Alle innlegg Sukkerforum

Dårlige sjekketriks osv...

Vis siste innlegg
(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) lø. 26 sep. 2015 13:22 Privat melding

Jeg leser i tråder om hva man bør si og ikke, hvordan man skal gå frem osv. Tenkte vi kunne ha en tråd om hva man IKKE skal gjøre. Sikkert mange som har historier fra virkeligheten, der utfallet slettes ikke ble romantikk 😄

Jeg har en kompis som aldri hadde damer i ungdommen. Grei nok å se på men dog noget spesiell.
En gan kom det en dame bort til ham og stilte spørsmålet "hvor har du vært hele mitt liv?" Hvorpå han svarer "i Bergen og sjitti sjuttu" (altså hatt diare) det ble ingen dame på han den kvelden heller 😂

Det samme med et søskenbarn, som sto sammen med meg på et utested. Det kom en pen jente å strøk hånda over kinnet hans. Han lukter på den og spør om hu har tisset på fingrene 😆 Huff!

Jeg selv fikk et kjempekompmiment fra en pen dame en gang. Hu sa "Du har så pene tenner!" Jeg ble kjempeglad og svarte "Takk!" Så spurte hun "Finnes de i hvitt?"
Blæh.. 😳

Skjult ID med pseudonym smågodt lø. 26 sep. 2015 13:50

😂 Jeg har en selvopplevd😃 Det var lørdagskveld på byen og vi var en gjeng som var på en av barene i byen. En mann ved bardisken fanget blikket mitt og flørtet på avstand hele kvelden. Jeg flørtet tilbake og syntes det var morsomt😊 Etter vel og lenge kom han omsider bort og sa:"Så små pupper du har." Jeg kunne ikke annet enn å le og responderte med:" Du, da tror jeg vi må være den perfekte match, for jeg er sikker på at du har en bitteliten tiss"😁 Jeg bare måtte..... 😂

(kvinne 54 år fra Østfold) lø. 26 sep. 2015 13:57 Privat melding

Haha! Godt svart @smågodt!!
Jeg jobber i bar innimellom, ser vel helt greit jente ut, men ble utfordret i håndbak av en som mente jeg så ut som en bulgarsk bryter,- mulig jeg hadde slått han, likevel.. 😂😂😂

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) lø. 26 sep. 2015 14:02 Privat melding

En styrkeløftmester svinser rundt meg en hel kveld en gang. En sterk, liten kar. Mindre enn mine 1, 68. Han likte meg helt tydelig.
Han spurte meg plutselig: Kan jeg få løfte deg?
Eh, nei. Det hadde jeg ikke lyst til 😂

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) lø. 26 sep. 2015 14:03 Privat melding

Haha 😂 Kanskje han egentlig ville "Bryte" litt på matta 😉

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) lø. 26 sep. 2015 14:06 Privat melding

Det var til @Gille 😊

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) lø. 26 sep. 2015 14:08 Privat melding

Du må da la de få løfte litt på deg @Manuki 😉
Hvem vet hvor han bærer deg 😁

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) lø. 26 sep. 2015 14:13 Privat melding

Og så var det han som jeg faktisk likte litt, men som virkelig gjorde ting vanskelig med å forkludre flørten gjentatte gang.
Noe måtte jeg smile av, men andre ting ble bare for rart, men som jeg smiler godt av i ettertid. Feks da han spurte om å få synge litt for meg. Det kunne vært skikkelig romantisk, men da han tok i og brølte
"Er det ikke deilig å ha noen å hate, føles det ikke godt å ha noen å hate, er det ikke deilig å slå dem flate, er det ikke deilig å ha noen å hate osv.." ble jeg ikke akkurat smigret 😂

Men jeg mener å huske at vi dro sammen derfra likevel... 😜

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) lø. 26 sep. 2015 14:15 Privat melding

Er dette noe du kunne gjort @runbas?
Synge den i liksom ren kurtise? 😄

Skjult ID med pseudonym arneand lø. 26 sep. 2015 14:25

@ts
Gi meg et par år til, så har jeg den komplette guiden til hva man ikke bør gjøre...
;p

(mann 52 år fra Oslo) lø. 26 sep. 2015 15:16 Privat melding

EN venninde skulle overnatte etter en fuktig kveld på byen. Det lå i luften at vi aldri ville bli noe par, men det kunne jo hende vi skulle "leke" litt, siden hun måtte lånde andre enden av dobbeltsengen.
Når vi er halveis under dynene så sikret jeg mot et "angrep" ved å si:
"Jeg kan godt ligge med deg om du absolutt vil, men jeg har egentlig ikke lyst."
Hun vred seg raskt over på siden og var dønn stille til hun sto opp neste morgen...

