Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor ikke en kvinne med høy lønn

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Looking to. 24 sep. 2015 20:03

Kanskje en litt dum tittel :-P
Jeg opplever at en del menn ikke liker å date kvinner med lederstilling, høy lønn og karriere.
Jeg er sjef på jobb og har ikke lyst til å være sjef hjemme, og er villig til å prioritere annerledes dersom det skulle bli nødvendig på sikt, men jeg kommer aldri så langt at det er aktuelt.

Føler at jeg alltid ender opp med mannfolk som ikke takler at jeg har karriere og tjener mer penger enn dem. Jeg har helt normalt forbruk, så det er ikke der vi krasjer. Jeg skryter ikke av hva jeg tjener, men det er ofte underforstått når jeg sier hva jeg jobber med.

Noen i samme situasjon? Hva tenker dere om saken? Noen datingtips? Kan kvinner med høy lønn bare date mannfolk med høy lønn? Skal jeg slutte å si hva jeg jobber med?
Kanskje jeg bare dater feil mannfolk!

(mann 48 år fra Akershus) to. 24 sep. 2015 20:07 Privat melding

Ser det som en fordel at jenta/dama kan forsørge seg selv:)

(kvinne 54 år fra Østfold) to. 24 sep. 2015 20:26 Privat melding

Er adm.dir, daglig leder, eier og snart aksjeholder.. Har vært i over 20 år, -noen synes det er tøft, andre synes det er skummelt, og noen tror jeg driter penger.. Selvstendig næringsdrivende håndverker, i enkeltmannsbedrift,- jeg jobber for å leve, for drømnen min.. Men blir for selvstendig for enkelte , altså.. 😜

(kvinne 54 år fra Østfold) to. 24 sep. 2015 20:41 Privat melding

Det finnes visst en egen datingside for sånne med høye.. forventninger, var det visst 😉

Skjult ID med pseudonym Dean to. 24 sep. 2015 20:42

Høy lønn i dag, Nav i morgen. Økonomi går i bølger, så det kan snu seg, så å legge økonomi til grunn i et forhold har lite med kjærlighet å gjøre. Ellers så er det godt kjent at damer liker menn som tjener godt.

(mann 45 år fra Akershus) to. 24 sep. 2015 20:45 Privat melding

Har ingen høy inntekt selv,men har så jeg klarer meg . Skjønner ikke hvorfor noen skulle bli skremt av at du tjener godt.
Du har nok bare møtt feil menn.

Skjult ID med pseudonym Tinka to. 24 sep. 2015 20:47

Aner ikke, men gøy å gjette...

Enten
a) er du i sjefsmodus privat også; maskulin energi som i pågående, gir og gir, tar initiativ, tar grep, tar styring, er handlekraftig, organiserer, analyserer, fikser og årner. Lite feminin, åpen, mottakelig energi, mest sjef og tøffetøff og brum brum

Eller (hvis ikke a)

b) Du møter umodne for usikre menn som ikke tåler din styrke eller at du evt. tjener mer enn dem, dvs feil menn.

Hvis a) kjøp en sexy underkjole, spis en drue og ta i mot etter jobb
Hvis b) prøv nye briller :-)

(mann 52 år fra Oslo) fr. 25 sep. 2015 13:34 Privat melding

Problemet er jo i praksis ofte tosidig. Jeg aner jo ikke i ditt konkrete tilfelle Looking, men det er jo ganske mange menn som er oversett eller forlatt fordi de ikke tjener nok. Ville du godta en lavtlønnet som i praksis ble avhengig av dine penger om dere skulle leve sammen under samme livs-stil? Om svaret er ja så er det tusener av snille vennlige mannfolk der ute som ser langt forbi kvinnens lønn og rett inn i øynene dine. Ikke via egne bankkonti. Se etter de som ikke fremhever økonomi som sentral faktor hverken for seg selv eller mulige drømmepartnere.
Men regn med å være den som må betale langhelgene på fancy plasser.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 25 sep. 2015 20:28

Ikke at jeg tilhører den gruppen, men hva er galt med å bare date menn som også har høy inntekt?
Ser egentlig ikke problemet her. :P

Like barn leker best heter det. Så enkelt er det faktisk.

Mitt tips, glem gutta med lavere inntekt enn deg og fokusere på de som er mer lik deg selv.

