Alle innlegg Sukkerforum

dating junglen.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym ronja to. 24 sep. 2015 19:55

Jammen meg ikke bare, bare å prøve å finne fram i denne stien i denne jungelen av nettdating:)

Annnyway undret meg på en liten ting, og tenkte at eg kunne spørre her. Hehe tror kanskje mine venner begynner å ha hodet litt overfylt etter å ha vært moralske støttespillere etter x antall måneder.

Har blitt inventert på date, noe som er ganske koselig:) Han virker god og grei, og koselig å snakke med. Men det er en ting. Hehe lurer på om eg overtenker det, men uansett. Vi har egentlig snakket lenge, men enkelte ganger har det gått lang tid mellom hver gang han svarer. Han jobber på plattform og har en av og på jobb, men regner jo med at de har internett tilgang og sånt der da. Men det er bare det at det gjør meg så usikker når det går så lag tid imellom(gjerne et par dager). Og det irriterer meg litt fordi hele greia føles så ustabilt. Men er kjekk og koselig å snakke med når han først er på da. Han har inventert på date på bowling noe som egentlig høres ganske morsomt ut.

Overtenker eg nå? Skal jeg nevne at det kan være litt forvirrende? Eller skal eg bare drite litt i det akkurat nå, gå på den daten og ha det gøy og se hva som skjer?

Skjult ID med pseudonym Piapia to. 24 sep. 2015 20:20

Tror de som jobber på plattform, jobber veldig intensivt når de er der. Gå på den daten med åpent sinn og se hva som skjer...:)

Skjult ID med pseudonym Dean to. 24 sep. 2015 20:23

Bowling er det verste jeg vet. Ellers så syns jeg du skal ta de sjansene du får.

(kvinne 51 år fra Oslo) to. 24 sep. 2015 20:23 Privat melding

Gå for all del på daten. Hva har du å tape? Alltid kjedelig å angre på ting man ikke har gjort. :)

(kvinne 54 år fra Østfold) to. 24 sep. 2015 20:28 Privat melding

Plattform-jobb er lange skift, -ikke tenk så mye,- gå på date , du, enjoy!😊

(mann 53 år fra Oppland) to. 24 sep. 2015 20:30 Privat melding

Jeg jobbet på plattform i mange år i et tidligere arbeidsforhold, ikke veldig ideelt...

(kvinne 49 år fra Vestfold) to. 24 sep. 2015 21:18 Privat melding

Enig med @Dean om bowling 😂
Da jeg var sammen med en som jobbet på plattform , fikk jeg omtrent 30 sms per dag plus skype på kvelden. Men han var prosjektleder kanskje de jobber litt mindre? 😂
Anyway min erfaring, om han er virkelig interessert og ikke så passe lunken, så tar han kontakt ofte.
Men gå på date du, så finner du ut av det.

Skjult ID med pseudonym Ungkar fr. 25 sep. 2015 14:24

På plattform jobber de som oftest 12 timers skift og resten av tiden er fri. De kommer til duk og dekket bord og må ikke ta husarbeid,klesvask,barnestell eller andre plikter.
De jeg kjenner som jobber offshore samt fra x så kan de 12 timene om dagen maks sammenlignes med en arb dag her på land inkl daglige plikter.
Vil de som jobber offshore holde kontakten så klarer de det utmerket godt selv om de jobber "lange" dager.
Av egen erfaring så vil jeg fraråde deg og inngå noe med en som jobber offshore.

Litt brutalt men ærlig

(kvinne 46 år fra Sør-Trøndelag) fr. 25 sep. 2015 15:40 Privat melding

Hei! Jeg synes absolutt du skal gå på date med åpent sinn. Jeg kjenner to som arbeider offshore og de er familiemenn begge to, men svært ulike som typer. Jeg har ikke noe forhold til dem, men er venninne med konene deres. Mens den ene er svært tett på familien sin med meldinger og skype, er den andre nesten fraværende i sinn helt til han treffer familien igjen. Det virker som begge venninnene mine er fornøyde med mennene sine og jeg tenker at dette finner du ut av. Kos deg!

Skjult ID med pseudonym ronja fr. 25 sep. 2015 21:13

Takk for gode råd a. Må si er så fint og skrive her inne, man for så mange ulike perspektiver på det. Og ikkje minst er det fint og lufte det med single, er noe annet og få tanker fra andre single, enn venninner som ble sammen med barndomskjæresten og aldri egentlig gått gjennom denne datejungelen. Men tror kanskje eg ble klokere, eller litt klokere i alle fall!:)