Alle innlegg Sukkerforum

Uheldige dates

Vis siste innlegg
(mann 39 år fra Rogaland) sø. 27 sep. 2015 15:35 Privat melding

Om du er på date og den du dater desverre ikke finnes tiltrekkende eller er klart overvektig, hva sier du og hvilke unnskjyldninger bruker du for å takke for deg ?

Bildene av vedkommende har jo såklart femvist en helt annen verden !!

(Personlighet er jo en ting, men de fleste av oss må jo også være fysisk tiltrukket om vi skal date noen videre.)

(kvinne 46 år fra Rogaland) sø. 27 sep. 2015 15:41 Privat melding

Jeg ville vært ærlig og sagt at vedkommende var hyggelig, men at kjemien dessverre mangler fra din side.

Skjult ID med pseudonym Apache sø. 27 sep. 2015 15:48

Jeg ville sagt at dere møttes på feil premisser, og starte et forhold med løgn er nedtur.

(mann 39 år fra Rogaland) sø. 27 sep. 2015 15:53 Privat melding

@Li39

Kjemi og personlighet kan være helt topp den. Jeg sikert til den fysiske tiltrekningen her.

(mann 40 år fra Buskerud) sø. 27 sep. 2015 15:56 Privat melding

Jeg ville ha, og har gjort:
Gjennomført daten, da har det vært kaffedate.
Vi begge har nok skjønt at det ikke var noe mer, men selve det å møtes har jo likevel vært koselig. Utrolig hvor mye mer "åpen" man blir når man skjønner at det ikke vil bli noe mer.
Satt å snakket i tre timer og etterpå sa vi bare at det var hyggelig, men kjemien manglet. Venner den dag i dag.

(kvinne 46 år fra Rogaland) sø. 27 sep. 2015 15:59 Privat melding

@Deshi: jeg ville fremdeles vært ærlig. Kjemi for min del handler også om fysisk tiltrekning :) Angående bilder som er misvisende så tror jeg at jeg ville gitt en tilbakemelding på det også. Selv har jeg ikke opplevd det ennå:)

(kvinne 54 år fra Østfold) sø. 27 sep. 2015 16:53 Privat melding

Mye som ikke nødvendigvis stemmer overens m bildene man skapet deg ut fra meldinger man leser,- stemme, kroppsholdning, kommunikasjon i særdeleshet.. Er det ikke kjemi, så er det ikke..

Skjult ID med pseudonym Wille sø. 27 sep. 2015 17:09

Du har jo svaret selv Deshi? Du ønsker ikke å gå videre, fordi den riktige gnisten mellom dere manglet. Det kan sies både klart og tydelig, og høflig.

(kvinne 52 år fra Oppland) sø. 27 sep. 2015 17:21 Privat melding

Ts Jeg håper ikke den du sikter til har mulighet å lese denne tråden , tenk hvor lei seg vedkommende blir da .
Om folk har noen kilo eller ti for mye i andres øyner er de like fult ut mennesker med følelser .
Så Santonse tommel opp for Vise menn som deg

Skjult ID med pseudonym smågodt sø. 27 sep. 2015 17:28

@afrodites: enig med deg til en viss grad. Et par kilo for mye spiller fint liten rolle, men cluet her er vel at noen bruker gamle bilder/skjuler det i sin fremstilling her inne. Det blir jo på en måte å føre folk litt bak lyset. Og har man "løyet" så får man suck it up og la være å bli lei seg. Synes jeg.

