Alle innlegg Sukkerforum

Burde jeg gripe inn....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Feeder lø. 26 sep. 2015 17:43

Når en fyllebølle oppfører seg ekkelt mot en ung pike på bussen?

Jeg vil tippe jenta var i alderen 11-13 og mannen var veldig ekkel i språkbruken mot henne. Han sa fks: "Jeg dreit på meg i stad", kalte bussjaføren for en jævla muslim g endel andre ting som jeg vil ikke vil nevne her.

Jeg så tydelig på henne at hun ikke likte det mannen sa og at hun tydelig var på gråten, men hun stakk unna før jeg å snakke med henne. Jeg kunne kanskje ha grepet inn på et mye tydeligere tidspunkt, men jeg var vel litt redd for min egen sikkerhet.

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) lø. 26 sep. 2015 17:50 Privat melding

Som regel ikke farlig om det er flere menn der. Oftest mange som tenker akkurat det samme som deg.
Men, det er ikke lett å føle på dette. Sette samvittighet opp imot egen sikkerhet. Man håper jo at det går bra, så man slipper.
Du hadde vel ikke sett på om han ble fysisk mot jenta.

Skjult ID med pseudonym Feeder lø. 26 sep. 2015 18:02

Mannen burde blitt beskyttet mot seg selv.

Skjult ID med pseudonym Wille lø. 26 sep. 2015 18:11

Jeg ble flere ganger utsatt for sånne menn i den alderen. Lignende ting, eller at de snakket til meg på en rå og seksualisert måte. Jeg var et barn og hadde ikke en sjanse til å stoppe personen.

Det var nesten aldri noen som grep inn. Det var nesten like ille, de mange som så og hørte, men ikke grep inn. Noen få spredte hjelpeforsøk kanskje, men de lot seg fort true til taushet.

Som voksen kan jeg forstå at de voksne rundt var for redde selv. Og kanskje noen også holdt øye med situasjonen og var klar til å gripe inn hvis den gikk helt av sporet. Men det visste jeg ikke som barn.

(mann 39 år fra Buskerud) lø. 26 sep. 2015 18:20 Privat melding

Det er gjort mange sosialeksperiment på dette, og liknende hendelser. Folk flest griper sjelden inn .. tenkehjernen har blitt større enn handlehjernen

Hva med å sette seg ved siden av jenta og skjerme henne, eller be jenta bli med bakover i bussen

(kvinne 52 år fra Oppland) lø. 26 sep. 2015 18:25 Privat melding

Jeg er ikke som folk flest og hadde grepet inn uten å blunke, Kanskje jeg burde sjekke om puppene mine , burde flyttes lenger ned :-)

(kvinne 54 år fra Østfold) lø. 26 sep. 2015 18:29 Privat melding

Jeg hadde sagt ifra, har gjort det før. Uten tvil!

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) lø. 26 sep. 2015 18:34 Privat melding

Og det er sannsynligvis ikke mere farlig for en dame å gripe inn.
Det er ikke samme nederlag for fylliken å bli irettesatt av en dame som av en annen mann.
Jeg hadde vel uansett grepet inn, da jeg er stor og sterk nok til å banke opp de fleste fylliker.

Skjult ID med pseudonym Tinka lø. 26 sep. 2015 18:38

Jeg ble slått ned av tre 18-20-åringer som mobbet en tiåring ganske stygt. Blandet meg inn med nebb og klør og alle tre angrep/slo meg. Først DA kom det faktisk andre til for å hjelpe, når jeg som voksen lå på bakken og blødde! Absurd opplevelse.

Blir sjelden sint, men ser jeg barn/svake som blir utsatt for mobbing så går det rett og slett en sikring og jeg blir fryktløs, på grensen til dumdristig:-)

(kvinne 54 år fra Østfold) lø. 26 sep. 2015 18:44 Privat melding

Selvfølgelig mange sjuke folk ute , så man må være varsom, men man lar ikke unger bli utsatt for sånt, og mest sannsynlig så blir man backa opp av andre hvis man tar initiativ. Folk er for feige.

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) lø. 26 sep. 2015 18:44 Privat melding

Jepp. Og det er jo i slike situasjoner det er riktig å ofre seg selv.
Og man må jo spørre seg hva som får ungdommer til å bli slik. Det kunne aldri falt meg inn da jeg var 18

(kvinne 52 år fra Oppland) lø. 26 sep. 2015 18:52 Privat melding

E46 Holdningene av å godta uakseptabel oppførsel har endret seg mye , bare på et par år , vi blir mer og mer opptatt av oss selv og mindre og mindre opptatt av andre med-mennesker rundt oss dessverre .