(kvinne 54 år fra Østfold) lø. 26 sep. 2015 15:42 Privat melding

@E46 tror nok han hadde vært en lett match, og det var julebord , så han var nok klar. Det var ikke jeg, og ble ikke mer klar av det,- men hadde nok jevna'n me jorda 😂😂 har jo vært fler av den typen😂😂

(kvinne 54 år fra Østfold) lø. 26 sep. 2015 15:43 Privat melding

@arneand.. Jeg føler at jeg kjenner deg...!

(kvinne 54 år fra Østfold) lø. 26 sep. 2015 15:44 Privat melding

Bummer @mundari!

(kvinne 51 år fra Oslo) lø. 26 sep. 2015 16:52 Privat melding

Mundari
Den tabben gjorde du vel ikke flere ganger. :)

Skjult ID med pseudonym Apache lø. 26 sep. 2015 17:30

 

Har en selv opplevd da jeg var ung, noe som satte seg fast i hodet mitt for uker. Har alltid likt å danse og dro oftest ut for det. En lørdagskveld etter å ha danset mye, kom en fin militær bort å spurte om jeg ville danse. Takket ja og etterpå ble han med til bordet hvor jeg satt med venner. Etter å ha kjøpt drikke og skal snakke spør han meg "har du sett deg i speilet i det siste?" Eh...ikke studert da tenkte jeg..og sa at det går ikke an å gå på badet og stelle seg uten å se på speilet. "Hmmm"...sa han og gikk.

Etterpå gikk jeg på toalettet for å se om det var mat rundt munnen el. på tennene, om det var for mye sminke el. annet som var feil.
I alle fall snek tvilen inn i meg og tenkte en del på det.
Noen uker senere var han der igjen og ba meg opp til dans, da takket jeg tvert nei. Han satte seg ned og spurte meg igjen om jeg ser meg i speilet. Hva mener du, spurte jeg. Da sa han: du har symmetrisk lite ansikt, og han var blitt ganske fiksert på meg. 

Det ble ingenting mellom oss. Åpningreplikken uten forklaring skadet alt.

Skjult ID med pseudonym wolfie lø. 26 sep. 2015 19:17

Første sukkerfest så kommer en svensk jente bort etter 3 minutter og spør hvor toalettet er og har vært på x antall konferanser på stedet så det viste jeg. forklarte og vi sto der ca 30-40 minutter og jeg sa iallefall 3 ganger at der er toalettet. Første fest rett inn av døren nervøs hadde jo ikke akkurat hodet påskrudd da. Hun gikk til slutt betuttet på do og så ikke noe mer til henne. Bare si hei funker greit det.

(mann 38 år fra Oslo) lø. 26 sep. 2015 20:39 Privat melding

Jeg har selv opplevd noe veldig sært, var på bart i Hemsedal i påsken. Der jeg og venner koste oss. Så kom det en søt jente bort til meg og sa "hei jeg lurer på om du kan fiske mobilen min?" hun sa hun hadde mista den i vasken og den var død. Dette var da kl 2 om natta, hva som jeg spør tenker og spør om hvorfor i huleste kommer du til meg og spør meg om det?? Det at jeg har utdannelse i service elektronikk og har reparert elektriske ting før er det veldig få som vet. Men jeg spør da hvorfor hun kom til meg av alle? Nei jeg så vist veldig smart ut. Men tlf var ikke til og redde og var ikke noe poeng og be om hennes nr.

(mann 38 år fra Oslo) lø. 26 sep. 2015 20:40 Privat melding

Fiske herre fikse. Elsker autocorekt.

(mann 38 år fra Oslo) lø. 26 sep. 2015 23:56 Privat melding

Men søt ble aldri brukt, men når folk kommer sånn og bare velger seg ut av 2-300 andre og hun er drita og synes du ser smart ut. Jeg synes ikke selv det er så kompliment og få når man er ute og rangle. Finnes bedre måter. Men om jeg fikk gjort noe nei. Hun var for full.