(mann 53 år fra Vestfold) fr. 25 sep. 2015 20:42 Privat melding

Mange kvinner vil ikke ha en mann som er gift med jobben og det er vel likedan med menn vs kvinner i krevende jobbsituasjoner. Nå skriver du (TS) at du ikke vil være sjef på hjemmebane og vil kunne prioritere om du fant den rette men ikke sikker de menn du har møtt har kommet så langt med deg som du nettopp skriver.

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) fr. 25 sep. 2015 21:04 Privat melding

Jeg har nok med egen inntekt og er ikke redd, så om trådstarter er pen i tillegg så har vi en date 😁
Send en melding, så kan vi utveksle kapitalistiske flørtemeldinger 😂😂

(mann 30 år fra Oslo) lø. 26 sep. 2015 02:37 Privat melding

Hva definerer folket her som høy lønn? og hva er terskelen for lav lønn?

Selv kunne jeg fint datet en kvinne med tilsvarende/høyere lønn enn meg selv.

Skjult ID med pseudonym Kravstor lø. 26 sep. 2015 08:50

@ts
Jeg må innrømme at profiltekster som er skrevet i samme stil som en CV/jobbsøknad er veldig turn off for meg. Rendyrk den private siden av deg selv i profilteksten. Bruk selvironi og humor.
Unngå for all del kaffedater, der jobb blir hovedtema.

(mann 45 år fra Oslo) lø. 26 sep. 2015 09:26 Privat melding

My 2 cents; kjemi! Det er vel det alt koker ned til...? Like barn leket kanskje best, men personlig er det ikke penga hennes jeg evnt. Skal date/leve med.
Som nevt....just my 2 cents

Skjult ID med pseudonym Lykketreff lø. 26 sep. 2015 09:51

@kafko Jeg tror dessverre du har rett. Kvinner kjemper jo for sin likestilling fordi de har mislikt den ujevne maktbalansen. Nå som mange av oss er i mål, opplever vi at menn vi møter kjenner på den samme ubalansen og misliker den. Jeg skulle ønske penger ikke var en del av dette, men det er det dessverre. Jeg har vært i begge roller i forhold, og det har ligget der som noe som liksom ikke skal være tema, men som blir det likevel, uten at det snakkes om. Det blir hakkete samtaler om alt fra hvor man skal ut og spise til hvor og hvordan man skal feriere. Å kunne betale for seg og sine barn er tett knyttet til selvfølelse. De som bestandig har hatt mer enn de trenger forstår ikke problemstillingen og kan si ting som "jeg er ikke opptatt av penger". Jeg er heller ikke det lenger, men heldigvis har jeg god hukommelse:)

(mann 46 år fra Oslo) lø. 26 sep. 2015 10:05 Privat melding

Har nok med tradisjoner å gjøre det sitter langt inne i ryggmargsefleksene våre. selv om vi er langt fremme på likestillingsfronten i Norge tror jeg at vi ser at det er urovekkende få som praktiserer dette hjemme. Ja mannen hjelper mer til hjemme en sin far oh hans far før det. Men det har ikke gått noe andre veien vi skal fortsatt ta oss av bil og snekring osv. Mye av hvem vi er har vi med hjemmefra enten vi vil eller ikke foreldrene våre har formet oss som personer og det å bryte for mye tror jeg er vanskelig for de fleste.Ser jo fort at det er forventet blant de fleste jenter og gutter at mannen skal være økonomisk forsørger, Nei vil mange si men du er i et forsvinnende lite mindretall eller så dater jeg og feil jenter. Men hvis en prøver seg på noen som har tatt et utradisjonalt valg i livet. eks at du dater en mannlig sykepleier så vil jeg tro at dere har bedre sjanse nettopp fordi han har brutt med den tradisjonelle veien å gå.
Det er mange ting som skal klaffe desverre men man bør fnne seg noen som vil det samme som en selv og er i stand til å leve det livet.