Skjult ID med pseudonym Lykketreff lø. 26 sep. 2015 18:57

@afrodites Du er herlig:-)
Utrolig trist at dette er et spm. som stilles og besvares i fullt alvor. Som om voksne mennesker bør vurdere om de skal gripe inn eller ikke for å beskytte et barn som opplever noe sånt. Men ts er jo dessverre i godt selskap. Vi skulle hatt flere afrodites!

(kvinne 54 år fra Østfold) lø. 26 sep. 2015 18:58 Privat melding

De må lære respekt et sted, får de det ikke hjemmefra, eg det lite dom veier tungt nok,- jeg er nok som deg @Tinka, reagerer på impuls og tenker lite før jeg "kaster " meg inn i en sånn situasjon ,- faller heeelt naturlig .

Skjult ID med pseudonym Wille lø. 26 sep. 2015 19:07

Som 20 åring ble bussen jeg satt i kidnappet av en ustabil mann med kniv. Han truet alle, ingen turde å gjøre noe. Han brølte og viftet med kniven. Truet bussjåføren, og sprang fram og tilbake med den j*** kniven. Ingen gjorde tegn til gjøre noe, frykten var til å ta og føle på i den bussen. Alle satt ubevegelige omtrent.

Da jeg forsto at jeg ikke kunne håpe på at noen andre skulle "gjøre noe", gikk jeg fram til han. Spurte hva som skjer, vi blir redde osv. Det var et skritt å ta, men det å snakke med han roet faktisk situasjonen gradvis.

Jeg hadde sittet som lammet og uten å puste i setet og ventet på at noen andre skulle gjøre noe. Det å innse at det skjer ikke, forandret måten jeg handlet på. Det var faktisk bedre å gå fram til han, enn å sitte i den lammende dødsfrykten.

Men etter den gangen vet jeg langt inne i sjela at det nytter ikke å vente på at noen "andre" skal redde slike situasjoner.

(kvinne 52 år fra Oppland) lø. 26 sep. 2015 19:16 Privat melding

Wille , Ja kommunikasjon er nøkkelen til det meste , Alle mennesker kan en snakke til, å nå inn til ,bare en finner de rette ordene , det som er kunsten .
"Ikke la frykt styre handlingene , men handlingene styre frykten "

Skjult ID med pseudonym Feeder lø. 26 sep. 2015 19:26

Heldigvis så tok ikke bussturen så lang tid og jenta kom heldigvis langt vekk fra den kvalme fyren...

(kvinne 54 år fra Østfold) lø. 26 sep. 2015 19:29 Privat melding

@afrodites. Baller kommer flere former! 😍😉👍

Skjult ID med pseudonym Feeder lø. 26 sep. 2015 19:33

@Afrodites

At jeg ikke brøt inn så betyr ikke det at jeg ikke bryr meg.

(kvinne 52 år fra Oppland) lø. 26 sep. 2015 19:37 Privat melding

Forstår det Feeder Om du ikke hadde brydd deg ,hadde det ikke plaget deg nok , til å lage tråden i utgangspunktet , Men neste gang handler du å bruk myndighet å humor det når de fleste mennesker , så kan du lage en tråd om hvor flink og modig du egentlig er ,innerst inne :-)

(mann 39 år fra Buskerud) lø. 26 sep. 2015 19:38 Privat melding

.. en vet uansett ikke hvordan en reagerer før en er i det. Fight, flight freeze er klassiske handlingsmønstre, og jo bedre forberedt og rustet en er - jo bedre er oversikten i situasjonen

(mann 39 år fra Buskerud) lø. 26 sep. 2015 19:42 Privat melding

.. snakke fulle folk (som er aggressive og med psykiske problemer) .. er ikke alltid lett, og bruk av humor, avledning, forståelse, kommunikasjon etc, kan fungere det, men ettersom folk er forskjellige så er det ikke fasiten på alt .. en må være forberedt at det kan gå til helvete også, og da er det om ikke annet nødrett eller sivil pågripelse som gjelder

