Alle innlegg Sukkerforum

Utblåsning - klagetråd

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym feigingen sø. 27 sep. 2015 12:35

Har i noen mnd datet ei jente. Hadde avtalt å møtes både i dag og til uka.

Så, som vanlig, sendte jeg hu en god morgen melding idag og lurte på hvordan lørdagen hadde vært.
Fikk til svar at den hadde vært super da hu hadde truffet en hu hadde et godt øye til for mange år siden på en fest.

Tenkte WTF..... Alt det hu har sagt ble umiddelbart bare piss og skuffelsen stor.
Hu mente jeg var en kjernekar og var heldig som hadde møtt meg.
Billig måte å dumpe på synes nå jeg. Mistet en del respekt for hu, men er vel blitt normalt å holde døra på gløtt for andre mens man holder på med en/ei.

Dagens klagetråd. ;)

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) sø. 27 sep. 2015 12:40 Privat melding

Kondolerer!
Ikke artig å få dette i trynet. Regner med du hadde litt forventninger og ble lei deg.

Men bra det skjedde så tidlig om det først skulle skje. Verre å miste noen man har knyttet seg hardt til.

Skjult ID med pseudonym kvinne sø. 27 sep. 2015 12:44

Dere hadde bare sendt meldinger her? Ikke truffet hverandre?
Også traff hun en på fest i går kveld?
Det som skjer ute IRL trumfer det som skjer på nettet.
Skulle hun sagt nei til en som står der i levende livet og som hun hadde et godt øye til tidligere? Fordi det kanskje kunne oppstått magi til uka da hun traff deg?

Vær heller glad for at hun sa fra med en gang. Istedenfor å late som ingenting, treffe deg og så slippe bomba. Da hadde det blitt klagetråd da!!

Skjult ID med pseudonym kvinne sø. 27 sep. 2015 12:47

Sorry, leste for fort. Trodde du skulle møte henne for første gang til uka.

(mann 39 år fra Rogaland) sø. 27 sep. 2015 12:48 Privat melding

Jævlig respektløst.

Dropp all kommunikasjon, rett deg opp i ryggen å kom deg videre !

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) sø. 27 sep. 2015 12:51 Privat melding

Ouch. Skjønner du er skuffet. Men selv om det er kjipt bør du tenke at hun ikke var den rette for deg, i og med at hun proklamerte for en kjernekar du er og så heldig hun varsom hadde møtt deg, og likevel var du ikke den hun valgte når hun traff den andre.
Du vil ikke ha en som elsker deg bare halveis, du fortjener en som vil ha deg like mye som du vil ha henne, slik alle gjør ☺️

Skjult ID med pseudonym feigingen sø. 27 sep. 2015 13:08

Ja, hadde litt forventninger da hu ga uttrykk for at det var bra ting på gang og planla litt ting fremover.
Helt klart glad at det ble sånn nå og ikke etter at unga var blitt involvert.

Det er bare å rette opp ryggen igjen ja og se fremover. 😃

(kvinne 52 år fra Oppland) sø. 27 sep. 2015 13:15 Privat melding

Når såret er legd , Kan du finne en annen, som synes du er best av alle i hele verden , bare gi det litt tid og lev i nuet . Trøsteklem

(mann 40 år fra Buskerud) sø. 27 sep. 2015 13:20 Privat melding

Denne episoden gjenspeiler egentlig bare hvordan våre generasjoner har blitt...
Vi har det så jævlig travelt nå for tiden. Respekt brukes nå kun som et annet ord for frykt.
Om ikke du viser meg respekt så....

Tør påstå at ved rundt førti pluss så er ikke dette like vanlig som de under i alder, nå sier jeg ikke at det ikke forekommer, men jeg tror at det er i mindre grad.

Det verste.. Tror ikke det snur før vi alle er fremmed for hverandre.

Skjult ID med pseudonym Mann 44 sø. 27 sep. 2015 13:46

Hennes tap , ikke ditt . det er litt for mange overfladiske mennesker her inne som tydligvis har som hobby å komme med negative svar og å dumpe folk . Altfor mange damer her som ikke gidder å ta seg tid til å bli kjent med menn heller og bare fordi de menna har ett par ting de damene ikke liker så er det ; nei passer ikke sammen fortere enn svidd gummi . Her skal alle menn tydligvis være feilfrie og så fort damer blir sagt til om deres egne feil så bryter h-------- løs .....