Skjult ID med pseudonym Lykketreff lø. 26 sep. 2015 10:10

@my Jeg har ofte betalt for begge på første kaffedate fordi jeg synes det blir kleint når han står der og nøler. Det pleier å bli enda kleinere etter at jeg har betalt med en selvfølgelighet:-) Det gjelder nok å spille litt forsiktig og kokett i starten. Etter hvert liker de fleste menn også å dele på utgiftene;-) Egentlig foretrekker jeg vel de som med en selvfølgelighet ber servitøren dele i to i starten og heller spanderer på tredje date. Så kan man veksle litt deretter. Da snakker jeg ikke om en kaffekopp:)

(mann 45 år fra Oslo) lø. 26 sep. 2015 10:15 Privat melding

Noen her nevnte "vil ta oppvasken"..... sorry, men om den andre VIL ta oppvasken, skal ikke jeg stå i veien iallefall :P
Der i mot om vi snakker om hvem som skal få sitte i go' stolen...ja da skal jeg love det blir "kamp" :)

og nå back ot

(mann 44 år fra Rogaland) lø. 26 sep. 2015 10:43 Privat melding

Måle størrelsen på lønna til hverandre er det samme gutta måler størrelsen på utstyret og jentene måler størrelsen på puppene, altså individuelle størrelser.
Det er ikke størrelsen på utstyret eller størrelsen på puppene som tiltrekker, det er selve individet.

Skjult ID med pseudonym hj sø. 27 sep. 2015 09:04

Leste en forskningsrapport om akkurat dette som mer eller mindre sa at kvinner med høy lønn er mer eller mindre dømt til å være alene. Begrunnelsen var at de fleste menn har et behov for å forsørge. Dette er noe de har lært fra den dagen de ble født, og da er ikke kvinner som forsørger dem attraktivt. Det finnes menn som ikke har dette behovet og har "tilpasset seg", men dette er ikke alphahannen som disse kvinnene tiltrekkes av. Du kan spørre deg selv; hadde det fungert for deg at din mann var hjemmeværende pappa som har satt frem middagen til deg når du kommer hjem, og kommer løpende med en thai-latte når du roper på ham mens spotsresultatene kommer på tv? OBS!!! Som med all forskning er det feilmarginer og du kan ikke si at det gjelder for 100% av jorden befolkning

(kvinne 48 år fra Akershus) sø. 27 sep. 2015 09:07 Privat melding

@ts Det første som slo meg var faktisk ordet du brukte allerede i tredje setningen din i innlegget ditt - "sjef". En dyktig leder vil aldri omtale seg selv som "sjef", kanskje det gjenspeiler din personlighet og at det er der problemet ligger og ikke hva du tjener?

Skjult ID med pseudonym kvinne sø. 27 sep. 2015 09:26

Hvorfor er det å tjene mye ensbetydende med å være sjef(ete) og ha makt? Man trenger ikke være direktør (eller ha en annen sjefsstilling) bare fordi man har høyere lønn enn mannen. Man trenger heller ikke være en person som har makt.
Og alt er relativt. Tjener dama 1,2 mill i året og er direktør, mens han tjener 350.000 i barnehage så er det en større utfordring (kanskje?!) enn om hun tjener 650.000,- og "bare" er rådgiver i bank, eller spesialsykepleier som med turnustillegg tjener 500.000,-.
Er det forskjeller på yrke og lønn her som gjør det "greiere" for en mann?

Det er jo trist da. Om mannen føler seg underlegen fordi dama hans tjener mer, og samtidig bruker han setninger som "jeg hjelper til hjemme" og "jeg skal være barnevakt for barna mine på lørdag". Da har han fallt helt ut da.

Skjult ID med pseudonym kvinne sø. 27 sep. 2015 09:41

@hj
Hehe... Du har jo bare snudd om på de gamle kjønnsrolle i eksemplet ditt.
Det er ikke så mange damer som er hjemmeværende og setter middagen på bordet når mannen kommer hjem. Det er ikke så mange damer som kommer løpende med øl/kaffe til mannen som ligger i stresslessen og ser på sporten.
Så hvorfor skal vi damer forvente (eller like) at det er denne type ting en mann skal gjør for å få det til å fungere? Hvis det liksom er dama som har "makten" fordi hun tjener mest?
Å gi en mann et gammeldags sett av kvinnelige roller og gjøremål å forholde seg til er jo ingen løsning. Det er ikke slik vi vil eller kan bli likestilt.
Sannsynligvis jobber begge to full dag. Sannsynligvis deler de på arbeidsoppgavene hjemme. Sannsynligvis går lønna til å nedbetale gjeld. Sannsynligvis tar begge ut permisjon når de får barn. Sannsynligvis fungerer de på samme måte i dagliglivet som andre par, og tenker ikke så mye på hvem som tjener medt eller har betalt mest.

