Alle innlegg Sukkerforum

Uforpliktende treff?

Vis siste innlegg
(mann 61 år fra Sør-Trøndelag) fr. 2 okt. 2015 00:46 Privat melding

Noen som har noen meninger om uforpliktende treff? Flere som er i en slik situasjon at man egentlig er i et forhold som man burde ha brutt ut av, men som av forskjellige grunner ikke kan gjøre det, og så ønsker man å treffe det noen fra det andre kjønn. Kanskje for å finne ut om mann fortsatt er attraktiv, eller rett og slett for at man trenger litt nærhet og kos. Noen som har meninger?

Skjult ID med pseudonym bekkarekka fr. 2 okt. 2015 00:59

Der har jeg sterke meninger , men de einer seg ikke her ......

(mann 61 år fra Sør-Trøndelag) fr. 2 okt. 2015 01:02 Privat melding

Neivel? Du kan jo sende meg ei melding privat da hvis du ikke vil at det skal være for alle.....

Skjult ID med pseudonym Annema fr. 2 okt. 2015 01:04

Useriøst. Vis respekt for den du er i forhold med! Og så enkelt: Du viser jo null respekt for den du dater om du allerede er i et forhold.

(mann 61 år fra Sør-Trøndelag) fr. 2 okt. 2015 01:08 Privat melding

Takk for godt innspill. Noen andre med meninger der ute? Hva om man er åpen og ærlig om forholdet, og den du dater godtar det?

Skjult ID med pseudonym bekkarekka fr. 2 okt. 2015 01:11

Jeg sender ikke melding til deg privat.
Har null respekt for utro mennesker .
Det finnes ingen unnskyldning or å såre andre på den måten. Det fører ikke noe godt med seg.

(mann 61 år fra Sør-Trøndelag) fr. 2 okt. 2015 01:13 Privat melding

Ok bekkarekka. Takk for ditt synspunkt. Jeg er tildels enig med deg.

(kvinne 42 år fra Buskerud) fr. 2 okt. 2015 03:03 Privat melding

Enten så bryter man ut, eller så velger man å bli. Uansett årsaker, er utroskap HELT UAKSEPTABELT!!!

(mann 61 år fra Sør-Trøndelag) fr. 2 okt. 2015 03:19 Privat melding

Bra at det skaper litt diskusjon her. Noen som er uenig i det som blir skrevet av jentene? Noen som er for utroskap?

(kvinne 55 år fra Oslo) fr. 2 okt. 2015 07:23 Privat melding

Hva skjer den dagen samboer/kone finner ut at du driver med noe uforpliktende?

(kvinne 54 år fra Østfold) fr. 2 okt. 2015 07:41 Privat melding

Som Mona sier ; avslutt det forholdet du er i, eller FIX it. Det handler om resoekt! For samboer, ny date og faktisk deg selv. Uforpliktende er greit kun så lenge man ikke har noen andre enn seg selv å forholde seg til, -hemmeligheter og løgn biter deg veldig fort i ræva.

(mann 61 år fra Sør-Trøndelag) fr. 2 okt. 2015 07:53 Privat melding

Bare imot så langt? Interessant...... Noen gutter her som vil uttale seg? Og jenter. Jeg har full respekt for deres synspunkter. Det er jo grunnen til at jeg tar det opp her. Det er mange som lever slik, og jeg teller på knappene hva jeg skal gjøre selv.

(kvinne 55 år fra Oslo) fr. 2 okt. 2015 08:06 Privat melding

Mener hun du er sammen med at dette også er er forhold dere burde brutt ut av - eller er det bare deg? Er helvete løs den dagen hun finner ut at du er utro?
Har dere barn?
Bedre å bryte ut nå, bli singel og finne ut om du er attraktiv og få kos hos en ny enn å gjøre det i omvendt rekkefølge, bare at bruddet da vil bli en stygg affære hvor du blir kastet ut og du er syndebukken.