(kvinne 46 år fra Rogaland) sø. 27 sep. 2015 17:33 Privat melding

Jeg synes FB er en fin kilde til å bli litt bedre kjent før man treffes. Det å se flere bilder, hva vedkommende bruker fritiden sin til, hvilke venner vedkommende har gir et litt større bilde av en potensiell date😊

(kvinne 52 år fra Oppland) sø. 27 sep. 2015 17:41 Privat melding

@smågodt
Det gjør dem ikke til dårlige mennesker ,om de har gamle bilder, men viser jo at de ikke har selvtilliten på topp i utgang punktet , da bør en vise forståelse og ingen dør av å holde ut en kaffe date ,og trådstarter snakket jo om god kjemi , så hvor vanskelig kan det da bli tenker jeg , Å er kjemien der , fortjener jo mennesket du har foran deg en sjanse uansett , Vekt kan alltids gjøre noe med ,over tid ,men hjerter å holdninger til mennesker er en større utfordring dessverre i denne " se hvor perfekt jeg er ,overfladiske verden "

Skjult ID med pseudonym Dean sø. 27 sep. 2015 18:17

Jeg skrøt ei gang av ei jentes bilder, at hun var så flott... Hun var ærlig og svarte: Takk.. men når man tar en haug med bilder, så blir man pen på noen få... :) Mange er kanskje her fordi de får seg ikke kjæreste " i virkeligheten" og da må man trikse litt for å få draget?.. For jeg har merket at noen er så forskjellige i profil og album bilder, at man kan lure på om det er samme personen! Når det er sagt, så er det også mange som er ekte her.

(kvinne 51 år fra Vestfold) sø. 27 sep. 2015 18:21 Privat melding

Jeg får høre at jeg er veldig lik meg selv, det tar jeg som et stort komplemang 😉

Skjult ID med pseudonym smågodt sø. 27 sep. 2015 18:39

@Litah: jeg er helt enig. Jeg synes ikke det er "fair play". Jeg traff en gang en mann fra nettet som på sin profil hadde bilder med en fyldig og flott hårmanke. Mannen jeg traff irl var helt skalla på toppen , kun med en krans rundt ørene. Og for å understreke : det handler ikke om at jeg er overfladisk ( jeg har truffet flere flotte , skalla menn!), men om at jeg ble satt i en klein situasjon da jeg ikke kjente mannen igjen! Jeg gikk forbi vedkommende og ble flau over å ikke gjenkjenne vedkommende da han gjorde seg tilkjenne.

(mann 39 år fra Rogaland) sø. 27 sep. 2015 18:46 Privat melding

@Afrodites
Denne tråden kan nok ikke støte noen per nå nei.

@Wille
Jeg smyger det somregel unna at det ikke stemte helt. Ville bare høre litt hva andre gjør og deres erfaringer jeg.

@Li39
På FB har man ofte det samme polerte glansbildet som her, samme bildene osv. Er ikke alltid intrykket der inne heller stemmer med virkeligheten, been there done that !

Selv er jeg ikke noen stor bruker av sosiale medier. Merker enkelte rynker litt på nesten av dette. Men da jeg ikke har samme bekreftelsesbehov som andre så gjør det vel ikke meg til noen dårligere person det vel, snarere tvert imot. Er jeg selv som velger lav profil, ei heller har jeg noe stort sosialt nettverk, har rett og slett ikke behov for det, jeg trives best med få, nære, og ekte relasjoner.

------

Ellers kan jeg legge til at jeg selv har hatt dårlige dateopplevelser, men høflig som jeg er fullfører jeg daten og takker pent for meg.

(kvinne 22 år fra Oslo) sø. 27 sep. 2015 19:10 Privat melding

Hadde tvunget meg gjennom daten, men vært høflig. Er det for ille, er det bare å finne på en unnskyldning for å dra litt tidlig. Videre er det vel å ikke ta kontakt igjen? Skånsomt for begge parter, etter min formening.

Skjult ID med pseudonym ronja sø. 27 sep. 2015 20:44

Vært oppi det samme selv, eneste var at eg hadde en liten mistanke om det før eg møtte han. etter vi utvekslet mobilnummer googlet eg han og fant noen helt andre bilder enn her inne på forumet. Siden vi hadde snakket så bra her inne, og han virket god og snill, tenkte eg å gi han sjanse. Men avtalte å møtes på en kafe kl 8 som eg visste stengte kl 9 så det ble en naturlig avslutning. Møtes, han var seff annerledes enn bilde, og eg fullførte daten. koselig han, men hadde ikke mer kontakt. eg fatter ikke at folk gidder en gang. hvorfor gjør det de? det vil jo til syvende og sist bli oppdaget? da er det bedre å bare ta bilde av fjeset, så vet folk at det kan gå begge veier. Bedre det, enn å gi et annet inntrykk en det som det er.