Skjult ID med pseudonym kvinne sø. 27 sep. 2015 09:53

@kafko
Og hvorfor er menn så redd denne makten?
Fordi de tror at damer med høy lønn oppfører seg slik som menn med høy lønn?
Menn som har tjent mye har sikker en tradisjon for å kunne forsvare hvorfor de kan slenge seg i sofaen med avisa når de kommer hjem. ,de har en tradisjon for å kunne bruke det at de har betalt for noe som argument for at de skal kunne slippe andre ting. Eller atg de kan bestemme hva pengene skal brukes til.
De har tradisjon for å kunne "slippe" å være hjemme med barn fordi det er mer lønnsomt at mor tar permisjon.
Det at en dame tjener mest betyr ikke nødvendigvis at hun tråkker rett i skoa til den type mann. Og det betyr heller ikke at hun setter mannen i den rollen som en hjemmeværende kona har vært i.
Jeg tror ikke damer med denne såkalte makten og pengene vil ha en mann som lar seg hersje med. Hun vil ha en selvstendig oppegående kar som er komfortabel med seg selv og som ikke lar seg skremmer av lønnsslippen hennes. Som lar henne føle seg feminin og elsket - og likeverdig.

Skjult ID med pseudonym kvinne sø. 27 sep. 2015 12:35

Makt til hva da @kafko? Og så lenge vi snakker om kvinners høye lønn her - hva slags makt er det kvinner med høy lønn utviser som skremmer bort menn. Vær konkret nå.

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 27 sep. 2015 12:37 Privat melding

Jeg tror kvinner ser etter mer eller mindre det samme i menn uavhegig av hva de selv eller mannen tjener. En bestevenn, kjæreste, elsker, god far for barna, samtalepartner, en å bli gammel med.

Det siste jeg ser etter er en som definerer seg selv som en tøffel fordi jeg tjener mer enn ham!

(kvinne 52 år fra Oppland) sø. 27 sep. 2015 13:06 Privat melding

Hmm Ts Jeg tenker hvorfor må du si hva du jobber med, du kan gjøre det enkelt . Er du lege kan du si du jobber innen helsevesenet ,er du sjef for et oljefirma kan du si du jobber med bensin , Er du direktør kan du si du jobber på kontor .

For min del spiller det ingen rolle hva mannen tjener eller ikke , er han rik kan vi ha hytte, båt og seilfly ,reise verden rundt og drikke champagne hjelpe andre osv ,er han ikke rik , Kan vi gå i skogen og plukke bær å bo i campingvogn, å snakke om så heldig vi er som kan være glad for at vi slipper å ha hytte båt og seilfly .og kan nyte frisk luft
Er han rik kan vi dele hytte båt og seilfly med andre som ikke har det , når vi ikke bruker det , Er han ikke rik kan vi dele blå-bærpai camping vogn med andre som kan bruke den når vi ikke gjør det , uansett en vinn vinn situasjon . Bare vi er forelsket og elsker hverandre faller alt på plass av seg selv , tenker jeg Hilsen alt for romantisk vesen :-)

(mann 48 år fra Akershus) sø. 27 sep. 2015 17:46 Privat melding

Problemet er vel ofte i en fase med adskilt økonomi hvis den ene parten hele tiden føler at man ikke har råd til å følge den andre partens standard og ønsker.

Kommer man over dette stadiet burde det være knekkende likegyldig hvem som tjener mest i en husholdning.

Klarer man ikke det har man feil fokus og er kanskje ikke ment for hverandre uansett.

Skjult ID med pseudonym kvinne sø. 27 sep. 2015 17:56

Selvfølgelig vet jeg at det er forbindelse mellom penger, makt og kjønn @kafko! Men jeg tror ikke det å ha høy utdannelse, god jobb og høy lønn automatisk fører til at en dame ser seg selv i en maktposisjon i hjemmet, sammen med kjæresten sin, i familien.

Så hva er menn redd for?
Er de redd for at det blir hun som får siste ordet når det gjelder hvilken ny familiebil de skal kjøpe?
At hun tar tommelen ned når han foreslår neste års ferie?
At hun setter igang - og kan betale for - neste oppussingsprosjekt som han egentlig ikke vil være med på?
At hun reiser på jentetur, som han ikke liker, og han kan ikke bruke "vi har ikke råd til det" som motargument?
At hun kan gå på jobb tidlig og komme sent hjem. Overlate ansvaret for barna til ham, fordi hun tross slt har en viktig jobb - og hvem er det som betaler regningene her i huset?