(kvinne 46 år fra Buskerud) fr. 2 okt. 2015 08:18 Privat melding

Sukkerkonseptet er jo et uforpliktende treff :-) med ønske om å finne den rette. Det er så mange fine single sukkergutter, så andel av ditt utroskap er vel ikke så attraktivt.

(kvinne 55 år fra Oslo) fr. 2 okt. 2015 08:30 Privat melding

Det er helt sant @Maisan
Hvorfor skal man treffe en som er i forhold når det finnes mange single her som man kan treffe åpent og bekymringsløst - uten å være redd for at kona kommer å koker kaninen... Eller det er kanskje elskerinnen som pleier å koke kaninen når hun blir vraket... Se "Fatal Attraction" TS...!!

Jeg "liker" spesielt godt scenen hvor Glenn Close (elskerinnen) sier "I am not going to be ignored":
https://www.youtube.com/watch?v=JS6Gw6NVgRg

<

(kvinne 46 år fra Buskerud) fr. 2 okt. 2015 08:34 Privat melding

Ha ha ha noe blir iallfall kokt :-) herlig Lisalinn. Mmm..kanskje jeg må se pr gml filmer ikveld :-)

(mann 61 år fra Sør-Trøndelag) fr. 2 okt. 2015 08:39 Privat melding

Handler uforpliktende treff bare om sex og utroskap? Kan det ikke også være vennskap?

(kvinne 46 år fra Buskerud) fr. 2 okt. 2015 08:44 Privat melding

Vennskap? Ha ha ha du har tråd hvor du ønsker å finne ut om du fortsatt er attraktiv med litt nærhet og kos...

(kvinne 46 år fra Buskerud) fr. 2 okt. 2015 08:46 Privat melding

Du har vel venninner i nærmiljø som dekker det begrepet. Feks venninner til damen din..:-)

(mann 61 år fra Sør-Trøndelag) fr. 2 okt. 2015 08:58 Privat melding

Venninner av samboern kan du ikke være fortrolig med vet du :-)

(kvinne 55 år fra Oslo) fr. 2 okt. 2015 08:58 Privat melding

Er dette "vennskapet" sånn at det må holdes hemmelig for kona di...? Da beveger vi oss vel over i "kos på dagtid"-emnet igjen.

Skjult ID med pseudonym Lykketreff fr. 2 okt. 2015 08:58

Har hørt en del menn si det samme opp igjennom i ulike sammenhenger. Felles for dem er at de aldri vil være konkrete på hvorfor de ikke kan bryte ut. Ser alltid for meg en svært syk kone, og det er kanskje meningen - prøver å få sympati på tross/i tillegg. Kvinner snakker aldri sånn. Vet det er for mye polarisering av menn/kvinner her på forum, men denne er veldig interessant. Hvis det er virkelig gode grunner for å bli, så bli 100%. Skal du være ærlig om dobbeltløp, så må du være ærlig hjemme også. Ærlighet og lojalitet betyr vel like mye for din egentlige partner som for din elskerinne? Og du har vel fortsatt respekt for henne siden du velger å bli? Eller er du økonomisk avhengig av henne? Hva med respekten for deg selv? Har dere barn?
Jeg håper du, ts, fortsetter å bidra med egne tanker her, for jeg ønsker virkelig å forstå sånne som deg bedre! Mitt hovedspm. er altså; Hvorfor må du bli i dette forholdet?

Skjult ID med pseudonym Piapia fr. 2 okt. 2015 09:08

Ts: i mine øyne er du allerede utro. Du har laget deg en profil på sukker. Sitter å ser på damene mens du drømmer deg bort og planlegger. Logger deg på på jobben? Eller når kona har lagt seg? Hadde det vært greit for deg om din kone gjorde det samme?