(mann 39 år fra Buskerud) lø. 26 sep. 2015 19:56 Privat melding

.. nå er det vanskelig å vite graden å rasshøl han fyren der var, uansett lærte den lille jenta noe den dagen, om hun ikke kunne det fra før: "mennesker er oppskrytt, og voksne er ikke til å stole på" - får håpe hun har vunnet kortet i livet - det med oppegående foreldre, mange som har tapt der også dessverre

(kvinne 52 år fra Oppland) lø. 26 sep. 2015 19:56 Privat melding

Ja om ikke det hjelper å snakke til vedkommende , kunne enn ha ringt politiet og sagt , det er en full/ruset person slik og sånn på buss slik og sånn , da hadde de nok hentet vedkommende på neste stoppested , det hadde nok skapt en enda bedre trygghet , Vite at i dette landet er vi trygge og i hvert fall for den unge damen .Men jeg synes du er modig ts som tar opp temaet og problematikken i dette .

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) lø. 26 sep. 2015 23:07 Privat melding

Jeg håper og tror at jeg hadde handlet. Har gjort det flere ganger, og heldigvis ikke blitt utsatt for annet en litt kjeft.

Jeg håper bare at jenta kom seg hjem og at hun er trygg nok på noen i hjemmet slik at hun kunne fortelle om episoden.

Slike opplevelser sitter godt, det vet jeg en del om.
Og ja @Wille..det er ikke så kjekt når man blir utsatt for noe og folk rundt ikke reagerer. Det er ofte det som trigger urettmessig skyldfølelse. "Var det litt min feil det som skjedde..?"

Vi bør bry oss så langt det går an, men enkelte ting kan sette oss litt ut av stand.
Er jeg feks med mitt lille barn er handlingslysten i slike tilfeller sterkt redusert, for da er beskytterinstinktet rettet mot barnet mitt.

Skjult ID med pseudonym Feeder lø. 26 sep. 2015 23:28

@manuki

Det her var heldigvis midt på lyse dagen. Hun skulle nok treffe noen venninner tenker jeg.

Skjult ID med pseudonym Z ma. 28 sep. 2015 08:43

JA!

Skjult ID med pseudonym missa ma. 28 sep. 2015 08:54

JA, det skulle du gjort!
Tenk det stakkars redde barnet.

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) ma. 28 sep. 2015 10:53 Privat melding

Ingen her skal kritisere Feeder for dette. Ingen av oss var der og kunne føle på situasjonen. Veldig greit å diskutere dette med oss andre, men vi skal ikke dømme.

Alt er lettere på pc`n. Alle er tøffere bak tastaturet enn foran en skremmende, aggressiv og kanskje fysysk sterk psykopat.

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) ma. 28 sep. 2015 10:56 Privat melding

...og bussjåføren og selskapet burde ha rutiner for å ta seg av slike situasjoner, slik at kundene kan reise trygt.

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) ma. 28 sep. 2015 11:26 Privat melding

Nettop Litah. Ingen av oss bak tastaturet vet om det var en stakkarslig fusse, eller om det var en direkte farlig voldsmann. Og min kommentar var ikke myntet på deg. Ville bare ha sagt det før det tok av. Noen som var litt bastante her synes jeg.

Det er ikke sikkert jenta hadde hatt det bedre om hun hadde måtte se på at noen hadde fått slått ut alle tenna og brukket nesa fordi de prøvde å hjelpe henne mot litt ubehag.
Hadde mannen gitt seg etter tilsnakk hadde jenta hatt det bedre.
Dette er umulig å vite.

Og som nevnt tidligere, så hadde vel ikke trådstarter sett på om mannen ble fysisk. Grensa for når man bør gripe inn kan være litt ullen.

(kvinne 54 år fra Østfold) ma. 28 sep. 2015 12:17 Privat melding

Herregud,- er det mulig! Refleksjon over hvorom og hvordan man reagerer i enn sånn situasjon ,- det er da vel ingen som, når et barn er utsatt for idiotiske voksne , som setter seg ned og vurdere hvorfor den VOKSNE oppfører seg som den gjør..Hadde jeg vært vitne til noe sånt , hadde jeg , som @guybrush sier satt meg med jenta, eller hentet henne ut av situasjonen. Hadde gitt blanke f i om personen var alkoholisert pga traumer, dement, tilbakestående eller whatever! Man beskytter barna,- ferdig snakka! Og , det er menneskelig å nøle , fordi man vurderer situasjonen..