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 27 sep. 2015 18:07 Privat melding

Riktig det @Jan-C
Men det gjelder vel uavhegig av hvem som tjener mest, mannen eller kvinnen. Treffer jeg en mann med et helt annet forbruk enn meg, som skal fly på 1.klasse og spise på dyre restauranter flere ganger i uka, henger ikke jeg helt med. For min del handler det ikke bare om penger, men også at jeg ikke trenger slikt for å bli lykkelig.
For min del kan en mann tjene mer enn meg eller mindre enn meg. Vært i forhold med begge deler. Og ingen av delene var noe problem. Jeg har verdiene mine et litt annet sted enn i det materielle.

Men jeg kan se at det for en mann muligens er verre å svelge at en kvinne kan spandere på dem turer, middager og livsstil. En kvinne vil nok mye lettere si jatakk til at en mann spanderer. Fordi det er dette som har vært normen.

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 27 sep. 2015 18:15 Privat melding

@kvinne
Den listen din - hva er menn redd for.
Kremt.... De er redd for at kvinner skal bli som menn...? :-/

(mann 34 år fra Oslo) sø. 27 sep. 2015 18:19 Privat melding

Ser ikke helt problemet.

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 27 sep. 2015 18:23 Privat melding

Nemlig @RomanT. Og da tror jeg vi bare kan konkludere med at ts har datet feil mannfolk :)

(mann 48 år fra Akershus) sø. 27 sep. 2015 18:24 Privat melding

@Lislinn
Selvfølgelig går det begge veier:)
Trodde det kom klart frem😊

Du refererer også til en livsstil begge må like hvis det skal fungere.

Tror ikke de som lever slik er mer lykkelige, men forsto det slik at trådstarter ikke levde et slikt liv. Hun sier jo helt normalt forbruk.

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) sø. 27 sep. 2015 18:49 Privat melding

Er det noen rike kvinner i min aldersgruppe her som kan ta meg med på ferietur og betale hele stasen? Leilighet med privat basseng er greit :)

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 27 sep. 2015 18:58 Privat melding

Fader og @E46... Der røyk sjansen min. Du kunnet fått ferietur, men ikke leilighet med privat basseng.
Du er så kravstor altså.... :-)

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) sø. 27 sep. 2015 19:03 Privat melding

E46 har nettopp funnet ut at han ikke ønsker seg privat basseng. Fikk nesten vannskrekk!

(mann 34 år fra Oslo) sø. 27 sep. 2015 19:04 Privat melding

Alt hun trenger å gjøre for å gjøre meg glad er å gi meg kaffe om morgen. #enkleGleder

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 27 sep. 2015 19:08 Privat melding

@RomanT, Kunsten å være lykkelig består i at man gjør sine gleder enkle.

(mann 34 år fra Oslo) sø. 27 sep. 2015 19:18 Privat melding

@Lisalinn det er dessverre få som skjønner det.

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 27 sep. 2015 19:21 Privat melding

@E46 Ja det er utrolig hvordan man plutselig får lyst til å bo på et enkelt Pensjonat, Bed&Breakfast, dusj på gangen... Who cares ;-)

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) sø. 27 sep. 2015 19:25 Privat melding

Ja det gikk fort gitt 😂

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) sø. 27 sep. 2015 19:40 Privat melding

Og jeg skal gå ut splitter naken i natt og hyle etter månen :)

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 27 sep. 2015 19:58 Privat melding

Jeg trives best med en mann som trives med meg jeg, gjerne på et billig B&B, med en uanstendig dyr champis på kjøkk....nattbordet! ;-)

(mann 48 år fra Akershus) sø. 27 sep. 2015 20:06 Privat melding

Amorøse damer i dag😱
Kanskje man skal satse på søndagsdating😉

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 27 sep. 2015 20:11 Privat melding

Aaaaoooooo!!! @E46 :-)

@Jan-C, Det er veldig mange som kjenner på at de savner en å være sammen med på søndager. Ser den. For meg er det mer på fredager jeg savner en kjæreste. En å lande med etter arbeidsuka.

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) sø. 27 sep. 2015 20:18 Privat melding

Jeg skulle ønske det var mulig å se månen i det heletatt

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 27 sep. 2015 20:27 Privat melding

Det er klarvær i Oslo E46
Det er fullmåne, og jeg er lunafull og har månelysst :-D

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) sø. 27 sep. 2015 20:33 Privat melding

Hahaha :-D ...Fan, jeg bor for langt nord :-D

(mann 48 år fra Akershus) sø. 27 sep. 2015 20:38 Privat melding

Bor i Oslo men har ikke råd til uanstendig dyr Champis.