(mann 61 år fra Sør-Trøndelag) fr. 2 okt. 2015 09:12 Privat melding

Nå begynner det å bli veldig konkret her :-) Flott med engasjement. Heldigvis er det bare tanker i hodet mitt så langt, men er i tvil hva jeg skal gjøre. Det er sikker mange her som har hatt slike tanker. Det er veldig lett å bare slenge ut "råd" om hva en skal gjøre. Moralister som mener at alt er så veldig enkelt. Har ikke tenkt å utlevere meg selv og min samboer noe mere her. Jeg skriver ikke anonymt, og de som virkelig vil meg noe kan skrive til meg privat. Her i Trøndelag blåser det på toppene bokstavlig talt :-) Ha en fin dag alle sammen, og god helg!

(kvinne 55 år fra Oslo) fr. 2 okt. 2015 09:26 Privat melding

De aller fleste du snakker med her inne er single @Maanegutt
Kan hende vi har blitt single fordi vi har sparket ut en utro mann. Eller fordi vi tok konsekvensen og brøt ut av et forhold som ikke fungerte.
De fleste her inne sitter ikke med en samboer/ektefelle og lurer på om vi skal få oss kos et annet sted. De fleste av oss har en historie. De fleste av oss lengter etter en kjæreste/samboer.
Vi er ikke moralister som bare "slenger ut råd".

(kvinne 46 år fra Buskerud) fr. 2 okt. 2015 09:32 Privat melding

Du avviker fra normal etikk, så må vel regne med svar fra moralister :-) "kvinn deg opp" mann, og ta en samtale med damen din før hun finner ut at det fins definitivt bedre fyrer.

(mann 61 år fra Sør-Trøndelag) fr. 2 okt. 2015 09:33 Privat melding

Takk for engasjementet her inne :-) Jeg er blitt litt klokere og har fått ut litt frustrasjon :-) Dere er flotte jenter! Lykke til med å finne en "kar" :-)

(mann 47 år fra Vest-Agder) fr. 2 okt. 2015 09:44 Privat melding

Mannegutt: Jeg synes det er viktig å vise flagg. I to faser av ekteskapet mitt var det situasjoner hvor jeg følte meg veldig ensom og plutselig fikk jeg oppmerksomhet av en grei kvinne og tydelige signaler.

Jeg valgte å la være ikke å engasjere meg, men snakke med eksen om at vi måtte finne tilbake til hverandre og begge ganger gikk det veldig bra.

Det er to grunner til at jeg traff dette valget. Til tross for at ting ikke var bra på denne tiden og hun behandlet meg veldig dårlig (grunnen at ekteskapet røk til slutt), har hun stilt opp mange ganger for meg og fortjente ikke å bli såret på den måten.

Den andre grunnen er at jeg ønsker å stå opp på morgen og se i speilet og kunne trygt si "du er en ganske ålreit kar (og ser sliten ut).". Det hadde ikke fungert hvis jeg hadde gått bak ryggen på hun jeg engang elsket og var fortsatt glad i.

Jeg ville anbefale i en slik situasjon å snakke åpen med kjæresten/fruen om at forholdet trenges en endring. Det trenges sikkert ikke å drøftes at man plutselig har lyst på eller anledning for sidesprang. Ser hun ikke problemet og reagerer veldig rart, er det noe alvorlig galt i forholdet og da ville jeg slå opp lag eller ta en lang pause.

Men de fleste kvinner vil forstå alvoret og vil være med å fikse forholdet. Det kan føre til at ting blir mye bedre enn før.

(mann 47 år fra Vest-Agder) fr. 2 okt. 2015 09:45 Privat melding

"Jeg valgte å la være OG!!!!!! ikke å engasjere meg"

(kvinne 39 år fra Østfold) fr. 2 okt. 2015 10:09 Privat melding

Tenker at det er løgnen ikke handlingen i seg som er verst. Så hvis dere to syns det er ok at prøve at finne andre utenfor deres forhold så hvorfor ikke.
Men hvis det er fordi du er for feig til at avslutte et forhold uten at ha et annet klart alle rede så er det ikke ok. Så ærlighet varer lengst, enkelt og greit.