(mann 40 år fra Buskerud) sø. 27 sep. 2015 14:07 Privat melding

Mann44
Utfra tidligere tråder tror jeg dette går begge veier.
Derfor var jeg påpasselig med å bruke ordet vi...

(mann 52 år fra Hedmark) sø. 27 sep. 2015 14:26 Privat melding

Santose: Helt sant, vi skal være rettferdige og bruke vi. Det er nok av menn her inne som tar lett på å forføre uten tanke på langsiktighet. De er ikke spor bedre enn kvinner som dumper for en kortvarig glede med en "gammel flamme" e.l.
Vi bør være flinkere til å væreærlige, både overfor oss selv og overfor de vi treffer på vår vei. Er det ikke anlegg for evig lykke, er det rettferdige å si det som det er. Ikke holde flere på gress uten å inrømme tvil om eget ståsted. Spill for galleriet er falskt, og om man treffer en eller syv så inrømm for de andre hva du gjør er mitt motto. Om jeg lykkes er jo en annen sak.

(kvinne 48 år fra Vestfold) sø. 27 sep. 2015 14:37 Privat melding

@santonse og @mundari..fornuftige menn dere. Tror nok dette går begge veier ja.
@feigingen, synd du måtte oppleve å bli "dumpet" på den måten. Men som nevnt her, det er nok mer hennes tap enn ditt. Lykke til :)

(mann 53 år fra Vestfold) sø. 27 sep. 2015 14:41 Privat melding

@TS.
I min verden er et menneske, mann eller kvinne, som gjør det du har erfart en person som selv har opplevd å bli dumpa på akkurat samme måte. Vi mennesker har en tendens til å føre negative (og positive) opplevelser videre til nestemann/kvinne. Når dette er sagt så tror jeg skal du bare være glad for at du ikke har rukket å bruke mere enn et par dater på denne kvinnen. Nettdating er ikke enkelt og jeg tror mange opplever dette som et kjøpesenter enten de er kjøper eller et godt "tilbud". Du kan oppleve å være tt godt varp for en annen person men desverre også en returvare og noen bruker dette som en lørdagshandel. Mann eller kvinne, kjøper eller selger.

(kvinne 54 år fra Østfold) sø. 27 sep. 2015 14:42 Privat melding

Følelser er både foræderiske og ærlige , alt ettersom .. Men hun sa ifra, og det er det ikke alle som gjør,- leit for henne hvis det ikke funker der det smalt, men det blir hennes problem ,- gå videre , det er noen som venter på deg, helt sikkert 😊

Skjult ID med pseudonym arneand sø. 27 sep. 2015 14:49

@ts
The universe is incapable of dividing by absolutely zero fucks, so anyone giving zero fucks is basically free to do whatever they want.

*shrugs*

It's like, whatever.

Skjult ID med pseudonym kvinne sø. 27 sep. 2015 15:06

Ok TS. Datet et par måneder.... Men dere (hvertfall du) er fortsatt her på Sukker. Da har dere ikke definert forholdet? Dere bare treffes litt? Dere er ikke kjærester?
Hvis jeg hadde datet en kar i noen måneder og han fortsatt var aktiv medlem her inne - da hadde vel ikke det "forholdet" vært så alvorlig. Hadde jeg da truffet en gammel flamme på fest...? Man kan ikke styre følelsene sine. Og møter man en man umiddelbart får DE følelsene for så er det bare sånn som skjer. Betyr ikke at man har holdt døra på gløtt. Betyr bare at man er et menneske.
Du har lov til å bli lei deg og skuffet.
Men at denne jenta skal få så mye pepper er urettferdig. Hun fortalte jo hva som var skjedd med en gang.

Skjult ID med pseudonym Apache sø. 27 sep. 2015 15:08

@Mann44: Nå generaliserer du. Tydelig at du har problemer med det annet kjønn. Jeg sendte melding til en mann som er eldre enn meg og sa han hadde fine øyne, da denne mannen har klaget på kvinner på at de strever høyt. Fikk til svar takk, du er for gammel. Han ville ha yngre med strammere kropp?? Som om han hadde sett kroppen min. Sendte til svar at jeg var enig at han var for gammel og for satt og pløsede, og skulle kun være hyggelig.

@ts: Respektløst, hun skulle ha sagt det til deg pent når dere møttes. Følelser som oppstår kan ingen kontollere. Spørsmålet er om du foretrekker at en kvinne sier i fra når dere møtes, el. lyver og kutter deg ut uten noe grunn.