Mange måter å bli ekskludert på😔

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 27 sep. 2015 20:59 Privat melding

Det er der damen med penger kommer inn bildet @Jan-C. Det er hun som kjøper champisen ;-)

(mann 48 år fra Akershus) sø. 27 sep. 2015 21:09 Privat melding

Liker løsningsorienterte damer😊

Skjult ID med pseudonym E6 sø. 27 sep. 2015 23:06

Jeg ble avvist på en date da kvinnen skjønte at jeg ikke hadde høy status som henne, og hun tjenner bedre enn meg! Bare det!

(kvinne 52 år fra Østfold) ma. 28 sep. 2015 07:41 Privat melding

Har dyr Champis i kjøleskapet - bare for å nevne det 😉😉
*dam-di-dei*

(kvinne 54 år fra Oslo) ma. 28 sep. 2015 09:08 Privat melding

Alle single kvinner med respekt for seg selv må ha champis i kjøleskapet @nenetten ;) ...eller bobler da, må ikke være dyrt....

(mann 36 år fra Hordaland) ma. 28 sep. 2015 09:15 Privat melding

Coca cola er billigere og smaker mye bedre. Bare nevner det altså. ;-)

Har folk i livet mitt som alltid skal ha så mye fanzy import øl,
og steller istand resturant mat. For min del hadde det vært
helt topp med en kasse hansa og en grandiosa / jalla pizza.

Luksus for min del er å ha minst mulig ting. For ting tar tid! :-)

(kvinne 52 år fra Østfold) ma. 28 sep. 2015 09:39 Privat melding

@lisalinn
Jeg korrigerer, har Prosecco. Mye bedre synes jeg, til nød Cava 😊

(mann 47 år fra Vest-Agder) ma. 28 sep. 2015 10:10 Privat melding

E6: Vær glad for det. Det er mange kvinner som ikke er sånn og alle får det de fortjener, på godt og vondt.... (kult med karma!)

(kvinne 54 år fra Oslo) ma. 28 sep. 2015 10:49 Privat melding

Har også Prosecco @Nenetten
Har vel sjelden eller aldri ekte Champagne 😜
Joda, Cola er helt sikkert billigere, men jeg drikker ikke brus. Her går det i vann til daglig.
Nå er jeg et "matvrak" som liker å lage og spise mat, og ha en god flaske vin til. Jeg bruker heller penger på det enn klær og sko f.eks.... Er mer opptatt av å oppleve enn å konsumere. Ok, man konsumerer jo mat og drikke.... Men å reise, spise, drikke er for meg opplevelser jeg storkoser meg med. Det er sånne ting som jeg liker at tar tid 😉 Alle må spise, og jeg vil spise noe som er bra for meg, og jeg hygger meg med å lage det.

Liker du Hansaøl og Grandiosa så går du for det @aleccore. Smak og behag 😄

Skjult ID med pseudonym Z on. 30 sep. 2015 09:29

En bagatell, men en som kaller seg sjef fremfor leder blir litt rart for meg.

Uansett: Menn med baller har da overhodet ingen problemer med dette!

Skjult ID med pseudonym Z on. 30 sep. 2015 10:18

Deg om det, kafko :-)

Jeg bruker sjelden å spørre etter sjefer.
Men jeg liker best å jobbe under dyktige ledere.

Synd at du kjenner så mange udugelige amøber da!
Vurdert å skifte jobb? ;-)

Skjult ID med pseudonym Z on. 30 sep. 2015 11:31

Bryr meg ikke om bankboka hans, men om hans evne til å skjemme meg bort! ;-)

(kvinne 46 år fra Buskerud) on. 30 sep. 2015 17:26 Privat melding

Mmm..har fokus på stilling og lønn vært gjentagende tema siden gutta rygger?

Respekt for hverandre er da uavhengig av inntekt. Man tilpasser seg hverandre og finner løsninger sammen.

(kvinne 54 år fra Oslo) on. 30 sep. 2015 17:36 Privat melding

Så lenge lønna hans finansierer det livet han selv velger å leve så er det greit for meg 😊 Det er ikke jeg som skal bruke pengene hans.