(mann 52 år fra Hedmark) ma. 28 sep. 2015 12:37 Privat melding

Jeg er litt dum i slike situasjoner. Jeg går i mellom og sier at ubekvemmelighetene kan tas med meg, nesten konskvent. Klarer ikke sitte still lenge og se på trakkasering av uskyldige, særlig ikke unge jenter. Det har opp igjennom årene gitt meg noen på trynet, og et nesten knivdrap fra en barndomsvenn som brått ikke var venn lenger. Folk reagerer veldig forskjellig i krise-situasjoner, og som Guybrush sier: Slåss flykt eller frys er naturlige handlingsmønstre. Hvilket man velger er personlighets og situasjonsbestemt. Jeg blir overraskende rolig og samlet i en krise som ikke er personlig, eller som dreier seg om mye blod. De emosjonelle reaksjonene kommer etterpå når alt er over. Da kommer gråt eller latter ettersom. Ser det samme hos min datter også som er meg veldig lik.
Er situasjonen derimot rette mot meg på et personligplan blir jeg heller lettere hysterisk. Det er sjaldent nyttig, og gjør ofte alt værre. Og jeg fremstår som fullstendig latterlig i ettertid:-)
Grip inn, uten å vise frykt, men også på en dempende måte er min anbefaling. Selv om du ender på sykehus kan du gå ut med hevet hode. Vi skal ikke tålerere angrep på uskyldige mindreårige.

(kvinne 54 år fra Østfold) ma. 28 sep. 2015 12:50 Privat melding

@Mundari 😊

(mann 52 år fra Hedmark) ma. 28 sep. 2015 13:04 Privat melding

GIlle: Takk. Vi er voksne mennesker og jeg kan ikke la være å reagere.

Skjult ID med pseudonym Feeder ma. 28 sep. 2015 13:12

Har sett mannen rave rundt i byen flere ganger. Han er veldig oppsøkende mot alle han møter. Han er hyggelig mot alle og han vil særlig ha kontakt med kvinner. Han er frekk mot andre, derimot meg, utlendinger osv. Jeg skulle ha grepet inn. Han skal ikke få lov til å snakke til unge jenter på denne måten. Så neste gang griper jeg inn.

Skjult ID med pseudonym Feeder ma. 28 sep. 2015 14:05

@litah

Heldigvis så var bussturen såpass kort at han ikke fikk prate med henne så lenge. Jeg prøvde dessuten å snakke med jenta etterpå, men hun forsvant inn på et kjøpesenter. Uansett så fulgte ikke fylliken og det var da enda bra.

Skjult ID med pseudonym Feeder ma. 28 sep. 2015 14:12

@litah

Vedkommende som trakasserte jenta kunne likegodt vært en finansmann i dress. Jeg har hørt om de tilfellene også.

Skjult ID med pseudonym Feeder ma. 28 sep. 2015 14:25

:)

(kvinne 54 år fra Østfold) ma. 28 sep. 2015 14:45 Privat melding

Jeg forstår ikke dette evinnelige behovet for å lekse opp for alle til enhver tid @Litah, så ja "herregud"! Regnet med du selv hadde satt pris på at noen handlet , istedet for å ta seg tid til å vurdere hvorfor din Evt plageånd "antastet" akkurat deg. Poenget her er hva man hadde gjort i en slik situasjon, tråd til elker latt være. Slipp taket .- gå videre.

(mann 52 år fra Hedmark) ma. 28 sep. 2015 14:51 Privat melding

Og Gille: Voksne mennesker trår til fro unge og barn i problemer i sin umiddelbare nærhet. Det er essensielt ved å være voksen.
Selvfølgelig Liath: Vi vil jo ikke gjøre det ved å ekslaere situasjonen ved å tråkke på den "mislykkede". Vi vil jo roe ned, ikke trappe opp, selv om vi griper inn.

Skjult ID med pseudonym Feeder ma. 28 sep. 2015 14:58

@Mundari

Helt riktig! Men også voksne mennesker kan føle det er ubehagelig å gripe inn i slike situasjoner. Har ikke noe med at man ikke bryr seg å gjøre.

