Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan bli mer attraktiv?

Vis siste innlegg
(mann 27 år fra Buskerud) on. 23 sep. 2015 23:34 Privat melding

God kveld folkens. For 2 år siden ble jeg lei av å være singel så jeg tok litt tak. Har det beste medlemskapet på Sukker og Møteplassen. Medlem av Tinder også.

Diverse andre ting:
- Oppgradert garderoben
- Oppgradert leiligheten
- Tok litt coaching i dating.
- Kokkekurs
- Kom i svært god form via trening.

Herregud det er så mye rart jeg har gjort med tanke på å bli mer attraktiv.
Det siste året har jeg datet 4 kvinner der 2 endte i forhold som varte rimelig kort. (4 og 5 måneder). 1 av disse var med jenter jeg følte var "out of my league".

Av 4 dater var det 1 som ikke ville være mer enn venner. Fordi det var "mangel på sommerfugler i magen".

Det er veldig lett å bli usikker på seg selv når du ikke får den responsen du ønsker på nettdating. Det er jo ganske overfladisk og folk siler som bare det. Gjør jo det selv.

Tips på hvordan en kan bli mer attraktiv eller hvor jeg kan komme i kontakt med flere kvinner? Er ikke den som trasker mest på byen i helgene, hehe. Har heller ikke mye suksess her på nettet. :) Tilbakemelding på profil er også ønskelig.

Takk og god kveld.

(kvinne 47 år fra Vestfold) on. 23 sep. 2015 23:42 Privat melding

Jeg har ikke noe tips å gi deg, for vært singel i mange år selv.
Men du skal virkelig ha for å ha tatt mange grep i søken på en kjæreste:)
Stå på, vær deg selv og gå på date når muligheten byr seg. Plutselig er det full match :)

(kvinne 47 år fra Sør-Trøndelag) to. 24 sep. 2015 00:01 Privat melding

To tips fra meg:

1) Slipp taket litt. Gjør det du syns er fint, la det gå noen dager mellom du logger deg inn på datingsiden.

2)
Bli med på singeltur i fjellet i regi av Turistforeningen. Og husk grønn lue! 😉

Tvi tvi! 😄

Skjult ID med pseudonym arneand to. 24 sep. 2015 00:09

*leter frem felleskjøpcapsen*

@Manuki to. 24 sep. 00:01
Duger den eller? o.0

(kvinne 47 år fra Sør-Trøndelag) to. 24 sep. 2015 00:21 Privat melding

Muligens @arneand 😄

(kvinne 48 år fra Vestfold) to. 24 sep. 2015 09:14 Privat melding

Smil 😊😊😊😊

Skjult ID med pseudonym anon to. 24 sep. 2015 09:56

Her finner du masse tips fra folk som bruker alt for mye tid og krefter på dette her:

www.reddit.com/r/seddit

(kvinne 37 år fra Telemark) to. 24 sep. 2015 10:17 Privat melding

Først og fremst må erkjenne hvem du har gjort disse endringene for. For deg selv, slik at DU føler deg mer vel? Har endringene gitt DEG positiv energi? Eller har du endret du deg for andre? Føler du deg likevel utilfreds selv etter å ha tatt tak i en rekke ting? Lar du responsen på datingsider forme din selvtillit, kan det være direkte nedbrytende. Ta et steg tilbake og si til deg selv at responsen her inne skal ikke definere ditt syn på hva som er vellykket eller ikke. Dette er ganske elementert: har du det bra med deg selv og TROR på det, så er det også det du utstråler. Du må forstå at det kan ta tid å treffe den personen som passer deg. Her inne, der ute. Kjærligheten kommer ikke rekende på ei fjøl. Vel... det KAN den gjøre- og sjansen er større hvis du slapper av og ikke stresser. Tror jeg. Damer med selvfølelsen i orden spotter usikkerhet på en mils avstand. På datingsider er det også litt som å bla i en katalog. Nettet skaper en avstand, det får du ikke gjort noe med, men du må må være bevisst på det. Du sier det jo selv, folk siler som bare det. Ja, det gjør vi- alle sammen. På en eller annen måte. Her inne blir det bare mye mer tydelig, fordi flere fakta ligger ofte på bordet gjennom profilene. Det gjør at vi også selekterer mer. Det er lagt opp til det. Uansett, det som fanger interessen din her inne, trenger ikke være det som fanger interessen din ute i det virkelige liv. Akkurat det går nødvendigvis ikke hånd i hånd. ;-)

(kvinne 47 år fra Sør-Trøndelag) to. 24 sep. 2015 11:32 Privat melding

Copy that 👍

(kvinne 47 år fra Sør-Trøndelag) to. 24 sep. 2015 11:55 Privat melding

@Snølama
Etter å ha kikket på profilen så sitter og lurer på én ting:
Hva er det femte på lista over det du ikke kan leve uten? 😄

Skjult ID med pseudonym kvinne to. 24 sep. 2015 12:13

Ville heller meldt meg på kurs i ting jeg i utgangspunktet bryr meg om slik at jeg der kunne treffe likesinnede. Istedenfor å ta er kurs som skal lære meg noe for at jeg etterpå skal bli attraktiv. Du står jo fortsatt der og skal finne en arena og bruke dette på.
Det er jo stas at man er fin i tøyet og kan lage mat. Men man må jo ut der folk finnes for å treffe noen som skal sette pris på dette!!

Jeg ville ikke meldt meg på et dansekurs for å lære å danse med en i fremtiden. Men for å treffe folk på dansekurset - og selvsagt lære å danse.

Skjult ID med pseudonym kvinne to. 24 sep. 2015 13:12

Tenker ja begge deler jeg @villrosa
Men tenker det er litt trist om man bare investerer i ting og egenskaper man "tar med seg hjem" for å vente på å bruke det med en kjæreste. :)

Skjult ID med pseudonym lorry to. 24 sep. 2015 13:25

Jeg anbefaler på det sterkeste at du prøver ut " Du inviteres". Har 2 venner som fikk full klaff. Der er takhøyden stor, det er max 20 stk rundt bordet, og er jevnt fordelt på kjønn. Jeg skal prøve ut konesptet på lørdagen;-)

Skjult ID med pseudonym Wille to. 24 sep. 2015 17:41

Flott og modig gjort synes jeg å skrive litt hva du har gjort for å føle deg mer attraktiv. Håper det bærer gode frukter etterhvert. :-)

Angående profilen din, - mye bra i teksten din, du virker ordentlig og ryddig. Men du er nok mer enn det, for du liker jo å finne på ting fra det blå, du liker å utfordre deg skriver du. Spennende! Kan det være en ide å skrive noen få ord om hva det eksempelvis kan være?

Profilbildet ditt, du ser veldig ok ut, men jeg ser du kniper munnen litt sammen der. Kanskje et nytt bilde, gjerne med et ekte smil hadde gjort seg bedre? Det er sikkert bare pirkerier fra min side. Er du fornøyd så bry deg katta om hva jeg sier. Det viktigste er hva du selv synes.

Jepp, du virker som en bra kar! Ambulansefolk har jeg dessuten veldig stor sans for. De gjør en utrolig viktig jobb, og de må holde hodet kaldt og hjertet varmt. Lykke til med studier og dating.

Skjult ID med pseudonym Wille to. 24 sep. 2015 17:50

Men altså! Jeg liker profilbildet jo ditt også. Du har også et fint uttrykk der, en god bakgrunn, og er veldig veldig velkledd. :-)