(mann 53 år fra Vestfold) sø. 27 sep. 2015 15:16 Privat melding

Ble dette enda en knusseltråd mellom menn og kvinner?

(Ingen nevnt, ingen glemt)

Skjult ID med pseudonym Apache sø. 27 sep. 2015 15:25

@Biology: Skjønner det er meg du sikter til da responsen kom rett etter mitt svar og ikke etter Mann44 sin kvinneklage. Men jeg har is i mine årer og har vært ute en stormnatt før, så det betyr lite for meg. En diskusjon er oppkvikkende.:)

Skjult ID med pseudonym feigingen sø. 27 sep. 2015 15:42

Når man krysser av feks medlemskap i 6 mnd, er man betalende medlem til hele perioden er forbi selv om man velger å avslutte månedlig trekk. Så aktiv og aktiv på sukker fri Blom.
Har vært mest aktiv her på forumet enn på sjekkern, for å si det sånn. Har slettet meg fra de andre sidene jeg har vært på. Kun sukker jeg fortsatt er "låst" til.

Er noe som heter: gammel kjærlighet ruster ikke, noe som var tydelig her.

Tråden var ikke for å lage diskusjoner på hvilken kjønn er bedre enn det andre etc.
Tror nok begge kjønn er ganske like på mange områder. 😇

Skjult ID med pseudonym Apache sø. 27 sep. 2015 15:43

@Villrosa: Enig der. Forumet er for alle, og for mange kan det være bra å komme med det som opptar dem. Menn spesielt har ikke like lett å betro seg til noen som kvinner generelt har med mange venninner. Eller har det også forandret seg med tiden i takt med hestehale og pynt på menn?

Skjult ID med pseudonym feigingen sø. 27 sep. 2015 15:44

For ordens skyld, det var ikke på sukker jeg traff henne. Hun har ikke vært på sukker pt.

(kvinne 54 år fra Østfold) sø. 27 sep. 2015 18:19 Privat melding

Hvis man har et medlemskap her og ikke er aktiv,- hvorfor skulle det ha noe å si?Man står jo låst til medlemskapet går ut.. Og Man kan da føle dypt for noen fordet,- og selvfølgelig bli skuffet hvis ting ikke blir som ønsket ..personlig er jeg så svimete at jeg hadde glemt det medlemskapet, ikke tenkt stort på det, hvis jeg hadde noe som opptok hjernen og hjertet mitt andre steder. Hvordan man takler "kjærlighetsorg" er individuelt, noen er steintøffe,andre mer ømfindtelige. Livet går uansett videre, noe bedre venter 😊

Skjult ID med pseudonym Dean sø. 27 sep. 2015 18:27

Huff... slikt er skikkelig sårende... Jeg føler med TS her.

Det er noen som har flere på beite, og flørter i lang tid med mennesker for å se hvor mange de har sjans på. Det er bare en rotten egoistisk måte å være på. Men da er det heller ikke et slikt menneske du bør dele livet ditt med. Et menneske av kjærlighet ville ha vært mer forsiktig og åpen slik at du ikke fikk den stygge smellen.

Men husk : Du har ikke kjæreste, før du har kjæreste.

Og... Du gikk neppe glipp av noe ;)

Skjult ID med pseudonym kvinne sø. 27 sep. 2015 18:56

@Dean - denne jenta har da ikke vært slik du sier. Hatt flere på beite.
Hun har datet ts i noen måneder. I går kveld traff hun en kar på en fest. En hun for mange år siden hadde et godt øye til. Hun fortalte ts dette med en gang.
Var det råttent gjort?
Hun traff vel igjen han hun mente var rett for seg.
Betyr ikke at ts ikke er en flott kar. Betyr ikke at det hun sa til ts var løgn.
Hun likte sikkert ts kjempegodt og det kunne ha gått veien.
Men så dukket han fra fortiden opp. Og istedenfor å være ufin og fortsette med ts sa hun ifra med en gang. Fordi hun lyttet til hjertet sitt.
Trist for ts. Men sånn er det med kjærligheten.

Skjult ID med pseudonym Apache sø. 27 sep. 2015 19:18

@Dean: Det er ikke pent gjort å konstruere dårlige egenskaper på folk ut i fra ditt eget negative syn. Ts har ikke skrevet noe negativt. Jenta var ærlig. Det eneste jeg har å utsette på er måten hun gjorde det på.

