det til meg...skal vi se....(lyden av pennen som fyker over papir)...trening,bibliotek....hmmmm...besøke syk slektning...ikke rosa hjerter,og ingen sjekking av kvinnfolk...den er grei:))

Skjult ID med pseudonym haalloo!! on. 12 nov. 2008 13:27

fy flate for for en tosk du er "kontrast" :):) jeg ler av deg:)) hehehehe

Skjult ID med pseudonym Organ on. 12 nov. 2008 13:31

haalloo!!: Sorry my bad, mulig jeg var litt rask på avtrekkeren der!

( Samtidig syns jeg selv det ikke kan underslås at jeg har noen gode poenger ;-) )

Skjult ID med pseudonym haalloo!! on. 12 nov. 2008 13:52

@organ

det er i orden:)...hmmm...ikke sutrepave...kanskje jeg er mer frustert:)?:) hmmm...Men hva er det egentlig med han"kontrast"?? han er inne på så mange diskusjonsforum her inne og bare krangler..slenger dritt og retter på folk hele tiden...alltid noe "lurt" å si til alle andre har han:)

(mann 38 år fra Oslo) on. 12 nov. 2008 14:18 Privat melding

@haalloo!!:
Godt at du ler av tosken du tar tips fra.
Gjør ikke det deg til den største tosken av oss to?

Skjult ID med pseudonym haalloo!! on. 12 nov. 2008 18:38

ironi er noe du ihvertfall ikke skjønner;)

(mann 38 år fra Oslo) on. 12 nov. 2008 18:39 Privat melding

Men jeg er en jævel på sarkasme.

Skjult ID med pseudonym haalloo!! on. 12 nov. 2008 18:47

@kontrast

har du fått sjekket noen damer her inne i det hele tatt?? jeg syntes ihvertfall synd på dama som treffer deg:) måten du snakker til folk på er ganske ekkel:) ...vel vel...du får ha lykke til videre:)

(mann 38 år fra Oslo) on. 12 nov. 2008 23:39 Privat melding

Jeg snakker kun med de jeg har interesse av å snakke med. Og det gjør at jeg kan vie mer oppmerksomhet til en person enn jeg kan om jeg skal sjekke opp alle damene her inne samtidig. Jeg bruker finkammen, ikke "bowlingrenna".

Jeg har ikke den ringeste tvil om at ikke alle damene her inne ønsker å snakke med deg heller. Jeg tror heller ikke jeg er den eneste mannen som ikke tar til takke med hvem som helst her inne. Å hevde noe annet ville være å si at de jeg skriver med ikke synes spesielle for meg, men bare et søtt ansikt og et nummer i rekka. De jeg skriver til skal fortjene det, og med det mener jeg at de skiller seg ut positivt i mine øyne, ved f.eks. å vise et snev av originalitet. De som eventuelt ikke er så nøye med profilen sin og ikke bruker tid på den er du velkommen til å sjekke opp istedenfor meg. Ingenting ville gjort meg gladere.

Jeg skriver ikke til alle nettopp fordi det ville indikere at jeg ikke utfører et kvalitetssøk over hvem jeg kunne tenke meg å samtale nærmere med. Da er man bare overfladisk.

Jeg synes mer synd på de damene som aldri mer kan være sikker på at du har sendt dem en melding fordi de synes spesielle for deg, eller bare fordi de har den samme trutmunnen som alle andre på mobilkamera-bildet de tok på baderomsværelset sitt.

Og det er ikke negativt ment, det er bare et faktum. Lykke til du også.
Du må gjerne satse i bredden, jeg gjør ikke det.

Skjult ID med pseudonym halloo!! to. 13 nov. 2008 08:41

Det er bra du kjenner meg så godt;))) ( dette var både sarkastisk og ironisk ment)

Skjult ID med pseudonym halloo!! to. 13 nov. 2008 08:51

det nytter visst ikke å snakke til deg "kontrast"... du vet det beste uansett;)) har sett trynet ditt på nesten alle diskusjons forumene her inne, og det ikke bare jeg som har reagert på deg for å si det sånn.men men..det er bare å fortsette å sage av greinen du sitter på;)) det kommer til ett punkt hvor alle blir drittlei deg....

Skjult ID med pseudonym belezza to. 13 nov. 2008 09:24

slutt å krangle!!!!

Skjult ID med pseudonym Amourine to. 13 nov. 2008 10:50

Helt ærlig, så leser jeg med stor undring og fascinasjon mye av det som K0ntrast skriver. En imponerende kreativ innfallsvinkel mer enn èn gang, jammen meg...hehe. :-) Og om noen lar seg provosere mer enn nødvendig, vel...dette ER jo uansett nettet, og man har et valg i HVA man skal bruke tiden/energien sin på. K0ntrast velger jo å bruke den her inne, til manges glede og/eller irritasjon. Forum er for alle...:-)

MEN, jeg har et ønske, K0ntrast. Kan du være så søt og skifte bilde innimellom? Siden du bruker forum som ditt personlige fotoalbum, er det litt morsomt med variasjon. ;-))

*Amo - gullfiskminne kaputt*

(mann 38 år fra Oslo) to. 13 nov. 2008 14:32 Privat melding

@halloo!!:
Som jeg tidligere har nevnt, er det ikke et mål for meg å bli likt av alle. Ser ikke ut som det går inn.

@Amourine:
Du har et poeng. Skal love å vurdere det.