Alle innlegg Sukkerforum

Får ikke tiden til å rekke til

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Sunshine ti. 6 okt. 2015 16:50

Jeg har over de seneste åren som singel og barnfri bygt opp en aktiv fritid med en del ansvar og annet som ikke bare går at flytte på.
Har nå merket etter at ha kastet meg ut på dater det siste året at menn (i vært fall de jeg har vært ute med, vil ikke dra alle over en kam) forventer seg veldig mye av meg og syns jeg gir dem for lite oppmerksomhet da jeg ikke kan treffes var helg.
Kanskje burde jeg kun treffe menn i mitt nærområde som jeg kan spontantreffe en mandagskveld. Men føler vel kanskje at jeg kan misse Mr. Right om jeg begrenser meg. Trenger jeg kanskje mindre oppmerksomhet enn hva er vanlig? Noen annen som føler at singel livet kommer i veien for relasjoner ibland?

Skjult ID med pseudonym kruse ti. 6 okt. 2015 16:55

Føler litt det samme selv jeg. Vanskelig noen ganger å finne tid til 100%. Jobb , venner , barn og fritids greier. Tar jo litt tid å bli kjent med noen også. Og det er nok litt lettere om de bor litt nærmere ja 😳

(kvinne 54 år fra Østfold) ti. 6 okt. 2015 18:46 Privat melding

Man sitter jo ikke m hendene fanget og venter heller, og med unger og jobb og annet eg det jo et puslespill av dimensjoner å få på plass til tider., 😜

Skjult ID med pseudonym Sunshine ti. 6 okt. 2015 18:57

Er ikke typen som sitter hjemme på sofaen så noen si kun sitter hjemme og venter funker nok dårlig. :-). Men nok er det lit trist når man ser noe forsvinne på grunn av skjemakonflikter.

(kvinne 46 år fra Rogaland) ti. 6 okt. 2015 19:16 Privat melding

Jeg er helt enig med @Gravlax. Har du ikke tid til kjæreste så har du ikke tid. Og ikke selg ut noe annet. Det handler om prioriteringer, og er fritidssysler og venner topp prioritet så er det også et valg. Da er det bare å forbli single og kjøre på i samme leia som man er i:)

(mann 38 år fra Rogaland) ti. 6 okt. 2015 19:24 Privat melding

Jeg har nesten for mye tid til en kjæreste. Bør jeg ha klenge advarsel på profilen ??

(kvinne 46 år fra Rogaland) ti. 6 okt. 2015 19:29 Privat melding

@Deshi: he he he, det MÅ jo trekke damer:))

Skjult ID med pseudonym Sunshine ti. 6 okt. 2015 19:33

Er enig, og det står klart på min profil også at jeg har ting som er viktig for meg. Mener ikke at jeg ikke kan prioritere in noen, men de kan ikke automatisk være første prioritet etter første dagen. Og har mer tid enn en gang i månaden, men ikke var helg og jeg svarer ikke på melding 10 ganger om dagen. :-). Får vel håpe på at jeg rett og slett finner likesinned. :-)

(kvinne 46 år fra Rogaland) ti. 6 okt. 2015 19:37 Privat melding

@Sundshine: hva er det egentlig du er på leit etter her inne da? Hvis det er en kjæreste/et forhold så er det å treffes 1-2 ganger i måneden altfor magert til å kunne bygge noen som helst dyp relasjon. Slik jeg ser det:)

(mann 47 år fra Vest-Agder) ti. 6 okt. 2015 19:45 Privat melding

Hei sunshine,

for meg ser det ut til at du kanskje har datet feil type mann. De som er på utkikk etter mye nærhet er ikke din kopp te. Det er jo også greit å ha egne ting å sysle med og man gir ikke opp alt med engang.