@ts: En annen ting er at hun møtte en gammel flamme og syntes det var koselig, that's it. Så forsøkte hun med meldingen å gjøre deg sjalu, kanskje savnet hun et klarere kroppsspråk fra deg.
Det å møte en gammel flamme og synes det var hyggelig er ikke det samme om at hun valgte han. Sa hun rett ut at hun dumpet deg?

Skjult ID med pseudonym EnsomUlv sø. 27 sep. 2015 20:41

Hadde jeg våkna opp med Kvinne og Apache på armen så hadde jeg gnagd av meg armen...først den ene og så den andre.

(kvinne 55 år fra Oslo) sø. 27 sep. 2015 21:06 Privat melding

Hvis man har datet i noen måneder så er man vel litt kjærester, er man ikke? Da mener jeg at ts virkelig har grunn til å være skuffet og lei seg.

Skjult ID med pseudonym Dean sø. 27 sep. 2015 21:52

@kvinne : Veldig personlig du tok dette da... Det er ikke jeg som har såret TS, så hvorfor forsvarer du henne som har såret en person her?..

@apache : Jeg skriver bare generelt, at en slik handling ikke er bra, og mine eksempler trenger ikke stemme 100% med denne hendelsen da jeg ikke har nok info om saken. Jeg oppfattet det slik at hun hadde kjent han andre lenge, og det trenger ikke være sant at hun bare plutselig ble sammen med han etter en fest. Men du kan tro på hvem du vil for meg. Jeg mener det hadde vært riktig av henne å møte opp på daten for å snakke litt vennskapelig med han hun har skrevet med over en lengre periode for å se om det var noe å bygge videre på.

Forresten er det kvinne og apache som er blitt sammen?..

Skjult ID med pseudonym Dean sø. 27 sep. 2015 22:01

Villrosa : ok...hehe Å bli angrepet av noen som heter apache, virker som noe maskulint... en indianer....mann...

Har du sett etter om apache er kvinne? ;)

Men du er her mer enn meg, så da slipper jeg den teorien :)

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) sø. 27 sep. 2015 22:09 Privat melding

*frem med popcornposen* Bra underholdning dette :o))))

(kvinne 55 år fra Oslo) sø. 27 sep. 2015 22:12 Privat melding

Her på forum kan vi bare forholde oss til det ts forteller

Ts sier at jenta hadde hatt en fin lørdag "super da hu hadde truffet en hu hadde et godt øye til for mange år siden på en fest." Og så ble han dumpa. Trist og leit for ham. Det synes jeg virkelig.
Det kan være mange versjoner av hva som virkelig har hendt her. Hun har kjent han andre lenge, hun har drevet dobbeltspill, hun er en skikkelig bitch eller hun har ikke drevet dobbeltspill, hun har ikke engang blitt sammen med ham andre... Hva vet vi? Ingenting! Saken har sikkert tre sider. Hans side, hennes side og den virkelige siden. Og ja!! Den har forumfolkets side også!! Og da kan historien få bein å gå på! Og noen føler de må ile til og forsvare denne jenta som ikke kan formidle sin versjon av historien her. Men det kan bli litt mye @kvinne og @apache

Jeg forholder meg til det ts sier. Han ble dumpa etter flere måneders hyggelig dating fordi jenta møtte på en hun for flere år siden hadde et godt øye til.
Han har fått seg en trøkk, har behov for en utblåsning, og trenger oppmuntring og medfølelse.

Skjult ID med pseudonym Dean sø. 27 sep. 2015 22:16

Popcorn er sunt sies det... sikkert sunnere enn forumet tilogmed.. :)

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) sø. 27 sep. 2015 22:19 Privat melding

@dean
Bryr meg ikke om det er sunt eller ikke, her spiser man det man har lyst på :o))

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) sø. 27 sep. 2015 22:20 Privat melding

@Villrusa
Her er det pepsi max...fordi jeg er hekta :o))

Ble av underholdningen da?????