(mann 52 år fra Hedmark) ma. 28 sep. 2015 15:06 Privat melding

Feeder: Jeg forstår godt de som ikke griper inn. Jeg har selvmødt knivspissen mot halsen for å bemerke at jeg ikke aksepterer vold mot forsvarsløse. Den enkeltepisoden kunnelike gjerne kvekt eller drept meg som den bygget meg opp. Er du redd, så la være, for du risikerer å si ellergjøre noe dumt someskalerer situasjonen. Det vilalle andre forstå gjør deg tilbakeholden. Jeg går fortsatt imellom, men tviler hver gang på om jeg gjør rett. Den tvilen sitter i lenge etterpå, og er nok noe av det som redder meg når det røyner på. Jeg har tenkt igjennom slike saker mange nok ganger til å beholde roen til det er over. Det er opplagt ikke alle forundt, så jeg ønsker ikke på noen måte kritisere deg for ikke å ha grepet inn. Jeg vil snarere rose deg for å ha tenkt over saken og tatt den opp til debatt i dette forum som opplagt når veldig mange forskjellige mennesketyper. Dog litt trist at det bare er få av oss somytrer noe, slik det er i enhver forsamling. Dette er et samfunnsfenomen sommang burde ta opp på en saklig måte.

(kvinne 54 år fra Østfold) ma. 28 sep. 2015 15:07 Privat melding

Nemlig @Mundari.. Spot on!

Skjult ID med pseudonym Feeder ma. 28 sep. 2015 15:19

@litah

Hun vil i dette tilfellet fortelle at det var en som brydde seg og prøvde å snakke til henne i etterkant.

(mann 52 år fra Hedmark) ma. 28 sep. 2015 15:37 Privat melding

Håper villrosa, at hvis jeg gir noen så hatten passer på urettferdig vis at du lar meg få vite det. Men om det er fortjent så la det stå...

(kvinne 54 år fra Østfold) ma. 28 sep. 2015 15:40 Privat melding

Det er forskjell på hvordan deg gjøres @mundari.. Man må jo kunne debattere og kommentere sak, og ha egne meninger, uten at man skal sables ned, -noen mangler gangsyn det, desverre..

(mann 52 år fra Hedmark) ma. 28 sep. 2015 15:55 Privat melding

Jeg er helt enig med dere begge Gille og Villrosa. Jeg er dog klar over at vi alle kan ha sviktende selvinnsikt noen ganger, og tar gjerne et hint om jeg er uredelig krass mot enkeltpersoner. Slik oppførsel vil jeg ikke ha på meg uten mulighet til å forsøke beklage, be om unnskyldning eller forklare meg. Vi blir bare bedre mennesker om vi blir gjort oppmerksom på at vi gjør dårlige ting vi ikke oppdager selv. En god venn er han som sier ifra når vi gjør dumme ting, ikke ne om holder kjeft og lar oss drite oss ut eller væreuredelige/krasse mot andre.

Skjult ID med pseudonym Wille ma. 28 sep. 2015 17:03

Interessant tråd synes jeg. Den viser at det ligger i oss å ville hjelpe yngre og mer sårbare individ.

Men det er neppe en opplagt løsning på en slik situasjon. Folk flest har ikke bred erfaring med å møte personer i krevende og kanskje farlige situasjoner. Noen av de som truer på buss (har sett flere) virker jo veldig ustabile. Guybrush sin tenkning var fin synes jeg. Finne en måte å skjerme barnet på, eller hjelpe henne bort, flytte plass i bussen. Det å ikke provosere allerede ustabile folk, det er noe med det også. Eller i alle fall provosere så lite som mulig. Unngå at ting eskalerer og går helt ut av kontroll.

Forstår godt at Feeder var usikker. Fint at han holdt øye med jenta i alle fall.

Skjult ID med pseudonym Wille ma. 28 sep. 2015 17:10

Men enig også med E46, buss selskapet har vel rutiner på hvordan de skal håndtere slike situasjoner. Men kanskje sjåføren ikke oppfatter helt hva som skjer. Tror mange buss-selskap kjører kurs for sjåførene sine i hvordan de skal håndtere truende situasjoner.

(kvinne 54 år fra Østfold) ma. 28 sep. 2015 17:22 Privat melding

Har ei venninne som ble banka opp i baksetet på en taxi i Oslo .. Sjåføren gjorde ingenting, og det viste seg at han m drosjeløyve hadde lånt bort bilen sin til en kompis som skulle kjøre svart. Så de fant aldri noen sjåfør ., nå er det vel installert kamera i drosjene ? Noen må jo ha ansvar for passasjerenes sikkerhet , det være seg taxi-selskap elker rutebilselskap, og bør jo ha rutiner på sånt, som E46 og Wille sier.