Men en sak lurer jeg på? Ha du gitt helt klar beskjed til gutta om dette? Er glad i deg, men liker ikke å sende meldinger hele tiden. Har et høyt aktivitetsnivå, men dette har ingenting med det å gjøre at jeg setter pris på deg!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 6 okt. 2015 20:18

Pussig. Når jeg sa noe av det samme så sa folk her inne at det var ikke en kjæreste jeg lette etter, men en elsker, siden jeg ikke ville treffes hver eneste dag.
Men det er jo ikke det.. :/

Ikke at jeg egentlig skjønner problemet ditt. Det virker jo som du har et veldig bra og aktivt liv og egentlig ikke trenger noen kjæreste slik ting er idag.

Var jeg deg så ville jeg nok heller bare drøyd å lete etter noen til den dagen din livssituasjon måtte finne på å forandre seg.
Det vil si når ungene blir myndige og flytter for videre utdanning etter videregående. :P

(kvinne 51 år fra Oslo) ti. 6 okt. 2015 20:19 Privat melding

Hvis jeg noen gang er så heldig å få meg kjæreste så skipper jeg gjerne halvparten av mine fritidsinteresser ) fordi det er pga av at jeg ikke har kjæreste at jeg fyller opp tiden med andre ting.

Skjult ID med pseudonym Sunshine ti. 6 okt. 2015 21:35

Takk for all input. Fint for meg og tenke mer på hvilken signaler jeg gir ut. Og jeg er her enig Li39 at 1-2ganger i månaden er lit lite at bygge på. Men fra det til hver helg er det en bit. Hverdager fungerer jo dårlig hvis man ikke bor på samme sted.
@Mortain, har prøvd at forklare det, men tydelig ikke godt nokk. Å andre siden så er jeg damen som ikke sender Snap eller ens har på lyden på telefonen når jeg er sammen med noen. Så da har de 100% av min oppmerksomhet.
@Powpowgutt, ja jeg har et bra liv men kjærlighet trenger vi vel alle? ;-)og nei ikke elsker jeg er ute etter. Vil jo ha noen som man først tenker på at fortelle ting til.

Skjult ID med pseudonym Lykketreff ti. 6 okt. 2015 21:36

Begynner å bli skikkelig nysgjerrig på denne @hovmesteren... Er det mulig å få noen basic facts, om ikke annet for å kunne la tanken gå? Et fylke og et tiår f.eks.? ☺️?😁

(kvinne 46 år fra Rogaland) ti. 6 okt. 2015 22:01 Privat melding

@Sunshine: Ønsker deg lykke til med å finne den løsningen som passer best for deg:) Er enig med Hovmester: man må gjerne omprioritere noe, og beholde noe. Håper du finner fram til en balanse mellom ditt liv og kvalitetstid med en kjæreste . Som du selv sier :"Kjærlighet trenger vi vel alle". :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 6 okt. 2015 22:45

@Sunshine

Poenget mitt var at selv om jeg også ønsket noen jeg kunne snakke med, gjøre ting med som kino og middag, ut å reise og alt mulig slags vanlige kjæresteting så mente folk altså at det var en elskerinne jeg var ute etter kun basert på hvor ofte jeg ønsket å treffes.

Jeg ser 3 løsninger.
1) Du konsentrer deg om menn i nærområdet for å kunne treffes spontant på hverdagene.

2) Du finner en som meg, som ikke har noe imot at en bare treffes et par ganger i måneden eller kanskje til og med mindre.
Folk vil vel kanskje ikke akkurat klassifisere en slik relasjon for et kjæresteforhold ut i fra deres standard.
Men det viktige her er jo hva du og dere kaller det.

3) Du venter til livssituasjonen din forandrer seg og du har mer tid.

(mann 53 år fra Oppland) ti. 6 okt. 2015 22:47 Privat melding

Jeg foreslår at man begynner å se hvem som bor i nabohuset, kanskje det skjuler seg en skatt der.

Skjult ID med pseudonym Z ti. 6 okt. 2015 22:47

Nei, sånn føler jeg det ikke på noen måte.
Jeg vil alltid kunne finne tid til å prioritere min nærmeste høyt! :-)

(mann 53 år fra Oppland) ti. 6 okt. 2015 22:49 Privat melding

Godt forsøk da Litah..)

(kvinne 49 år fra Vestfold) ti. 6 okt. 2015 22:51 Privat melding

JA til aktiv fritid også med kjæresten :-)