(mann 52 år fra Hedmark) ma. 28 sep. 2015 18:54 Privat melding

Ronja: Så løsnningen for oss direkte uattraktive er å ikke gi noe som helst personalia før vi treffes, så dere ikke kan se hvor uattraktive vi er.
TS: Å lyve med bildene er ikk een heldig vinkel å møtes ut i fra, men jeg klarer ikke å la vekten i seg selv være noe poeng. Det er deilige sider ved tykke og tynne. Det er mye viktigere hvordan personene har det i sin egen kropp, og hvordan mennesket bruker den kroppen det har.

(mann 29 år fra Hordaland) ma. 28 sep. 2015 19:20 Privat melding

Har hatt samme erfaring. Hun var mellom 20 til 30 kilo tyngre enn bildene. Minst. Fullførte daten og tok faktisk date nr. 2 også fordi jeg ville se om jeg kunne ignorere vekten. Det viste seg at vi ikke hadde allverden til felles uansett så valget ble lett. Hadde det vært kjempe-kjemi hadde jeg kanskje gitt det et forsøk, men egentlig tror jeg ikke jeg hadde klart å ignorere et slikt utseende, for det var ikke snakk om "et par ekstra kilo", men "stor og fyldig". Uansett ganske pinlig situasjon, og du så at hun ikke akkurat var komfortabel når vi traff hverandre. Hun var nok klar over at det ikke akkurat er noen god måte å gjøre det på. Jeg nevnte ikke bildene eller vekten, sa bare at hun var hyggelig men at jeg ikke trodde det ville fungere.

(kvinne 51 år fra Vestfold) ma. 28 sep. 2015 20:03 Privat melding

Bjørn89
Heldig den jenta som kaprer hjerte ditt. Du virker som en fyr med gode verdier.

(kvinne 51 år fra Vestfold) ma. 28 sep. 2015 20:05 Privat melding

Foresten flere her med gode verdier 😉 fine menesker 😉

(mann 52 år fra Hedmark) ma. 28 sep. 2015 20:07 Privat melding

Kaffelise: Vi har da ikke gode verdier, vi har bare fullstenig mangl på verdighet og smak så vi tar til takke med hva som helst for å få denminste smak av kvinnekropp...

(kvinne 51 år fra Vestfold) ma. 28 sep. 2015 20:09 Privat melding

Huff da 😳 hva sier det om meg da @Mundari?

Skjult ID med pseudonym Oslo2015 ma. 28 sep. 2015 20:36

Vær ærlig å si at det ikke er noen kjemi!
Det kan faktisk hende at den andre heller ikke følte noen kjemi, men ville være høflig og avslutte daten på en ordentlig måte ;-)

(kvinne 51 år fra Vestfold) ma. 28 sep. 2015 20:41 Privat melding

Alltid ærlig 😉

Skjult ID med pseudonym jente80 ma. 28 sep. 2015 21:40

Noen er jo mer fotogene enn andre også. Jeg er en av de, så kan jo være at folk ikke synes at jeg ligner heller. Men jeg prøver i hvert fall ikke å lure noen. Og har ikke fått tilbakemelding på at folk føler seg lurt heller da..

Skjult ID med pseudonym PrinsessJ ma. 28 sep. 2015 21:53

En date er ikke noe form for forpliktelse. Det handler om å ta sjansen. Å ta sjansen betyr det at man er i fra starten bevist at man kan "vinne" eller "tape". At ho er overvektig, har stor nese, mangler tenner, stinker eller er fantastisk feminin og sjarmerende - kan ingen vite før en tar sjansen til å treffe ho "live". Det går heilt fint å planlegge en kort første date. Ta med videre erfaringen, og ta en ny sjans. So enkelt er det - de gustibus non disputandum. ☺️?