Skjult ID med pseudonym kvinne fr. 2 okt. 2015 10:59

Noen vil ha i pose og sekk....
Forholdet man er i er kjedelig men allikevel såpass komfortabelt at man blir. Også blir det så mye styr med økonomi og deling av ting om man skal gå fra hverandre. Man ser på tv, spiser middag og reiser på ferie sammen. Alt er ok. Egentlig. Men sikkert lite sex da. Og det er sikkert ikke TS sin skyld. Sikkert samboeren som er skikkelig kjip. For TS er sikkert en sensuell og kjekk mann som gir samboeren mye god oppmerksomhet. Hun burde nok følt seg veldig attraktiv og hatt lyst til å gi TS masse kos... Men neida. Hun er nok veldig vanskelig. TS orker ikke samlivsbrudd, men vil ha kos. Sitter sikkert i sofaen med kona og ser på gullrekka i kveld og fantaserer om dette. Lite tips da TS. Ta armen rundt samboeren din. Gi henne en klem. Slett profilen din her. Du flørte med en virkelighet du ikke vet konsekvensen av.
Å få seg en kosevenninde kan føre til at beslutningen om brudd blir tatt for deg. Men det er kanskje det du vil?

(mann 50 år fra Østfold) fr. 2 okt. 2015 12:27 Privat melding

Vill si at det ikke er greit.

En grei leve regel er at man må akseptere at andre gjør mot deg som du har gjort mot dem.

Dem færreste ville synes at det er greit at ens partner driver med ting på siden. Bare for å finne ut av det.......

Nei, her er det enkelt i mine øyner. Fiks dem problemer du har, eller kom deg ut.

Kan ikke safe seg gjennom at prøve ting ut på siden for å siden trekke seg ut av den relasjon man ikke er lykkelig i.

Nøkkelen er så pass enkel at man må spørre seg sjøl om det forholdet man er inne i kan reddes / er verdt å reddes.

Hvis svaret er ja, så ta jobben å prøv. Hvis det ikke lar seg repareres så har du i det minste prøvd å kan gå derfra med høyt hode.

Skjult ID med pseudonym Apache fr. 2 okt. 2015 16:33

De som er utro er egoister som tenker på seg selv. De vil ha husholderske å komme hjem til. Men den dagen partneren er utro så spiller de ofre, selv om de selv er notorisk utro.

(mann 52 år fra Hedmark) fr. 2 okt. 2015 16:39 Privat melding

Satt lenge og tenkte jeg skulle la denne tråden i fred. TS kan velskjønne at han ikke bør tenke tanken en gang om han ikke har sagt åpent ifra til sin ektefelle/partner og åpent fått tillatelse. Har han det kan moraliseringen se seg falt i grus fra alle som krever at han skal stoppe tankerekken.
Har han derimot ikke det så er moralisering på sin plass. Helt på sin plass!

Det som fikk meg til å allikevel skrive var et behov for å si til Jan Ove: En glimrende formulering av det som nestener et kategorisk imperativ: "En grei leve regel er at man må akseptere at andre gjør mot deg som du har gjort mot dem." Takk, som om jeg skulle tenkt det selv:-)

(mann 52 år fra Hedmark) fr. 2 okt. 2015 17:03 Privat melding

Sersjanten: Eller hva ville TS følt om han fant kona "in flagranti" med en annen mann. Har han evne til å se at slikt i rettferdighetens navn bør gå begge veier?

Skjult ID med pseudonym Vesla fr. 2 okt. 2015 18:35

Jeg tenker at den eneste grunnen til at dette skulle kunne være lov er at den du er gift med har blitt så varig syk at hun ikke lenger er seg selv/ med i denne verden (altzeimer, dement etc..)
Man går ikke fra en ektefelle som blir syk på denne måten, men man må også kunne få varme og godhet fra en annen kvinne da..