(kvinne 54 år fra Østfold) sø. 27 sep. 2015 00:02 Privat melding

@Trapezium,-Hvis hun singla ut deg av 300,- du synes hun var søt , så skulle du reddet henne, vettu, og selv om telefonen var ufiksbar hadde du vært helten hennes ! 😀

(mann 38 år fra Oslo) sø. 27 sep. 2015 00:49 Privat melding

Haha jeg faktisk synes det var veldig spes hun singla ut meg, jeg følte ikke det var posestivt akkurat. hehe Ikke heller mine kompiser. men helt er jeg da uansett. hehe Neida hehe ;-)

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) sø. 27 sep. 2015 00:57 Privat melding

Det er ikke et spesielt bra sjekketriks å dytte ned biljardkulene fra mitt og min venninnes spilleomgang heller, fordi vi visst var trege og han visst heller ville jeg skulle gjøre noe jeg "garantert er bedre på".
Den gangen ble jeg visst litt hissig, for jeg hadde et så bra spill 😆

Samme kveld var den fyr som visket noe I øret mitt. Husker ikke akkurat hva det var, men det virka i hvert fall.
Her tips: Hvisk 😄

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) sø. 27 sep. 2015 01:14 Privat melding

den fyr= det en fyr

(mann 52 år fra Oslo) sø. 27 sep. 2015 04:48 Privat melding

Ingen bummer, jeg var sammen med venninda (ble gift året etter) og unngikk å la meg forføre inn i noe som kunne blitt ganske ødeleggende :-)

Skjult ID med pseudonym Mann 44 sø. 27 sep. 2015 09:40

Dårligste sjekketriks er det å være her på sukker .... her får man kun negative svar

(kvinne 54 år fra Østfold) sø. 27 sep. 2015 10:11 Privat melding

Tindernightmares 😂😂😂

(kvinne 54 år fra Østfold) sø. 27 sep. 2015 10:11 Privat melding

På instagram 👍

(mann 44 år fra Oslo) to. 1 okt. 2015 08:24 Privat melding

Til ts: det første eksempelet kan skyldes liten erfaring.
I ettertid har jeg registrert at damer har prøvd å innlede flørt, men jeg var for dum/hadde for dårlig selvtillit til å skjønne noe. Som når ei dame spanderte øl på meg, på byen.
Ikke lett..

Skjult ID med pseudonym Piapia to. 1 okt. 2015 09:23

På et utested for hundre år siden: jeg var på vei ned en trapp. Oppover og mot meg kommer en fyr, ser meg og tar tak i puppene mine og holder den som i en skrustikke hvorpå han sier: du har de fineste muggene her i kveld. Endte i slåsskamp, da jeg fikk kjempevondt og kjæresten min sto et par trappetrinn bak.... Veldig dårlig sjekketriks!

(kvinne 46 år fra Buskerud) to. 1 okt. 2015 09:30 Privat melding

Klyping når man går opp/ned trapper er noe som irriterer meg. Hva er det godt for?

(mann 40 år fra Buskerud) to. 1 okt. 2015 09:35 Privat melding

De burde vente til du er helt nede eller helt oppe altså? :)

Det "morsomme" er at en mann er en ekkel gris om han klyper på ei dame, men om dama gjør det er hun flørten... og du verden så morsom....

(kvinne 46 år fra Buskerud) to. 1 okt. 2015 09:38 Privat melding

Klyping generelt da. Tenker det er irriterende begge veger ja. Hva er vitsen lixm?

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) to. 1 okt. 2015 10:14 Privat melding

Haha 😂 sjarmerende

Skjult ID med pseudonym Piapia to. 1 okt. 2015 10:15

Santonse: oppe eller nede spiller ingen rolle. Hva om en kvinne tar et skikkelig ballegrep og klemmer til så tåra spretter..... Sjarmerende? Morsom? Godt sjekketriks?

(mann 52 år fra Oslo) to. 1 okt. 2015 10:22 Privat melding

Piapia: Vi som er amputert glatte foran har ingen sånne problemer...
Jenter: Om dere er lei all svettingen og maset i sengen så er jeg alternativet for dere...

(mann 40 år fra Buskerud) to. 1 okt. 2015 10:26 Privat melding

Det var en spøk. JEG mener ikke at det er greit.
Dog er det selvopplevd og observert ved flere tilfeller der en mann blir klypet, da er det uskyldig humor... Men absolutt ikke den andre veien.

Skjult ID med pseudonym Piapia to. 1 okt. 2015 10:26

@litha: er det mulig? Hva gjør at en mann tror dette er ok? Bare gripe tak lissom. Respektløst!

(mann 40 år fra Buskerud) to. 1 okt. 2015 10:30 Privat melding

Piapia
Nei det er absolutt ikke greit. Ja det er respektløst.
Men det er vel ikke greit begge veier? Like respektløst begge veier og? I den virkelige verden virker det hvertfall ikke som at det er slik.

Skjult ID med pseudonym Piapia to. 1 okt. 2015 10:35

@ santonse. Enig med deg! Like respektløst begge deler. Men i min naivitet, så viste jeg ikke at gutta også ble kløpet og befølt på denne måten. Er det virkelig vanlig?