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) sø. 27 sep. 2015 22:25 Privat melding

Jajaja om det hjelper så ;o)

Skjult ID med pseudonym Dean sø. 27 sep. 2015 22:27

Lisalinn traff papptallerkenen med haggla, så jeg tror jeg popper noen gamle popcorn fra bunnen av kjøkkenskuffen...hehe

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 27 sep. 2015 22:51

Jeg har faktisk opplevd det samme selv, men vi hadde heldigvis ikke datet spesielt lenge så det var helt greit for min del.
Skjønner jo at jeg ikke kan konkurrere med en som ei jente har kjent lenge og sånt.
Du kan ALDRI konkurrere mot det.

Det jeg derimot syns er litt ufint er at hun får @ts til å tro at hun faktisk er veldig interessert, mens hun egentlig bare jatter med til noe bedre dukker opp.
I dette tilfellet en fyr hun hadde et godt øye til tidligere.

Skjult ID med pseudonym Apache sø. 27 sep. 2015 22:52

@Dean: Jeg angrep deg ikke, men gav deg svar på innlegget ditt.
Er vi ennå der hvor kvinner som svarer direkte oppfattes som menn el. troll?! Dem om det. Dessuten er Apache mer enn en indianer, og apache som indianere er også kvinner.:)

@EnomUlv: Pseudonymet ditt samsvarer ikke med det skriftlige. Du skulle hett pippip.:)

@Villrosa: Følger tankegangen din og folk kan bli knyttet etter noen måneder....

Da jeg var samboer så møtte jeg en gammel flamme helt tilfeldig på en jentekveld ute og syntes det var hyggelig. Foralte da jeg kom hjem at jeg hadde støtt på han og sa det var hyggelig etter så mange år, men han var ikke den samme så ingen fare. Jeg foretrekker å være ærlig fremfor å skjule sånt som ville ha vært mistenkelig.

(kvinne 52 år fra Østfold) sø. 27 sep. 2015 23:07 Privat melding

Hvorfor mener dere at hun bare har hatt ts på gress og jattet med?
Hva har dere for forutsetninger til å vite hva som har foregått og hvordan hun egentlig har tenkt/følt?

Her kommer kun ts side fram, det kan faktisk hende at hennes er en helt annen :)

Skjult ID med pseudonym Apache sø. 27 sep. 2015 23:08

Dette skrev @feigingen, og ut i fra innlegget står det ingenting om at hun gjorde det slutt, bare at hun hadde vært på fest og møtt en gammel flamme. Selvsagt kan hun ha gjort det slutt, men står ikke noe om det her annet enn troen på det.

"Har i noen mnd datet ei jente. Hadde avtalt å møtes både i dag og til uka. 
Så, som vanlig, sendte jeg hu en god morgen melding idag og lurte på hvordan lørdagen hadde vært. 
Fikk til svar at den hadde vært super da hu hadde truffet en hu hadde et godt øye til for mange år siden på en fest. 
Tenkte WTF..... Alt det hu har sagt ble umiddelbart bare piss og skuffelsen stor. 
Hu mente jeg var en kjernekar og var heldig som hadde møtt meg. 
Billig måte å dumpe på synes nå jeg. Mistet en del respekt for hu, men er vel blitt normalt å holde døra på gløtt for andre mens man holder på med en/ei."

Mine innlegg er ikke noe støtende annet enn forsvar av kvinner når det blir generalisering. Dessuten svarer jeg direkte til dem. Jeg synes det er verre å diskutere 2 andre i en tråd og indirekte gi dem (meg og kvinne) negativt stempel. Stygt gjort.

Skjult ID med pseudonym Dean sø. 27 sep. 2015 23:18

Kanskje dette har noe med Jordbærmus å gjøre... :)

Skjult ID med pseudonym Dean sø. 27 sep. 2015 23:22

ENIG

(kvinne 55 år fra Oslo) sø. 27 sep. 2015 23:24 Privat melding

"Billig måte å dumpe på synes nå jeg", da har hun vel gjort det slutt? Slik tolker jeg det. Du @Apache tolker det tydeligvis helt annerledes.

(kvinne 52 år fra Østfold) sø. 27 sep. 2015 23:24 Privat melding

Greia er vel å fortelle ts at han kanskje har lagt mer i dette en hun har :)

Og selvfølgelig blir man lei seg og sint/frustrert når noen man setter pris på, og har forventninger til, snur "på målstreken".

Og hva er "noen mnd" ? to? fem? 8?.

Stikkordet er forventninger, som ikke nådde fram...

Nei, det er aldri morro å bli avvist.

