Alle innlegg Sukkerforum

Ny partner/kjæreste???

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym schada sø. 26 okt. 2008 19:30

Nettet er kommet for å bli, og ja, det er verdt et forsøk, og det er spennende.

Her er likevel noen spørsmål vi bør stille oss før vi setter i gang:

Hvem er DU i "ditt nye liv"? Hva leter du etter? Er du virkelig klar for en ny partner? Hva vil du med en ny partner?

Dette er spørsmål det er viktig å ha tenkt i gjennom i en ny livssituasjon. Bruk tid på å finne ut av livet ditt. Det er ikke en partner som skal gjøre ditt liv fantastisk.
På nettet vil vi treffe alle slags mennesker. De fleste har fylt ut standardskjemaer, krysset av for hva de foretrekker, og sagt litt om seg selv, eller absolutt ingenting!!

Det er på mange måter en lek, noen ganger med ild, fordi ansikt til ansikt med et menneske, vil vi sannsynligvis reagere uavhengig av disse preferansene, og det som ble skrevet.

Vi vil også treffe på flotte personer, og det er mange av dem, også på nett. Det er lett å bli revet med, forelske seg, bli "opphengt" i en spesiell, og så kan det bli vondt når den andre ikke henger med i like stor grad.

Gå videre, bruk erfaringen aktivt til noe nyttig. Alt som skjer kan brukes positivt for å komme videre. Noen av dem vi møter på nett har flørten på nettet som sin "hobby", de kommer ikke videre, og vil det kanskje ikke heller.

Det er trygt å være på nett, og kunne si og vise at de flørter, leter, og oppnår en viss grad av tilfredsstillelse. Redselen for å endre noe i livet blir for stor, og så blir de der. Vi må nok være forberedt på å lete litt og kysse noen frosker før vi finner prinsen.

Så, jeg ønsker oss alle lykke til!

Skjult ID med pseudonym Kvinnen sø. 26 okt. 2008 19:55

Ja, schada, lykke til både til deg og alle andre.

Skjult ID med pseudonym Onkel Blå sø. 26 okt. 2008 20:06

Er gutt men tar likevel sjansen og svare.

Mye gode innspill og "regler" som du kommer med har TS. De jeg vil understreke er:

"Hvem er DU i "ditt nye liv"? Hva leter du etter? Er du virkelig klar for en ny partner? Hva vil du med en ny partner?"

- Essensielt. Uten å vite dette blir du en middelhavsfarer. Du risikerer å havne i den andre bolken jeg vil trekke fram:

"Noen av dem vi møter på nett har flørten på nettet som sin "hobby", de kommer ikke videre, og vil det kanskje ikke heller."

- Disse er det MANGE av her inne. Det er vel også derfor så mange ikke helt får "tradisjonelle høflighetsnormer" til å gå opp her heller. Tenker da på at det er en stor andel som ikke svarer på meldinger til tross for at de selv er den som tok kontakt. I tillegg dette den evige diskusjonen rundt hjerter, dvs. at man mottar hjerte uten at det "svares" på henv. i andre enden ol.

Reglene til Shada burde vært delt ut til alle nye, som en slags bruksanvisning!

Skjult ID med pseudonym schada sø. 26 okt. 2008 20:33

@Onkel Blå

Takk skal du ha, men de burde vel egentlig vært delt ut av "sukker" til alle nye medlemmer som en velkomsthilsen:))

Skjult ID med pseudonym Smily:o) sø. 26 okt. 2008 21:27

Nei, en partner skal ikke gjøre livet mitt fantastisk , men hjelpe meg med det jeg savner mest av alt ;oP

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 27 okt. 2008 08:26

Jeg kan bare svare for meg:

Hvem er jeg i mitt nye liv?
Jeg er meg så godt jeg kan hele dette livet. Jeg har ikke startet et nytt, og skal heller ikke starte et nytt. Jeg skal bare fortsette.....

Er du virkelig klar for en ny partner?
Ja. Jeg har ingen lik i lasten, og jeg har ikke noe uoppgjort verken med meg selv eller andre. Det er jeg nesten litt stolt av.

Hva vil jeg med en ny partner?
Jeg vil skape noe flott, ekte. nært, tillitsfullt, gledelig og oppbyggelig med høy snillfaktor overfor hverandre som skal vare i lang tid.

Hva leter du etter?
Dette vil jeg ikke gjøre meg opp en mening om. Jeg vet hva jeg synes er kvalitet, og det er eneste faste kriterie. Resten får skje!

Sier som andre her: Lykke til alle :-)