(kvinne 49 år fra Vestfold) on. 30 sep. 2015 18:58 Privat melding

@ts
Hvis du hadde spurt "Hvorfor ikke en kvinne som NAVer" da hadde jeg mer forståelse.
Men hva er så galt med høy lønn da? :-D

(kvinne 49 år fra Vestfold) on. 30 sep. 2015 19:10 Privat melding

Ts synes at mange menn ikke liker å date en kvinne med høy lønn, kariere og lederstilling.
Jeg har ikke opplevd noe liknende , de mennene dater deg for den du er.

Jada Villrosa, det kan skje den beste JA.
Har jeg tråkket i salaten nå med NAV greiene ?? Da er jeg flink til :-D

(kvinne 49 år fra Vestfold) on. 30 sep. 2015 19:16 Privat melding

For jeg synes de fleste foretrekker en partner som har jobb enkelt og greit @ Villrosa. Ikke verre enn som så :-)

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) on. 30 sep. 2015 19:21 Privat melding

Det har ingenting med saken å gjøre!
Min store kjerlighet i livet var uforskyldt arbeidsledig. Hun hadde også en unge på 6 år. De andre var voksne.

Jeg tenkte ALDRI på henne som en NAVer med en lausunge.

Synd det ikke gikk å være sammen. Den fineste dama jeg noengang har møtt,

(kvinne 52 år fra Østfold) on. 30 sep. 2015 21:13 Privat melding

@kafko
Så enig... kyssetesten er det som sier Ja/Nei....

(kvinne 54 år fra Oslo) on. 30 sep. 2015 21:25 Privat melding

Du har helt rett @kafko
Har jeg ikke lyst til å kysse fyren er det ikke håp ☺️?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 30 sep. 2015 22:47

Hjelper lite om dama har lyst til å kysse meg, for jeg kysser ikke!
Sånn er det med den saken... :P

(kvinne 52 år fra Østfold) on. 30 sep. 2015 22:48 Privat melding

*styker Powpowgutt* av lista over mulige.....

Skjult ID med pseudonym anonymius on. 30 sep. 2015 23:17

Mange karriere kvinner har en tendens til å være altfor pripne og høye på seg selv, tileme de som ikke har høy lønn men snylter på den rike mannen de er gift med, er høye på pæra, dette gjelder naturligvis ikke alle, men mange nokk.

Hadde jeg møtt en kvinne som hadde en bra personlighet, så hadde jeg ikke brydd meg om lønna var høy eller lav.

Skjult ID med pseudonym anonymius on. 30 sep. 2015 23:18

Må bare si at mange menn også er sånn, men flest kvinner.

(kvinne 52 år fra Østfold) on. 30 sep. 2015 23:23 Privat melding

@anonymios

Hvor mange kjenner du av disse... sånn personlig at du kan uttale deg så kategosisk og bestemt? Hva legger du i "mange"? kjenner du 2, 10 eller 20 av disse "karriere kvinner" som er pripne og høye på seg selv... som snylter på mannfolk...
For å kunne uttale deg på den måten, så synes jeg at du bør virkelig kjenne de.... ellers er det bare noe du tror...

Skjult ID med pseudonym wolfie to. 1 okt. 2015 12:25

vær så snill ikke kall Prosecco og Cava Champagne det er en beskyttet tittel. Å ikke sett den i kjøleskapet før rett før du skal drikke den, for mange timer i kjøleskapet vil gi en metallisk smak på den, tenk på hvor du finner varene det er oftest den beste indikasjonen på hvordan den skal oppbevares.

(mann 52 år fra Oslo) to. 1 okt. 2015 15:37 Privat melding

Wolfie: Etter at produsentene i Champagne fikk lov å blande inn vin fra hele verden i sin produksjon har de drept relevansen i navnet, og alt er enten champange eller så er intet champagne. Forøvrig en del av verden jeg vil anbefale alle å besøke for å se på middelalderarkitektur, de har noen flotte kirker.
Alle: Jeg skjønner fortsatt ikke problemet. TS kan jo bare droppe de som ikke er trygge nok på seg selv til å ha en kvinne med høyere lønn, eller så kan hun jo bare søke etter en ekte gullgraver så er hun trygg. Jeg har aldri hatt en partner (etter fylte 20) som har lavere lønn og dårligere stilling enn meg, og kan ikke skjønne at det skal være noe problem.
Dere har alle mat på bordet, varme i stua og tak over hodet (formoder jeg i og med at dere er på nett). Livet er lett og fint for dere alle.