(mann 39 år fra Buskerud) ma. 28 sep. 2015 18:01 Privat melding

Ettersom det jo har skjedd en del stygge episoder i lukkede rom .. buss, fly etc .. så er det garantert oppgradert sikkerhet (iallefall på langtransport) - det er ofte, ikke - etnisk norske som kjører buss, taxi og det har også en påvirkning på hvordan man leser situasjonen - den nære kontakten til bussjåføren, som man til og med lagde en sang til, har i stor grad blitt utvasket han også i hypersamfunnet vårt

Skjult ID med pseudonym Apache ma. 28 sep. 2015 18:05

Synes at det er en vanskelig situasjon. Vi mennesker er forskjellige og mange får seg overraskelser når en situasjon oppstår. De som ikke tror de tør å gjøre noe i utgangspunktet viser en kald hjerne der og da og behersker det meste, og motsatt.

Skjult ID med pseudonym Apache ma. 28 sep. 2015 18:14

@Litah: Vi er to bitcher her på forumet som får så hatten passer, som oftest fordi vi forsøker å komme inn med en 3. mening som ikke er korrekt for enkelte. I tillegg også fordi personkjemien ikke matcher overhodet via det skriflige og vi snakker forbi hverandre. Normalt har jeg det som prinsipp og ikke diskutere personer og slettes ikke henge meg på når andre fordømmer andre. Det blir sånn skolegårds mobbing. Svarer til de jeg diskuterer med. Hilsen en mannevond, psykopatisk drittkjerring med 0 empati i følge noen.;-)))

Skjult ID med pseudonym Apache ma. 28 sep. 2015 18:16

Må dog si at @Villrosa er av de diplomatiske som forsøker å være snill med alle. :-)

Skjult ID med pseudonym Wille ma. 28 sep. 2015 18:21

Uten å blande meg inn i noe her, så ville jeg også, som Litah forsøkt å vurdere den som truer. Hva handler det om, rus, psykiatri eller begge deler? Hva virker personen mest preget av, sinne, frustrasjon, fortvilelse osv. Virker han kontaktbar? Jeg ville helt klart prøvd å få et slags bilde av vedkommende. Det vil ha betydning for neste skritt. Jeg trodde de fleste ville tenke og vurdere litt før de handlet? Men det er sikkert feil tenkt.

(kvinne 54 år fra Østfold) ma. 28 sep. 2015 18:23 Privat melding

Forumsfurier? .. Kommer ikke m personkarakteristikker i det hele tatt, har jeg ikke gjort tidligere heller. Har ikke noe å komme med der, jeg, @Litah. Usakligheter gidder jeg ikke heller.

Skjult ID med pseudonym Wille ma. 28 sep. 2015 18:29

Ikke at jeg er noen ekspert på "hva gjøre i en farlig situasjon". Jeg vet heller ikke om jeg noen gang kan "gripe inn" i en livsfarlig situasjon igjen.

Skjult ID med pseudonym Apache ma. 28 sep. 2015 18:31

@Litah: Det er en sak mellom dere to, som vi andre ikke skal henge oss på. Har mine egne forfølgere som jeg ser på med ovenbærenhet om dem ikke begynner å fråde som i går. Det er bedre å være kontroversiell. :-)

Skjult ID med pseudonym Feeder ma. 28 sep. 2015 22:55

@litah

Det har ingenting med feighet å gjøre. Bussturen var altfor kort, jeg hadde for liten tid til å gripe inn. Når bussturen var ferdig var min førsteprioritet å få snakke med jenta og sørge for at hun kom seg vekk fra mannen. Jeg rakk desverre ikke å prate med henne. Men hun kom seg vekk, det er det viktigste.

Uansett, nå er jeg helt ferdig med å diskutere med deg.

Skjult ID med pseudonym Feeder ma. 28 sep. 2015 23:19

@hovmester

Det er lett å si at man ville grepet inn her på forumet, men det er noe helt annet å faktisk være oppe i situasjonen. Man får høy puls, man begynner å svette og man føler at det å gripe inn ikkr er så enkelt.

Det er nok noe jeg burde øve på. Takle presset når slike situasjoner oppstår. Heldigvis så skjer ikke slike ting så ofte.