Skjult ID med pseudonym Apache sø. 27 sep. 2015 23:30

@Lisalinn: Jeg sier ikke at hun ikke gjorde det slutt, kun at i åpningsinnlegget står det ikke at hun sier hun dumpet han annet enn at han tolket det slik. Og selvsagt kan han ha tolket det rett el. at hun har sagt det til han at det er slutt.:-)

(kvinne 55 år fra Oslo) sø. 27 sep. 2015 23:38 Privat melding

Nå faller jeg helt av @Apache...
Du tolker det slik at han kan ha tolket det feil når han tolket det slik at han var blitt dumpa. Eller han kan ha tolket det rett og da kan det tolkes som at det er slutt...
Må slutte å tolke så mye tror jeg.

Han skriver dumpa og da har han vel blitt dumpa. If it walks like a duck, osv...

Skjult ID med pseudonym Dean sø. 27 sep. 2015 23:40

@Villrosa : Er fullmånen så sterk allerede... ;) jeg kommer snart... ikke missforstå...hehe

Skjult ID med pseudonym Dean sø. 27 sep. 2015 23:43

@Apache har du lest for mye tolkien?.. :)

Skjult ID med pseudonym Dean sø. 27 sep. 2015 23:48

Nei, Villrosa...Jeg bor i et høl i Kristiansand... Det er vel snart bryggedans i måneskinnet?.. :)

Skjult ID med pseudonym Apache sø. 27 sep. 2015 23:53

Jeg spurte i et innlegg lenger oppe feigingen om hun sa rett ut at hun gjorde det slutt. Hvis ikke, så bør han spørre henne hva hun mente. Ikke verre enn det. Misforståelser kan oppstå mellom mennesker.

Uansett så har ikke jeg skrevet noe støtende og fortjener slett ikke å bli angrepet personlig fordi jeg prøver å se flere sider av en sak. Såpass takhøyde må det være i et forum. Kan ikke svare for @kvinnen.:)

Skjult ID med pseudonym EnsomUlv ma. 28 sep. 2015 00:08

@Apache.
Du mangler fullstendig empati og sosiale antenner. Om du møter en gammel flamme og ikke synes han er den samme og så sier dette til samboeren din, hva er poenget? Hvorfor holder du ikke dette for deg selv? Det eneste du oppnår med dette er å skape angst hos din samboer.
Jeg er sikker på at du ikke aner hva ærlighet er for noe en gang og du fremstår som mannevond. Rett og slett et motbydeligt kvinnfolk. Fyttihelvette.

Skjult ID med pseudonym Piapia ma. 28 sep. 2015 00:18

Det var da voldsomt da @ ensom ulv. Må da være høyde for forskjellige meninger vel.

Skjult ID med pseudonym EnsomUlv ma. 28 sep. 2015 00:21

@piapia.
Hadde dette bare vært meninger, dette er hets av menn. Reinspikka psykopati. Bare vent så kommer hun nok igjen og kaller det for personlig og inntar offerollen. Hun har holdt på slik i lang tid og dette er bare...min mening.

(kvinne 52 år fra Oppland) ma. 28 sep. 2015 00:24 Privat melding

Alle trenger ikke være enig , om annet en, enn gedigen trøstegruppe klem til trådstarter ,som føler seg avvist av en kvinne han møte og skapte drømmer om , en framtid med .
Er mange som har opplevd noe lignende her inne om vi tør å være ærlige ,avvisning gjør vondt uansett kjønn og alder ,det er vi nok enige om

Skjult ID med pseudonym Apache ma. 28 sep. 2015 00:36

@Ensomulv: Hørt for mye på Eminem? For deg kan jeg være hva enn du vil, bryr meg så lite om det. Synes synd i de som alltid må ty til person karakteristikker.

Skjult ID med pseudonym EnsomUlv ma. 28 sep. 2015 00:48

@Apache.
Eminem er bra han, hørt sangen "I need a doctor"? Den burde du høre på. Sånn før sengetid, du har brukt alle mulige anledninger til å komme med både skjulte og utildekte anledninger til å hetse menn her på sukkerdiskusjonen og du har gjort det i lang tid. Før du i dag klarte du til og med å anklage en annen mann her for å ha issues ang kvinner. Tenk på en ting, jeg er bare ærlig og kaller en spade for en spade mens du bruker nettopp dårlig skjult teknikk og ikke minst offerrollen om at du får personlige angrep når noen reagerer. Be a woman about it! Og du, ikke synes synd på meg, sånne følelser er ikke i ditt register.