Skjult ID med pseudonym Piapia to. 1 okt. 2015 10:42

@ mundari: foretrekker litt masing og svetting i senga jeg....

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) to. 1 okt. 2015 10:45 Privat melding

Jeg synes ikke det blir det samme. Vet ikke hvorfor. Jeg klår aldri på tilfeldige damer.
Det er stygt å gripe tak i en fremmed dames bryster eller kjøre hånda ned i skrittet på dem. Det er ei bønn om juling i mine øyne.

Motsatt har jeg ikke like mye motvilje. Det er generelt alt for lite sexpress fra damer 😉
Det er bare å klå 😂
Det kommer selvfølgelig an på situasjonen. Er jeg ute på fest og en dame klår litt når hun går forbi, så versegod 😂 På butikken hadde jeg nok fått sjokk og mislikt det😜
Og om jeg har dame, så lar jeg selvfølgelig ingen andre klå på meg på fest heller 😊

(mann 29 år fra Hordaland) to. 1 okt. 2015 11:05 Privat melding

Litah

Skjønte ikke helt, grep han så det gjorde skikkelig vondt, eller bare et kjapt grep?

(mann 40 år fra Buskerud) to. 1 okt. 2015 11:07 Privat melding

Piapia
Uten å kunne vise til noen tall tør jeg påstå at det ikke er like vanlig at menn blir klypet, men at det forekommer vet jeg jo med sikkerhet, dessuten er det nok ikke mye fokus på det. (Mange menn har nok ikke (tilsynelatende) noe imot det)
Men det var derfor jeg skrev det jeg skrev, jeg er en av de som ikke syntes det er greit at en kvinne bare griper tak.(eller menn)
Da ei som gjorde det på meg og jeg gjorde det tilbake ble hun fly forbannet... Jeg bare lo AV henne og spurte om hva problemet var? Hun kom til bordet mitt litt senere og beklaget seg..

Skjult ID med pseudonym Piapia to. 1 okt. 2015 11:10

@ santonse: Bra parert!!

(kvinne 46 år fra Buskerud) to. 1 okt. 2015 11:10 Privat melding

Da er vi klare for dating da gutter og jenter. Nå vet vi hva vi ikke skal gjøre 😜

(mann 40 år fra Buskerud) to. 1 okt. 2015 11:17 Privat melding

Villrosa, etter at man har sagt hei, da er det lov for dere kvinner å klype litt ;) (merk at jeg skrev dere kvinner)

(mann 40 år fra Buskerud) to. 1 okt. 2015 11:17 Privat melding

Enig litah, ser ikke den store forskjellen.

(mann 29 år fra Hordaland) to. 1 okt. 2015 11:27 Privat melding

Litah

Du skal få mitt ærlige svar. Og jeg beklager om det skuffer deg Villrosa, men jeg prøver å forstå visse syn.

Grunnen til at jeg spør er måten du formulerte innlegget ditt på. Du ble grepet på brystet, og etter det "kom du deg hjem på ett eller annet vis, og brøt helt sammen". Om det gjorde vondt og det var skikkelig aggressivt så kan jeg forstå at man blir veldig satt ut, men om det kun var en kjapp beføling, så må jeg innrømme jeg ikke skjønner en slik dramatisk reaksjon, såpass at du faktisk "bryter sammen". Om en dame syklet forbi meg, grep meg i skrittet og syklet videre, så hadde jeg nok blitt litt satt ut og overrasket, men etter 30 sekunder hadde jeg ledd og gått videre.

La meg poengtere at jeg aldri har grepet eller kløpet en tilfeldig kvinne slik, og det er helt klart uakseptabelt og skamløst. Det er ikke det som er poenget. Det er din fryktelig dramatiske reaksjon på deg jeg ikke forstår, med mindre grepet var skikkelig voldelig.

Skjult ID med pseudonym Piapia to. 1 okt. 2015 11:40

@ ts. Beklager. Mente ikke å markere denne tråden som søppel. Skulle bare ned på siste innlegg, snublet og traff feil...

Skjult ID med pseudonym Piapia to. 1 okt. 2015 11:47

Takk Villrosa. Fant det. Sånn fjernet!

(kvinne 46 år fra Buskerud) to. 1 okt. 2015 13:05 Privat melding

Fant noen fine på nett:

Du vet..det sies at huden er det største organet? Ikke i mitt tilfelle..

Du ser så trøtt ut, skal jeg holde puppene dine?

Skal du være med hjem og trylle? Først har vi sex, så forsvinner du?

Du må ha et speil i baklomma, for jeg kan se meg selv i buksene dine senere..

