Alle innlegg Sukkerforum

Gode eller dårlige erfaringer

Vis siste innlegg
(kvinne 60 år fra Telemark) sø. 26 okt. 2008 17:41 Privat melding

Hei igjen.. Hadde vært fint om noen ville dele sine gode eller dårlige erfaringer her med oss andre. Som jeg ser så er det et hav av flotte menn her, men hva gjør de her? Tar de kontakt med noen eller er de her til utstilling, hehe? Eller er de bare nysgjerrige kanskje?

Skjult ID sø. 26 okt. 2008 18:18

Jeg traff en nydelig mann her for en stund siden, traff meg rett i hjertet, men desverre, så var ikke dette helt gjensidig...

Skjult ID med pseudonym jente sø. 26 okt. 2008 19:25

MANN

Du kan jo bare ta kontakt du også ;-)

Skjult ID med pseudonym Kvinnen sø. 26 okt. 2008 19:51

Jeg tar kontakt, jeg, men det hjelper lite, jeg får ikke svar, så jeg vet fortsatt ikke helt hva skal jeg gjøre eller ikke gjøre med de utstillings gutta. Vet dere andre råd ?

Skjult ID med pseudonym steinbukk sø. 26 okt. 2008 20:38

Hei.

Jeg har vært på sukker siden i sommer og opplever at det er en del menn som ligger på sukker både med profil og bilder som faktisk er enten gift ,eller i forhold.

Jeg ble skikkelig lurt av en som hadde bilde i profilen og ville ha meg med på et multisportarrangement. Vi datet er par måneder og jeg hadde ingen mistanker om at han ikke var singel, før jeg tilfeldigvis oppdaget det.

Det er også en del andre profiler som er i forhold og jeg gidder ikke å bruke min tid og energi på disse mennene.......
Vi jenter burde egentlig hjelpe hverandre og advare hverandre om disse gutta.....

Skjult ID med pseudonym jente sø. 26 okt. 2008 20:41

Steinbukk

ja det er synd om flere blir lurt da

Skjult ID med pseudonym Tino78 sø. 26 okt. 2008 20:43

Ville bare si at det finnes faktisk noen av oss gutta som er single også ;) Så det er bare å skrive til meg, uten at du som skriver blir overrasket av at man skulle ha noen andre, for det har ikke jeg iallefall ;) hehe

Da var selvreklamen over ;) hehe

Skjult ID med pseudonym juni ma. 27 okt. 2008 11:46

Maiblom:

For det første: slik jeg har sett det som ei på 44 år, så tror jeg de rundt 25-45 år er i flertall her (?), og det blir færre å velge mellom etterhvert som alderen øker. Og etterhvert som alderen øker, så virker det som om både kvinner og menn har et ønske om å finne en helst yngre, eller i hvertfall jevnaldrende partner.

For det andre: ikke degrader menn til å bare være her på utstilling... eller at de har laget en profil her bare fordi de er nysgjerrig. Menn som er på ærlig leit etter en kjæreste tror jeg faktisk er i flertall her.

For det tredje: prøver du selv å ta kontakt? ;-)

Husk det at både menn og kvinner, jenter og gutter kan oppleve at det er vanskelig å oppnå kontakt inne på datingsider.