https://www.youtube.com/watch?v=VA770wpLX-Q

Skjult ID med pseudonym Apache ma. 28 sep. 2015 00:58

@Ensomulv: Tolk i vei. Du har virkelig en issue med meg. Og ennå har jeg ikke angrepet deg personlig som du har gjort. Alle innleggene forteller mye mer om deg enn om meg. Dessuten skal du ikke blande min eks. samboer i dette da du ikke vet noe om foranledningen til hvorfor jeg fortalte han om hvem jeg hadde møtt, og jeg er god venn med mine ekser. Hva er du?! Hele tolkingen din viser at konklusjonene du kommer med henger ikke sammen i mitt tilfelle.:)

(kvinne 51 år fra Vestfold) ma. 28 sep. 2015 01:00 Privat melding

En ting er sikkert og egentlig veldig bra, vi er alle forskjellige .
Det er plass til oss alle ;))

Skjult ID med pseudonym Dean ma. 28 sep. 2015 01:04

Det ble hvertfall utblåsning og klaging her, så da passer det til overskriften...

(kvinne 52 år fra Oppland) ma. 28 sep. 2015 01:05 Privat melding

Klemmer kaffelise :-) Det er vi enige om

(kvinne 51 år fra Vestfold) ma. 28 sep. 2015 01:16 Privat melding

Takk @ afrodites klemmer tilbake.
@ villrosa stor klem til deg . Du føler for alle mennesker og det vet jeg.
Og er det noen andre som trenger en klem i kveld/natt så sender jeg klem til dere å ;))

Skjult ID med pseudonym EnsomUlv ma. 28 sep. 2015 01:36

@Apache
Det er ikke så viktig hvem som begynner en krangel men hvordan man avslutter den. Du er kvinne og jeg er mann og vi er her begge fordi vi savner det motsatte kjønn og det er vanskeligt nok om vi ikke skal legge sten til byrden her. Hetser du menn igjen, noe mange har påpekt her i dag selv om de ikke bruker mine ord, så kommer jeg til å minne deg på kveldens lille koseprat.

Skjult ID med pseudonym EnsomUlv ma. 28 sep. 2015 01:39

https://www.youtube.com/watch?v=bV_t0J5ScDU

(kvinne 51 år fra Vestfold) ma. 28 sep. 2015 01:44 Privat melding

@EnsomUlv
En av de vakreste sanger jeg vet om ;)
En flott og vakker tolkning av den . Tusen takk ;)

Skjult ID med pseudonym EnsomUlv ma. 28 sep. 2015 01:46

@Kaffelise

:)

Skjult ID med pseudonym Apache ma. 28 sep. 2015 02:21

 

@Ensomulv: Jeg har ikke hetset noen menn kun svart på tiltale direkte på negativt synsing om kvinner. 

Og de som mener jeg har hetset menn her kan skrive om det etter at de har lest igjennom innleggene en gang til. Tipper 2-3 menn her inne mener det.

Enhver fornuftig person vil kalle det for personlig det du hetset meg med. Der sa jeg det igjen...ups offerrollen.:-)

Dine ord som er hetsing: 
- Du mangler fullstendig empati og sosiale antenner.
- mannevond
- reinspikka psykopati
- du ikke aner hva ærlighet er for noe en gang 
- rett og slett et motbydelig kvinnfolk.
- Bare vent så kommer hun nok igjen og kaller det for personlig og inntar offerollen. Hun har holdt på slik i lang tid og dette er bare...min mening.

Åh...så redd jeg ble....når du skrev :-): "Hetser du menn igjen, noe mange har påpekt her i dag selv om de ikke bruker mine ord, så kommer jeg til å minne deg på kveldens lille koseprat." 

Dine innlegg i denne tråden har diskvalifisert deg for å være en seriøs motpart for meg.

Skjult ID med pseudonym EnsomUlv ma. 28 sep. 2015 02:39

https://www.youtube.com/watch?v=4NhKWZpkw1Q

Skjult ID med pseudonym EnsomUlv ma. 28 sep. 2015 03:09

@Villrosa

:)

Nå er det svart blodmåne.
God natt og husk å se ut av vinduet til musikken.

https://www.youtube.com/watch?v=z0PvZGVPiJU

Skjult ID med pseudonym Dean ti. 29 sep. 2015 03:26

Tror jeg må komme meg opp til Telemark