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) to. 1 okt. 2015 13:08 Privat melding

Skal vi leke støvsuger? Du suger og jeg uler..

(kvinne 46 år fra Buskerud) to. 1 okt. 2015 13:14 Privat melding

"Det at jeg mangler tenna betyr bare at jeg har mer plass til tungen" 😇

(mann 34 år fra Oslo) to. 1 okt. 2015 14:15 Privat melding

Jeg er PRO på dårlige sjekketriks. Det er ikke sjekketriks engang, jeg aner ikke hva det er, men jeg har en jævlig merkelig form for humor til tider og det merkes godt.

Fikk et gult hjerte her om dagen, fikk et innfall om å google brukernavnet, fant instagrammen, begynte å spamme likes på bilder jeg likte, klarte ikke å slutte.

Jeg synes at det er dødsmorsomt, men tviler på at hun gjorde det. "I'm so sorry" :D haha

Det var gøy da :D

Skjult ID med pseudonym Apache to. 1 okt. 2015 14:35

Har en venninne som en gang hun var ute syntes en mann ved baren så meget sympatisk ut. Hun så, ikke stirret, på han flere ganger for å gjøre han oppmerksom på henne. Han kom bort etterhvert og sa: "Hva er det du glor på, er du helt mongo?"

Hun ble helt satt ut.

Skjult ID med pseudonym Impala to. 1 okt. 2015 16:04

@Apache, selv om svaret hans er fullstendig overdimensjonert og direkte slemt, så er hennes fremgangsmåte utrolig dårlig også. Når skal man forstå at blikk/blunking er en meget utydelig og ukonkret signal, og skal man vise sin interesse, så bør man faktisk gå bort og si noe?

Å se på noen er ikke godt nok, etter min mening. Ingen er tankelesere. Det åpner opp for altfor mange misforståelser og virker mot sin hensikt, fordi et blikk kan bety alt fra "du har tannkrem i ansiktet" til "jeg vil ha de sjukt deilige leppene dine her og nå".

(mann 52 år fra Oslo) to. 1 okt. 2015 16:13 Privat melding

Impala: Hva slags utesteder er det du frekventerer, siden du kan se at leppene på damene er deilige? Trodde de oftest var skjult bak benklær jeg, i hvertfall på de steder jeg går ut.

(kvinne 46 år fra Buskerud) to. 1 okt. 2015 16:15 Privat melding

Digger svarene dine Mundari :-D

Skjult ID med pseudonym Apache to. 1 okt. 2015 16:43

@Impala: Hun brukte kroppsspråket aktivt selvsagt. Men må ha vært dårlig sjekketriks likevel. Jeg var ikke der så vet ikke. Må tilføye at hun var litt overvektig på den tiden, som kanskje hadde noe å si.

(kvinne 49 år fra Vestfold) to. 1 okt. 2015 16:45 Privat melding

Det er vel ingen vits å fokusere på det som er dårlige sjekketriks.
Heller omvendt :-)

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) to. 1 okt. 2015 17:16 Privat melding

Det er ikke like komisk @åh-jepp 😉

I undommen sa vi "få fetta di, æ veit du hi"
Virket ikke det heller ☺️?

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) to. 1 okt. 2015 17:20 Privat melding

Nååå, hu hi nu vel hu å 😉

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) to. 1 okt. 2015 17:39 Privat melding

Har hørt snakk om derre Sgt. 😄

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) to. 1 okt. 2015 18:58 Privat melding

Si meg @Sht. På hvilket bilde ser det ut som om jeg har noe i anus?

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) to. 1 okt. 2015 19:18 Privat melding

Helt riktig! Jeg sier "nei" jeg har aldri praktisert analsex. Og kan ikke se for meg at jeg noensinne skulle få lyst til å prøve heller 😊 Hva skulle det være godt for? Ikke meg ihvertfall 😂
Greit å være leken og nysgjerrig på nye måter å ha sex på, men der har jeg ikke noe ærend.

Hvorfor skulle vi kalle deg homse? Gikk jeg glipp av noe her?

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) to. 1 okt. 2015 19:34 Privat melding

Hahaha 😂 Tror vil lar denne ligge nå 😉 Sgt.
Og nei, jeg har ikke puttet fingeren eller noe annet inn i pumpen på en dame noen gang 😊 Greit? Mulig noen mener jeg har gått glipp av noe da, men det lever jeg godt med 😊

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) to. 1 okt. 2015 19:41 Privat melding

Hahaha 😂 tro hva du vil. Det kan ikke jeg styre 😄

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) to. 1 okt. 2015 19:50 Privat melding

😂😂